Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Citizen-X
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 09:24

mandraX je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...
Ne seri :mrgreen:
:mrgreen:

nemoj da ti dodjem dole sve cu ti ono kamenje porazbijat :mrgreen:

Gimeno Traver - Hanescu - 1 :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 09:52

Citizen-X je napisao/la:
:mrgreen:

nemoj da ti dodjem dole sve cu ti ono kamenje porazbijat :mrgreen:
ma 'ta ćeš ti razbit' :mrgreen:

Auxerre - Bordeaux 1

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 maj 2012, 10:04

Blackburn - Wigan gg 1

Rennes - Montepelier gg 1
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 07 maj 2012, 10:07

dijabola je napisao/la:Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)
Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.
Ma prsti ti se pozlatili kojima si kucao ovo. Taman spagu pripremio da se rijesim ove kockarske muke, kada se pojavi ti i tvoja analiza. Velik ulog, veliki novci. Ljubim te u obraz! :D
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 10:11

masteRofPoker je napisao/la:
Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.
Ma prsti ti se pozlatili kojima si kucao ovo. Taman spagu pripremio da se rijesim ove kockarske muke, kada se pojavi ti i tvoja analiza. Velik ulog, veliki novci. Ljubim te u obraz! :D
Čestitke na majstorskoj analizi. :)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 10:20

masteRofPoker je napisao/la:
kol'ko love tebra? :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 10:33

payton je napisao/la:Philadelphia - Chicago(KP) 1 1.75

nakon povrede rosea, chicago je pretrpio jos jedan udarac sto se igrackog kadra tice povredom njihovog prvog centra noaha koji je u prosloj utakmici izvrnuo zglob tokom trcanja jedne kontre, tu utakmicu su bullsi izgubili nakon vodstva od 11 razlike, sixersi su pokazali da imaju kvalitet da u ovakvom omjeru snaga pobjede bullse zahvaljujuci sirokoj klupi i velikom broju opcija u napadu, noah je upitan za veceras a on je prvi skakac bullsa, inace to je sgment koji je u prosloj utakmici i donosio prednost bullsima u vecini situacija, za veceras je upitan i gibson takodjer visoki igrac bullsa, mislim da nemaju snage da uz ove izostanke naprave iznenadjenje u gradu bratske ljubavi ;)
Čestitke i Pejtonu. :)

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 07 maj 2012, 11:09

stomaklija je napisao/la:Ajmo da nas ova nedelja lijepo obasja :ugeek:

DUBL 1:
17:00 Lyon - Brest - Tip 1(1,40)
17:00 Belchatow - Cracovia - Tip 1(1,60)
-------------------------------------------------
Kv: 2,24. Uplata 5 KM - Isplata=11,20KM

DUBL 2:
15:00 Udinese - Geneoa - Tip 1(1,50)
20:45 Inter - Milan - Tip PS1(1,60)
Kv: 2,40. Uplata 5KM - Isplata=12,00KM

Dubl 3:
15:00 Bologna - Napoli - Tip PS1(1,70)
21:15 Valenciennes - PSG - Tip 2(1;75)
------------------------------------------------
Kv: 2,98 - Uplata 5KM - Isplata=14,90KM

Dubl 4:
16:00 Aalborg - Brondby - Tip PS1(1,60)
15:00 Wolwes - Everton - Tip 2(1,70)
Kv: 2,72 - Uplata 5KM - Isplata=13,60KM

Banka=94,80, Uplata 20KM, ostalo 74,80KM.

GL i Svakako Dijabola dereš zovegu :mrgreen:
Odoše moje prvomajske dnevnice :shock:

Dubl 1:
20:45 Rennes - Montpellier - Tip PS1(1,70)
17:30 West Ham - Cardiff - Tip Zx2(1,80)
----------------------------------------------------
Kv: 3,06 - Uplata 5KM - Isplata=15,30KM

Dubl 2:
21:00 Torino - Padova - Tip 1(1.60)
19:00 St.Etienne - Marseille - Tip 1(2,15)
-----------------------------------------------------
Kv: 3,55 - Uplata 5KM - Isplata=17,74

Banka=86,80KM, Uplata 10KM, Banka=76,80KM

GL

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 11:12

slika

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 11:25

slika

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 maj 2012, 11:32

Torino - Padova 2/1 30 kv. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 maj 2012, 11:41

VolimLiverpool je napisao/la:Evo da i ja nešto ovdje ostavim nakon dugo vremena :

F.Dusseldorf-Duisburg 1 1.30 :evil:
Newcastle-Man.City (F.T.) 2 1.90 :mrgreen:
Udinese-Genoa 1 1.55 :mrgreen:
QPR-Stoke 1 1.90 :mrgreen:
Bolton-WBA 1x 1.23 :mrgreen:
Valenciennes-PSG 2 1.80 :mrgreen:

