Rekonstrukcija stadiona u BiH

BlueTiger
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la BlueTiger » 04 maj 2012, 19:29

IstocnaArmija je napisao/la:Sjeverna tribina u Banja Luci:

04.05.2012.

slika

Ovo će definitivno biti najbolji i najmoderniji stadion u ligi. A oko imena ima ko se brine. Kad dođe do toga saznaćete.
Sto jest, jest! Svaka cast za ovo, samo opet kazem, kome se gradi ako je prosjecna posjeta jedne tekme u ligi 1.500!
Pisao sam nedavno, da ovo treba samo napucati do bola, i ovako je stadion kao bombonica. Kada smo vec kod sjeverne tribine, zanima me hoce li se ista natkrivati ili ce ostatiti ovakva?, hoce li se postaljati stolice, posto sam cuo da je ova tribina namjenjena za gostujuce navijace? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 maj 2012, 19:39

BlueTiger je napisao/la:

04.05.2012.

slika

Ovo će definitivno biti najbolji i najmoderniji stadion u ligi. A oko imena ima ko se brine. Kad dođe do toga saznaćete.
Sto jest, jest! Svaka cast za ovo, samo opet kazem, kome se gradi ako je prosjecna posjeta jedne tekme u ligi 1.500!
Pisao sam nedavno, da ovo treba samo napucati do bola, i ovako je stadion kao bombonica. Kada smo vec kod sjeverne tribine, zanima me hoce li se ista natkrivati ili ce ostatiti ovakva?, hoce li se postaljati stolice, posto sam cuo da je ova tribina namjenjena za gostujuce navijace? Hvala
prosjecna gledanost u banjaluci veca od 1500 :) prvo to :D a drugo kada su vece utakmice na nasem stadionu ljudi sjede i na stepenicama a posebno kad je evropa :) a i kome se gradi ? pa nama, valjda ce i fudbal uznapredovati pa ce nam trebati i vise a izmedju ostalog stadion ce mnogo ljepse da izgleda i bice mnogo funkcionalniji ;) nece se natkrivati jug(kad se izgradi) i sjever (ovaj) samo ce se natkriti istok, a to da li ce biti za gostujuce ili ce se nesto promijeniti kad se izgradi i jug, to ce se tek u buducnosti raspraviti ;) et ;) aj borac ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 maj 2012, 19:45

04.05.2012.

slika

neko je gore pricao za fudbalske legende borca i to, msm da je to ober glupo zato jer to nije borcev stadion i nikad nije ni bio, vec gradski stadion-krajisnikov prije, a borcev nikad :) vec ga borac samo koristi :) po meni bi trebao nositi ime neke vazne licnosti za banjaluku npr (tise milosavljevica) ili velikih sportista iz banjaluke ;) ali nemora striktno iz borca ;) ili sto neko rece m:tel arena to je jos najbolje jer ce mtel da da novac a to je dosta vazno :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

IstocnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la IstocnaArmija » 04 maj 2012, 19:50

BlueTiger je napisao/la:

04.05.2012.

slika

Biće postavljene stolice.
Ko počupa stolicu od gostujućih navijača samo ispostaviti račun tom klubu pa nek se onda hvataju za glavu.
" "!!!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 maj 2012, 21:35

@delko - Ja sam rekao to za legendu Borca, kao i za m:tel. Znam da je vlasnik stadiona Grad BL, al eto, ta velika sportska legenda moze bit i iz Borca, meni je svejedno, nisam navijac Borca (osim u Europu kad izadju :P ). Po meni je najbolje to da neka velika kompanija bude sponzor stadiona i da stadion nosi njeno ime. M:tel mozda nije toliko velik, mislim da bi se trebalo poradit na tome da se privice neki strani investitor.

I sto se tice ove sjeverne tribine, ja sam ocaran, nesto ovako dobro nisam ocekivao, jos kad se zavrsi i postave stolice... ma najbolje da nista ne govorim, fantasticno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 05 maj 2012, 01:59

Pa meni djeluje na ovoj slici da na ovoj novoj tribini izviruju armature kao da ce se postaviti stubovi za natkrivanje.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 05 maj 2012, 02:14

Vamos je napisao/la:Pa meni djeluje na ovoj slici da na ovoj novoj tribini izviruju armature kao da ce se postaviti stubovi za natkrivanje.
To ce bit nesto minimalno, 2-3 metra, mozda ni toliko.

Nadjoh jako zanimljivu sliku, pogledajte datum zavrsetka sjevera na Tusnju :lol:

slika

Kad oni nesto obecaju i ne ispune, nit se smijat, nit plakat
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2012, 15:42

04.05.2012.

slika

svaka cast,ekstra
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 05 maj 2012, 16:10

04.05.2012.

slika

ovo sto se radi u banja luci je drama! imat ce sad 3 tribine koje sve lice jedna na drugu a i cetvrta je zar u planu! svaka cast banjalucanima a ne kao u nas sto su za velez pravili, 3 tribine+tribinica za goste a svaka svoju pricu prica, nijedna na isti kalup da ide! ono eto da se sklepa nesto! pojedinacno su sjever i zapad fine tribine, dok RA tribina ni pojedinacno nista nevalja a kamili sa ovim ostalim, sistem prolij beton pa nek nesto kakvo god bilo ima!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 06 maj 2012, 01:40

Ima li negdje slika te male tribinice za goste u Vrapcicima, posto je gotova kako kazu???

