Ligue 1

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Može li ekipa Nice izdržati ovaj tempo i plasirati se u Ligu Prvaka?

1. Da
42
52%
2. Ne
39
48%

Ukupno glasova: 81

BIHfan
Kontakt:

Re: Francuska liga

Post Postao/la BIHfan » 03 sep 2009, 17:14

Lyon ove godine je stvarno prejaka ekipa,mlada je a veoma jaka,imaju po meni i dva najveca talenta u Francuskoj ligi Pjanica i Lorisa,a tu je i Gomis solidan,Lopez je zvijer odlicno sto su ga doveli,nadan se da ce Lavovi napraviti nesto i u LP. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 sep 2009, 17:46

BIHfan je napisao/la:Lyon ove godine je stvarno prejaka ekipa,mlada je a veoma jaka,imaju po meni i dva najveca talenta u Francuskoj ligi Pjanica i Lorisa,a tu je i Gomis solidan,Lopez je zvijer odlicno sto su ga doveli,nadan se da ce Lavovi napraviti nesto i u LP. 8-)
Potpis, osvajaju Ligue, a u LP uz malo srece moze to i do 1/4 finala najmanje !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 sep 2009, 17:51

Kakvi su Marseille i Bourdoux ove godine?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 sep 2009, 17:53

Dobri!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 sep 2009, 18:03

Nail for Real je napisao/la:Kakvi su Marseille i Bourdoux ove godine?

Bit će gusto ove sezone u Francuskoj. Lyon je sada još jači i bolji, Bordeaux će pokušati krenuti u odbranu naslova, a Marseille je više nego neugodan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 sep 2009, 19:50

Lyon je duplo jaci od sviju..i trebali bi se prosetat ligom..predviđam da ce 4,5 kola prije kraja osigurat titulu
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 sep 2009, 20:10

za mene je bordeaux najjaci u francuskoj ligi, jest da lyon mozda ima zvucnija imena, al' zato bordeaux ima mnogo boljeg strucnjaka(laurent blanc) i uigranu ekipu predvojena najboljim igracem francuske lige, gourcuff! odlicno su se pojacali ovog ljeta, starog rame-a su zamjenuli carrasso-om koji slovi za jednog od najbolji golmana lige. doveli su jos ceskog allround veznjaka plasila i jos su uspjeli odkupiti ugovor gourcuffa s milanom vrijedan €15 mio. zadrzali su vazne igrace poput diarre, chamakha(pola premier league ga trazilo ljetos) i brazilca wendela. tu je jos mladi hrvat sertic kojeg hvale kao jednog od najveci talenata cijele lige. znaci ekipa je odlicno potkrivena po svakoj poziciji, i realno gledajuci njihova je titula(iako ce se zasigurno tu pitati i lyon, psg i mozda marseille)...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 sep 2009, 20:13

steve-o je napisao/la:za mene je bordeaux najjaci u francuskoj ligi, jest da lyon mozda ima zvucnija imena, al' zato bordeaux ima mnogo boljeg strucnjaka(laurent blanc) i uigranu ekipu predvojena najboljim igracem francuske lige, gourcuff! odlicno su se pojacali ovog ljeta, starog rame-a su zamjenuli carrasso-om koji slovi za jednog od najbolji golmana lige. doveli su jos ceskog allround veznjaka plasila i jos su uspjeli odkupiti ugovor gourcuffa s milanom vrijedan €15 mio. zadrzali su vazne igrace poput diarre, chamakha(pola premier league ga trazilo ljetos) i brazilca wendela. tu je jos mladi hrvat sertic kojeg hvale kao jednog od najveci talenata cijele lige. znaci ekipa je odlicno potkrivena po svakoj poziciji, i realno gledajuci njihova je titula(iako ce se zasigurno tu pitati i lyon, psg i mozda marseille)...
Jak je i Bordeaux nema sta, ali Lyon uzima ove godine , zivi bili pa vidjeli ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 sep 2009, 20:16

gourcuff i bordeaux ove godine opet ruse sviju, to mi je predosjecaj 8-)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 21:20

Ma kakav Bordo ba njima je uspjeh ako izvuku Ligu Prvaka izmedju Lyona i Marseilla,zivi bili pa vidjeli,oni su za mene kao Wolfsburg prosle godine sjevnuli odjednom i sad ce se ugasit laganice.Lyon prvak!!! :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2009, 21:27

BIHfan je napisao/la:Ma kakav Bordo ba njima je uspjeh ako izvuku Ligu Prvaka izmedju Lyona i Marseilla,zivi bili pa vidjeli,oni su za mene kao Wolfsburg prosle godine sjevnuli odjednom i sad ce se ugasit laganice.Lyon prvak!!! :)
Slažem se Lyon prvak...sjajno su kupovali..mada mislim da če Bordo biti ispred Marseilla...al to su sigurno prve tri ekipe...možda PSG...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 sep 2009, 12:08

ali ova sezona je najbolja u odnosu na one prethodne....imamo 4 ekipe za naslov prvaka, marsej, lyon, bordo i psg
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 sep 2009, 02:48

ja znam ko ce biti prvak, a da vam kaze daba je ne vrijedi, jer ste svi pametnjakovici, zato najbolje da se pomalo iz kola u kolo uvjeravate sami

marseille en force, marseille is unique
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 06 sep 2009, 12:36

marseille_unique je napisao/la:ja znam ko ce biti prvak, a da vam kaze daba je ne vrijedi, jer ste svi pametnjakovici, zato najbolje da se pomalo iz kola u kolo uvjeravate sami

To znači od sada pa u buduće na tiketima na Marseille igramo :D
Please

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 sep 2009, 21:44

marseille_unique je napisao/la:ja znam ko ce biti prvak, a da vam kaze daba je ne vrijedi, jer ste svi pametnjakovici, zato najbolje da se pomalo iz kola u kolo uvjeravate sami

po tebi marsej osvaja prvenstvo, u ligi prvaka pobjediće real madrid i milan i vjerovatno se plasirat u osminu finala i dogurati do polufinala i tamo nesretno ispasti....a moguće je da i osvoje ligu prvaka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 07 sep 2009, 10:14

naravno
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 sep 2009, 13:35

marseille_unique je napisao/la:naravno
ma ti si lud.... :lol:

igraci su vam ko balerine na terenu.
FK DELFIN NEUM

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 sep 2009, 13:40

haj ti se rpiijavi na sportsport.ba ligu i igraj sa nama ostalima, i pomozi zivi raju koju znas da se rpikljuci isto, evo ti link sve objasnjeno http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 sep 2009, 13:46

marseille_unique je napisao/la:haj ti se rpiijavi na sportsport.ba ligu i igraj sa nama ostalima, i pomozi zivi raju koju znas da se rpikljuci isto, evo ti link sve objasnjeno http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Igram tu ligu prije tebe,ja sam iz FK Delfin.... :P :P
FK DELFIN NEUM

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 sep 2009, 19:47

Spahin Montpellier vodi 1-0 protiv Lensa..odlicno su krenuli,,ako ovu dobiju imace 3 pobjede i 2 remija..bez poraza su
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.