New York Knicks
Re: New York Knicks
3 bacanja....
MELO ... omg 2 fulio 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Melo 2 i sad Amare 1, šteta fakat
IDEMO SAD ODBRANA!
IDEMO SAD ODBRANA!
YES !!!
idemo GAME 5 je tu....
btw. vraća li se Lin??? ako nije da se ne nadam ničemu....
idemo GAME 5 je tu....
btw. vraća li se Lin??? ako nije da se ne nadam ničemu....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pobjeda, Wade promasio tricu, slavlje u MSG-u 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pobjeda Knicksa, mora se reći zasluženo a i pošteno je da Knicksi dobiju barem jednu utakmicu u seriji. Na kraju drama 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
TO JE TO, TO JE TO MOMCI!
LIN SE VRAĆA U SRIJEDU I BIĆE SVEGA I SVAČEGA! JESTE DA ĆE IGRATI OKO 20 MINUTA, ALI AKO ODIGRA I 10 ONAKO KAKO ON ZNA MOŽEMO DOBITI!
Svaka čast momcima, svaka čast momcima posebno STATu kojeg prvi put u ovoj sezoni gledam da igra odličnu odbranu, svaka čast, svaka čast! Melo nije džaba najbolji clutch igrač u ligi i naravno najbolji scorer lige (da me ne napadate, according to Jeff Van Gundy - legenda)
Sad hladne glave u Miami. GO KNICKS GO
LIN SE VRAĆA U SRIJEDU I BIĆE SVEGA I SVAČEGA! JESTE DA ĆE IGRATI OKO 20 MINUTA, ALI AKO ODIGRA I 10 ONAKO KAKO ON ZNA MOŽEMO DOBITI!
Svaka čast momcima, svaka čast momcima posebno STATu kojeg prvi put u ovoj sezoni gledam da igra odličnu odbranu, svaka čast, svaka čast! Melo nije džaba najbolji clutch igrač u ligi i naravno najbolji scorer lige (da me ne napadate, according to Jeff Van Gundy - legenda)
Sad hladne glave u Miami. GO KNICKS GO
malo je 10 min.... da bar može poluvrijeme izdržat to bi mi probudilo optimizam
ps. nadam se da će tamo i J.R. doprinijet jer je včrs on bio najgori igrač Knicksa !
MELO ih je včrs sam dobio (+2 one trice Bibbya)...
od ostalih moram spomenuti STATa koji je odigrao dobru utakmicu
koja večer za mene... Inter dobio, Knicksi dobili, Milito dao gol, Melo dao preko koševa. još mi Denver treba i o cifri koju čekam nebi u javnosti da mi nebi netko sačekušu napravio
ps. nadam se da će tamo i J.R. doprinijet jer je včrs on bio najgori igrač Knicksa !
koja večer za mene... Inter dobio, Knicksi dobili, Milito dao gol, Melo dao preko koševa. još mi Denver treba i o cifri koju čekam nebi u javnosti da mi nebi netko sačekušu napravio
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 07 maj 2012, 00:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Cestitke,zasluzena pobjeda 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
samo lagano, preko PP reci cifrusilenT je napisao/la:malo je 10 min.... da bar može poluvrijeme izdržat to bi mi probudilo optimizam![]()
A znate koga smo zaboravili u hvalisanju? Najvažnijeg čovjeka u svemu ovome...
MIKE WOODSON!
@L-Train, pošteno od tebe, zahvaljujemo.
da li je došlo vrijeme za novi linsanity? on dolazi nakon povrede i nije za ocekivat nesto posebno ali ipak to je lin... u svakom slučaju moglo bi biti zanimljivo....mislim da miami nije ni izbliza tako jak kao sto se misli...pogotovo sto su i oni i svi uvjereni da je ova serija gotova, tako da je moguce opustanje,a to ponekad dopusta protivniku da se zahukta i onda vec biva kasno... kad je mancho mogo zijanit titulu nakon +8 moze i miami nakon +3haris501 je napisao/la:TO JE TO, TO JE TO MOMCI!
