Romariooo je napisao/la:heh, nisam ti ja drzao predavanja o pravopisu, ovo je forum i normalno da se ne brinemo o zarezima i cesto fulamo slova itd, al to se ne gleda, pisem u brzini i usput i cesto masam slova, ne pisem veliko itd, i nikad nisam zbog tih stvari nikome pametovao
tako moj pameteni sweinsteigere prije no sto pocinjes pametovati po forumima, fino bukvar u ruke i uci o najosnovnijim stvarima, sramota je da ne znas ni svoj maternji jezik, prvo sveska uske i siroke linije i bukvar, pa onda palamudjenje po forumima
kad je nesto osnovno,to ne moze biti osnovnije,tu ne mozes vrsit' komparaciju,to je semanticki pogresnoRomariooo je napisao/la: evo ti recimo mene ismijavas zbog toga sto pisem "najosnovnije" ,u cemu ti je tu problem, znam da ti mislis da je ispravno naj osnovnije, al ajd, nije do tebe nego do tvoje uciteljice
a vidi
nije tvoj problem gramatika, nego semantika, dakle znacenje rijeci, al ajd,
tvoji pokusaji da me prospes u ovom pogledu su smijesni
Loew i ja smo znali da ce briljirat',to ti treba biti dovoljno bolan,bolanRomariooo je napisao/la: prije svjetskog prvenstva miler i ozil su bili mladi igraci koji su imali neki potencijal, statistike nisu toliko bitne, al je smijesno ismijavati nekoga ko kaze da se vecina ljudi nije nadala da ce oni tako dobro odigrati, niti da su bili prije toga igraci od kojih se ocekivalo da briljiraju