Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Ma tko je to priznao da smo mi dobili premije od Troglava? sa tom pricom su i dosli u Visice igraci Brotnja, tko im je napunio glavu, pojma nemam... ali cista laz
www.facebook.com/hnkvisici
Ja ne kazem, Brotnjo nema ekipu za 1. ligu realno, niti uprava poduzima ista konkretno da se plasira klub, cilj je kao sto sam rekao, igrati do kraja, pa dokle se stigne, ali boli nacin na koji se danas izgubilo, mada su Visici sasvim solidna ekipa, sa par dobrih igraca, onaj broj 10 i onaj sto je dao 2 gola cini mi se 8, i zasluzeno su dobili, ali ipak su imali velik vjetar u ledja, da toga nije bilo, bilo bi to tu negdje, i Brotnjo je pogodilo 2 stative, i par jos sansi je bilo, kako god zasluzili su bar da su gol dali... A sto se tice stanja u klubu, dosta igraca odustaje, ne igra im se, na treninzima po 9-10 igraca, slabo se trenira, nema nitko volje koliko vidim, a i strah me koliko ce ih jos odustati nakon ove utakmice, pogotovo ovi momci sa strane, tj. iz Mostara, divim im se da uopce dolaze...
Pa eto, i sam kazes da su zasluzeno dobili, ne znam o cem smo pricali citavu 77. stranicu...Flegma je napisao/la:Ja ne kazem, Brotnjo nema ekipu za 1. ligu realno, niti uprava poduzima ista konkretno da se plasira klub, cilj je kao sto sam rekao, igrati do kraja, pa dokle se stigne, ali boli nacin na koji se danas izgubilo, mada su Visici sasvim solidna ekipa, sa par dobrih igraca, onaj broj 10 i onaj sto je dao 2 gola cini mi se 8, i zasluzeno su dobili, ali ipak su imali velik vjetar u ledja, da toga nije bilo, bilo bi to tu negdje, i Brotnjo je pogodilo 2 stative, i par jos sansi je bilo, kako god zasluzili su bar da su gol dali... A sto se tice stanja u klubu, dosta igraca odustaje, ne igra im se, na treninzima po 9-10 igraca, slabo se trenira, nema nitko volje koliko vidim, a i strah me koliko ce ih jos odustati nakon ove utakmice, pogotovo ovi momci sa strane, tj. iz Mostara, divim im se da uopce dolaze...
Pa rekao sam da su zasluzeno dobili, ali uz sudacki vjetar u ledja, i da je posteno sudjenje bilo da bi bilo tu negdje ...Hans je napisao/la:Pa eto, i sam kazes da su zasluzeno dobili, ne znam o cem smo pricali citavu 77. stranicu...Flegma je napisao/la:Ja ne kazem, Brotnjo nema ekipu za 1. ligu realno, niti uprava poduzima ista konkretno da se plasira klub, cilj je kao sto sam rekao, igrati do kraja, pa dokle se stigne, ali boli nacin na koji se danas izgubilo, mada su Visici sasvim solidna ekipa, sa par dobrih igraca, onaj broj 10 i onaj sto je dao 2 gola cini mi se 8, i zasluzeno su dobili, ali ipak su imali velik vjetar u ledja, da toga nije bilo, bilo bi to tu negdje, i Brotnjo je pogodilo 2 stative, i par jos sansi je bilo, kako god zasluzili su bar da su gol dali... A sto se tice stanja u klubu, dosta igraca odustaje, ne igra im se, na treninzima po 9-10 igraca, slabo se trenira, nema nitko volje koliko vidim, a i strah me koliko ce ih jos odustati nakon ove utakmice, pogotovo ovi momci sa strane, tj. iz Mostara, divim im se da uopce dolaze...
Neznam samo cemu tolike neistine, nebi htio da ponovno zapocnemo sa svadjom, ali ti pises jedno, Grdan drugo, netko treci pise nesto trece, uglavnom o istoj stvari 3 razlicite informacije. Domace se cesto gura, pogledaj premier ligu, zasto u 90% utakmica dobivaju domaci? Isto tako i u prvoj ligi FBIH, za RS neznam...Flegma je napisao/la:Pa rekao sam da su zasluzeno dobili, ali uz sudacki vjetar u ledja, i da je posteno sudjenje bilo da bi bilo tu negdje ...Hans je napisao/la:Pa eto, i sam kazes da su zasluzeno dobili, ne znam o cem smo pricali citavu 77. stranicu...Flegma je napisao/la:Ja ne kazem, Brotnjo nema ekipu za 1. ligu realno, niti uprava poduzima ista konkretno da se plasira klub, cilj je kao sto sam rekao, igrati do kraja, pa dokle se stigne, ali boli nacin na koji se danas izgubilo, mada su Visici sasvim solidna ekipa, sa par dobrih igraca, onaj broj 10 i onaj sto je dao 2 gola cini mi se 8, i zasluzeno su dobili, ali ipak su imali velik vjetar u ledja, da toga nije bilo, bilo bi to tu negdje, i Brotnjo je pogodilo 2 stative, i par jos sansi je bilo, kako god zasluzili su bar da su gol dali... A sto se tice stanja u klubu, dosta igraca odustaje, ne igra im se, na treninzima po 9-10 igraca, slabo se trenira, nema nitko volje koliko vidim, a i strah me koliko ce ih jos odustati nakon ove utakmice, pogotovo ovi momci sa strane, tj. iz Mostara, divim im se da uopce dolaze...