16.10

St.Pauli-Paderborn 0-3 gola 1.45 :evil:
Ivanović-Ma.Johansson 1 1.20 :mrgreen:
Anderlecht-Club Brugge (F.T.) 1 1.90 :evil:
Bologna-Napoli 2 1.55 :evil:
Atalanta-Lazio odg i 3+ NE 1.50 :mrgreen:
Wolves-Everton 2 1.50 :evil:
Anzhi-Rubin K. odg i 3+ NE 1.40 :twisted:
Ruch Ch.-Lechia 1 1.30 :mrgreen:
Wisla K.-Slask W. 2 1.50 :mrgreen:

35.67
Drugi nemam komentara ,ali kako je moguće da ekipa ima prednost 2:1 + igrača više ,primi gol za 2:2 i ostaje joj još 65 minuta ali ne može dati je*eni gol sa igračem više.Bruka.
You'll never walk alone.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 maj 2012, 11:50

imal neko prijedlog dva para na veci ulog,tenis moze ;)
Željeznicar za život cijeli !

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 07 maj 2012, 12:20

Rennes - Montpellier 3+

Youzhny - Marti 1
Troicki - Young 1
Stakhovsky - Harrison 1

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 07 maj 2012, 12:35

Nogomet Rusija
Pon,17:30 Krasnodar - Krylya Sovetov Samara x2 @ 1.60 expekt

*Krasnodar je svoje za ovu sezonu uspjesno obavio.Tim koji je usao iz nize lige na pocetku sezone dosta solidno se snasao,i sto je najbitnije za njih opstao u ligi.Iako igraju u grupi za opstanak,to nije los rezultat,jer njima opstanak nije bio upitan.Nalaze se na 9 mjestu tabele ili 1 mjestu te grupe za opstanak.U 42 utakmice osvojili su 60 bodova uz gol razliku 55:56.Kao domacini odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 36 bodova.Kuci imaju skor 10-6-5 uz gol razliku 22:23.Sto se tice forme igraju zaista odlicno.Zadnji poraz upisali su protiv Amkara kuci krajem Marta,a od tada u 6 utakmica imaju 3 pobjede i 3 remija.U proslom kolu igrali su opet protiv Amkara,ovaj put u gostima,i zavrsilo je 2:2.Vodili su oni 2:1 golom Joaozinha u 83 minutu ali je Sirakov u 92 minutu donio bod Amkaru.
Trener Slavoljub Muslin u danasnjem mecu mogao bi izvesti sastav u formaciji 4-5-1:
Revishvili-Vranjes,Amisulashvili,Martynovich,Markov-Samsonov,Drincic,Lambarschi,Marcio,Joaozinho-Movsisyan.
U momcadi nece biti Evgeni Shipitsin(sredina,25 utakmica,8 golova),Andrey Mikheev(napadac,19 utakmica,2 gola) i Aleksandr Erokhin(ofanzivni vezni,17 utakmica,1 gol).

*Krylya je bila predmet moje analize jos u proslom kolu,pa cu ih evo ispratiti i u ovom.Nalaze se na 13 mjestu tabele sa 47 bodova iz 42 utakmice.Imaju skor 11-14-17 i gol razliku 30:49.Kao gosti u 21 utakmici osvojili su svega 11 bodova.Imaju skor 1-8-12 uz gol razliku 8:26.U tom proslom kolu kada su igrali protiv Tomska,Anton Bober postigao je gol u 6 minutu i tako je ostalo do kraja.I njihova forma je dosta dobra,vec 8 kola nisu izgubili,imaju 4 pobjede i 4 remija.
Trener Andrey Kobelev u danasnjem mecu mogao bi izvesti momcad u formaciji 3-5-2:
Veremko-Kontsedalov,Verkhovtsov,Taranov-Bober,Svezhov,Petrov,Hleb,Yakovlev-Grigoryan,Kornilenko.
U danasnjem mecu za Kobelev tim nema izsotanaka.

*Ostala su jos dva kola do kraja,a Krasnodar danas igra posljednji put pred domacom publikom u ovoj sezoni.U sledecem kolu gostuju Spartak Nalchiku koji je odavno otpisan.Sa 8 bodova prednosti Krasnodar ima sigurno 9 mjesto.Sto se tice Krylye ,njima je pobjeda Rostova opet zakomplikovala situaciju.Sada su opet na poziciji koja vodi u doigravanje a tamo se svasta moze desiti.Nakon danasnjeg gostovanja,u zadnjem kolu docekuju Terek kuci,te u slcaju dobrog rezutata danas u tom mecu bi mogli traziti opstanak bez doigravanja.Ove sezone u 3 međusobna meca,dva su zavrsena nerijeseno 0:0 i 1:1,a oba puta domacin je bila Krylya,dok su jedinu gostujucu pobjedu nogometasi Krylye ostvarili upravo protiv Krasnodara 2:1.Bodovi su im prijeko potrebni,dok domacin nema nekog posebnog motiva.Za hrabrije neka pokusaju i cistu 2.

