Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

bparena
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la bparena » 05 maj 2012, 20:08

Narin je napisao/la:Ne serem po ronaldu,ne mrzim ga,igrao je u unitedu,donio nam je dosta radosti il srece,ali opet osudjujem onakvo ponasanje.
A ono o Messiu cisto trollanje?
Zasto?
Rekao sam da je covjek,sto pokazuje sa dosta humanih gesti,da je sportista pravi i da se neda iznervirati?
To cisto trollanje? Jesi siguran da trollanje znaci ono sto mislis da znaci?
I necu se vise raspravljati sa vama,tj tobom,jer nemam vremena,a ni pametnijeg posla, trositi vrijeme da se svadjam sa nekim koga ni ne znam.Mogu diskutovati samo.
Ne mogu to oni razumjeti i ne zele da razumiju. Kakav god Messi je ponizan do te mjere d ase okrene iznad gore onom gore i bude zahvalan za sve sto mu onaj gore daruje. Ja sam i u Zenici vidjeo kako je karakterno mal Ronaldo kada mu je samo 15 000 ljudi izvadilo zivce a on reagovao kako je reagovao. I stvarno da Mesija sjekirom u glavu pogodis ili ko sto je Pepe u prekidu gazao ruku Mesiju - nikako ne mogu da ga u tom momentu vidim kao ovog Ronalda s tim potezom neku noc. Ronaldo je veliki igrac i znalac ali ulicar i nista dalje od toga i zbog mjesta i uticaja na mlade on nema nikakvo opravdanje za to ponasanje. :oops:
Znam ja da je Mesi prgav i nezgodan u igri kad ga adenalin pronosa od gola do gola, ali da nije tako nebi bio ni dobar ko sto jest i stalno bi plakao za penalima i slobodnjacima ko ovaj drugi...

p.s. Narin ovo je bio moj realan post - a pazi sad salvi uvreda na mene i ovaj post u stilu... debilu, glupane, da imas pameti, nemas ti pojma, koji si ti slaboumnik i sl.... zato ti iskreno kazem nemoj se truditi... pozdrav..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 maj 2012, 20:41

bparena je napisao/la:Ja sam i u Zenici vidjeo kako je karakterno mal Ronaldo kada mu je samo 15 000 ljudi izvadilo zivce a on reagovao kako je reagovao.

E jesmo mu naudili sto smo ga izvizdali :lol: :lol: , a u Portugalu je on reagovao kako je reagovao, lik nas je demolirao skroz na skroz. Al. jeb.aji Portugal, mi smo ispali face pa smo ga izvizdali.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 maj 2012, 21:45

Harrison je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ja sam i u Zenici vidjeo kako je karakterno mal Ronaldo kada mu je samo 15 000 ljudi izvadilo zivce a on reagovao kako je reagovao.

E jesmo mu naudili sto smo ga izvizdali :lol: :lol: , a u Portugalu je on reagovao kako je reagovao, lik nas je demolirao skroz na skroz. Al. jeb.aji Portugal, mi smo ispali face pa smo ga izvizdali.

Kako je reagovo - dobio pokon slobodnjak i dao gol BOSNI koju Euzebio vec drugi put stima u zrijebu za Portugal jer se boji jacih protivnika. Znas ono "mora Ronaldo" igrati na EP. A ti ne brini za Bosnu - kitu je on Bosansku demoliro. Garantujem ti da bi Messiju aplaudirali bas kao sto je Zenica i BiH aplaudirala Ikeru, Piqueu, Inijesti i ostalima kad nas je dobila kulturna i korektna Spanija. Citav stadion je bio na nogama i aplaudirao im na kraju. Ljudi znaju ko je ko i sta je ko....
Ti svrsaji na onom srednjem prstu koji je Ronaldo digao Zenici - mi imamo svoje uzore.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2012, 00:18

Zanimljivo je da si ti predstavljaš kao odrastao čovjek,a uzor ti je niko drugi do 25. godišnji fudbaler.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 00:32

bparena je napisao/la:
Harrison je napisao/la:

Kako je reagovo - dobio pokon slobodnjak i dao gol BOSNI koju Euzebio vec drugi put stima u zrijebu za Portugal jer se boji jacih protivnika. Znas ono "mora Ronaldo" igrati na EP. A ti ne brini za Bosnu - kitu je on Bosansku demoliro. Garantujem ti da bi Messiju aplaudirali bas kao sto je Zenica i BiH aplaudirala Ikeru, Piqueu, Inijesti i ostalima kad nas je dobila kulturna i korektna Spanija. Citav stadion je bio na nogama i aplaudirao im na kraju. Ljudi znaju ko je ko i sta je ko....
Ti svrsaji na onom srednjem prstu koji je Ronaldo digao Zenici - mi imamo svoje uzore.....
Pokazao ga seljačinama.
CAMP MOU!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 15:00