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nikad se nije desilo da tim koji je gubio 3-0, dobije seriju, tako da cisto sumnjam da ce u ovoj seriji biti sta drugacije.Xardas je napisao/la:
da li je došlo vrijeme za novi linsanity? on dolazi nakon povrede i nije za ocekivat nesto posebno ali ipak to je lin... u svakom slučaju moglo bi biti zanimljivo....mislim da miami nije ni izbliza tako jak kao sto se misli...pogotovo sto su i oni i svi uvjereni da je ova serija gotova, tako da je moguce opustanje,a to ponekad dopusta protivniku da se zahukta i onda vec biva kasno... kad je mancho mogo zijanit titulu nakon +8 moze i miami nakon +3
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
nikad se nije desio ni linsanity prije linsanitija pa se desio zimus....niko se nije vratio u playoffu sa -25 kao clippersi neko vece pa su se vratili...Zeljovac_1921 je napisao/la:Nikad se nije desilo da tim koji je gubio 3-0, dobije seriju, tako da cisto sumnjam da ce u ovoj seriji biti sta drugacije.Xardas je napisao/la:
da li je došlo vrijeme za novi linsanity? on dolazi nakon povrede i nije za ocekivat nesto posebno ali ipak to je lin... u svakom slučaju moglo bi biti zanimljivo....mislim da miami nije ni izbliza tako jak kao sto se misli...pogotovo sto su i oni i svi uvjereni da je ova serija gotova, tako da je moguce opustanje,a to ponekad dopusta protivniku da se zahukta i onda vec biva kasno... kad je mancho mogo zijanit titulu nakon +8 moze i miami nakon +3
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jeste se desilo, ono je bio najveci comeback u zadnjih 10 godina u PO.Xardas je napisao/la:
nikad se nije desio ni linsanity prije linsanitija pa se desio zimus....niko se nije vratio u playoffu sa -25 kao clippersi neko vece pa su se vratili...
Ali dobro, vidjet cemo, za sve postoji prvi put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
za 4:3 od 0:3 ne postoji ni ovaj put, realno, bar sto se tice majamija i niksa 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ma naravno vece su mnogo sanse da ce to miami rutinski dobiti 4-1 , ali...LenBias je napisao/la:za 4:3 od 0:3 ne postoji ni ovaj put, realno, bar sto se tice majamija i niksa
sta znaci to 'vece su sanse?' to je samo misao u nasim glavama, a sta ce se zaista desiti mi ne znamo...teoretski niksi imaju talenat i potencijal da iznenade..dodatni faktor u njihovu korist mogao bi biti bas to sto su otpisani...zatim lin se vraca...a mozda ih krenu trice opet...nije iskljuceno ni da se james povrijedi ili wade...a to bi dalo sasvim drukciji spin svemu
Davis 12 mjeseci out, stvarno šteta kakve nesreće spopadaju ovu ljudinu.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nema ga do idućeg POharis501 je napisao/la:Davis 12 mjeseci out, stvarno šteta kakve nesreće spopadaju ovu ljudinu.
Knicksi kao da su spavali na mrvama. Ovoliko broj povreda je nevjerovatan, nema igrača da nije bio ili je još uvijek povrijeđen. Kad se sve ovo sabere + D´Antoni mislim da je ovo što su Knicksi do sad postigli ravno osvajanju prstena!!
I'm not insane, my mother had me tested!
Tačno smo napaćeni strašno. Woody radi odličan posao, ali džaba kad mu to povrede ne dopuštaju. Šteta fakat što nismo otišli na Indianu, vjerujem da se ništa od ovoga ne bi desilo, ali džaba takva je sudbina. Mi i Bullsi smo najnapaćenije ekipe lige, definitivno.SheldonCooper je napisao/la:Nema ga do idućeg POharis501 je napisao/la:Davis 12 mjeseci out, stvarno šteta kakve nesreće spopadaju ovu ljudinu.![]()
Knicksi kao da su spavali na mrvama. Ovoliko broj povreda je nevjerovatan, nema igrača da nije bio ili je još uvijek povrijeđen. Kad se sve ovo sabere + D´Antoni mislim da je ovo što su Knicksi do sad postigli ravno osvajanju prstena!!
Davisu otisao i ACL i MCL.
Ja mislim da ce do kraja biti jos potrganih ligamenata u playoffu, samo ko je sledeci? Ja tipujem na Westbrooka.
Ja mislim da ce do kraja biti jos potrganih ligamenata u playoffu, samo ko je sledeci? Ja tipujem na Westbrooka.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
mogo bi on onda komotno u penziju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.