RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2012, 02:23

Vamos je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Iz svega toga Zrinjski zasluzuje moje duboko postovanje kao momcad i uvijek ga stavim ispred veleza.Da se razumijemo i politika koju vode mi je draza od vase partizanske, valjda ima i to svoje!
E svaka ti cast kad' ti je politika Zrinjskog i ultrasa bliza i draza od Velezove i RA.
Pa covjek je fasista to je par puta dokazao. Nema sta da te cudi ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 maj 2012, 04:11

Iskren je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Slabo je Dzafa postavio igru, trebali smo malo ofanzivnije, a seljo uvijek kad igra protiv nas povede i svoje sudije, tako da se po tom pitanju nista novo nije desilo, struka Veleza je trebala i na to misliti u pripremi utakmice. Ali nase vrijeme dolazi no sikiriki ;)
Sta slabooo ma jadno ! Covjek gubi 1-2 i treba da ganja rezultat s spic igracem jok on uvodi nekog Jazvina koji je spic al malo sutra ...Imao je Pehlica i Handzica na klupi i mogao je uvesti bar jednog da se nesto pokusa al suvisno je pricati kad se unaprijed sve zna, a to da ova dva igraca do kraja prvenstva sto se tice Veleza sigurno nece upisati ni jedne jedine minute ..Budes fino covjek inasan i kazes haloo vas dva mi na vas vise ne racunamo !!!
Bola, ta dvojica su završena priča. Sad će u neku ekipu poput Rudara iz Kaknja ići u paketu pa tamo kaki o njihovoj kvaliteti.

Inače danas, apsolutna dominacija Želje. Zaslužena pobjeda. Faul se nije ondje trebao svirati, ali ne predstavlja to ništa. Nas su vile pronosale dosta puta, Dejo skidao nemoguće i najviše od svega bih volio da on ostane u klubu poslije ljeta mada to i nije baš realno. Najbolji golman kojeg smo imali poslije rata definitivno. Naši momci izgarali na terenu ali ovi kvalitetniji. Mehremić je dobar u ofanzivi ali katastrofa u odbrani. Bojažljiv, nezainteresovan kad se treba braniti ali prvi kad treba istrčati kontru. Mahinić je dobar posao odradio također, izbacio je koliko je mogao lopti iz našeg šesnaesterca. Knez je imao dosta pogrešnih pasova, ali ne zamjeram mu to ni sekunde. Da su barem svi ko Knez kad je u pitanju želja i borba. Zvonić će još mora dosta raditi da postane dobar igrač, ima potencijala ali je njegova fizička sprema nula. Konta igru, visok je ali fali iskustva i snage u duelima. Pa nijedan skok na sredini nije uzeo. Kajtaz ko Kajtaz. Zna samo izbiti i vratiti loptu golmanu ali je bio staložen za razliku od nekih. Okić je igrač s najviše mogućnosti, baš zna svašta s loptom ali mu fali želja i ozbiljnost. Bez problema je driblao, upošljavao ostale ali nije to to, ne grize koliko bi mogao. Jugo se pravo natrčao ali nešto konkretno da je uradio, vala i nije. Brković, pa borio se i uradio koliko je mogao. Da je njegovo htjenje i borbu presaditi Okiću taj bi bio bez premca najbolji igrač u našoj ligi. Ili obrnuto. :mrgreen:

Kod Želje ubjedljivo najbolji igrač, a i na cijeloj utakmici, je igrač na sredini terena. Zoletić ili Zolotić. Kako se već zove. Znači, dominirao je sredinom terena. Prejak će igrač biti.Stanić me iznenadio, baš se popravio. Nije onako igrao ranije.

A za Čolića, ovim što nije jasno odakle takav bijes prema njemu. Ne da mi se objašnjavati, ali nije bez neke. Igrali su i Kajtaz i Vladavić i Mrva u Želji pa ih se baš i nije spominjalo u psovkama ovako. Dečko je pakaš obični i to je to.
Who dares, wins !

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 06 maj 2012, 08:20

Sta su se ovo mrzitelji Veleza skupili jedva docekaju da bilo sta prokomentarisu.

