FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uz duzno postovanje prema reprezentaciji i kvalifikacijama ogromnu prazninu osjecam kada moram ovoliko dugo cekati da gledam bordo momke na terenu.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Mirza_Hordas je napisao/la:miky_hz je napisao/la:11.10.2009 navodno je za tad odgodjena jer ovi iz Olimpika nisu pristali da se igra ovaj mjesec
čuo sam i ja da je utakmica 11.10, daj Bože da se tada odigra....
i ja kazem daj boze, tad je opet pauza za repke
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
10. oktobra utakmica sa Olimpikom
Odgođena utakmica 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, između FK Olimpika i FK Sarajevo, odigrat će se 11. oktobra na stadionu Grbavica. Utakmica se trebala igrati 22. avgusta ali je odgođena zbog evropskog nastupa FK Sarajevo.
Odgođena utakmica 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, između FK Olimpika i FK Sarajevo, odigrat će se 11. oktobra na stadionu Grbavica. Utakmica se trebala igrati 22. avgusta ali je odgođena zbog evropskog nastupa FK Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:10. oktobra utakmica sa Olimpikom
PRVO S NAPISAO 10 PA 11 PA STA JE OD TO DVOJE PRIJE DA JE 11 JER 10 IGRA REPKA
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
irfan41 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:10. oktobra utakmica sa Olimpikom
PRVO S NAPISAO 10 PA 11 PA STA JE OD TO DVOJE PRIJE DA JE 11 JER 10 IGRA REPKA
Ovo je sa stranice kluba,vidis u naslovu pise 10-tog a u textu pise 11-tog

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izgleda da se Hadzic povrijedio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Navodno treba na operacijuHigh je napisao/la:Izgleda da se Hadzic povrijedio.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
High je napisao/la:Izgleda da se Hadzic povrijedio.
prvo škoro pa hadžić ko je sljedeći

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Nije se hadzic povrjedio nego mora operisati meniskus, mada je to mogao ranije ali je stisnuo zube i pomogao nam u evropi. Pauzirat ce 20-tak dana, nista strasno.
-
- Kontakt:
Hadzija ce igrati protiv laktasa,a onda ce vidjeti sa doktorom sta poslije toga...
Nakon petnaestodnevne reprezentativne pauze utakmicama šestog kola nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine. Ekipa Sarajeva na Koševu dočekuje ekipu Laktaša, trenutno petoplasiranu ekipu na tabeli. Stručni štab pauzu je iskoristio da bi osvježio i odmorio ekipu kao i za petodnevne pripreme u Vitezu. U ekipu se nakon dugo vremena vratio ljubimac navijača Alen Škoro. Iz stručnog štaba su najavili da će Škoro biti u kombinaciji za subotnju utakmicu ali isto tako i da nije spreman za svih 90 minuta. Trener Janjoš ne može računati na suspendovane Džakmića i Janjoša dok se Hadžić žalio na lakšu povredu ali njegov nastup nije upitan. Utakmica se igra u subotu, 12.09. sa početkom u 20:00 sati.
-
- Kontakt:
Sarajevo sutra igra vrlo važnu utakmicu u okviru Premijer lige BiH kad na Koševu gostuje ekipa Laktaša. Sigurno je da nogometaši Sarajeva ne smiju pomišljati ni na šta drugo, osim na pobjedu.
Klub sa Koševa je igrajući Evropsku ligu bio dosta iscrpljen, pa su bordo momci u Premijer ligi zakazali. Međutim, u nastavku prvenstva sa Koševa najavljuju drugačiji razvoj situacije.
"Mogu reći da sutra sigurno pobjeđujemo, jer smo puno bolja ekipa od Laktaša. Nakon ove stanke i odrađenih priprema u Vitezu, gdje su igrači došli do daha nakon iscrpljujućih evropskih nastupa, situacija sa formom je mnogo bolja. Zbog toga zaista vjerujem u svoje momke i očekujem da će sutra odigrati vrhunski i zabilježiti sigurnu pobjedu", uvjeren je šef stručnog štaba tima sa Koševa Mehmed Janjoš.
Kakav je zdravstveni bilten na Koševu? Ko će nedostajati sutra?
"Imamo suspendovana dva igrača, a to su Džakmić i Janjoš, dok je pod upitnikom nastup Hadžića, koji ima problema sa povredom. On tu povredu vuče već duže vrijeme. Nama se vratio Škoro koji će biti spreman za odigrati pola sata, a ostali su igrači su u potpunosti spremni za sutrašnji susret".
Sarajevu u srijedu slijedi u kup utakmica protiv Radnika...
"Mislim da smo mi apsolutni favoriti u toj utakmici, ali ne smijemo ući opušteno. Moramo imati pristup kao da se radi o Premijer ligi. Ipak, mislim da nećemo imati većih problema i da ćemo se plasirati u daljnji tok takmičenja", rekao ja Mehmed Janjoš za SportSport.ba.
Klub sa Koševa je igrajući Evropsku ligu bio dosta iscrpljen, pa su bordo momci u Premijer ligi zakazali. Međutim, u nastavku prvenstva sa Koševa najavljuju drugačiji razvoj situacije.
"Mogu reći da sutra sigurno pobjeđujemo, jer smo puno bolja ekipa od Laktaša. Nakon ove stanke i odrađenih priprema u Vitezu, gdje su igrači došli do daha nakon iscrpljujućih evropskih nastupa, situacija sa formom je mnogo bolja. Zbog toga zaista vjerujem u svoje momke i očekujem da će sutra odigrati vrhunski i zabilježiti sigurnu pobjedu", uvjeren je šef stručnog štaba tima sa Koševa Mehmed Janjoš.
Kakav je zdravstveni bilten na Koševu? Ko će nedostajati sutra?
"Imamo suspendovana dva igrača, a to su Džakmić i Janjoš, dok je pod upitnikom nastup Hadžića, koji ima problema sa povredom. On tu povredu vuče već duže vrijeme. Nama se vratio Škoro koji će biti spreman za odigrati pola sata, a ostali su igrači su u potpunosti spremni za sutrašnji susret".
Sarajevu u srijedu slijedi u kup utakmica protiv Radnika...
"Mislim da smo mi apsolutni favoriti u toj utakmici, ali ne smijemo ući opušteno. Moramo imati pristup kao da se radi o Premijer ligi. Ipak, mislim da nećemo imati većih problema i da ćemo se plasirati u daljnji tok takmičenja", rekao ja Mehmed Janjoš za SportSport.ba.
pape je napisao/la:Izgleda bez Hadžića i Avdića
ali sa skorom, ma ovo ce biti lagana pobjeda, a onda uzeti leotaru najbanje bod kad je mogao velez mozemo i mi, kad odigramo u gositma onako protiv spartaka, helsingborga, i cluja mozemo i protiv leotara
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
tesko je bilo i u ovim tekmama, ali da se razumijemo FK SARAJEVO, gradski klub najveceg grada u BiH, protiv SVAKOGA idemo na pobjedu, svaki poraz, pa cak i remi su kiks, protiv bilo koga u BiHpape je napisao/la:Teško u trbinju
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Skoro ce moci igrati pola sata najvise.Veceras se nadam pobjedi.Ekipa odmorena,svjeza.I da napokon pobijedimo u utakmici a da ne primimo gol. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arnelv52, bhfanatic14, EastMadness, Google Adsense [Bot], mnon46, muhamedhulk, ronaldo99, ShojaStojan i 76 gostiju.