anonymousHD je napisao/la:
Jesi ti normalan? Šta ti pokušavaš više? Koji je tebi **** ****? Pa Messi zadnje tri godine najbolji, sad će i četvrtu zaredom biti, ti i dalje uspoređuješ njih dvojicu. Pa jesi ti više ćorav šta je s tobom. To se nema više šta uspoređivat, tri lopte to dokazuju.
Ti imaš 20+ godina, a ko da ti je 13. Idi umi se, dođi sebi. Bezveze nas smaraš.
Govorim to onima koji me pobijaju na ovoj temi. Sigurno ne tebi
tyler durden je napisao/la:
Namiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.
Opste poznata cinjenica. Al prestani smarat vise s tim, kontra-real pricama
Ne mogu, pobijaju me stalno, tako da moram i ja biti uporan. Možda su oni dosadni sa tim da ne žele priznati da je Ronaldo lošiji igrač. A jes.
Zanimljivi su ovi pokušaji srozavanja Namika Ja ne znam koji vam je,on je napisao 2 ozbiljna posta na forumu A niste mu izgleda blog čitali
Još jedna pobjeda i 100 bodova.Najjača ekipa u primeri ikada
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
anonymousHD je napisao/la:
Jesi ti normalan? Šta ti pokušavaš više? Koji je tebi **** ****? Pa Messi zadnje tri godine najbolji, sad će i četvrtu zaredom biti, ti i dalje uspoređuješ njih dvojicu. Pa jesi ti više ćorav šta je s tobom. To se nema više šta uspoređivat, tri lopte to dokazuju.
Ti imaš 20+ godina, a ko da ti je 13. Idi umi se, dođi sebi. Bezveze nas smaraš.
Govorim to onima koji me pobijaju na ovoj temi. Sigurno ne tebi
tyler durden je napisao/la:
Namiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.
Opste poznata cinjenica. Al prestani smarat vise s tim, kontra-real pricama
Ne mogu, pobijaju me stalno, tako da moram i ja biti uporan. Možda su oni dosadni sa tim da ne žele priznati da je Ronaldo lošiji igrač. A jes.
jesi ti u stvarnom zivotu ovakav smarac, ako jesi cudim se kako te nije ko prebio dobro pa da odmaras neko vrijeme a ne samo pobio, ubio covjece, samo provociras i dosadjujes, ne moze to tako i toliko ako si bar malo normalan
Baš me zanima šta je to Benzema uradio da je zaslužio veću ocjenu od Penalda. Pa prvih 45 minuta je samo izgubio par lopti i imao jedan dobar potez, kojeg nije odradio do kraja dobro...
Namiks je napisao/la:Govorim to onima koji me pobijaju na ovoj temi. Sigurno ne tebi
Ali šta ti očekuješ od navijača Real Madrida? Naravno da nam je svima jasno da je Messi trenutno najbolji igrač, ali to niko neće reći iz principa. Isto kao i igrači Real Madrida, oni nikada neće reći Messi je bolji od Ronalda, svi će naravno stati na stranu Ronalda i reći da je najbolji. Logika brate. Možeš ti ovde raditi šta hoćeš ali pola njih nikada neće prestati. Ti znaš da je bolji, i boli te briga, ha ya.
Da se malo dotaknemo historije i najboljeg igrača svih vremena.
[youtube][/youtube]
Baš me zanima kakvi su Pele i Maradona sa današnjom tehnikom, i znaju li se služiti internetom. Sigurno bi ih ovo podsjetilo ko je zapravo najbolji, a o tome nikad ne govori.
Dva gunđala iz Južne Amerike se ne mogu mjeriti sa čovjekom koji je bio najbolji na svijetu ma gdje god igrao.
Namiks je napisao/la:Da se malo dotaknemo historije i najboljeg igrača svih vremena.
[youtube][/youtube]
Baš me zanima kakvi su Pele i Maradona sa današnjom tehnikom, i znaju li se služiti internetom. Sigurno bi ih ovo podsjetilo ko je zapravo najbolji, a o tome nikad ne govori.
Dva gunđala iz Južne Amerike se ne mogu mjeriti sa čovjekom koji je bio najbolji na svijetu ma gdje god igrao.
Jedan i jedini Zinedine Yazid Zidane.
Un grande maestro !
Nema više ovih "fudbalskih romantičara"!
Ostali još: Raul, Totti, Ruud van Gol, ali i oni na izlaznim vratima...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
za mene je ovo cist penal,kada je Ronaldo krenuo prema golu odbrambeni igrac ga je prvo uhvatio oko struka i sagnuo glavu,ne kazem da i Ronaldo nije dobro iskoristio situaciju,ali za mene je ovo penal.[/quote]
Zbog onakvih penala nije čudo što ih mnogi mrze!Ne treba im pobjeda,još im sudija onako "navlači".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Namiks je napisao/la:Da se malo dotaknemo historije i najboljeg igrača svih vremena.
[youtube][/youtube]
Jedan i jedini Zinedine Yazid Zidane.
Un grande maestro !
Nema više ovih "fudbalskih romantičara"!
Ostali još: Raul, Totti, Ruud van Gol, ali i oni na izlaznim vratima...
Samo je jedan Zizou. Samo jedan.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž