Kapacitet Bijelog Brijega 25 000 ???Omar500 je napisao/la:Stadion Bijeli Brijeg:
Lokacija Mostar, Bosna i Hercegovina
Izgrađen 1971.
Kapacitet 25.000
Stadion Bilino Polje:
Lokacija Zenica, Bosna i Hercegovina
Početak izgradnje 1972.
Otvoren 1972.
Renoviran 2009. - krovna konstrukcija (zapad)
Kapacitet 15.292
Slike BiH stadiona
Re: Slike BiH stadiona
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
I ti si sve to kopirao da bi napisao te 3 reci i 5 brojeva. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Može mi seDevil je napisao/la:I ti si sve to kopirao da bi napisao te 3 reci i 5 brojeva.

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
moze ti se i ako ne vjerujes podacima s foruma potrazit na wikipedijiceze je napisao/la:Može mi seDevil je napisao/la:I ti si sve to kopirao da bi napisao te 3 reci i 5 brojeva.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Stadion_po ... m_Brijegom

Daleko od toga da je wikipedia relevantna za togospodin Seljakovic je napisao/la:
moze ti se i ako ne vjerujes podacima s foruma potrazit na wikipediji

Tamo moze objaviti informacije ko hoce..
Prema njoj,kapacitet Bilinog Polja i Tusnja je isti

Vjerujem da Bijeli Brijeg ima potencijala za 25 000,ali sad je daaaleko od toga bez 2 tribine i sa Stajanjem

kapacitet Bijelog brijega je oko 11000 sa stolicama. tih 25000 je vjerovatno bilo kad je napravljen.
i na Bilino polje kad je napravljeno je moglo stati i po 25-30000, a na otvaranju protiv Fiorentine je bilo 32000
i na Bilino polje kad je napravljeno je moglo stati i po 25-30000, a na otvaranju protiv Fiorentine je bilo 32000
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
kada govorite da je Bijeli Brijeg izgrađen 1971. to je čista LAŽ, ali baš je to laž. pa gdje je onda VELEŽ igrao svoje utakmice do 1971? naravno na Bijelom Brijegu. Treba reći više jednom, da je 1958. godine otvoren stadion pod bijelim Brijegom, jer siguran sam da imaju slike stadiona iz tog vremena......
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
samo kazem da su informacije na forumu, 90% njih uzete s wikipedijeceze je napisao/la:Daleko od toga da je wikipedia relevantna za togospodin Seljakovic je napisao/la:
Prema njoj,kapacitet Bilinog Polja i Tusnja je isti![]()
Vjerujem da Bijeli Brijeg ima potencijala za 25 000,ali sad je daaaleko od toga bez 2 tribine i sa Stajanjem

donja tribina ima oko 5000 sjedecih mjesta, dakle gornja ima oko 4000, a ona je navodno 2-3 puta veca od donje sto mozes i sam pogledat na ovoj slici http://img688.imageshack.us/img688/8859/18955560.jpg
eto link, necu objavljivat sliku, jer je i previse slika BB na temi, a na toj slici se jako dobro vidi da je tribina zaista veca, ni sam nisam vjerovao kad sam procitao, al sam prelistao slike i uvjerio se

znaci, ako je gornja veca od donje duplo, onda na nju stane jos 6000 sjedecih mjesta, to ti je sigurno 8000 stojecih(moze i vise, al eto minimum minimuma)...
donja sa stolicama 5000 + gornja sa stolicama 4000 + gornja stajanje 8000 + istok stajanje 5000 = 22 000
eto, to je neki priblizan rezultat i ja vjerujem preciznije izracunat kapacitet nego ovaj s wikipedije

eto, sad se nadajmo da ce na ljeto Zrinjski igrat u Europi i da ce doc Liverpool il netko takav, da bude pun stadion, pa cemo bit sigurni u kapacitet kad iz kluba objave informaciju o broju gledatelja

