Debitanska? Malo se bolje informisiastra1922 je napisao/la:i znaci jos qpr kuci pobijedit i titula je gradanima,izgleda mi to vec sigurno naderace oni qpr i dzeki titula u debitantskoj sezoni u pl
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Keep walking.
eto nek si ti genijalac pa si mu rekao, covjek je vrhunski trener, niko do sad nije uspio za samo 2 sezone velikim ulaganjima bez pravog sistema uzeti titulu, cak je i abramovicu trebalo par sezona da stvori kontinuitet rezultatananek je napisao/la:Kakav potez velikog talijanskog strucnjaka, vadi nasrija ubacuje de jonga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poserem mu se u zanat! Da im ga oce papis sad uvalit!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije sve rijeseno, ali skoro da jeste.
City zasluzeno do pobjede protiv Svraka a vjerovatno i do titule, koju im niko ne moze osporiti. Bili su izuzetno dobri u vecini sezone, igrali su dosta konstantno, pobjedjivali direktne konkurente za titulu (United) i na kraju su dosli do ostvarenja cilja.
Dzeki ne predvidjam buducnost u Cityu jer ce zabar vjerovatno ostati na klupi.
City zasluzeno do pobjede protiv Svraka a vjerovatno i do titule, koju im niko ne moze osporiti. Bili su izuzetno dobri u vecini sezone, igrali su dosta konstantno, pobjedjivali direktne konkurente za titulu (United) i na kraju su dosli do ostvarenja cilja.
Dzeki ne predvidjam buducnost u Cityu jer ce zabar vjerovatno ostati na klupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zašto pričaš gluposti ... Čelzi je prve sezone odmah bio vice prvak i nakon toga 2 puta prvak ... dakle u prve 3 sezone 2 puta prvi i jednom drugi - o kakvom ti kontinuitetu rezultata i glupostima pričaš ... de se malo informiši prvo ...asr_pd je napisao/la:eto nek si ti genijalac pa si mu rekao, covjek je vrhunski trener, niko do sad nije uspio za samo 2 sezone velikim ulaganjima bez pravog sistema uzeti titulu, cak je i abramovicu trebalo par sezona da stvori kontinuitet rezultatananek je napisao/la:Kakav potez velikog talijanskog strucnjaka, vadi nasrija ubacuje de jonga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Centre forward
- Kontakt:
Ned'o Bog da je ovo ko sa strane procito ko nas ne zna.Pomislio bi da je Mancini Hicveld il' A.FergusonGenghis je napisao/la:Zašto pričaš gluposti ... Čelzi je prve sezone odmah bio vice prvak i nakon toga 2 puta prvak ... dakle u prve 3 sezone 2 puta prvi i jednom drugi - o kakvom ti kontinuitetu rezultata i glupostima pričaš ... de se malo informiši prvo ...asr_pd je napisao/la:eto nek si ti genijalac pa si mu rekao, covjek je vrhunski trener, niko do sad nije uspio za samo 2 sezone velikim ulaganjima bez pravog sistema uzeti titulu, cak je i abramovicu trebalo par sezona da stvori kontinuitet rezultatananek je napisao/la:Kakav potez velikog talijanskog strucnjaka, vadi nasrija ubacuje de jonga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ovaj klub je stvarno Shity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intervju nakon tekme on i Lescot, daje mu ovaj novinar sampanjac kaze Yaya "hvala ali ja ne pijem jer sam musliman" i dade sampanjac Lescotu
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
LJUDINAHenry je napisao/la:Intervju nakon tekme on i Lescot, daje mu ovaj novinar sampanjac kaze Yaya "hvala ali ja ne pijem jer sam musliman" i dade sampanjac Lescotu
[youtube][/youtube]Henry je napisao/la:Intervju nakon tekme on i Lescot, daje mu ovaj novinar sampanjac kaze Yaya "hvala ali ja ne pijem jer sam musliman" i dade sampanjac Lescotu
1.35
Čestitike na tituli iako još nije zvanično ali def ste je zaslužili.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bemti i ja sam muslim a pijem ovo je pravi muslimFedex je napisao/la:[youtube][/youtube]Henry je napisao/la:Intervju nakon tekme on i Lescot, daje mu ovaj novinar sampanjac kaze Yaya "hvala ali ja ne pijem jer sam musliman" i dade sampanjac Lescotu
1.35![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hvala vam
I Yaya je svakako jedan od boljih igrača na svijetu, i ponašanjem i igrom
I Yaya je svakako jedan od boljih igrača na svijetu, i ponašanjem i igrom
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
hahahahahahaha kralj YAYA nasmija me cojk do suzaa ...astra1922 je napisao/la:bemti i ja sam muslim a pijem ovo je pravi muslimFedex je napisao/la:[youtube][/youtube]Henry je napisao/la:Intervju nakon tekme on i Lescot, daje mu ovaj novinar sampanjac kaze Yaya "hvala ali ja ne pijem jer sam musliman" i dade sampanjac Lescotu
1.35![]()
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Što te je nasmijao ?! Ovo je reč čovjek od obraza i vjere. Ovo treba i meni i tebi biti ponos ( ako si musliman ). Doduše ja sam prestao al trebao sam davno ovako razmišljat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
svaka čast, odlično si ovo rekao.GunnerS je napisao/la:Što te je nasmijao ?! Ovo je reč čovjek od obraza i vjere. Ovo treba i meni i tebi biti ponos ( ako si musliman ). Doduše ja sam prestao al trebao sam davno ovako razmišljat.
Nisam htio odmah pisati jer je strasno slavlje bilo.Yaya je postao lik iz bajke a izgleda da se pretplatio na to da odluci velike utakmice.Prosle godine F.A. cup sada vjerovatno donosi titulu.I hvala Barceloni sto je imala tu fix ideju da je Busquets bolji od njega.Izmjena De Jong- Nasri je odlican potez Mancinija.Ne sumnjam u igrace da ce ozbiljno shvatiti QPR i da pobjeda nece doci u pitanje.Od ostalih igraca treba izdvojiti Harta koji je bio izvrstan te Kompanyja koji je po meni najbolji stoper na svijetu mozda sam subjektivan ali boljeg ne vidim.Clichy isto odigrao majstorski.I za kraj pjesma za covjeka odluke.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Cestitke na tituli, zasluzeno ste je uzeli nema sta. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Cautinho
- Kontakt:
Ove sezone nitko osim Bayerna (2-0) nije dobio City više od +1 razlike.

Keep walking.
MAN. CITY najbolja odbrana i najefikasniji napad EPL....ne i najviše bodova....
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15, tobaccos i 7 gostiju.