U Sarajevu ima isto ako ne i vise seljaka nego u Mostaru. Svaki navijaci svog kluba su isfrustrirani kada nema rezultata, a svi glume gospodu kada pobijedjuju. I licemjerje je da bilo sta govore Ultrasi to necu komentarisati. A nama su dvojica na Grbavici sa Sjevera spominjali ponovno rusenje starog mosta i bacali objekte pa nisam dosao na forum da kukam kakvi su seljaci.

Za razliku od vas ja necu svoje braniti jer ono jesu seljaci koje treba otjerati, ali vi prvo pogledajte svoje redove pa onda tudje. Sve cestitke ss.ba ekipi, ali ovaj forum je postao jedno veliko zlo koje treba sto prije ugasiti ili regulisati. Broj retardiranih balavaca IS TOO DAMN HIGH.

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 06 maj 2012, 09:23

ANTIFA ! je napisao/la:
rossoner je napisao/la:Antifa i ti pokreti lafo antifasisticki... To što prosipaš na ovom forumu nije ništa drugo no fašizam! Odgovorno tvrdim da, blaćenje bez ikakvog pravog i realnog argumenta, razloga i povoda osim mržnje, je čisti fašizam. Ja sam Hercegovac i volim Velež prirodno odmah nakon najvećeg BH kluba, ali zbog takvih kao što ste vi zgadi mi se sve to. Ja ne mrzim Velež niti iko ko navija za Želju nema razloga da ga mrzi, vi nas mrzite bez ikakvog razloga, eto samo zato što smo najbolji u državi, što nam niko ne može ni prismrditi, eto što nas mrzite... To je za mene fašizam. I sretno bilo Veležu, dabogda se očistio od takvih navijača kao što si ti i oni danas što su se izblamirali ZA SVA VREMENA !

@pile Razvijenost i napredak zapadne strane ti daje za pravo da tako govoriš i slažem se, ali ako govoriš o navijačima tzv.ultrasima, onda neka hvala...
Nemrzim ja nikog , samo ti kazem nemogu vas zbog toga sto ste sumske zivotinje pecinari , razbijate nase kombije po Sarajevu kad idemo na gostovanja eto zbog toga vas nemogu eto samo da znas , i sta ti znas o "zapadnoj" strani moj je Mostar i istocni i zapadni , nema podjela kod mene ja mogu svugdje ici , gdje hocu i kad hocu .
Nedijelim ja ljude po nacionalnosti , nema u mene hrvat , musliman , srbin . U mene je svak covjek ... Objasnio sam ti zbog cega nemogu Zelju i te takozvane manijake i gotovo . Nego nastavite se vi cakijati po Sarajevu , po tramvajima okanite se MOSTARA ! , prvo pocisti u svojoj avliji , pa pametuj drugom
Poz :!: ;)

zbog takvi sto seru i kriju se iza nika posteni navijaci ispastaju

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 06 maj 2012, 09:58

rossoner ti si prestao da navijas za Velež jer ga nisi ni volio jer znaju pravi navijaci da je to nemoguce, a drugo je sto si ti neki kospicar pa dodjes da probas kospice i kikiriki na stadionu da se malo provedes i pravac kuca zato kani se ti gluposti dobro je ovaj napisao iznad mene radi takvi sto seru ispod nika navijaci ispastaju.
Samo jedan klub Velež Mostar

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 06 maj 2012, 10:47

GOSPODIN ČOVJEK,
Asmir Džafić, trener FK Velež nakon derbija starih rivala u kojem je Željezničar pobijedio u Mostaru (2:1) istakao je kako je trijumf gostiju iz Sarajeva apsolutno zaslužen.

„Dominirali su od prvog do posljednjeg minuta i Želji čestitam na pobjedi. Pokušali zgusnuti sredini i pokušati nešto na kontranapade. Na kraju, u sudijskom vremenu susreta, možda smo mogli izjednačiti što bi, prema mom mišljenju, bilo nezasluženo. Mislim da je ovo naš maksimum u ovom momentu“, rekao je Džafić.