Nekada se u mojoj "seljackoj" Zenici po skolama i kucama ucilo to da ovo sto je on naravio je nesto sto ne prilici ljudima. Ali eto vrmena se kvare - ne mjenjaju. Aplauzi Ikeru, Inijesti i ostalima u Zenici su odraz njihove kulture i velicine i tako ih ljudi dozivljavaju. I ovo neku noc u Barceloni si mogao vidjeti kako se docekaju i oprastaju gospodina i ljudi.

p.s. ti sad mozes nastaviti ko svoj uzor - to ljude ne dotice.... ;)

LBJ MVP
nije mi uzor neko do 25. On je samo tip igraca kojeg volim da gledam...

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 07 maj 2012, 15:19

bparena je napisao/la:Nekada se u mojoj "seljackoj" Zenici po skolama i kucama ucilo to da ovo sto je on naravio je nesto sto ne prilici ljudima. Ali eto vrmena se kvare - ne mjenjaju. Aplauzi Ikeru, Inijesti i ostalima u Zenici su odraz njihove kulture i velicine i tako ih ljudi dozivljavaju. I ovo neku noc u Barceloni si mogao vidjeti kako se docekaju i oprastaju gospodina i ljudi.

LBJ MVP
Da, lijepo ste ga dočekali uzvicima "Messi, Messi".

Ispravak netačnog navoda - MENI PENALDO NIJE UZOR
CAMP MOU!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 15:36

Namiks je napisao/la:
bparena je napisao/la:Nekada se u mojoj "seljackoj" Zenici po skolama i kucama ucilo to da ovo sto je on naravio je nesto sto ne prilici ljudima. Ali eto vrmena se kvare - ne mjenjaju. Aplauzi Ikeru, Inijesti i ostalima u Zenici su odraz njihove kulture i velicine i tako ih ljudi dozivljavaju. I ovo neku noc u Barceloni si mogao vidjeti kako se docekaju i oprastaju gospodina i ljudi.

LBJ MVP
Da, lijepo ste ga dočekali uzvicima "Messi, Messi".

Ispravak netačnog navoda - MENI PENALDO NIJE UZOR
Trebali smo Ronalda i njegovu romsku družinu docekati sa cvijecem i baklavama, jelde...mislim, pretpostavljam.... dolazi sa svojim Portugalom koji nas je prije tekme mjesec dana ismijavaju i prozivaju Zenickom močvarom ,pišali se portugalski firauni po Zenici, stadionu i BiH kao državi (sve ce to glupi bosanac zaboraviti i preci preko toga kad su idoli iz Reala u pitanju) - i još mu trebamo mevludsko šerbe iznijeti kad siđe iz aviona....pišam se na takvog megastara, a vi onanišite i dalje na njegove butine.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 maj 2012, 16:23

Jbg očigledno smo zaboravili 97. minutu protiv Španije :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 16:33

LBJ MVP je napisao/la:Jbg očigledno smo zaboravili 97. minutu protiv Španije :roll:
Ma španci su gospoda za one portugalce ;) mogla je raja i Ikeru Casillasu skandirati Messi, Messi (cak bi to i logicnije bilo jer ga Messi redovno buši) ali Iker je gospodin covjek koji svojim ponašanjem ne daje povoda da ga prozivaju. Nije arogantan ni ufuran jer je odgojen kulturno. A opcenito govoreci, španci nikad nisu kenjali o našem stadionu , o Zenici, nisu nazivali Bilino Polje nekakvom močvarom i slicni epiteti, nisu se žalili UEFI na stadion i tražili da se tekma negdje drugo igra. Jer to je ponižavanje protivnika, znaci izvade polni organ pa pišaju po nama :x :oops: ... ukratko receno - nisi niti jedne loše rijeci zucnuli oko BiH, njenih stadiona, njene infrastrukture vec su kao veliki došli na to isto B.Polje i uvalili nam petardu. Dakle, na terenu su "pricali" i tako to rade velike ekipe ;) I ne možeš njih porediti sa onim portugalskim đilkošima.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 16:44

