Jesi li ovo postavio da nam ukazez da je zastava Fk Sarajevo nasla svoje pravo mjesto.Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- plava laguna
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
HADIS ZUBANOVIC
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jesu li ovo i ovdje manijaci zastupljeni i svakom loncu poklopac?
Sretno Sarajvo!
Sretno Sarajvo!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Oni vise ni na grbavici nisu zastupljeni.....Mala raja.tepsija je napisao/la:Jesu li ovo i ovdje manijaci zastupljeni i svakom loncu poklopac?
Sretno Sarajvo!
zanimljivoalibi je napisao/la:Oni vise ni na grbavici nisu zastupljeni.....Mala raja.tepsija je napisao/la:Jesu li ovo i ovdje manijaci zastupljeni i svakom loncu poklopac?
Sretno Sarajvo!

Vise pa dobro vi ste sila nebeska!Cuspajz je napisao/la:zanimljivoalibi je napisao/la:Oni vise ni na grbavici nisu zastupljeni.....Mala raja.tepsija je napisao/la:Jesu li ovo i ovdje manijaci zastupljeni i svakom loncu poklopac?
Sretno Sarajvo!,vise nas bude u kaficu nego vas na sjeveru ali nek subota pokaze

Subota ce da pokaze sve moj komso nebrini ti nista.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
aBd pobjeda večeras...
VOLIM VOLIM VOLIM...
VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma jasta baCuspajz je napisao/la:zanimljivoalibi je napisao/la:Oni vise ni na grbavici nisu zastupljeni.....Mala raja.tepsija je napisao/la:Jesu li ovo i ovdje manijaci zastupljeni i svakom loncu poklopac?
Sretno Sarajvo!,vise nas bude u kaficu nego vas na sjeveru ali nek subota pokaze

Nego, taj kafic gdje vas bude sigurno neki u Hrasnom ili Svrakinom...to gdje je vas puno nema sanse da je u centru grada ili starom gradu

Periferija je cijela plavo bijela

Ne diraj mi Hrasno, i tu smo ih skoro istrijebili

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
@Vamos
Nego, taj kafic gdje vas bude sigurno neki u Hrasnom ili Svrakinom...to gdje je vas puno nema sanse da je u centru grada ili starom gradu
[/quote]
Momak ne postaje se starosjedilac tako sto prodas livadu u pizdicima,kupis stan u centru i pocnes navijati za FK Sarajevo da bi se poistovjetio sa gradom a centar i stari grad su sada puni takvih iz raznih dijelova bivse nam drzave.Mi kada smo hodali carsijom vama se jos i ime nije znalo,inace ne pisem ovakve postove ali sam morao jer nikada nisam dijelio ljude po geografiji vec po metalnom sklopu i moralu iako sam covjek koji je osma muska generacija moje porodice koja je starosjedilac u ovom gradu.I za kraj postuj starije ipak je babo uvjek stariji od djeteta pa tako i mi od vas.

Momak ne postaje se starosjedilac tako sto prodas livadu u pizdicima,kupis stan u centru i pocnes navijati za FK Sarajevo da bi se poistovjetio sa gradom a centar i stari grad su sada puni takvih iz raznih dijelova bivse nam drzave.Mi kada smo hodali carsijom vama se jos i ime nije znalo,inace ne pisem ovakve postove ali sam morao jer nikada nisam dijelio ljude po geografiji vec po metalnom sklopu i moralu iako sam covjek koji je osma muska generacija moje porodice koja je starosjedilac u ovom gradu.I za kraj postuj starije ipak je babo uvjek stariji od djeteta pa tako i mi od vas.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- SarajlijaTM
vazda su pitari u skolama imali petice iz mastanja....

- kupus army
- Kontakt:
Kakva podrska s tribina 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
kompleksi 

Ovaj stadion Kosevo je tuga (na zalost), ispuni se 1-2 puta godisnje kada Sarajevo i Zeljo igraju Evropske utakmice a onda zjapi prazno. Bilo bi dobro da savez odobri dolazak gostujucih naviajaca za derbi da se doprinese ambijentu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
joj utakmice teske za gledat
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
koja je zvjerka ovaj said samo da jos skine koju kilu i bice odlican 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Husejinovic 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Saida majstora.
Sarajevo dobro, Zrinjski ocajan. Nista Mostarci nisu uspjeli napraviti, pokusali bunker, odolijevali do prvog gola a i nakon toga Sarajevo nastavilo sa napadima do one majstorije Husejinovica, Evropski gol fkt. Par lijepih poteza i "zakucavanje".
U drugom dijelu ocekujem iole ofanzivniji Zrinjski, moraju se malo trznuti a to ce ostaviti prostora Sarajevu naprijed. Po meni, ovdje vec upisite 3 boda.

U drugom dijelu ocekujem iole ofanzivniji Zrinjski, moraju se malo trznuti a to ce ostaviti prostora Sarajevu naprijed. Po meni, ovdje vec upisite 3 boda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!