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 07 maj 2012, 12:41

Hvala na čestitkama, i ja sam zadovoljan, sinoć 3 od 4 + Phila od Paytona. Evo od mene tenisa:

Dolgopolov-Andujar 1 @ 1.55
Ako se dobro sjećam ovaj Dolgopolov je nizak, pa bi mu trebo odgovarati manji odskok loptice u Madridu. Uz to je i u formi, mislim da dobija danas lako.

F.Lopez-Melzer J. 1 @ 1.55
Melzer je zadnji dobar turnir odigro u Memphisu, i od tada gubi od svakog ko naiđe, pa makar u prolazu. Lopez je odigro dobro posljednja 2 turnira, a u Munchenu je izgubio od Kohli-a jer ga nije išo prvi servis. Njegove serve bi trebale biti ubitačne na ovakvoj podlozi i jedini problem bi mogao predstavljati umor. Al on bi svojom igrom i umoran trebao vrlo lako savladati Melzera.

Kvota: 2.40
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

payton

Post Postao/la payton » 07 maj 2012, 13:08

Willy je napisao/la:
payton je napisao/la:Philadelphia - Chicago(KP) 1 1.75

nakon povrede rosea, chicago je pretrpio jos jedan udarac sto se igrackog kadra tice povredom njihovog prvog centra noaha koji je u prosloj utakmici izvrnuo zglob tokom trcanja jedne kontre, tu utakmicu su bullsi izgubili nakon vodstva od 11 razlike, sixersi su pokazali da imaju kvalitet da u ovakvom omjeru snaga pobjede bullse zahvaljujuci sirokoj klupi i velikom broju opcija u napadu, noah je upitan za veceras a on je prvi skakac bullsa, inace to je sgment koji je u prosloj utakmici i donosio prednost bullsima u vecini situacija, za veceras je upitan i gibson takodjer visoki igrac bullsa, mislim da nemaju snage da uz ove izostanke naprave iznenadjenje u gradu bratske ljubavi ;)
Čestitke i Pejtonu. :)
hvala :D
YES.WE.DID.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 07 maj 2012, 13:32

zajebaval jos nekoga live kladjenje na wwinu da mi kaze kako da rijesim problem nece nikako da otvori a instalirao sam silverlight...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 maj 2012, 13:46

Sonderjyske - Midtjylland 3+ 1,60
Domaci su osigurali ostanak i mogu rastereceno odigrati posljednaj 4 kola.
U posljednaj dva kola na njihovim ut. je palo 11 golova, zabili su 3 a primili 8.
Midtjylland 4 pozicija, ima 6 bodova vise od Aarhusa i trenutno ima plasman u EL.
Aarhus ima jos 3 kola odigrati, i tesko ce dostici Midtjylland.
Midtjylland je u prethodna dva kola igrao sa Kogeom i Lyngbyjem, ekipe sa najlosijim napadima i primio je pogodak.
Ocekujem da ce i danas primiti koji gol od rasterecenog domacina, a svakako su u stanju zabiti gol svakome.

Vaslui-Gaz Metan 1 1,45
Vaslui je svakako jaci tim i to na svim pozicijama na terenu, osim toga i pokusavaju dostici tu 2 poziciju koja im bjezi za samo 1 bod i koja vodi u CL.
Domaci su lijepoj seriji od 4 uzastopne pobjede i danas bi trebali zabiljezit i 5.
Imaju utakmicu manje od 2. Rapida i zasjeli bi na tu zeljenu 2.poziciju i imali bi i lijepu prednost od 2 boda.
U timu domaćih neće biti kapitena ekipe Canua (Bek), Pappa(bek) i Balaura (bek).
U sastavu gostiju danas nema Litua(napadac),Bratua(napadac),Buda(napadac) i Bawaba(napadac) dok je upitan Vitinho(napadac).
Bez toliko napadaca kod gostiju jos je vise olaksano Vasluiu da danas zabiljezi vaznu pobjedu.