tech je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Jbg očigledno smo zaboravili 97. minutu protiv Španije :roll:
Ma Španci su gospoda za one portugalce ;) mogla je raja i Ikeru Casillasu skandirati Messi, Messi (cak bi to i logicnije bilo jer ga Messi redovno buši) ali Iker je gospodin covjek koji svojim ponašanjem ne daje povoda da ga prozivaju. Nije arogantan i nafuran jer je odgojen kulturno. A opcenito govoreci, španci nikad nisu kenjali o našem stadionu , o Zenici, nisu nazivali Bilino Polje nekakvom močvarom i slicni epiteti, nisu se žalili UEFI na stadion i tražili da se tekma negdje drugo igra. Jer to je ponižavanje protivnika, znaci izvade polni organ pa pišaju po nama :x :oops: ... ukratko receno - nisi niti jedne loše rijeci zucnuli oko BiH, njenih stadiona, njene infrastrukture vec su kao veliki došli na to isto B.Polje i uvalili nam petardu. Dakle, na terenu su "pricali" i tako to rade velike ekipe ;) I ne možeš njih porediti sa ovim portugalskim džilkošima.
Ovo razumije onaj ko je to pratio tih dana. Ja za Ronalda mogu reci da je odlican igrac - ali necu. Ne sto navijam za Barcelonu vec zato sto tom nekulturnom ciganu koji se ponjeo prema nasem gradu i drzavi yeb.em sve od reda zbog tog ponasanja. Da je neki korektan lik rekao bih o ovoj nasoj napacenoj drzavi nesto lijepo a ne onako kako se ponasao. Iker Kaziljas - Realov golman je gospodin i karakteran covjek kojem sam ja prvi licno aplaudirao mozes reci citavu utakmicu a ovom supcini mamu i babu i sve mu odreda ye.bem - pseto cigasnko porugalsko.

p.s. kome se svidzalo njihvo ponasanje na spram nase drzave i grada .... necu dalje da me ne banuju ;)

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 16:55

@bparena ,sjeti se samo pritiska njihovog oko stadiona, nazivanja (zapravo to je pljuvanje) Močvarom, kad su tražili da se negdje drugo igra tekma, žalili se i kukali UEFI, cak tražili i van BiH :o :shock: :!: mediji njihovi su napucali pricama ko da dolaze u Afganistan jbt ktalj :x :twisted: :evil:
Pa kad Švabo Osim odgovori u fazonu Sad cemo namjerno igrati na našem stadionu, u našoj Zenici, pred našom publikom. Nece nama Portugal određivati mjesto domacinstva jer se ni mi ne petljamo u njihovo domacinstvo. ...eto, dokle je išao taj njihov bezobrazluk.
Kakav god da je stadion - naš je :!: taman da je od govana - ali naš je.
Ali najgori su oni su se primili na njihovu propagandu i stidili svoje države i stadiona.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 07 maj 2012, 17:11

bparena je napisao/la:
tech je napisao/la:
Ma Španci su gospoda za one portugalce ;) mogla je raja i Ikeru Casillasu skandirati Messi, Messi (cak bi to i logicnije bilo jer ga Messi redovno buši) ali Iker je gospodin covjek koji svojim ponašanjem ne daje povoda da ga prozivaju. Nije arogantan i nafuran jer je odgojen kulturno. A opcenito govoreci, španci nikad nisu kenjali o našem stadionu , o Zenici, nisu nazivali Bilino Polje nekakvom močvarom i slicni epiteti, nisu se žalili UEFI na stadion i tražili da se tekma negdje drugo igra. Jer to je ponižavanje protivnika, znaci izvade polni organ pa pišaju po nama :x :oops: ... ukratko receno - nisi niti jedne loše rijeci zucnuli oko BiH, njenih stadiona, njene infrastrukture vec su kao veliki došli na to isto B.Polje i uvalili nam petardu. Dakle, na terenu su "pricali" i tako to rade velike ekipe ;) I ne možeš njih porediti sa ovim portugalskim džilkošima.
Ovo razumije onaj ko je to pratio tih dana. Ja za Ronalda mogu reci da je odlican igrac - ali necu. Ne sto navijam za Barcelonu vec zato sto tom nekulturnom ciganu koji se ponjeo prema nasem gradu i drzavi yeb.em sve od reda zbog tog ponasanja. Da je neki korektan lik rekao bih o ovoj nasoj napacenoj drzavi nesto lijepo a ne onako kako se ponasao. Iker Kaziljas - Realov golman je gospodin i karakteran covjek kojem sam ja prvi licno aplaudirao mozes reci citavu utakmicu a ovom supcini mamu i babu i sve mu odreda ye.bem - pseto cigasnko porugalsko.

p.s. kome se svidzalo njihvo ponasanje na spram nase drzave i grada .... necu dalje da me ne banuju ;)

