Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la badblueboylivno » 06 maj 2012, 20:00

Sudac lopove slika
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 maj 2012, 20:03

badblueboylivno je napisao/la:Sudac lopove slika
Sloga lopove,Kupres lopove :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 06 maj 2012, 20:10

Taman sam doso s utakmice, ali nisam jos sebi doso, i ne znam kada cu doc... Kao sto se i najavljivalo Brotnjo je odrađeno prvo od strane Podruma i njegovih pomocnika, a jedan od njih (Čilić) je trazio prije utakmice 500km (vjerovatno su mu "ovi" u cijoj je reziji sve ovo bilo ponudili 400km, pa se probo prodat na drugu stranu za 100km vise) da sudi za Brotnjo, no odbijen je, a onda je usljedio masakar, od prve minute, od prvog onog znaka da pocnije utakmica vidilo se u kojem smjeru ide utakmica, domacini priznali da su stimulirani od strane Troglava, 100 km po igracu, sto i nije zabranjeno i svaka im cast, borili su se momci za premije i osvojili ih, ali ono sto je dno od covjeka, za kojeg nije grijeh pozeljeti mu smrt (da mi Bog oprosti), danas uradilo, ono je zalost. Dosao je 2 sata prije utakmice u Višice da odradi taktiku za danas, svega 5 faula je svirao za Brotnjo, od toga 2 u 1. pol i 3 u 2. pol, svaki kontakt je svirao faul za domace igrace, digao na pocetku utakmice ofsajd, koji je bio unutra 2 metra najmanje kada je igrac Brotnja isao sa strane prema golu, pa jos kasnije par sumnjivih ofsajda, totalno onemogucio Brotnjo u igri, i domaci su to iskoristili i poveli 2:0, Brotnjo pogodilo u 1. pol stativu jednu, u 2. pol drugu, i promasio jos par prilika, ali bez obzira da su i dali gol bilo kada, zna se da bi izgubili i da je sve ovo rezirano ... Uglavnom ovo sto se danas desilo tesko je opisati rijecima, ali je bilo temelja za novi nastavak filma Krađa stoljeća i to je sve sto cu reci... Brotnjo ionako doslo oslabljeno, neki igraci prije ove utakmice su se oprostili od kluba (Ivan Puljić, Matej Čilić), momci ne mogu stizati sve od svojih obaveza, onda jos par ozljeda (Badalić i Miletic) i nije se nista ocekivalo nego samo postena utakmica pa bilo ko da pobjedi, ipak je utakmica bila i humanitarnog karaktera, ucinjena je jedna dobra stvar za bolesnog momka, za kojeg se nadam da ce se oporaviti, ali ucinjeno je veliko zlo nogometu, ljudskom postenju i moralu i Brotnju... I da zaboravio sam, cist penal u 2. pol nije sviran za Brotnjo, ali ČIST !!!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 06 maj 2012, 20:12

http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... sRank&p=17" onclick="window.open(this.href);return false;

svi rezultati na hnksloga.ba
Sloga Uskoplje

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 06 maj 2012, 20:13

Grdan je napisao/la:
Oke, izgubili ste, i sad provocirate.
Ajd, izdovoljite se, kad ne mozete rezultatski.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 maj 2012, 20:15

hnkvisici je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
Ako je mogla Turbina dobiti Slogu u Uskoplju zašto ne bi moglo Brotnjo ;) ? S Višićima jedini problem može biti u sucima ;) .
Koja glupa izjava. Nije valjda da već alibi tražiš? Zašto bi to suci pored jednog Brotnja gurali jedne Višiće? :roll:

P.S.
Osim ako vama nije problem pošteno suđenje, ne znam na šta ste navikli dosada.
Slavite s Troglavom,Podrumom i savezom pošteno suđenje :lol: .

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 maj 2012, 20:19

Hans je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
Provocira @badblueboylivno,ja sam samo rekao istinu,komisija za propise je rekla da su Sloga i Kupres dobili po pravilima :D .Druga je stvar što Troglav ima veze u izvršnom odboru ;) .

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 06 maj 2012, 20:20

badblueboylivno je napisao/la:BTW, čujem da je skinuta suspenzija Lokomotivi, i da su igrali danas. :?:
Lokomotiva:Posusje 3:0

delegat nije nista dobio iz savza da se utakmica nece igrati

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 maj 2012, 20:22

remistarmo je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:BTW, čujem da je skinuta suspenzija Lokomotivi, i da su igrali danas. :?:
Lokomotiva:Posusje 3:0

delegat nije nista dobio iz savza da se utakmica nece igrati
Dobit će pred utakmicu Lokomotive protiv Troglava,napadate Posušje,a Livno kroji ligu ;) .

