Tekme zAdnja dva kola se igraju i isti dan. Koliko ja znam. Tako da je subota.[/quote]
al kume znas sta je fazon derbi ne spada u zadnja 2 kola derbi je 28 kolo a dva zadnja kola su 29 i 30

ABD da bude nedelja da mogu doci da gledam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onda, 3. Znam da je davno rečeno zbog nakog pravila da će biti subota.arelinho je napisao/la: al kume znas sta je fazon derbi ne spada u zadnja 2 kola derbi je 28 kolo a dva zadnja kola su 29 i 30![]()
ABD da bude nedelja da mogu doci da gledam
Veliki pozdrav za tebe i tvog prijatelja MODERATORA Van Bastena .I pozdravite i kako on kaze poselamite SIR DRAGANA JOVIĆASarajlijc@ je napisao/la:Ok cujemo se, a sta cemo ako ne pobjedimo kako ces pravdat?vidovitadjemila je napisao/la:Pa i da sam vam govorio ne bi mi vjerovao kao ni sada.A zna se sve pogotovo ovdje.Travnik je mala carsija.Evo sada cete dobiti u Travniku i svi cete ga slaviti.Onda ce Travnik dobiti u Gradisci i ostace u ligi.Bas da vidim hocu li pogrjesiti.Igraj dvicu u srijedu slobodno.Neka svi zapamte sta sam rekao ovdje...Poslije tekme cu ti objasniti zasto ste pobjedili...Ali mozda neces htjeti priznati.Ja mislim da znam vec sada.Boga molim da se to ne desi ,ali desice se vidjeces.Cujemo se poslije tekme...
bgm baš si vidovita DžemilaSarajlijc@ je napisao/la:Ok cujemo se, a sta cemo ako ne pobjedimo kako ces pravdat?vidovitadjemila je napisao/la:Pa i da sam vam govorio ne bi mi vjerovao kao ni sada.A zna se sve pogotovo ovdje.Travnik je mala carsija.Evo sada cete dobiti u Travniku i svi cete ga slaviti.Onda ce Travnik dobiti u Gradisci i ostace u ligi.Bas da vidim hocu li pogrjesiti.Igraj dvicu u srijedu slobodno.Neka svi zapamte sta sam rekao ovdje...Poslije tekme cu ti objasniti zasto ste pobjedili...Ali mozda neces htjeti priznati.Ja mislim da znam vec sada.Boga molim da se to ne desi ,ali desice se vidjeces.Cujemo se poslije tekme...
Pozdrav i iz Gradačca poselamite velikog SIRAvidovitadjemila je napisao/la:Veliki pozdrav za tebe i tvog prijatelja MODERATORA Van Bastena .I pozdravite i kako on kaze poselamite SIR DRAGANA JOVIĆASarajlijc@ je napisao/la:Ok cujemo se, a sta cemo ako ne pobjedimo kako ces pravdat?vidovitadjemila je napisao/la:Pa i da sam vam govorio ne bi mi vjerovao kao ni sada.A zna se sve pogotovo ovdje.Travnik je mala carsija.Evo sada cete dobiti u Travniku i svi cete ga slaviti.Onda ce Travnik dobiti u Gradisci i ostace u ligi.Bas da vidim hocu li pogrjesiti.Igraj dvicu u srijedu slobodno.Neka svi zapamte sta sam rekao ovdje...Poslije tekme cu ti objasniti zasto ste pobjedili...Ali mozda neces htjeti priznati.Ja mislim da znam vec sada.Boga molim da se to ne desi ,ali desice se vidjeces.Cujemo se poslije tekme...
Ne kontam te brate,zasto ga opominjes.Svako ima pravo jel tako da napise sta hoce.Samo pokusaj da obrnes situaciju da se nama ovo desava ne daj boze,pa ne bi zivio od silnih "mangupa".Pa sami su krivi,jedan grad,jedan klub i dozvolili da im se ovo desi.Neka se stide i nek im je sretan put u nizi rang takmicenja.sekac je napisao/la:Sarajlijica molim te ne sjedaj na muku ljudima iz Tuzle ako ti je drago što ispadaju zadrži to za sebe nemoj iči na njihov forum i provocirati ih ja muda svoja pojedoh što nas ovde posječuju kvazi prijatelji i dušmani a mogu misliti kako je njima. Svaki pravi i iskreni navijač ne raduje se tuđoj muci ja bi ioh zezao da mi igramo sa njima i pobijedimo to je sportski i zajebancija je ali ovo ne svatam tako molim te nemoj to raditi jer svi navijači Sarajeva nisu sretni što sloboda ispada ne znam šta da kažem nema riječi pa zar smo na to spali da plačemo ili se smijemo nad tuđim grobljem a nam se kopa grobna raka( mezar) ne kontam možda če me neko popljuvati i reči da serem ali ja sam takav meni je iskreno žao što Sloboda ovo doživljava i ja sam im **** sve zbog Gavarića ali to je utakmica aovo je tugaaaaaaaaaaaaa.Ispade Sloboda iz košarke pa moju Bosnu naka Mladost i Varda pobjeđuju moju Bosnu prvaka Europe e jebm ti politiku zar nisu bili derbiji Dita-Bosna eto sad gledaj Dodikovu Igokeu fujj **** te hljeb kakvi smo e to nas čeka i u fudbalu sad nek igraju divlji timovi a jedan velikan BH sporta koji je dao more reprezentativaca nek se gasi bravo Bosanci i Hercegovci!
