Dres sa dodatkom:

[youtube][/youtube]

Zmaj!

P.S. Negdje pročitah:
Hey Galliani...I have a photo of the 30th Juvenus Scudetto on my phone!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ipak sam vodiovit , ja sam vjerovao ...FORZA JUVEEEEEBurberry46 je napisao/la:Marchisio dobro dosaoon je vidovit, zna da cemo 30-ti osvojiti
Mirko Vučinić je postigao odlučujući gol za Scudetto, ali priznaje da ga se i ne sjeća.
"To je neopisivo. Bio sam blizu sa Romom, ali sjajno je što sam ovdje i što se san ostvario. Čak se jedva sjećam i da sam postigao gol! "Sve je kao san."
"Da li bi smo bili nervozni da smo izgubili Scudetto? Malo, ali bi smo dobro to prikrili! Mi smo dobri glumci i igrači."
"U svojoj prvoj sezoni u Torinu osvojio sam Scudetto. To nije nešto što se može desiti svakome. Pokušao sam da pružim maksimum, nekada sam uspjevao u tome, a nekada ne, ali uvijek sam osjećao da trener vjeruje u mene."
"Kada su me kontaktirali iz Juventusa, odlučio sam da dođem upravo zbog trenera."
Pa podijeli s bracom, gdje gledas?Oxygen je napisao/la:Gdje ste Juventini, kakav je osjećaj poslije 6 godina biti prvi? Ja sam slabo spavao, razumljivo, gledam proslave, nevjerovatno kako ljudi slave u svim gradovima u Italiji, čak u Belgiji, Švicarskoj, pa sve do Indonezije.
Nisam oka sklopioOxygen je napisao/la:Gdje ste Juventini, kakav je osjećaj poslije 6 godina biti prvi? Ja sam slabo spavao, razumljivo, gledam proslave, nevjerovatno kako ljudi slave u svim gradovima, čak u Belgiji, Švicarskoj pa sve do Indonezije.
Youtube, ključna riječ "juventus campioni d'italia", filter >> i stavis da izbacuje klipove koji su najsvjeziji, tj. najnoviji.masteRofPoker je napisao/la: Pa podijeli s bracom, gdje gledas?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.