RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Rodjeni se poceli furati na lesinare
Nevalja vam to 
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Mi smo uglavnom ostali ono sto jesmo ... a ne cas nogometni cas fudbalski ... Moli se Bogu da opet Dzeku prodaju pa da moze zvaljo kupiti kojeg igraca ...bagrcavi je napisao/la:E moji partizani dok su komunjare vladale, i vi ste bili negdje pri vrhu.Danas crveni gube gdje stignu, bore se za opstanak svake godine, legende ih zaobilaze u širokom luku. Što li ?Što se današnje utakmice tiče, šega baš.Jedino što valja je onaj Okić, valjda što je brz, ostalo sve nivo Turbine, Vrbanjuše i tih klubova.
I još jedno pitanje, što su ono Red Barby trčali desno lijevo po tribini, jel' to neka koreografija ?
Anti Nakarada
Ma imaju oni Neku Nikšića ali džaba opet...bagrcavi je napisao/la:E moji partizani dok su komunjare vladale, i vi ste bili negdje pri vrhu.Danas crveni gube gdje stignu, bore se za opstanak svake godine, legende ih zaobilaze u širokom luku. Što li ?Što se današnje utakmice tiče, šega baš.Jedino što valja je onaj Okić, valjda što je brz, ostalo sve nivo Turbine, Vrbanjuše i tih klubova.
I još jedno pitanje, što su ono Red Barby trčali desno lijevo po tribini, jel' to neka koreografija ?
Osim - drugo ime za Želju !
Sampionska masina PlavaANTIFA ! je napisao/la:Yebemo šelju i familiju Osim , do bude ovakvog sudenja bit ce i Šelje
bolje 3 boda u vrabcicima nego golub na grani
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Nemrzim ja nikog , samo ti kazem nemogu vas zbog toga sto ste sumske zivotinje pecinari , razbijate nase kombije po Sarajevu kad idemo na gostovanja eto zbog toga vas nemogu eto samo da znas , i sta ti znas o "zapadnoj" strani moj je Mostar i istocni i zapadni , nema podjela kod mene ja mogu svugdje ici , gdje hocu i kad hocu .rossoner je napisao/la:Antifa i ti pokreti lafo antifasisticki... To što prosipaš na ovom forumu nije ništa drugo no fašizam! Odgovorno tvrdim da, blaćenje bez ikakvog pravog i realnog argumenta, razloga i povoda osim mržnje, je čisti fašizam. Ja sam Hercegovac i volim Velež prirodno odmah nakon najvećeg BH kluba, ali zbog takvih kao što ste vi zgadi mi se sve to. Ja ne mrzim Velež niti iko ko navija za Želju nema razloga da ga mrzi, vi nas mrzite bez ikakvog razloga, eto samo zato što smo najbolji u državi, što nam niko ne može ni prismrditi, eto što nas mrzite... To je za mene fašizam. I sretno bilo Veležu, dabogda se očistio od takvih navijača kao što si ti i oni danas što su se izblamirali ZA SVA VREMENA !
@pile Razvijenost i napredak zapadne strane ti daje za pravo da tako govoriš i slažem se, ali ako govoriš o navijačima tzv.ultrasima, onda neka hvala...
Nedijelim ja ljude po nacionalnosti , nema u mene hrvat , musliman , srbin . U mene je svak covjek ... Objasnio sam ti zbog cega nemogu Zelju i te takozvane manijake i gotovo . Nego nastavite se vi cakijati po Sarajevu , po tramvajima okanite se MOSTARA ! , prvo pocisti u svojoj avliji , pa pametuj drugom
Poz
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
BojdoJ@ Niste jos na spavanju vi u rep srpskoj?