--------------------------------------------------------
Danas vrijedi odigrati na Viking.
Poboljsali su igru ali im nedostaje realizacije.
Brann je bez nekoliko vaznih igraca, ovo je derbi ut. i sve je moguce ali ovde prednost dajem Vikingu.
Lars Grorud, Rudolph Austin, Jorgen Mohus, Markus Jonsson i Tomasz Sokolowski. Zaigrace nekoliko rezrvnih fudbalera.
Azijski hendikep je (DNB) 2,15, x2 1,60 po meni lahko moguce.
Naravno, na neki manji ulog.
Golovi su jako izgledni:
Na njihovim ut. redovno pada jako mnogo golova i bude ih cesto na obje strane.
03.08.11, Brann - Viking 3 : 2
16.06.11, Viking - Brann 3 : 0
30.08.10, Brann - Viking 3 : 3
21.03.10, Viking - Brann 4 : 0

Krasnodar-Krylya Sovetov Samara x2, 2 a.h. 2
Krasnodar je osigurao opstanak i danas prakticno nema igrati nizasta.
Skroz drugacija je situacija kod gostiju.
Nalaze se na 13. poziciji i ako tako zavrse, igraju play off sa nizeligasem.
Vjerujem da ce biti vazan faktor motivacija danas, gosti ce ucini sve da ostanu u ligi i izbjegnu play off.
Domaci vec razmisljaju o odmoru, i nece ici 100% snagom u nevaznu utakmicu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elfsborg-Goteborg 3+ 1,65
Elsfborg se istaknuo kao najozbiljniji kandidat za titulu ove sezone.
U sedam odigranih utakmica ima sest pobjeda i samo jedan poraz, ali ovo kolo bice pravi test za njihove sposobnosti, jer za protivnika imaju prilicno jakog Goteborga.
Derbi utakmica, obje ekipe interesuju samo bodovi, i obecavaju i jedni i drugi dobru i otvorenu ut.
Ipak Elfsborg ima bolju ekipu, igraju na domacem terenu u odlicnoj su formi i vjerujem da ce uspjeti zabiljeziti pobjedu.
Goteborg nije nesto posebno jaka ekipa kako ga pojedini mediji predstavljaju.
Pojacali su se na pocetku sezone ali Farnerud se za sada jedini pokazao kao pravo pojacanje (Gerzic i Sobralense se tek trebaju dokazati).
Imaju u nizu tri pobjede ali su to bili mnogo laksi protivnici od danasnjeg.

Blackburn-Wigan 3+ 1,60
Izuzetno vazna utakmica za obje ekipe, posebno za Blackburn Rovers.
Susret ekipa sa dna tabele gdje, Blackburn mora pobijediti veceras, Wigan je kompletan i pod manjim pritisko jer oni u sljedecem kolu docekuju Wolves, problem za Wigan bi mogla biti cinjenica da nikada nisu uspjeli pobijediti Blackburn na Ewood Parku.
Na njihovim utakmicama padaju golovi, dosta njih, prosjecno 3,77.
19.11.11, Wigan - Blackburn 3 : 3
05.02.11, Wigan - Blackburn 4 : 3
06.11.10, Blackburn - Wigan 2 : 1
27.01.10, Blackburn - Wigan 2 : 1
Blackburn danas mora krenuti od samog pocetka i danas im samo igra pobjeda, u 38. kolu gostuju u Londonu, na Stamford Bridgeu.
----------------------------------------------------------------------------------

St.Etienne-O.Marseille 1 2,25 ili a.h 1 1,60
Saint Etienne ove sezone igra veoma dobro, posebno na domacem terenu, trenutno su na 6 poziciji imaju 4 boda manje od 4-plasiranog Lyona .
Kod kuce imaju skor od 9 pobjeda 3 remija i 5 poraza.
Marseille trenutno na 10 poziciji nema neke velike sanse da se bori za neko mjesto koje vodi u LP ili EL u gostima imaju prosjek od 4 pobjede 4 remija i cak 9 izgubljenih ut.
St. Etienne ima veliki motiv u ovoj utakmici i ici ce samo na pobjedu.
Prosli mec u Marseilleu zavrsio je rezultatom 0:0
trenutno je St. Etienne mnogo kvalitetnija ekipa, ekipa koja se bori za EL i koja moze doci do pobjede.
Marseille bez petorice standardnih igraca:
Diawara, Mbia, Ayew, Gignac i Azpilicueta.
OM nije pobijedio u gostima dugi niz utakmica.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

payton

Post Postao/la payton » 07 maj 2012, 13:49

Al Jefferson over 16.5

po meni je ovo preniska granica za prvu opciju u napadu jazza, u regularnoj sezoni granica mu je bila oko 19.5, zadnju utakmicu je postigao 21 poen, san antonio ce vjerovatno pobjediti u ovoj utakmici u pocistiti jazzere i mislim da jefferson ima jak motiv da u posljednjoj utakmici u sezoni odigra sto bolje, ja bih ovde postavio granicu 18,5 ;)

Rudy Gay over 1.5 assists

uzimam ovo samo zato sto mi se cini kao smijesna granica za bilo kojeg vanjskog igraca, pa cak i ako je to sebicni gay, smatram da cak i slucajno moze prebaciti ovu granicu jednim dodavanjem za sut i jednim u konstri i sl. u zadnjoj utakmici je prebacio ovu granicu hahahahahah imao je 2 asistencije, mislim da ce tako i veceras biti :mrgreen:
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []