ima,i mislim da će sada sigurno otići ako brattvo ne ponudi kao neki premijerligaš: vrijedi u ovoj svih para koje mu se dadnu. Sigurno je najjači špic u ovoj ligi i sigurno bi imao mjesta u premijer ligiBenjo_AFC86 je napisao/la:Ima li menadzera ili nekog slicnog :pAboveTheLaw je napisao/la:Jos se nista ne zna, niti ko sta prica.. nadam se da ce ostat u Bratstvu..
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
mislim da bi mu najbolje bilo u zvijezdi jos ima upraznjeno mjesto i moze da bude prvi napadac zvijezde.momak je zvijer noga glava nije bitno sve ima mozda jos malo visine i bio bi savrsen ali i onakav kako sam ga je gledao ekstra jeeminem22 je napisao/la:ima,i mislim da će sada sigurno otići ako brattvo ne ponudi kao neki premijerligaš: vrijedi u ovoj svih para koje mu se dadnu. Sigurno je najjači špic u ovoj ligi i sigurno bi imao mjesta u premijer ligiBenjo_AFC86 je napisao/la:Ima li menadzera ili nekog slicnog :pAboveTheLaw je napisao/la:Jos se nista ne zna, niti ko sta prica.. nadam se da ce ostat u Bratstvu..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
ti bi pandžu da istjerašastra1922 je napisao/la:mislim da bi mu najbolje bilo u zvijezdi jos ima upraznjeno mjesto i moze da bude prvi napadac zvijezde.momak je zvijer noga glava nije bitno sve ima mozda jos malo visine i bio bi savrsen ali i onakav kako sam ga je gledao ekstra jeeminem22 je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:Jos se nista ne zna, niti ko sta prica.. nadam se da ce ostat u Bratstvu..
ima,i mislim da će sada sigurno otići ako brattvo ne ponudi kao neki premijerligaš: vrijedi u ovoj svih para koje mu se dadnu. Sigurno je najjači špic u ovoj ligi i sigurno bi imao mjesta u premijer ligi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
naravno da nebi ali bi igrao sa dva isturena napadaca 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vi ste ga mogli dobiti i na polusezoni da ste bili zainteresovani.Ako se sjećaš da smo raspravljali, nije na igraču takvog kalibra da on donosi ispisnicu, nego ste vi morali doći odmah na pregovore. A u svakom slučaju da bi ga volio vidjeti u Zvijezdi ako ne bude u Bratstvuastra1922 je napisao/la:naravno da nebi ali bi igrao sa dva isturena napadaca
znam i ja da je tako a vjerujem da ce nasi ispraviti tu gresku i na lijep nacin dovesti mujkica i tako ostati i sa bratstvom u dobrim odnosima.jedan covjek blizu zvijezde mi je i rekao kao vratiili su ga vama da dzabe nebi pravili medusobne probleme e sad kolko je to tacno vidicemo za mjesec dvaeminem22 je napisao/la:Vi ste ga mogli dobiti i na polusezoni da ste bili zainteresovani.Ako se sjećaš da smo raspravljali, nije na igraču takvog kalibra da on donosi ispisnicu, nego ste vi morali doći odmah na pregovore. A u svakom slučaju da bi ga volio vidjeti u Zvijezdi ako ne bude u Bratstvuastra1922 je napisao/la:naravno da nebi ali bi igrao sa dva isturena napadaca
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Omladinska Liga
KADETI: Radnički Lukavac-Bratstvo Gračanica 0:3
Golove za Bratstvo su postigli: Samir Šišić,Enid Alić i Brajče Husejnović.
KADETI: Radnički Lukavac-Bratstvo Gračanica 0:3
Golove za Bratstvo su postigli: Samir Šišić,Enid Alić i Brajče Husejnović.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ubojita ljevica, 5-og gola nema na videu ne znam zasto :S..
Ubojita ljevica, 5-og gola nema na videu ne znam zasto :S..
-
- Kontakt:
Kup Tk
Jedinstvo Vuckovci - Bratstvo Gracanica 2 : 4 (2 : 1)
Jedinstvo Vuckovci - Bratstvo Gracanica 2 : 4 (2 : 1)

-
- Kontakt:
Najava
Prva liga FBiH - 25. kolo, Subota 12. maj od 17:00 h - CAZIN
Krajina - Bratstvo
Ovoga vikenda na terenu će biti nogometaši Bratstva u utakmici 25. kola Prve lige FBiH. Ako uzmemo u obzir pobjedu u srijedu u kupu u Vučkovcima, onda Bratstvo na gostujući susret protiv Krajine u Cazin putuje u fenomenalnoj seriji od 7 utakmica bez poraza. Susret u Cazinu nosi epitet derbija kola jer se obje ekipe nalaze pri samom vrhu tabele, Bratstvo je treće sa 41 bodom a Krajina 4. sa bodom manje. Dobro rapoloženje uoči ovog gostovanja remete suspenzije zbog žutih kartona pa tako kontra Krajine pravo nastupa nemaju Kadrić, Trejić i Mevkić, dok se na lakše povrede žali još nekoliko prvotimaca.
Šef struke Nusret Muslimović ne očajava zbog toga jer vjeruje da u kadru ima dovoljan broj kvalitetnih igrača koji mogu nadomjestiti izostanak ranije pomenutih. Tako će protiv Krajine svoju priliku od prve minute čekati Moussa, Terzić, Karić, Omerović i ostali. Damir Omerović koji ponovo očekuje mjesto startera najavljuje borbenu i dobru igru u Cazinu te povratak kući sa bodovima.
Susret u Cazinu igra se u subotu sa početkom u 17 sati a ekipa je na put otputovala danas (petak).
Prva liga FBiH - 25. kolo, Subota 12. maj od 17:00 h - CAZIN
Krajina - Bratstvo
Ovoga vikenda na terenu će biti nogometaši Bratstva u utakmici 25. kola Prve lige FBiH. Ako uzmemo u obzir pobjedu u srijedu u kupu u Vučkovcima, onda Bratstvo na gostujući susret protiv Krajine u Cazin putuje u fenomenalnoj seriji od 7 utakmica bez poraza. Susret u Cazinu nosi epitet derbija kola jer se obje ekipe nalaze pri samom vrhu tabele, Bratstvo je treće sa 41 bodom a Krajina 4. sa bodom manje. Dobro rapoloženje uoči ovog gostovanja remete suspenzije zbog žutih kartona pa tako kontra Krajine pravo nastupa nemaju Kadrić, Trejić i Mevkić, dok se na lakše povrede žali još nekoliko prvotimaca.
Šef struke Nusret Muslimović ne očajava zbog toga jer vjeruje da u kadru ima dovoljan broj kvalitetnih igrača koji mogu nadomjestiti izostanak ranije pomenutih. Tako će protiv Krajine svoju priliku od prve minute čekati Moussa, Terzić, Karić, Omerović i ostali. Damir Omerović koji ponovo očekuje mjesto startera najavljuje borbenu i dobru igru u Cazinu te povratak kući sa bodovima.
Susret u Cazinu igra se u subotu sa početkom u 17 sati a ekipa je na put otputovala danas (petak).
-
- Kontakt:
cazin.netPrije dvije sedmice u Cazinu ekipa Rudara iz Kaknja osvojila je bod na Gradskom stadionu. Istim rezultatom okončana je i utakmica ovog kola u kojem je Krajina dočekala Bratstvo iz Gračanice. Iako izraziti favoriti s obzirom da su gosti došli bez nekoliko standardnih prvotimaca, igrači Krajine nisu uspjeli pobijediti, a konačan rezultat glasio je 1:1.
Jučer se na Gradskom stadionu u Cazinu u iznimno važnoj utakmici protiv izravnog konkurenta u borbi za poziciju ponovio incident kojeg nam je prije dvije sedmice priredio Dino Selimović. On je na utakmici protiv Rudara dobio crveni karton pri rezultatu 0:1 zbog udaranja protivnika u lice, a jučer je isto ponovio Benjamin Dizdarić koji je na samom startu utakmice zaradio crveni karton. Krajina je dočekala ekipu Bratstva koja ne zna za poraz još od gostovanja u Kaknju, ali koja je danas došla bez nekoliko standardnih prvotimaca.