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 maj 2012, 12:14

Vamos je napisao/la:Ima li negdje slika te male tribinice za goste u Vrapcicima, posto je gotova kako kazu???
gotov je jedan dio a abd na ljeto slijedi nastavak izgradnje.

evo ti slika kako će izgledati ta gostujuća tribina....

slika

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 maj 2012, 13:11

slika

slika

Na prvoj slici izgleda katastrofa, dok na drugoj preodlicno. Razlika izmedju te dvije slike je to sto na drugoj ne vidimo prostor izmedju sjevera i istoka, barem ne izgleda toliki kao na prvoj slici. Meni se cini kao da tu mozes izgradit ogromnu stambenu zgradu :? . Nadam se da su smislili kako ce to rijesit i vizualno poboljsat, da ljepse izgleda. Misljenja sam da su uradili dobru stvar sto sjever i jug nece bit spojeni sa pokrivenom tribinom, jer ona ima ove produzetke. Al takodjet mislim da su trebali sjever i jug da spoje sa ovom otkrivenom, ako ne to, onda barem da su sjever i jug malo vise zaoblili prema otkrivenoj i jednog dana kad bude para srusit ovu otkrivenu i izgradit novu i modernu tribinu koja ce bit spojena sa jugom i sjeverom. Tad bi imali puno ljepsi stadion koji ima tri spojene tribine plus jednu, ovu glavnu gdje su loze i sve ostalo. Al vec su zeznuli, ovaj polozaj sjevera i juga nemoguce je sad dotjerat na to da se moze spojit sa otkrivenom. Moze se ono sastavit, al ce izgledat malo retardirano.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 06 maj 2012, 15:38

Ma vjerovatno oni znaju zasto to rade :) Mozda bude neki produzetak, kao tunel za izlaz na pomocni stadion iza, ili ce biti prostor za Hitnu pomoc, prostor za policiju ili tako nesto.

p.s. samo neka se gradi, BL sigurno zasluzuje kao grad jedan reprezentativan objekat ;)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 07 maj 2012, 00:57

AlemC85 je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Ima li negdje slika te male tribinice za goste u Vrapcicima, posto je gotova kako kazu???

slika
Kada jos ovo zavrse fin ce to stadioncic biti. Uz jos neka manja napucavanja i natkrivanje bar jedne tribine, jako fin mali stadion. Odlicno za nase lige ;)

Po ovome sto se vidi da se ipak ulaze u stadion u Vrapcicima, izgleda da Velez i definitivno misli ostajati tu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2012, 01:26

Vamos je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

slika
Kada jos ovo zavrse fin ce to stadioncic biti. Uz jos neka manja napucavanja i natkrivanje bar jedne tribine, jako fin mali stadion. Odlicno za nase lige ;)

Po ovome sto se vidi da se ipak ulaze u stadion u Vrapcicima, izgleda da Velez i definitivno misli ostajati tu.
nažalost mi nismo moćan klub pa da možemo sami praviti stadion u Sjevernom logoru. Pa nije ni ovo tragedija, bože moj a šta sada trebamo, da se ugasimo što više nismo na BB?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 maj 2012, 10:26

Jack777Pott je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Pa meni djeluje na ovoj slici da na ovoj novoj tribini izviruju armature kao da ce se postaviti stubovi za natkrivanje.
To ce bit nesto minimalno, 2-3 metra, mozda ni toliko.

Nadjoh jako zanimljivu sliku, pogledajte datum zavrsetka sjevera na Tusnju :lol:

slika

Kad oni nesto obecaju i ne ispune, nit se smijat, nit plakat
Obeca Jasmin Imamovic i slaga! Nema veze ovce nije problem u tor satjerati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 maj 2012, 20:23

Boga mi dobro je da se i ovo dosad gradi, kako se kaze zrno po zrno pogaca... samo polako... da se prvo Sloboda izvuce iz problema, a stadion ce vjerovatno dotada biti sredjen...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 maj 2012, 21:24

Jack777Pott je napisao/la:Krov u Foci

slika

Sad kad vidim cijelu kontrukciju krova uvijeren sam da ce sa novim stolicama ova tribina izgledat premocno. Nadam se da ce ovu kucicu na kraju tribine srusit i sagradit zid kao i na ostatku tribine. Jos bi bilo super kad bi na 2-3 mjesta srusili ovaj zid i napravili ulaze negdje na sredini.
Rade krov i stolice, meščini rekoše 2 hiljade stolica da će postaviti :roll:
I da će svlačionice uraditi, i još malo urediti.
A radovi bi trebali biti gotovi do onog turnira Fotbal Friends ;)
Radove finansira Opština Foča ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 maj 2012, 21:40

Pa može li se ova trava pokositi, urediti to malo? slika
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 maj 2012, 22:15

badblueboylivno je napisao/la:Pa može li se ova trava pokositi, urediti to malo? slika
Vidis da je pokosena ali da je jos nisu sklonili. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.