MISLIM DA ZA VELEŽ I DŽAFIĆA TEK DOLAZI VRIJEME.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 06 maj 2012, 11:53

puza je napisao/la:GOSPODIN ČOVJEK,
Asmir Džafić, trener FK Velež nakon derbija starih rivala u kojem je Željezničar pobijedio u Mostaru (2:1) istakao je kako je trijumf gostiju iz Sarajeva apsolutno zaslužen.

„Dominirali su od prvog do posljednjeg minuta i Želji čestitam na pobjedi. Pokušali zgusnuti sredini i pokušati nešto na kontranapade. Na kraju, u sudijskom vremenu susreta, možda smo mogli izjednačiti što bi, prema mom mišljenju, bilo nezasluženo. Mislim da je ovo naš maksimum u ovom momentu“, rekao je Džafić.

MISLIM DA ZA VELEŽ I DŽAFIĆA TEK DOLAZI VRIJEME.
Pa i jest gospodin ;)
Obicno naši treneri nakon poraza vade neke stvari iz konteksta, traže neke izgovore i opravdanja tamo gdje toga nema: u lošoj sreci, manjku koncentracije, sudijama itd itd....ukratko, pricaju ono što zapravo i ne misle, samo da bi opravdali sebe.
Džafić je ispao gospodin nakon tekme i rekao istinu - onako kako jest bilo. A to je najteže, pogotovu kad izgubiš na svom terenu.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 06 maj 2012, 13:37

pa jeste gospodin , jednostavan čovjek realno daje izjave ne srlja ni sa igračima ni sa izjavama posložite će Džafa kockice u Veležu. Samo ga treba pustiti da radi svoj posao i pružit mu podršku.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2012, 14:08

@tech primio ga Gušo, Gušo, ale, ale, ale ! :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 06 maj 2012, 15:09

*p!p!t@* je napisao/la:@tech primio ga Gušo, Gušo, ale, ale, ale ! :mrgreen:
Više bi volio da je ostalo 0-0 samo ga Gušo do kraja sezone ostane "neprobušen" :mrgreen: nego ova pobjeda :lol:
Svakako bi naredno kolo pobjedili Slaviju i opet ovjerili titulu.

Veležu, sa srecom do kraja ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2012, 15:12

tech je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:@tech primio ga Gušo, Gušo, ale, ale, ale ! :mrgreen:
Više bi volio da je ostalo 0-0 samo ga Gušo do kraja sezone ostane "neprobušen" :mrgreen: nego ova pobjeda :lol:
Svakako bi naredno kolo pobjedili Slaviju i opet ovjerili titulu.

Veležu, sa srecom do kraja ;)
Ja sam ti prije tekme rek'o da će ga Guš'o primit', i tako je i bilo.

A Željina pobjeda je bila više nego očekivana, i što Džafa kaže mislim da je ovo maximum Veleža u ovom trenutku.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 maj 2012, 16:22

pile87 je napisao/la:....Iz svega toga Zrinjski zasluzuje moje duboko postovanje kao momcad i uvijek ga stavim ispred veleza.Da se razumijemo i politika koju vode mi je draza od vase partizanske, valjda ima i to svoje!
Evo još jednog goluba prevrtanera...još kad dodamo onog manijaka što je rekao da mu je Velež drag jer je muslimanski klub...smijurija živa.
Da samo znate kako su nam bitna vaša mišljenja,vas iz metropole,inače kako nam je bitno Sarajevo kao grad,možeš misliti.Kao da ne postojite :D
Uvijek sami,uvijek kontra sile!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2012, 16:24

pile87 je napisao/la:....Iz svega toga Zrinjski zasluzuje moje duboko postovanje kao momcad i uvijek ga stavim ispred veleza.Da se razumijemo i politika koju vode mi je draza od vase partizanske, valjda ima i to svoje!
Pa kako ti se neće sviđati, kad' vodite istu politiku.

Nepotrebno je i pisati kakva je ista...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 maj 2012, 16:29

*p!p!t@* je napisao/la:Pa kako ti se neće sviđati, kad' vodite istu politiku.