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Zeljo gazi,nema sto,malo forumasi uzivaju u trenutnoj slavi i treba ih shvatiti,kanite se provokacija
!
dobro partizani nemojte se ljutiti, bolje ti je sjedi i duboko se zamisli kad ste zadnji put pobijedili ŽeljuEagles_OldSchool je napisao/la:Mi smo uglavnom ostali ono sto jesmo ... a ne cas nogometni cas fudbalski ... Moli se Bogu da opet Dzeku prodaju pa da moze zvaljo kupiti kojeg igraca ...bagrcavi je napisao/la:E moji partizani dok su komunjare vladale, i vi ste bili negdje pri vrhu.Danas crveni gube gdje stignu, bore se za opstanak svake godine, legende ih zaobilaze u širokom luku. Što li ?Što se današnje utakmice tiče, šega baš.Jedino što valja je onaj Okić, valjda što je brz, ostalo sve nivo Turbine, Vrbanjuše i tih klubova.
a sad je meni jasno što ANTIFA ne voli MANIJAKE.Nije valjda da još uvijek imaš traume od onog malongometnog turnira u Sarajevu, ili se u suzama sjećaš susreta po Bradini, ili si ipak u avgustu dobio batine od Manijaka ? Šta te muči crveni samo reci ?
DRUG NEBI TI PUNCA
HAHAHAHAHAHA Dobra ti je ta , jasta ..bagrcavi je napisao/la:dobro partizani nemojte se ljutiti, bolje ti je sjedi i duboko se zamisli kad ste zadnji put pobijedili ŽeljuEagles_OldSchool je napisao/la:Mi smo uglavnom ostali ono sto jesmo ... a ne cas nogometni cas fudbalski ... Moli se Bogu da opet Dzeku prodaju pa da moze zvaljo kupiti kojeg igraca ...bagrcavi je napisao/la:E moji partizani dok su komunjare vladale, i vi ste bili negdje pri vrhu.Danas crveni gube gdje stignu, bore se za opstanak svake godine, legende ih zaobilaze u širokom luku. Što li ?Što se današnje utakmice tiče, šega baš.Jedino što valja je onaj Okić, valjda što je brz, ostalo sve nivo Turbine, Vrbanjuše i tih klubova.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sad je meni jasno što ANTIFA ne voli MANIJAKE.Nije valjda da još uvijek imaš traume od onog malongometnog turnira u Sarajevu, ili se u suzama sjećaš susreta po Bradini, ili si ipak u avgustu dobio batine od Manijaka ? Šta te muči crveni samo reci ?
Nisam na tvoju zalost nista od toga dobio , al polako sve ce se vratiti na svoje
Sakrivajte se po grmlju i kamenjajte al eto vratit ce se sve
Pa jeste OK. Valjda se po tom razlikujemo.Prvenstveno mislim u sportskoj domeni onda po ispadima privitimizma sa tribina Zrinjski se nalazi u vrhu BiH nogometa, dok se to za velez na zalost ne moze reci bar ne jos uvijek i oni su imali doslja kao i vi izmjesalo se i sljeglo svega u grad, slicno kao i u Sarajevu.Ali primitizam je nesto sto koci napredak i drustva a ne samo nogometa.Iz svega toga Zrinjski zasluzuje moje duboko postovanje kao momcad i uvijek ga stavim ispred veleza.Da se razumijemo i politika koju vode mi je draza od vase partizanske, valjda ima i to svoje!nem73 je napisao/la:I ja nesto gotivim vase istocne susjede! Sve je to oke jbgpile87 je napisao/la: Ako nista ono iskreno i to ne mogu da postujem.A kad smo kod iskrenog ja mislim da su oni sa zapadne strane gospoda za vas i to su pokazali bezbroj puta prije svega ponasaju se sportski.Isto tako ne mislim nista lose!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne ... meni se ne spava 31 bez poraza djes spavat pasa mojnem73 je napisao/la:BojdoJ@ Niste jos na spavanju vi u rep srpskoj?
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Rodjeni kako vas nije stid branite se 90 minuta ..prisli ste nasem golu 2-3 puta ..jel nas zbog vase lose ekipe mrzite? 
Mi se uvijek ponasamo gospodski ,osim ako nam Velez ne postigne gol pod bijelim brijegom u 90min ,tad malo gubimo ono "gospodsko " u sebi!
Tesko ce itko sprijeciti dobacivanje sa tribina,pa kada pratis englesku ligu pri izvodjenju kornera ili auta svi navijaci su na nogama i roncaju,ta ne govore mu nista lijepo,treba samo huliganstvo sa tribina iskorijniti,a o psovanju i navijanju i nekakvim parolama ne treba voditi racuna,to je uvijek bio dio nogometa...tolike smislene uvrede:cuj slagirani!