Sta ce ti Grdan nije ni bio na utakmici pretpostavljam, ja sam gledo i znam sta pricam ...
A jbg, onda provocira...
- slogauskoplje
- Kontakt:
@hnkvisici
uzeli ste pare prvo od brotnja, pa onda od troglava, možda ste i od sudaca uzeli? kontam da si sad pun ko brod, pa moras castit
nego, kako je prošla humanitarna akcija?
uzeli ste pare prvo od brotnja, pa onda od troglava, možda ste i od sudaca uzeli? kontam da si sad pun ko brod, pa moras castit
Sloga Uskoplje
slogauskoplje je napisao/la:@hnkvisici
uzeli ste pare prvo od brotnja, pa onda od troglava, možda ste i od sudaca uzeli? kontam da si sad pun ko brod, pa moras castit![]()
Solidno, 1.700 KM je prikupljeno prema mom saznanju.
Kad možemo očekivati snimak utakmice
?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Tko je se bunio nakon poraza od Igmana,Kamešnice,Troglavabadblueboylivno je napisao/la:Premije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Usput, treba biti velik i u porazu, a vi to niste, u svim porazima ove sezone, svaki put je sudac kriv, svaki yebeni put sudac je kriv za poraz velikog Brotnja; čak se pojavi, od tebe, priča da je sudac kriv za poraz u Livnu, dobrih pet mjeseci nakon te utakmice, dopustio čvrste startove domaćinima. A kriv je bio i za primanje sedam komada u Konjicu.
![]()
Objesi tu čestitku mačku o rep.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Višići određuju i prvaka i dno,samo sto im nece uspjeti sto su naumili u dogovoru s Klisom.To upamtite.Vjerujem ovim Brotnjacima da je sve ovako bilo,al ne vjerujem ovo o trazenju mita i te gluposti.Međusobni dueli Brotnja i Troglava nisu utjecali nista u ovoj ligi a obe utakmice bile su korektne.Savez mora bolje raditi,i u ovom slucaju oko Lokomotive.Prvo suspenzija pa nitko o nicem ne govori,smijesno!!!
Troglav znaci prvak 99 %
) pa onda cestitke . Realni budimo mogli ste ovo prvenstvo uzeti i sa manje problema s obzirom kakvu ekipu imate . Nije vam se trebalo dogoditi onih par poklon pobjeda nakon zasluzenog poraza bez obzira kakve glupe argumente dajete ovdje . Prva liga federacije je nesto drugo ipak .odmah da se zna Tu do slicnih pobjeda necete doci .
Daj molim te, kakve nebuloze pričaš... Šta smo mi naumili s Klisom? Jednim selom sa kojim nikakve veze nemamo, jednim klubom koji je ušao u ovaj rang tek ove godine i sa kojim mi apsolutno nikakve veze nemamo, niti ikakve koristi imamo nego nam je to jedno od najdaljih gostovanja što je svakako minus. Iskreno, ja bih volio da ispadnu.ŠB.TRN je napisao/la:Višići određuju i prvaka i dno,samo sto im nece uspjeti sto su naumili u dogovoru s Klisom.To upamtite.Vjerujem ovim Brotnjacima da je sve ovako bilo,al ne vjerujem ovo o trazenju mita i te gluposti.Međusobni dueli Brotnja i Troglava nisu utjecali nista u ovoj ligi a obe utakmice bile su korektne.Savez mora bolje raditi,i u ovom slucaju oko Lokomotive.Prvo suspenzija pa nitko o nicem ne govori,smijesno!!!
I naravno da Savez mora bolje raditi to nije upitno, ali ne može jedno Brotnjo doći u Višiće i plakati da im se pusti utakmica, nismo mi Caritas. Nikome nismo poklonili bodove niti prodali, pa tako ni njima, a nećemo ni Troglavu. Apsurdna je laž da smo mi dobili novac od Troglava i nemojte pojedinci širiti takve neistine, isti ste pričali prije utakmice da smo se mi već prodali što se pokazalo kao netočno. Stoga manje gluposti, molim.
P.S. @Grdan, tek sutra će biti postavljen snimak, trebati će mi čitavu noć da ga učitam na youtube, 3 GB.
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 07 maj 2012, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.
ne ulazeci u detalje....u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa ide u 1 ligu...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije se trebalo dogoditi, sramota je, pogotovo od drvosječa s Čajuše. Ali napatit će se isti u Livnu sljedeći tjedan.wazza je napisao/la:Nije vam se trebalo dogoditi onih par poklon pobjeda nakon zasluzenog poraza bez obzira kakve glupe argumente dajete ovdje
Argumenti nisu glupi, ovi su prekršili pravila i gotovo, rekao sam prije da se neću vraćati na ovo, ali moram.