Pusti ih,ne treba više trošiti riječi na njih.Pokazali su dosta puta do sada kakav je njihov odnos prema nama.Ali jok,oni su žrtve,oni su paćenici...kako onaj jučer napisa...jeli to hercegovac nema tu čovjeka.
Pametnom dosta.
Vječno u našim srcima.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 maj 2012, 16:56

tepsija je napisao/la:

Pusti ih,ne treba više trošiti riječi na njih.Pokazali su dosta puta do sada kakav je njihov odnos prema nama.Ali jok,oni su žrtve,oni su paćenici...kako onaj jučer napisa...jeli to hercegovac nema tu čovjeka.
Pametnom dosta.
meni nije jasno uopste zasto se bilo koji klub mra povezivti s bilo kojom politickom opcijom ,pa tako i velez,kakvi muslimanski,antifa,prokomunisticki klubovi bola,to je sport dodji navijaj a kakva su tvoja poiliticka uvjerenja boli nekog....,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 maj 2012, 16:58

konjicanin01 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:

Pametnom dosta.
meni nije jasno uopste zasto se bilo koji klub mra povezivti s bilo kojom politickom opcijom ,pa tako i velez,kakvi muslimanski,antifa,prokomunisticki klubovi bola,to je sport dodji navijaj a kakva su tvoja poiliticka uvjerenja boli nekog....,
to objasni pojedinim navijačima Željezničara.....

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 maj 2012, 17:03

Da jednom zauvijek riješimo to yebeno pitanje zvijezde na Veležovom grbu.
Te iste zvijezde koja toliko bode oči.
To je naš grb,grb koji nismo htjeli mijenjati niti ćemo.
Veležov grb!Povezujte ga vi kako hoćete i s kim hoćete,ne zanima nas,nismo kao drugi koji su mijenjali grb svog kluba onako kako vjetar puše.
Vječno u našim srcima.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 06 maj 2012, 17:26

Mi smo komunistički klub čija uprava redovno posjećuje muslimansku bogomolju. samo glasnogovornik ne zalazi. on se u SDP upiso.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 maj 2012, 17:33

RADNIČKO ŠPORTSKO DRUŠTVO VELEŽ......kakav komunizam, kakvi bakrači, već sma davno objasnio da rođeni nemaju veze s komunizmom, a neki misle da imaju samo zato što imaju petokraku - a ta ista petokraka nije SIMBOL KOMUNIZMA, nego je to univerzalni simbol. Ako niste znali ta ista petokraka je bila predložena kao simbol OLIMPIJSKIH IGARA, ali nije prihvaćeno samo i jednog razloga jer ne simbolizuje svih 5 kontinenata, pa je prihvaćen ovaj današnji. Molim pojedine forumaše da malo više čitaju literaturu, pa će sve pronaći......

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 06 maj 2012, 17:49

AlemC85 je napisao/la:RADNIČKO ŠPORTSKO DRUŠTVO VELEŽ......kakav komunizam, kakvi bakrači, već sma davno objasnio da rođeni nemaju veze s komunizmom, a neki misle da imaju samo zato što imaju petokraku - a ta ista petokraka nije SIMBOL KOMUNIZMA, nego je to univerzalni simbol. Ako niste znali ta ista petokraka je bila predložena kao simbol OLIMPIJSKIH IGARA, ali nije prihvaćeno samo i jednog razloga jer ne simbolizuje svih 5 kontinenata, pa je prihvaćen ovaj današnji. Molim pojedine forumaše da malo više čitaju literaturu, pa će sve pronaći......
Pojedini forumaši imaju manje od 15 godina. Mada su BIH često gluplji ovi preko 15 nego ovi ispod. Hehehe.

Treba uvesti na forum provjeru preko CIPSA :mrgreen: pa da vidimo kako bi svi hrabro pisali sa svojim imenom i prezimenom. Da se vodi razgovor uzivo pola ovih bi od stida i bez argumenata demonstrativno napustili taj isti razgovor.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.