Pobjedio je 82,remizirao 11 i izgubio 7 puta.
Zanimljiva "novost" je i da su moguci kandidati za zlatnu loptu Ronaldo,Messi i RvP.
Bez obzira na statistiku-"licnu" i "timsku" ,zna se ko ce i ove godine uzeti ovu nagradu.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

joj, tu ću utakmicu, a i tih zadnjih 10 kola pamtiti dok sam živ ! Nisam siguran, ali vjerovatno je bila to najuzbudljivija i najneizvjesnija La Liga u historiji.madridist je napisao/la:zadnje kolo nedjelja u 20h sa Mallorcom na SB,sjećam se ko juče duela sa njima u zadnjem kolu sezone06/07,hebote u 70min. smo gubili 0:1,koja drama savršen završetak sezone i tih ludih 10 zadnjih kola ,a sad u nedjelju abd pasillo,
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
i opet si grah večeroRomariooo je napisao/la:heh, zihnija zidan nije ni medju prvih 10 svih vremena, znam da ste isfrustirani sto zivite i gledate fudbal u vremenu messija, koji je vec sad ubjedljivo No1 do sada, boljih od zidana imao je i sam real jos ponekog
ne znam za taj kriterij al Zinedin ispunjava i toScof1eld je napisao/la:@madridist
najbolji igrac svih vremena treba imati samo jednu karakteristiku ?! ..da je igrao za real ili da nije igrao za barcelonu
Romariooo je napisao/la:heh, zihnija zidan nije ni medju prvih 10 svih vremena, znam da ste isfrustirani sto zivite i gledate fudbal u vremenu messija, koji je vec sad ubjedljivo No1 do sada, boljih od zidana imao je i sam real jos ponekog
povuci,potegni,znali su nekad nesto..Romariooo je napisao/la:igraci koji su igrali za real, ako koji su u svoje vrijeme bili dominantniji od ostalih i vazili za najbolje igrace su i ronaldo stari i di stefano i jos mozda poneki, i oni su bili dominantniji i bolji u svoje vrijeme nego sto je bio zidan u svoje vrijeme, u tom vremenu su i neki drugi igraci poput ronaldinja, anrija, tottija, rivalda...znali zasjeniti zidana, i nista posebno nisu bili slabiji igraci, a neki su cak i bolji bili i u to zidanovo vrijeme, igrao je zidan a sjetite se decka kojem je cak i bernabeu aplaudirao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.