Tesko ce itko sprijeciti dobacivanje sa tribina,pa kada pratis englesku ligu pri izvodjenju kornera ili auta svi navijaci su na nogama i roncaju,ta ne govore mu nista lijepo,treba samo huliganstvo sa tribina iskorijniti,a o psovanju i navijanju i nekakvim parolama ne treba voditi racuna,to je uvijek bio dio nogometa...tolike smislene uvrede:cuj slagirani!
Kralju, sam sebi skačeš u stomak... Pročitaj malo šta si napisao... Pa se presaberi, koga mrziš, koga možeš, koga ne možeš..?ANTIFA ! je napisao/la:Nemrzim ja nikog , samo ti kazem nemogu vas zbog toga sto ste sumske zivotinje pecinari , razbijate nase kombije po Sarajevu kad idemo na gostovanja eto zbog toga vas nemogu eto samo da znas , i sta ti znas o "zapadnoj" strani moj je Mostar i istocni i zapadni , nema podjela kod mene ja mogu svugdje ici , gdje hocu i kad hocu .rossoner je napisao/la:Antifa i ti pokreti lafo antifasisticki... To što prosipaš na ovom forumu nije ništa drugo no fašizam! Odgovorno tvrdim da, blaćenje bez ikakvog pravog i realnog argumenta, razloga i povoda osim mržnje, je čisti fašizam. Ja sam Hercegovac i volim Velež prirodno odmah nakon najvećeg BH kluba, ali zbog takvih kao što ste vi zgadi mi se sve to. Ja ne mrzim Velež niti iko ko navija za Želju nema razloga da ga mrzi, vi nas mrzite bez ikakvog razloga, eto samo zato što smo najbolji u državi, što nam niko ne može ni prismrditi, eto što nas mrzite... To je za mene fašizam. I sretno bilo Veležu, dabogda se očistio od takvih navijača kao što si ti i oni danas što su se izblamirali ZA SVA VREMENA !
@pile Razvijenost i napredak zapadne strane ti daje za pravo da tako govoriš i slažem se, ali ako govoriš o navijačima tzv.ultrasima, onda neka hvala...
Nedijelim ja ljude po nacionalnosti , nema u mene hrvat , musliman , srbin . U mene je svak covjek ... Objasnio sam ti zbog cega nemogu Zelju i te takozvane manijake i gotovo . Nego nastavite se vi cakijati po Sarajevu , po tramvajima okanite se MOSTARA ! , prvo pocisti u svojoj avliji , pa pametuj drugom
Poz![]()
A što se tiče sređivanja svoje avlije... Naša Avlija se s pravom popularno zove "Dolina Ćupova"... Želim vam više sreće naredne sezone, da bar taj jedan ćup dođe u vašu avliju...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Brzo ti lapi memorija znaci. Gotivno ajde neka!pile87 je napisao/la:Pa jeste OK. Valjda se po tom razlikujemo.Prvenstveno mislim u sportskoj domeni onda po ispadima privitimizma sa tribina Zrinjski se nalazi u vrhu BiH nogometa, dok se to za velez na zalost ne moze reci bar ne jos uvijek i oni su imali doslja kao i vi izmjesalo se i sljeglo svega u grad, slicno kao i u Sarajevu.Ali primitizam je nesto sto koci napredak i drustva a ne samo nogometa.Iz svega toga Zrinjski zasluzuje moje duboko postovanje kao momcad i uvijek ga stavim ispred veleza.Da se razumijemo i politika koju vode mi je draza od vase partizanske, valjda ima i to svoje!nem73 je napisao/la:I ja nesto gotivim vase istocne susjede! Sve je to oke jbgpile87 je napisao/la: Ako nista ono iskreno i to ne mogu da postujem.A kad smo kod iskrenog ja mislim da su oni sa zapadne strane gospoda za vas i to su pokazali bezbroj puta prije svega ponasaju se sportski.Isto tako ne mislim nista lose!
