nabijem te na nestobaresi#6 je napisao/la:@soloRubare tebi ljubavi mogu na pm poslati ponovo ako ti treba
Vrijeme vam je da promjenite ime na Ac penaltis
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
nabijem te na nestobaresi#6 je napisao/la:@soloRubare tebi ljubavi mogu na pm poslati ponovo ako ti treba
Mene isto to interesuje. Nije penal, al gdje su svi ovi bili protiv Catanie (+2 boda), protiv Fiorentine (+ 2 boda), protiv Bologne (+2boda), derbi sa Juventusom (+ 2 boda). Svi su sutili. A kad se svirao penal protiv Siene kod rezultata 3-0 onda su se svi digli. Ja im kazem od svih penala ja znam da 3 nisu bila (bologna,siena i sad) ko misli suprotno nek mi dokaze. Hvala lijepo. A znam kolko su nas zakinuli radi CISTIH GOLOVA.Titova-Juga je napisao/la:Slažemo se svi objektivni ljudi, navijači ovog kluba ili ne, da penal nije postojao.
ALI, samo me zanima, kako se od svih navijača na svijetu, baš Juventusovi imaju pravo buniti nakon toliko godina povlasti kod sudaca ? Obraz je Čudo !
2006. godine ste zasluzili da se klub ugasi. Toliko.meskalin je napisao/la:de mi reci 2006 sto se desilo u Seri A tad nisi jel da pratio fudbal ???
Upravo tako.A_d_0 je napisao/la:Mene isto to interesuje. Nije penal, al gdje su svi ovi bili protiv Catanie (+2 boda), protiv Fiorentine (+ 2 boda), protiv Bologne (+2boda), derbi sa Juventusom (+ 2 boda). Svi su sutili. A kad se svirao penal protiv Siene kod rezultata 3-0 onda su se svi digli. Ja im kazem od svih penala ja znam da 3 nisu bila (bologna,siena i sad) ko misli suprotno nek mi dokaze. Hvala lijepo. A znam kolko su nas zakinuli radi CISTIH GOLOVA.Titova-Juga je napisao/la:Slažemo se svi objektivni ljudi, navijači ovog kluba ili ne, da penal nije postojao.
ALI, samo me zanima, kako se od svih navijača na svijetu, baš Juventusovi imaju pravo buniti nakon toliko godina povlasti kod sudaca ? Obraz je Čudo !
daj i meni malo toga na čemu siHarrison je napisao/la:2006. godine ste zasluzili da se klub ugasi. Toliko.meskalin je napisao/la:de mi reci 2006 sto se desilo u Seri A tad nisi jel da pratio fudbal ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.