Korisnik hnkvisici je najveći gospodin na ovom topicu.

Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Nije se trebalo dogoditi, sramota je, pogotovo od drvosječa s Čajuše. Ali napatit će se isti u Livnu sljedeći tjedan.wazza je napisao/la:Nije vam se trebalo dogoditi onih par poklon pobjeda nakon zasluzenog poraza bez obzira kakve glupe argumente dajete ovdje
Argumenti nisu glupi, ovi su prekršili pravila i gotovo, rekao sam prije da se neću vraćati na ovo, ali moram.
Korisnik hnkvisici je najveći gospodin na ovom topicu.

Sad ćemo se družiti u inat čitlučanima.
Ali tek sad čitam chat na hnksloga.ba, pa odavno se ovako ismijao nisam. Bisera i izvala na sve strane, preporučam svima.
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 07 maj 2012, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Može. 
P.S. Dogovorit ćemo se da nam pustite bodove, jel.
Nego, eto nam Stoca u srijedu. Ekipa koja je bila na Susretu Hrvatske Katoličke Mladeži (je'beni su katolici ako im je benfica1923 suigrač) i koja je zbog toga tražila odgodu i kojima je, suprotno željama navedenog forumaša, NK Troglav izašao u susret, dolazi u Livno gdje su u zadnje tri utakmice imali 0-7, 1-7, 0-7. Bit će veselo, predosjećam.
P.S. Dogovorit ćemo se da nam pustite bodove, jel.
Nego, eto nam Stoca u srijedu. Ekipa koja je bila na Susretu Hrvatske Katoličke Mladeži (je'beni su katolici ako im je benfica1923 suigrač) i koja je zbog toga tražila odgodu i kojima je, suprotno željama navedenog forumaša, NK Troglav izašao u susret, dolazi u Livno gdje su u zadnje tri utakmice imali 0-7, 1-7, 0-7. Bit će veselo, predosjećam.

Hayley <3
-
remistarmo
- Kontakt:
Lokosima derbi začelja, katastrofe Kupresa i Kamešnice
Karakteristika 24. kola druge lige Federacije BiH – grupa Jug je visoki poraz Kamešnice sa sedam i Gruda sa pet golovau mreži. U ovom kolu, mreže su se tresle 29 puta, od čega su domaći postigli 23, a gosti svega 6 golova.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... -kamesnice" onclick="window.open(this.href);return false;
Karakteristika 24. kola druge lige Federacije BiH – grupa Jug je visoki poraz Kamešnice sa sedam i Gruda sa pet golovau mreži. U ovom kolu, mreže su se tresle 29 puta, od čega su domaći postigli 23, a gosti svega 6 golova.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... -kamesnice" onclick="window.open(this.href);return false;
čuj obilježio poraz Kamešnice sa sedam i Gruda sa 5 golova, a Grude dobile..
ja od početka govorim da je ovo cirkus liga, a vi se ovdje prepirete ko da je Bundes liga..
što se tiče suspenzije Lokomotive, pa kakve veze ima kad će ih suspendirat? sad prije ove tekme ili na kraju? ako ih suspendiraju jel idu onda u niži rang automatski ili?
inač,e jučer sam bio za tekme u Vrapčićima i vidim tamo trčkarjau na livadi neki s loptom, par ljudi iza ograde gleda..
majko moja mila..zar ovo ima još na svijetu???? tuga
@Hans uspoređivat Premijer ligu i ovu je smješno do bola, a još reći da 90% domaćin dobiva..ako misliš tako, baci pogled na rezultate i tablicu .
ja neznam odakle Brotnju odjedno ambicije za prvu ligu, bio sam s nekim ljudima u priči iz Brotnja, nisu ostavil idojam da žele u viši rang baš toiko jer se nema para..a tak oće biti i Troglavu, ili će ispast odmah iduće ili će odustat..nema love ni u Premijer ligi kamoli dolje..
ja od početka govorim da je ovo cirkus liga, a vi se ovdje prepirete ko da je Bundes liga..
što se tiče suspenzije Lokomotive, pa kakve veze ima kad će ih suspendirat? sad prije ove tekme ili na kraju? ako ih suspendiraju jel idu onda u niži rang automatski ili?
inač,e jučer sam bio za tekme u Vrapčićima i vidim tamo trčkarjau na livadi neki s loptom, par ljudi iza ograde gleda..
majko moja mila..zar ovo ima još na svijetu???? tuga
@Hans uspoređivat Premijer ligu i ovu je smješno do bola, a još reći da 90% domaćin dobiva..ako misliš tako, baci pogled na rezultate i tablicu .
ja neznam odakle Brotnju odjedno ambicije za prvu ligu, bio sam s nekim ljudima u priči iz Brotnja, nisu ostavil idojam da žele u viši rang baš toiko jer se nema para..a tak oće biti i Troglavu, ili će ispast odmah iduće ili će odustat..nema love ni u Premijer ligi kamoli dolje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.