Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
zar nije lognije da grafite predje na klupu j..em mu mater sebicnu neda lopte dzeki !! sta je pokazao on vise od dzeke do sada ?? dzeko bjezi odatle idi u pravi klub AC MILAN !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Evil Genius
- Kontakt:
Grafite je prvi napadac i najbolji strijelac ekipe, i mislim da taj lik kad bi 'postio' 10 utakmica ne bi ga prebacili na klupu . . . sto se Dzeke tice ne mogu rec da nije ocekivano, jednostavno nema vise one volje ko prosle sezone, i ako se radi samo odmaranju za ligu prvaka dobro je, al' ako ga je prebacio zbog forme onda mu se lose pise . . . nadam se da ce mu to bit samo dodatni stimulans
aBd ulazi Dzeko sutra i zabija ga za pobjedu
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- miralem444
- Kontakt:
ma kakav grafit...sebicna dzukela jedna....sta hoce...dzeko je najbolji igrac wolsburga....meni je samo bila dovoljna utakmica super kupa njemace....oni su bez dzeku rupa zesca...Evil Genius je napisao/la:Grafite je prvi napadac i najbolji strijelac ekipe, i mislim da taj lik kad bi 'postio' 10 utakmica ne bi ga prebacili na klupu . . . sto se Dzeke tice ne mogu rec da nije ocekivano, jednostavno nema vise one volje ko prosle sezone, i ako se radi samo odmaranju za ligu prvaka dobro je, al' ako ga je prebacio zbog forme onda mu se lose pise . . . nadam se da ce mu to bit samo dodatni stimulans
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ma dzeko je sila ba ljudi ako ste ikad igrali pravi fudbal ba tesko je dati go kad ti dva stopera disu za vratom
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Ma proradit ce Edo brzo aBd, a ovi sto ovoliko nipodastavaju njegov ućinak u zadnjoj utakmice za repku, ili su pvrsno gledali utakmicu protiv Turske ili pojma nemaju .
Pa covjek je dobio sve vazdusne duele, a i kretao se dobro samo sto je uvijek bio dupliran, razumjet ce me ko god je trenirao pa i igrao ozbiljno fudbal!
PITANJE: Navedite mi bar jednog igraca koji je citavu karijeru u formi???????NAGRADA:Besplatan ulaznica za Španiju!
Pa covjek je dobio sve vazdusne duele, a i kretao se dobro samo sto je uvijek bio dupliran, razumjet ce me ko god je trenirao pa i igrao ozbiljno fudbal!
PITANJE: Navedite mi bar jednog igraca koji je citavu karijeru u formi???????NAGRADA:Besplatan ulaznica za Španiju!
Zadnja izmjena: Beca-25, dana/u 12 sep 2009, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Evil Genius
- Kontakt:
samo kazem da grafite ima drugaciji status u klubu, on je taj koji je prvi napadac a ne dzeko . . . a naravno da je nemoguce odradit cijelu sezonu u onoj formi, al' vjerujem u dzeku i proradice 100 %
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
Necromacer
- Kontakt:
Sta vam je vise?? Sjeo na klupu pa sta?? Odmara covijek + nije u formi...saada bi vi razapeli Veha sto ga je stavio na klupu...daj ba djeco smirite vise te hormone....kada se odmori ili vrati u formu bice u udarnoj postavi...
SVAKOGA UREKNETE (dijamantu,tornado).....OD VEDE pa sada do DZEKE!!! Nemate granica ni u cemu..sada pljujete i po jednom i drugom....
SVAKOGA UREKNETE (dijamantu,tornado).....OD VEDE pa sada do DZEKE!!! Nemate granica ni u cemu..sada pljujete i po jednom i drugom....
o tome ja pricam da to nije fudbal sa jaranima i niko te ne napadaBeca-25 je napisao/la:Ma proradit ce Edo brzo aBd, a ovi sto ovoliko nipodastavaju njegov ućinak u zadnjoj utakmice za repku, ili su pvrsno gledali utakmicu protiv Turske ili pojma nemaju .
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dzeko igra u druogoj postavi, cuva ga Veh za LS, ja bas jeli iduce sedmice Liga Sampiona
- Principatus
- Kontakt:
Armin Veh je vec ranije najavio rotaciju, jer Wolfsburg ovaj put igra u CL. Pojedini igraci ce se morati odmarati izmedju utakmica. Posebno poslije ovih utakmica za kvalifikacije ta rotacija postaje bitna.
Ne treba dakle dizati toliko prasine oko toga za sada. Ali da, Martins je konkurencija i Dzeko ce to ipak morati uzeti za ozbiljno.
Ne treba dakle dizati toliko prasine oko toga za sada. Ali da, Martins je konkurencija i Dzeko ce to ipak morati uzeti za ozbiljno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ovako ce vidjeti i sam da mora malo da se trzne,neka danas zabije Martins nece Dzeko ni u LP onda iz pocetka odigrati
evo ja na osnovu ovoga da Džeko neće igrati od početka nisam smio igrati na Wol, kontam neće im imati ko golove davati.
- miralem444
- Kontakt:
hallloooooooo raja..dzeko je fenomen jel to vama jasno.....gledajte tekmu bih - turska....al gledajte.....nebudite slijepi...evo ja sad na bht-u gledam i analiziram prvenstveno dzeku.....odlicno je odigro kolko ja znam njegova pozicija je napad...znaci sta vi hocete svaki prekid i nasem sesnestercu dzeko se vratio,pa onda o kontru....momak je dvojicu na ledima imo i opet onako majstorski primi loptu...dajte molim vas ....a veh ga cuva za ligu prvaka.....dobot ce dzeko danas sansu...
- miralem444
- Kontakt:
dobar ovaj wolsburg...ej moj veh..pojma ti nemas....wolsburg je bez dzeke rupa...isto ko barca bez mesija...
ma ljudi moji wolsburg je sila bez dzeke..bravo veh..kako lijepo..
ma ljudi moji wolsburg je sila bez dzeke..bravo veh..kako lijepo..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bez Dzeke nista. Sto ne ode gdje drugi iz Wolfsburga!! Ocekujem ga u drugom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cuj jednog,hoces dva Zinedin i jos Zidan hajmo kartu na sunce i ni jedneBeca-25 je napisao/la:Ma proradit ce Edo brzo aBd, a ovi sto ovoliko nipodastavaju njegov ućinak u zadnjoj utakmice za repku, ili su pvrsno gledali utakmicu protiv Turske ili pojma nemaju .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
oj pa wolsburg je katastrofa....bravo za veha....
Tako je drugar,koliko je samo lopti spustio ...Dobar je Dzeko ,odlican pardonmiralem444 je napisao/la:hallloooooooo raja..dzeko je fenomen jel to vama jasno.....gledajte tekmu bih - turska....al gledajte.....nebudite slijepi...evo ja sad na bht-u gledam i analiziram prvenstveno dzeku.....odlicno je odigro kolko ja znam njegova pozicija je napad...znaci sta vi hocete svaki prekid i nasem sesnestercu dzeko se vratio,pa onda o kontru....momak je dvojicu na ledima imo i opet onako majstorski primi loptu...dajte molim vas ....a veh ga cuva za ligu prvaka.....dobot ce dzeko danas sansu...
dzeko-zmaj+dzeko-car=dzeko zlatni ljiljan
-
Boskvalitet
- Kontakt:
nema sta Ibisevic rastura...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bavariapivo, CAGarfia, Cwirek, denza, GG3, Google [Bot], greenwood, habuba, HariTz, izdzezveubrazil, legendarnadruga i 59 gostiju.