Želja i borbenost igrača Krajine od samog starta nije se isplatila, jer je samo četiri minuta nakon početka utakmice Dizdarić udario protivnika zbog čega je zaradio direktan crveni karton. Već se tad znalo da ćemo gledati 90 minuta iznimno čvrste utakmice. Prvi su zaprijetili gosti desetak minuta nakon crvenog kartona, kada je njihov igrač šutirao sa 20 metara ali je pogodio prečku. Krajina nakon toga uzvraća pa se u odličnoj šansi našao Aner Ljeljak u 26', no njegov udarac zaustavlja golman Bratstva. Do kraja poluvremena vrijedi izdvojiti još dvije odlične šanse za Krajinu. Prvo je do Čahtarevića stigla jedna neugodna lopta, a on, iako sam na liniji, nije uspio dobro reagirati pa se rezultat nije mijenjao. Pet minuta prije kraja prvog dijela Delić se nalazi u još jednoj dobroj situaciji, ali je, ometan od strane protivničkog braniča, propustio još jednu dobru priliku.
Iako je Krajina sa igračem manje bila bolja, na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 0:0.
U nastavku utakmice navijači su imali razloga za slavlje. Aner Ljeljak je u 52' zabio za vodstvo Krajine, nakon čega tempo utakmice opada. Prvu ozbiljniju priliku nakon vodstva imao je Bekir Rekić koji je glavom šutirao pored gola. Tek u 81' gosti dolaze do prve prave prilike u nastavku, ali im je to bilo dovoljno da stignu do izjednačenja. Gol je postigao Šako. Nakon toga počinje salva padova i dugih izležavanja gostujućih igrača, a u jednom trenutku je sam od sebe pao i golman Bratstva zbog kojeg je igra prekinuta nekoliko minuta. Glavni sudac ove utakmice je produžio čak sedam minuta, ali to Krajini nije bilo dovoljno da stignu do tri boda, iako su imali nekoliko izglednih situacija do kraja utakmice.
Ovim kiksom Krajina je pala na šestu poziciju, i sada je pred njima gotovo nemoguća misija jer im u borbi za ulazak u Premijer ligu Gradina bježi naizgled nedostižnih deset bodova.
Tek sad do izražaja dolaze ona 4 prosuta boda na domaćem terenu u jesenjem dijelu. Sa tim bodovima bile bi velike šanse za PL. Ovako to sad izgleda kao nemoguća misija
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Gradina ima još Branitelja, znači ukoliko dobiju tu utakmicu gotovo je, Vi ostali možete dobiti sve do kraja i ništa Vam ne znači to ukoliko Gradina dobije Branitelja u Srebreniku 29. koloMarokanac je napisao/la:Tek sad do izražaja dolaze ona 4 prosuta boda na domaćem terenu u jesenjem dijelu. Sa tim bodovima bile bi velike šanse za PL. Ovako to sad izgleda kao nemoguća misija
O tome ja i govorim, da imamo ta 4 boda bila bi druga priča. Al sad je kasno i nemogu se bodovi vratiti. Kad se samo sjetim kako ga Gafurović sa 40 + metra zavuče u rašlje u sudijskom vremenu za 1:1. Koji peh
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
nisi dobro upućen sine! Gradina ima tri gostujujuće utakmice Rudar,bratstvo i sašk i mislim da su tu nase šanse.sony_91 je napisao/la:Gradina ima još Branitelja, znači ukoliko dobiju tu utakmicu gotovo je, Vi ostali možete dobiti sve do kraja i ništa Vam ne znači to ukoliko Gradina dobije Branitelja u Srebreniku 29. koloMarokanac je napisao/la:Tek sad do izražaja dolaze ona 4 prosuta boda na domaćem terenu u jesenjem dijelu. Sa tim bodovima bile bi velike šanse za PL. Ovako to sad izgleda kao nemoguća misija
U svakom slučaju mi se borimo do kraja
a ti saberi sve, Gradina ima ako dobije Branitelja bez i jednog boda sa strane na kraju 57 bodova, a Vi dobijete sve do kraja, 5 kola po tri boda 15 bodova + 42 boda trenutna = 57, u tom slučaju onda se možete nadati međusobnom susretu ali morate dobiti Gradinu kući 3:0, teško izvedivoeminem22 je napisao/la:nisi dobro upućen sine! Gradina ima tri gostujujuće utakmice Rudar,bratstvo i sašk i mislim da su tu nase šanse.sony_91 je napisao/la:Gradina ima još Branitelja, znači ukoliko dobiju tu utakmicu gotovo je, Vi ostali možete dobiti sve do kraja i ništa Vam ne znači to ukoliko Gradina dobije Branitelja u Srebreniku 29. koloMarokanac je napisao/la:Tek sad do izražaja dolaze ona 4 prosuta boda na domaćem terenu u jesenjem dijelu. Sa tim bodovima bile bi velike šanse za PL. Ovako to sad izgleda kao nemoguća misija
U svakom slučaju mi se borimo do kraja
Gradina ima još Branitelja, znači ukoliko dobiju tu utakmicu gotovo je, Vi ostali možete dobiti sve do kraja i ništa Vam ne znači to ukoliko Gradina dobije Branitelja u Srebreniku 29. kolo[/quote]
nisi dobro upućen sine! Gradina ima tri gostujujuće utakmice Rudar,bratstvo i sašk i mislim da su tu nase šanse.