Brate ne opominjem ja njega da bi mu pametovao ili nešto tako, svako ima svoje mišljenje naravno ali meni je lićno žao Slobode kao kluba ali da ima primitivaca navijača ima i je li sad treba radi tog da se spustim na njihov nivo i da se radujem što če vjerovatno ispasti a moja kuća(klub ) gori nemamo licencu to je poenta priče.Drugo draži su mi oni kao stari prvoligaš nego neki Glasinac, daj malo se probudite pa našu Bosnu u košarci sad dere svako jer nismo na vrijeme reagovali kad su ditu rušili bolio nas je đoka a vidi Bosne sad ne može meda .E strah me da se i nama to isto ne dogodi što se Slobodi dešava sad a na dobrom smo putu (nažalost) imamo i mi svoje grobare kao što ih ima i Sloboda i svaki tim ali polako ima ga da je ko mrva.alibi je napisao/la:Ne kontam te brate,zasto ga opominjes.Svako ima pravo jel tako da napise sta hoce.Samo pokusaj da obrnes situaciju da se nama ovo desava ne daj boze,pa ne bi zivio od silnih "mangupa".Pa sami su krivi,jedan grad,jedan klub i dozvolili da im se ovo desi.Neka se stide i nek im je sretan put u nizi rang takmicenja.sekac je napisao/la:Sarajlijica molim te ne sjedaj na muku ljudima iz Tuzle ako ti je drago što ispadaju zadrži to za sebe nemoj iči na njihov forum i provocirati ih ja muda svoja pojedoh što nas ovde posječuju kvazi prijatelji i dušmani a mogu misliti kako je njima. Svaki pravi i iskreni navijač ne raduje se tuđoj muci ja bi ioh zezao da mi igramo sa njima i pobijedimo to je sportski i zajebancija je ali ovo ne svatam tako molim te nemoj to raditi jer svi navijači Sarajeva nisu sretni što sloboda ispada ne znam šta da kažem nema riječi pa zar smo na to spali da plačemo ili se smijemo nad tuđim grobljem a nam se kopa grobna raka( mezar) ne kontam možda če me neko popljuvati i reči da serem ali ja sam takav meni je iskreno žao što Sloboda ovo doživljava i ja sam im **** sve zbog Gavarića ali to je utakmica aovo je tugaaaaaaaaaaaaa.Ispade Sloboda iz košarke pa moju Bosnu naka Mladost i Varda pobjeđuju moju Bosnu prvaka Europe e jebm ti politiku zar nisu bili derbiji Dita-Bosna eto sad gledaj Dodikovu Igokeu fujj **** te hljeb kakvi smo e to nas čeka i u fudbalu sad nek igraju divlji timovi a jedan velikan BH sporta koji je dao more reprezentativaca nek se gasi bravo Bosanci i Hercegovci!
aBd!! 3-1!Sarajlijc@ je napisao/la:Sutra pobjeda.
mislim da ovo treba u najsmjesnije postoveHaver ! je napisao/la:JEDAN JE CILJ, JEDAN JE PUTNIK, SAMO JE JEDAN DOM.
______SVI NA KOŠEVO ! 20:00h
oPET PODVLAČIM NEK PIŠE NISAM MU SEKUNDE REKAO NEŠTO LOŠE ALI NE TREBA DA IDE NA NJIHOVU STRANICU JA SE POJEDOH OD MUKE ŠTO NAM SERU PO STRANICI I KVAZI PRIJATELJI I DUŠMANI E ONDA MOŽEŠ MISLITI KAKO JE NJIMA A NIJE NI LJUDSKI NE TREBA SE SPUŠTATI NA NIVO PRIMITIVACAtheprodigy je napisao/la:a brate da se ovo nama desava ne bi mogao zivjeti od provokacija sa svake strane, dobro znas da nas svi mrze, momak mozda ima negativnih iskustava u tz, kao i 90% raje koje je isla tamo na utakmice, vjerovatno si i sam osjetio na svojim ledjima, zato svako ima svoje misljenje, nek pise momak sta hoce, sto se mene tice nije mi drago sto su ispali al boze moj
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da ovo treba u najsmjesnije postoveHaver ! je napisao/la:JEDAN JE CILJ, JEDAN JE PUTNIK, SAMO JE JEDAN DOM.
______SVI NA KOŠEVO ! 20:00h
Trenutno korisnika/ca: fera, MaroonBjelave i 38 gostiju.