FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2012, 14:27

polahko ima 12 bodova u igri smirite se malo :)...ima nade samo treba biti optimista
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 maj 2012, 14:53

Mirza Mešić se je vratio, trenirao sa Slobodom, sutra će se znati potpisuje li ugovor.
Ako će ostati i sljedeće sezone (ako ispadnemo), da nam pomogne da se nekim čudom ekspresno vratimo, dobrodošao, ako je došao odigrati ove 4 tekme, hvala lijepa, nije nam potreban.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2012, 15:00

JTS je napisao/la:Mirza Mešić se je vratio, trenirao sa Slobodom, sutra će se znati potpisuje li ugovor.
Ako će ostati i sljedeće sezone (ako ispadnemo), da nam pomogne da se nekim čudom ekspresno vratimo, dobrodošao, ako je došao odigrati ove 4 tekme, hvala lijepa, nije nam potreban.
ma neka ga 4 tekme hvala sto je dosoa da pomogne... ebiga svako nam je sad bitan ne mozemo tako u ovim trenutcima govoriti nije potreban..svako nam je potreban ko zeli pomoci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 06 maj 2012, 15:23

Dok postoji i najmanja šansa za ostanak u ligi, svako pojačanje nam je dobrodošlo. Isto važi i za podršku sa tribina. Nadam se da će Tušanj biti pun i protiv Čelika.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 15:29

Steta velika sto nismo uzeli makar bod protiv Borca...

Bili smo bolji bgm :roll:

Sanse imamo na papiru, ali ja ne vidim kako i sta...jedino sto me raduje je solidna igra spram one kakva je znala biti, ali mi tesko dajemo golove, nemamo kreatora, nemamo cvrstu odbranu...dosta toga nemamo

Nadam se isto da ce Tusanj biti pun i protiv Celika i da ce pustati besplatno opet ljude ;) Isto tako se nadam da ce nas barem neko ispostovati, npr Olimpic :)

I da Zvjezda od trece ispostuje, kad su nas dobili hajd, nisu goska hajd, nek makar slaviju namuce
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 06 maj 2012, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2012, 15:31

jbg kasno je sad, da je bio protiv Borca sad bi mozda i imali neke nade...koliko puta smo tokom jucerasnje tekme "zakukali" za Mujicem, bas Mesicem il nekim jacim spicem pa cak i Alenom da nije bio suspendovan.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 maj 2012, 16:02

Nisam mislio u negativnom kontekstu da nam ne treba, ali skoro sigurno smo u 1 Federalnoj, tako da ne vidim svrhu njegovog dovođenja, osim ako ne ostaje tu i naredne sezone.
Da imamo realne šanse za opstanak, rekao bih, odlično, neka je došao, ovako ..

Barem se nadam da će ostati i naredne sezone na Tušnju.
Skoro 32 godine ima, đe će više, neka se skrasi kod nas, u svom klubu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2012, 16:28

care nismo ba sigurno u nizem randu polahko brate ima jos pustite te negative..idemo uzet sad Celika, pa Goska i Veleza :)...nemojte mi te ba negativne stvari vise..samo treba vjerovat da mozemo se spasiti..da smo barem 1 bod uzeli sa Borcem i 1 bod oz Zvijezde bilo bi nam sad puno lakse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 16:43

Juce da nismo baksuzi koliki smo smo trebali uzeti sva 3...

Skide na liniji iz kornera, kasnije odbi se od precku na glavu nasem i opet skide...baksuzluk prve klase

Ako ljudi dodju protiv celika, ako se ne varam devetog i ako igraci odigraju ovako pobjeda bi trebala biti :)
A ostale utakmice sta bude bude, neka se bore...za cast makar da igramo ako nista

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 maj 2012, 16:52

JTS je napisao/la:Mirza Mešić se je vratio, trenirao sa Slobodom, sutra će se znati potpisuje li ugovor.
Juce je bio u loži.
Nisam ga nikad gotivio zbog manekenisanja ali sad nam je svako pojacanje dobro doslo pogotovo u napadu.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 maj 2012, 17:13

Neupitna je moja želja da pomognem. Klubu je sada važan svaki igrač koji može dati doprinos. Posljednji klub u kojem sam igrao je bugarski Lokomotiv. Iako sam još zimus prekinuo saradnju sa njima, nisam nikad dobio izlazno pismo - certifikat iz njihovog Saveza. Sada je sve na adminsitraciji Slobode i njihovoj ažurnosti – rekao nam je danas Mirza Mešić.

Mešić je u protekla tri mjeseca trenirao individualno i kako ističe solidno je fizički sporeman.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 17:23

Evo Olimpica igra dobro...vodi, nadam se da ce ovo na dobro izaci :)

Uz Boziju pomoc

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 maj 2012, 17:27

Hajde Olimpic igrajte za nas :)
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 06 maj 2012, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 maj 2012, 17:28

ako kiksa slavija ili ako odigra neriješeno, imate šansi, a ako preokrene, onda ne znam.....

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 maj 2012, 17:30

vi meni stvarno niste jasni..mislim na nas,navijace Slobode....kakve 4 pobjede,kakva slavija...mi 4 utakmice gola nismo dali....pola djece u ekipi se jos nije ni brijat pocelo...ako ste bili juce na tekmi vidjeli ste dobro na sta nam igra lici.....ono je smijesno i jeste za druge lige....ponavljam...nije problem u bodovnoj razlici...problem je sto mi nemamo ni igre ni igraca...i jos neki spominju 4 pobjede do kraja prvenstva...joj hljebe :roll: ....mi ako dobijemo 2 kuci trebamo se nogom u guzicu udarat...mislite da su sigurni bodovi protiv celika i veleza koji igraju rastereceno...bit ce to preteske tekme u kojima molite boga da ih dobijemo sa 1 0...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 maj 2012, 17:31

Ako Slavija i izgubi,Slobodi će trebati domaći bodovi protiv Čelika i Veleža i pobjeda u Gabeli ili neriješeno protiv Slavije u zadnjem kolu ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 maj 2012, 17:32

Sad vam svima zao Slobode..a ovi iz Gradačca sto laprdaju, mogu vam reci samo da ste lagano mogli pustit Slobodi pobjedu,mogli ste kombinovan sastav izvest, dati priliku nekim drugim igracima pa da to Sloboda neofirno uzme jer bodovi vam nista ne znace osigurali ste opstanak, ipak je to Sloboda tu sa TK kantona trebali ste im pomoc, sramota baš, vidite da su u problemima a vi kao "komsije" trebali ste pomoc sad im je protiv Celika zadnja utakmica i neka im je Bog dragi na pomoci a da ste dali 3 boda bilo bi mnogo lakse, nadam se da ce se Sloboda izvuc iz ovog i vratit se dosta jaca pa da vas sve redom potamami, osim Zelje :D .

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 17:33

Ako Slavija ovdje izgubi mi cemo nekako dobiti Celika...

Pa dalje neka bude sta bude ;) Nemamo igru, nemamo nista ali bar se mozemo nadati...

Ibrak mi daje nadu, nisu odavno bolje odigrali nego juce protiv Borca ali nismo imali srece ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 maj 2012, 17:35

joj zalopojki
Za zivot cijeli!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 06 maj 2012, 17:45

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:joj zalopojki
hajd odyebi lagano
ako kojim cudom Olimpik ovdje izvuce pobjedu i imamo sanse ako se svi presaberu,sto se tice igre i igraca ne mozemo nikog dobit ali mislim da nam Celik i Velez nece pravit probleme a onda sa Slavijom na noz,a njima dolazi i Zvijezda koja ima veliku zelju da nam pomogne :?
mi smo sami sebi krivi,ali ocekivat da ce Zvijezda jucer nesto uradit je bilo naivno,kad je Zvijezda dobila bodove u Gabeli kad je usla u PL,i zato su jucer lagano odigrali...
Mirza bi dobro dosao u kakvoj god da je formi bolji je od ovog sto imamo...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.