U svakom slučaju mi se borimo do kraja[/quote]
a ti saberi sve, Gradina ima ako dobije Branitelja bez i jednog boda sa strane na kraju 57 bodova, a Vi dobijete sve do kraja, 5 kola po tri boda 15 bodova + 42 boda trenutna = 57, u tom slučaju onda se možete nadati međusobnom susretu ali morate dobiti Gradinu kući 3:0, teško izvedivo[/quote]
dobar si matematičar samo si lošiji prognozičar. Hoćes da kažes da ne možemo gradinu dobiti 3:0 a da gradina ne može izgubiti u kaknju i sarajevu?Mislim da precjenjujes ekipu gradinu jer i sam znas koliko je utakmica završila ispod
nisi dobro upućen sine! Gradina ima tri gostujujuće utakmice Rudar,bratstvo i sašk i mislim da su tu nase šanse.
a ti saberi sve, Gradina ima ako dobije Branitelja bez i jednog boda sa strane na kraju 57 bodova, a Vi dobijete sve do kraja, 5 kola po tri boda 15 bodova + 42 boda trenutna = 57, u tom slučaju onda se možete nadati međusobnom susretu ali morate dobiti Gradinu kući 3:0, teško izvedivo[/quote]
dobar si matematičar samo si lošiji prognozičar. Hoćes da kažes da ne možemo gradinu dobiti 3:0 a da gradina ne može izgubiti u kaknju i sarajevu?Mislim da precjenjujes ekipu gradinu jer i sam znas koliko je utakmica završila ispod
Ma ovo je gotovo, ipak, ukoliko se Vi nadate još ulasku onda treba isto da se nadaju i ostali timovi koji još imaju teoretske šanse, a jedna takva ekipa je i Vitez koja ima čak već bolji međusobni omjer od Gradine (3:1 u Vitezu za Vitez; 1:0 za Gradinu u Srebreniku), a Vi gostujete u tom istom Vitezueminem22 je napisao/la:dobar si matematičar samo si lošiji prognozičar. Hoćes da kažes da ne možemo gradinu dobiti 3:0 a da gradina ne može izgubiti u kaknju i sarajevu?Mislim da precjenjujes ekipu gradinu jer i sam znas koliko je utakmica završila ispod
nisi dobro upućen sine! Gradina ima tri gostujujuće utakmice Rudar,bratstvo i sašk i mislim da su tu nase šanse.eminem22 je napisao/la:Gradina ima još Branitelja, znači ukoliko dobiju tu utakmicu gotovo je, Vi ostali možete dobiti sve do kraja i ništa Vam ne znači to ukoliko Gradina dobije Branitelja u Srebreniku 29. kolo
dobar si matematičar samo si lošiji prognozičar. Hoćes da kažes da ne možemo gradinu dobiti 3:0 a da gradina ne može izgubiti u kaknju i sarajevu?Mislim da precjenjujes ekipu gradinu jer i sam znas koliko je utakmica završila ispod[/quote]
budimo realni, kolike su sanse Bratstva?? Gradina drugu polusezonu bez poraza, primili samo 6 golova i vi se nadate da ce Gradina izgubiti sve gostujuce utakmice do kraja, vi sve pobijediti (kupiti) i da vi mozete pobijediti Gradinu 3:0 u Gracanici .. sanjajte i dalje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.