Sad mi i krivo sto slavija na grbavici domace ne igra?
Ne tako davno u kupu ste bili zatjerani sat vremena u svlacionicu od tih kulturni, ti sto ih ti gotivis. Pa ste im se nakon sat vremena vratili na teren da tekmu dovrsite. Prijateljski potez a u Bl niste?
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Trebao bi skontat , al eto znaj da vas nemogu i vozdraAYAN je napisao/la:Kralju, sam sebi skačeš u stomak... Pročitaj malo šta si napisao... Pa se presaberi, koga mrziš, koga možeš, koga ne možeš..?ANTIFA ! je napisao/la:Nemrzim ja nikog , samo ti kazem nemogu vas zbog toga sto ste sumske zivotinje pecinari , razbijate nase kombije po Sarajevu kad idemo na gostovanja eto zbog toga vas nemogu eto samo da znas , i sta ti znas o "zapadnoj" strani moj je Mostar i istocni i zapadni , nema podjela kod mene ja mogu svugdje ici , gdje hocu i kad hocu .rossoner je napisao/la:Antifa i ti pokreti lafo antifasisticki... To što prosipaš na ovom forumu nije ništa drugo no fašizam! Odgovorno tvrdim da, blaćenje bez ikakvog pravog i realnog argumenta, razloga i povoda osim mržnje, je čisti fašizam. Ja sam Hercegovac i volim Velež prirodno odmah nakon najvećeg BH kluba, ali zbog takvih kao što ste vi zgadi mi se sve to. Ja ne mrzim Velež niti iko ko navija za Želju nema razloga da ga mrzi, vi nas mrzite bez ikakvog razloga, eto samo zato što smo najbolji u državi, što nam niko ne može ni prismrditi, eto što nas mrzite... To je za mene fašizam. I sretno bilo Veležu, dabogda se očistio od takvih navijača kao što si ti i oni danas što su se izblamirali ZA SVA VREMENA !
Poz![]()
A što se tiče sređivanja svoje avlije... Naša Avlija se s pravom popularno zove "Dolina Ćupova"... Želim vam više sreće naredne sezone, da bar taj jedan ćup dođe u vašu avliju...
A jake doline i jada
Pile zaboli me u biti kog ti preferiras ili gotivis i ne nije mi krivo sto slavija na grbavici domace ne igra! Tebi zdravlja, pameti i ugodan povratak na vasu temu zelim! Vozdra
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Loha, brdjane.. da ti Partizana nije bilo, ne bi ni tebe! Zato pssst i knjigu u ruke jadan ne bio !bagrcavi je napisao/la:dobro partizani nemojte se ljutiti, bolje ti je sjedi i duboko se zamisli kad ste zadnji put pobijedili ŽeljuEagles_OldSchool je napisao/la:Mi smo uglavnom ostali ono sto jesmo ... a ne cas nogometni cas fudbalski ... Moli se Bogu da opet Dzeku prodaju pa da moze zvaljo kupiti kojeg igraca ...bagrcavi je napisao/la:E moji partizani dok su komunjare vladale, i vi ste bili negdje pri vrhu.Danas crveni gube gdje stignu, bore se za opstanak svake godine, legende ih zaobilaze u širokom luku. Što li ?Što se današnje utakmice tiče, šega baš.Jedino što valja je onaj Okić, valjda što je brz, ostalo sve nivo Turbine, Vrbanjuše i tih klubova.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos jednom, Zelji svaka cast na prezasluzenoj pobjedi !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ja znam puno Mostaraca i mogu rec vrlo kulturne face a ovi na stadionu me iznenadise.Da li su to Mostarci ili neki kamenjari neznam ali za mene se definitivno ugasio vas klub mislim na onaj stari velez a o ovom novom nemam sta reci jer je obicna kanta od kluba.sram vas bilo.
E svaka ti cast kad' ti je politika Zrinjskog i ultrasa bliza i draza od Velezove i RA.pile87 je napisao/la: Iz svega toga Zrinjski zasluzuje moje duboko postovanje kao momcad i uvijek ga stavim ispred veleza.Da se razumijemo i politika koju vode mi je draza od vase partizanske, valjda ima i to svoje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.