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 06 maj 2012, 20:30

Hans je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
sta pricas, nisi danas bio dole i nemoj onda pricati, sta god da reknem protiv toga covjeka nije uvreda, kada bi ga uspredio za konjem, konja bi uvriejedio, ali se danas sve vidjelo ko hara ligom i nema vise izlika nikakvih, volio bi vam samo snimak utakmice pokazati da se uvjerite u to sto je bilo..

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 06 maj 2012, 20:35

Troglav ima najkvalitetniju momcad u ovoj ligi, tako da nemoze biti nezasluzeno ako budemo prvaci, bez obzira na okolnosti,...

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 06 maj 2012, 20:37

Livnjak je napisao/la:Troglav ima najkvalitetniju momcad u ovoj ligi, tako da nemoze biti nezasluzeno ako budemo prvaci, bez obzira na okolnosti,...
Ima i Barca najbolju na svijetu, pa je Real prvak, treba to opravdati i na terenu, ne pobjedjuju uvijek najbolji, ali izgubiti na ovako hinjav nacin, ali sve je to povezano i smisljeno ...

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 06 maj 2012, 20:43

I da jos nesto kazem, danas se ja mislim vidjelo da Brotnjo ne radi ni sa sucima ni sa klubovima, ako bi ijednu utakmicu mogli kupiti, ovu su, ali nisu, jer nemaju ni para, a ni nekih izricitih ambicija, cilj je samo igraj posteno, pa dokle se dogura, tako da je danas sve palo u vodu sto se pricalo o prljavim radnjama Brotnja... A vidilo se i ko radi, poslat Podruma, pardon podruma, ne zasluzuje veliko slovo, da sudi i dat premije ekipi poput Visica, jednostavno je nemoguce da ta ekipa ne pobjedi u tim uvjetima ...

A Troglavu sretno u 1. ligi i cestitam na 1. mjestu, kako god dosli do njega!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 maj 2012, 20:47

Neki su prekasno shvatili da je savez u funkciji Troglava,ja sam to shvatio nakon što su uplatili prvu kuvertu za 0:3 protiv Sloge :D,pa krađe Brotnja od strane Pavića u Grudama,pa nova koverta za Kupres 0:3,pa krađe Posušja u prošlom kolu i ovo danas u Višićima :D .

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 maj 2012, 20:54

Premije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Usput, treba biti velik i u porazu, a vi to niste, u svim porazima ove sezone, svaki put je sudac kriv, svaki yebeni put sudac je kriv za poraz velikog Brotnja; čak se pojavi, od tebe, priča da je sudac kriv za poraz u Livnu, dobrih pet mjeseci nakon te utakmice, dopustio čvrste startove domaćinima :lol: . A kriv je bio i za primanje sedam komada u Konjicu. :lol:

Objesi tu čestitku mačku o rep.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 06 maj 2012, 21:03

badblueboylivno je napisao/la:Premije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Usput, treba biti velik i u porazu, a vi to niste, u svim porazima ove sezone, svaki put je sudac kriv, svaki yebeni put sudac je kriv za poraz velikog Brotnja; čak se pojavi, od tebe, priča da je sudac kriv za poraz u Livnu, dobrih pet mjeseci nakon te utakmice, dopustio čvrste startove domaćinima :lol: . A kriv je bio i za primanje sedam komada u Konjicu. :lol:

Istina! Svako vase prosipanje bodova vam suci krivi!
Gospodo, za Kupres je regularna kazna, kao i za Slogu, jer ne bi bila poništena kazna, da je Troglav to namjestio.
Te stimulanse i to Troglav nemoze davati, kad mu je u klupskim prostorijama iskljucena struja.
I, gospodine Flegma, otkud vama ta informacija da je sudac hodao okolo i trazio mito? Pa da se za to zna on bi davno bio iskljucen iz natjecanja!!
I, za kraj, Citlucani, sami sebe brukate. Vas najiskusniji, najpametniji, najobjektivniji, i nadasve, najinformiraniji clan, Flegma, je rekao da je sudac uzeo pare od Visica (u sto cisto sumnjam, naveo sam u prethodnom pasusu), a ostala gospoda (poput Grdana) govori da je Troglav platio sucu. Prvo se dogovorite s kojim cete se pricama prosipat po forumu, pa onda pisite.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 06 maj 2012, 21:07

Biti ce citav snimak utakmice postavljen bas za ove sto pricaju price o kradji stoljeca, mi se nemamo cega stidjeti, pobjeda cista ko suza i svi ce se moci u to uvjeriti.
A dalje, cinjenica broj 1: Troglav nije ni marke dao nama. Ne znam odakle te price, cak su i meni prije utakmice igraci Brotnja to govorili, ali to je potpuno netocno.
Broj 2: Brotnjo je svim silama zadnjih 7 dana stvaralo pritisak, nudili su se neki novci, i to pristojni novci, ali kao i nikad do sada nismo se prodali.
Broj 3: Suci niti su kupljeni, niti su trazili novac. Priznajem da je Podrum imao domacinski kriterij, ali nista drasticno, nijedna odluka nije odlucila tijek utakmice. Uglavnom, i za Visice su svirana dva nepostojeca zaledja. Sve ce se vidjeti na snimci.
4: Tko gubi ima pravo da se ljuti. :D
www.facebook.com/hnkvisici

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 06 maj 2012, 21:07

Hans je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Premije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gospodo, za Kupres je regularna kazna, kao i za Slogu, jer ne bi bila poništena kazna, da je Troglav to namjestio.
Te stimulanse i to Troglav nemoze davati, kad mu je u klupskim prostorijama iskljucena struja.
I, gospodine Flegma, otkud vama ta informacija da je sudac hodao okolo i trazio mito? Pa da se za to zna on bi davno bio iskljucen iz natjecanja!!
I, za kraj, Citlucani, sami sebe brukate. Vas najiskusniji, najpametniji, najobjektivniji, i nadasve, najinformiraniji clan, Flegma, je rekao da je sudac uzeo pare od Visica (u sto cisto sumnjam, naveo sam u prethodnom pasusu), a ostala gospoda (poput Grdana) govori da je Troglav platio sucu. Prvo se dogovorite s kojim cete se pricama prosipat po forumu, pa onda pisite.
Ja ne znam od koga je pare uzeo, ali taj covjek se ne moze sucem nazvati, jer svi znamo ko je i sta je Podrum i koliko je samo dobio batina od gostujucih ekipa, i svak ko misli da nije poslan na zadatak, taj se vara, i Podrum je uzeo pare, i igraci Visica su dobili premije, to je cista istina, ali niko ih ne krivi sto su uzeli premije, imaju na to pravo, ali sudjenje ...

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 06 maj 2012, 21:10

hnkvisici je napisao/la:Biti ce citav snimak utakmice postavljen bas za ove sto pricaju price o kradji stoljeca, mi se nemamo cega stidjeti, pobjeda cista ko suza i svi ce se moci u to uvjeriti.
A dalje, cinjenica broj 1: Troglav nije ni marke dao nama. Ne znam odakle te price, cak su i meni prije utakmice igraci Brotnja to govorili, ali to je potpuno netocno.
Broj 2: Brotnjo je svim silama zadnjih 7 dana stvaralo pritisak, nudili su se neki novci, i to pristojni novci, ali kao i nikad do sada nismo se prodali.
Broj 3: Suci niti su kupljeni, niti su trazili novac. Priznajem da je Podrum imao domacinski kriterij, ali nista drasticno, nijedna odluka nije odlucila tijek utakmice. Uglavnom, i za Visice su svirana dva nepostojeca zaledja. Sve ce se vidjeti na snimci.
4: Tko gubi ima pravo da se ljuti. :D
Nista drugo nisam ni ocekivo, bas tako tko gubi ima pravo da se ljuti ... a snimak jedva cekam ... iz Brotnja jesu zvali, ali ste vi rekli da necete prodat ni njima ni Troglavu, i da ce se igrat posteno, a nije se igralo posteno, a premije ste uzeli sto posto i ne lazi ...

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 06 maj 2012, 21:10

Flegma je napisao/la:
Hans je napisao/la:

Ja ne znam od koga je pare uzeo, ali taj covjek se ne moze sucem nazvati, jer svi znamo ko je i sta je Podrum i koliko je samo dobio batina od gostujucih ekipa, i svak ko misli da nije poslan na zadatak, taj se vara, i Podrum je uzeo pare, i igraci Visica su dobili premije, to je cista istina, ali niko ih ne krivi sto su uzeli premije, imaju na to pravo, ali sudjenje ...
Al nemos okrivljavat Troglav bezveze...
I osvrnuo bi se na post od hnkVisici:
Pa da, vidis, netko je rekao, da je Brotnjo platio sve gostujuce utakmice do kraja prvenstva. Sad vidimo da se u ovoj temi iznose mnoge neistine, i ne treba vjerovati svakom postu ovdje.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.