ps. nedavno kad sam bio, cinilo mi se da na gornjoj tribini pocinje rast suma, nadam se da su sredili malo to
donja tribina stadiona pod BB ima 5-5500-stolica ima 16 redova..gospodin Seljakovic je napisao/la:samo kazem da su informacije na forumu, 90% njih uzete s wikipedijeceze je napisao/la:Daleko od toga da je wikipedia relevantna za togospodin Seljakovic je napisao/la:
Vjerujem da Bijeli Brijeg ima potencijala za 25 000,ali sad je daaaleko od toga bez 2 tribine i sa Stajanjem...ja sam bio dole par puta, nebih od oka predvidjao jer mi to nikad nije islo i uvijek sam se cudio kako netko moze rec od prilike koliko je ljudi na stadionu, al evo istrazio sam malo po drugim forumima, najvise sam se oslonuo na one od Zrinjskog
...
donja tribina ima oko 5000 sjedecih mjesta, dakle gornja ima oko 4000, a ona je navodno 2-3 puta veca od donje sto mozes i sam pogledat na ovoj slici http://img688.imageshack.us/img688/8859/18955560.jpg
eto link, necu objavljivat sliku, jer je i previse slika BB na temi, a na toj slici se jako dobro vidi da je tribina zaista veca, ni sam nisam vjerovao kad sam procitao, al sam prelistao slike i uvjerio se...
znaci, ako je gornja veca od donje duplo, onda na nju stane jos 6000 sjedecih mjesta, to ti je sigurno 8000 stojecih(moze i vise, al eto minimum minimuma)...
donja sa stolicama 5000 + gornja sa stolicama 4000 + gornja stajanje 8000 + istok stajanje 5000 = 22 000
eto, to je neki priblizan rezultat i ja vjerujem preciznije izracunat kapacitet nego ovaj s wikipedije...nadam se da si sad zadovoljan ovom informacijom
![]()
eto, sad se nadajmo da ce na ljeto Zrinjski igrat u Europi i da ce doc Liverpool il netko takav, da bude pun stadion, pa cemo bit sigurni u kapacitet kad iz kluba objave informaciju o broju gledatelja...naravno, tad ce vjerovatno cijeli zapad bit sa stolicama, protiv cega nemam nista
![]()
ps. nedavno kad sam bio, cinilo mi se da na gornjoj tribini pocinje rast suma, nadam se da su sredili malo to
gornja tribina ima 32 reda sto znci da je duplo veca i na nju more stat bar 11 000 stolica....
stajanje je siroko 140 metara,i ima 10-12 onih malih stepenica i na nju sigurno more stat 5500-6000 ..
tako da vam to otprilike izadje oko 22-23 000...
Ja jaa Suada migospodin Seljakovic je napisao/la:samo kazem da su informacije na forumu, 90% njih uzete s wikipedijeceze je napisao/la:Daleko od toga da je wikipedia relevantna za togospodin Seljakovic je napisao/la:
Vjerujem da Bijeli Brijeg ima potencijala za 25 000,ali sad je daaaleko od toga bez 2 tribine i sa Stajanjem...ja sam bio dole par puta, nebih od oka predvidjao jer mi to nikad nije islo i uvijek sam se cudio kako netko moze rec od prilike koliko je ljudi na stadionu, al evo istrazio sam malo po drugim forumima, najvise sam se oslonuo na one od Zrinjskog
...
eto link, necu objavljivat sliku, jer je i previse slika BB na temi, a na toj slici se jako dobro vidi da je tribina zaista veca, ni sam nisam vjerovao kad sam procitao, al sam prelistao slike i uvjerio se...
eto, to je neki priblizan rezultat i ja vjerujem preciznije izracunat kapacitet nego ovaj s wikipedije...nadam se da si sad zadovoljan ovom informacijom
![]()
eto, sad se nadajmo da ce na ljeto Zrinjski igrat u Europi i da ce doc Liverpool il netko takav, da bude pun stadion, pa cemo bit sigurni u kapacitet kad iz kluba objave informaciju o broju gledatelja...naravno, tad ce vjerovatno cijeli zapad bit sa stolicama, protiv cega nemam nista
![]()

E kad si se ovako fino potrudio da mi objasnis,vjerovat cu ti makar kapacitet bio 1000

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ceze je napisao/la: Ja jaa Suada mi
E kad si se ovako fino potrudio da mi objasnis,vjerovat cu ti makar kapacitet bio 1000

Popravise krov, a sjecam se tih vremena, kad nije bilo podrske vandala, redovna je bila skripa onih ploca na krovugospodin Seljakovic je napisao/la:jesul ovo popravili krov?? prije 2 sezone kad smo igrali gore sjedenje na tribinama je bilo opasno po zivotv_b_8_9 je napisao/la:Stadion Jaklic u Bugojnu (cijelu sliku mozete vidjeti - desni klik pa copy image location pa paste u novi prozornaravno za one koji ne znaju...)

Pa ako ispunjava uslove Premier lige, onda sigurno ima tih 3000 sjedecih mjestaSarajlijc@ je napisao/la:Nesto nevjerujem da ovdje ima 3.000 sjedecih mjesta.Avalanche je napisao/la:Evo Kozarin stadion iz helikoptera

Btw. Kozarin stadion skroz lici na Iskrin Jaklic

80ih je vec stalo 30.000+ protiv Dortmunda.ceze je napisao/la:Daleko od toga da je wikipedia relevantna za togospodin Seljakovic je napisao/la:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Avalanche je napisao/la:Evo Kozarin stadion iz helikoptera
Dobar stadion,nabaciti jos kakvu tribinu i malo srediti travnjak

- IstocnaArmija
- Kontakt:
Pasha je napisao/la:kapacitet Bijelog brijega je oko 11000 sa stolicama. tih 25000 je vjerovatno bilo kad je napravljen.

sta mislis koliko ovdje ima ljudi,s tim da stajanje nismo kontali

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Koja šminka u Banja luci svaka čast!!!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
svaka cast pravi stadion i vise nego dobar za nase uslove,imace i moja zvijezda akobogda jedan bar slican ovomesamocelik je napisao/la:Koja šminka u Banja luci svaka čast!!!
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Stadion u BL ce biti predobar, jos samo da navijaci Borca promjene narav i sve ce biti jos bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.