BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Jasmina predala, Mirza izgubio od Chardya 4-6 4-6.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Dzumi u finalu u Doboju! Vjerovatno ce biti prenos finala na RTRS.
Sretno Dzumiii
Sretno Dzumiii
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
borac_sampion
- Kontakt:
u 10,00 prenos na rtrsulikma23 je napisao/la:Dzumi u finalu u Doboju! Vjerovatno ce biti prenos finala na RTRS.
Sretno Dzumiii
TREĆI PUT ČASTIMO
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Prvi set 6-0. Damir koristi greske protivnike i igra sa pola snage 
Trebao bi ovo Damir lagano završiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Džumhur izgubio set od rekreativca. Izuzetno loša igra i vjerovatno poraz na kraju.
Neće izgubiti meč, evo *3-0 uz dva brejka. Malo se opustio sredinom drugog seta, ali neće ovdje biti većih problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i za kraj ponovo 6-0:D
Bravo Damire !
Bravo Damire !
Bravo Dzumi! Sad' uzimaj titulu i u Sarajevu! 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kada bi bar TV SA ili TV Vogosca prenosile finale turnira.BegAx je napisao/la:Bravo Dzumi! Sad' uzimaj titulu i u Sarajevu!
BosnaE
- legenda reala
- Kontakt:
Damir napreduje , primako se Ameru i ubrzo bi trebao postati naš najbolje rangirani teniser 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
damir u punom zamahu..uskoro nas najbolji teniser..a do kraja godine ce daleko dogurat
Unica grande amore
Gledao sam ja danas finale i mogu reci da odavno nisam gledao boljeg naseg tenisera. Damir je fantasticno odigrao prvi set i sa laganih 6-0 ga uzeo. U drugom setu mali pad kocentracije i Francuz je to znao da kazni. Medjutim Dzumhur je u 3. setu pokazao da je za klasu bolji teniser i bez problema dosao do pobjede. Nisam bas u toku koji je Dzumhur na rang listi i koliko ce sada napredovati dobiti bodova, hoce li moci igrati makar kvale RG-a, pa ako neko zna neka napise.
Damir je trenutno ja mislim 253. igrač svijeta i napredovat ce 15 pozicija na slijedecoj ATP listi.Postoji mogučnost da zaigra u Parizu ali su skroz male šanse,dok je recimo Amer Delić vec osiguro kvalifikacije.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
bice sad oko 230. mjesta, dobio je 18 poena ako se ne varam..mislim da ima prilicno dobre sanse za roland..pogotovo za us open i wimbeldon kasnijesuhakrpa je napisao/la:Gledao sam ja danas finale i mogu reci da odavno nisam gledao boljeg naseg tenisera. Damir je fantasticno odigrao prvi set i sa laganih 6-0 ga uzeo. U drugom setu mali pad kocentracije i Francuz je to znao da kazni. Medjutim Dzumhur je u 3. setu pokazao da je za klasu bolji teniser i bez problema dosao do pobjede. Nisam bas u toku koji je Dzumhur na rang listi i koliko ce sada napredovati dobiti bodova, hoce li moci igrati makar kvale RG-a, pa ako neko zna neka napise.
Unica grande amore
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=201034" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo liste prijavljenih igrača za kvale Roland Garrosa, ne znam kada se unose poeni sa ovog futuresa iz Doboja, sutra ili sljedeći ponedeljak. Kada se unese novih 18 poena za Damira, biće blizu ulaza u kvalifikacije, iako ga zasada nema na ovoj listi zamjena. Isto tako morate uzeti u obzir da će biti dodatnih otkazivanja ovih igrača koji su već u kvalifikacijama, tako da je sasvim izvjesno da će Damir biti u kvalifikacijama RG.
Evo liste prijavljenih igrača za kvale Roland Garrosa, ne znam kada se unose poeni sa ovog futuresa iz Doboja, sutra ili sljedeći ponedeljak. Kada se unese novih 18 poena za Damira, biće blizu ulaza u kvalifikacije, iako ga zasada nema na ovoj listi zamjena. Isto tako morate uzeti u obzir da će biti dodatnih otkazivanja ovih igrača koji su već u kvalifikacijama, tako da je sasvim izvjesno da će Damir biti u kvalifikacijama RG.
Teško će se naći u kvalama, jer se ovi bodovi ne računaju za RG, već plasman od prošle sedmice .Tesla je napisao/la:http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=201034
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sada sam vidio : Entry deadline: April 30, 2012
e jbg, sinoć sam bio pospan, ponadao sam se da će sa novim bodovima uspjeti ući u kvale, ali sada .....
edit: to su ona dva glupa poraza od Trungelittija i Burzija, samo jednog da je dobio bio bi na korak kvala
e jbg, sinoć sam bio pospan, ponadao sam se da će sa novim bodovima uspjeti ući u kvale, ali sada .....
edit: to su ona dva glupa poraza od Trungelittija i Burzija, samo jednog da je dobio bio bi na korak kvala
Novi poredak:
234. (250.) Damir Džumhur (BiH) 207
238. (239.) Amer Delić (BiH) 205
301. (297.) Mirza Bašić (BiH) 145
391. ((379.) Tomislav Brkić (BiH) 102
468. ( 460.) Aldin Šetkić (BiH) 76
Dzumhur prestigao Delica
234. (250.) Damir Džumhur (BiH) 207
238. (239.) Amer Delić (BiH) 205
301. (297.) Mirza Bašić (BiH) 145
391. ((379.) Tomislav Brkić (BiH) 102
468. ( 460.) Aldin Šetkić (BiH) 76
Dzumhur prestigao Delica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.