1. Prije nego je išta počelo, taj isti Ronldo izlazi iz autobusa a "naši" paćenici su čovjeka toliko provocirali, zviždali i slično. Zbog čega??? Čovjek drži do sebe: ima frizuru, lijepo se oblači, još je odličan fudbaler. Ma neeeeee, ovo je Bosna i takvi momci su ovdje ****!!! Na kolac s njim :ugeek: Sve su to na umu imali bošnje pa su čovjeka dočekali na nož i prije utakmice. Za vrijeme meča, Messi, messi, laseri..... Tražili ste gledajte. Čovjek vam je dao po piksi u Portugalu. Jel Messi??? Eto 6 komada :mrgreen:
PS: Taj isti Messi kao fin?? Ima frizuru dječaččku, zahvaljuje se bogu... Fair play??? To je samo krinka, isti je ko Ronaldo samo se ne vidi. I da, Zašto Xavi nije derpe?? Duplo više gela nego Ronaldo. Zato što igra za farsu i on je "fin". Zato daj ne ser.... više!!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 07 maj 2012, 17:52

stomaklija je napisao/la: PS: Taj isti Messi kao fin?? Ima frizuru dječaččku, zahvaljuje se bogu... Fair play??? To je samo krinka, isti je ko Ronaldo samo se ne vidi.
Ako se ne vidi,kako znas da je isti? :roll:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 17:57

@stomaklija .

ZNAM zasto su ga ljudi u "Afganistanu" docekali kako su oni govorili za nas grad i drzavu. Ja mu to necu halaliti ko sto nebi ni svom ocu ni materi a kamo li jednom usranom Portugalcu. Eto nek nam je zavaljo 6 komada i ti sretan jel ??? Kad je Ivica Osim i ostali bili izrevoltirani s tim ponasanjem citave te pasje ogavne reprezentacije onda je svima jasno kakvi su to "ljudi". Ovo mi je poznato jer se i Murinjo ovako ponasa. Danima ranije jos od "izvlacenja" namjerno su sve izazvali s pritiscima na UEFU, sudije i nas grad i drzavu pljuvanjem na sve sto je nase Bosansko.
Citava Spanska reprezentacija je dobila ovacije i aplauze iako nam je 5 komada u Zenici dala - zasto to ne bi mi aplaudirali i Portugalu. Zato sto su jedni gospoda a drugi prostaci i ulicari.

Sve ti je receno.... i ne moj mi se obracat po ovom pitanju.... voli ciganje ako hoces i onu neku noc "odmjeravanje od sake do lakta Ronalda" i svrsajij nad tim ponasanjem - ali se meni vise ne obracaj po ovom pitanju

p.s. kome se svidzalo njihvo ponasanje na spram nase drzave i grada .... necu dalje da me ne banuju VALJDA TI JE JASNO !!!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 07 maj 2012, 18:15

bparena je napisao/la:@stomaklija .

ZNAM zasto su ga ljudi u "Afganistanu" docekali kako su oni govorili za nas grad i drzavu. Ja mu to necu halaliti ko sto nebi ni svom ocu ni materi a kamo li jednom usranom Portugalcu. Eto nek nam je zavaljo 6 komada i ti sretan jel ??? Kad je Ivica Osim i ostali bili izrevoltirani s tim ponasanjem citave te pasje ogavne reprezentacije onda je svima jasno kakvi su to "ljudi". Ovo mi je poznato jer se i Murinjo ovako ponasa. Danima ranije jos od "izvlacenja" namjerno su sve izazvali s pritiscima na UEFU, sudije i nas grad i drzavu pljuvanjem na sve sto je nase Bosansko.
Citava Spanska reprezentacija je dobila ovacije i aplauze iako nam je 5 komada u Zenici dala - zasto to ne bi mi aplaudirali i Portugalu. Zato sto su jedni gospoda a drugi prostaci i ulicari.

Sve ti je receno.... i ne moj mi se obracat po ovom pitanju.... voli ciganje ako hoces i onu neku noc "odmjeravanje od sake do lakta Ronalda" i svrsajij nad tim ponasanjem - ali se meni vise ne obracaj po ovom pitanju

p.s. kome se svidzalo njihvo ponasanje na spram nase drzave i grada .... necu dalje da me ne banuju VALJDA TI JE JASNO !!!
1. Usr... Portugalcu?? Jesu malo na svoju ruku, malo vole kak.... ali nemaš pravo nekoga tako nazivati.
2. Mourinho?? OPravdana ogorčenost, znamo kako se završilo neki dan na Camp Nou :D
3. Za Ronaldov lakat?? A messijevo napucavanje u prvi red publike?? Ili možda pljuvanje Srne?? Fair-play :ugeek:
4. Nema potrebe za svadjom. Svijet bi bio poglup kada bi svi onan..... na Lesija i društvo.
5. Po meni puno bolja Barca sa Ronaldhinom, Decom.... ali to nije tema, zato......

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 07 maj 2012, 18:17

tech je napisao/la: Trebali smo Ronalda i njegovu romsku družinu docekati sa cvijecem i baklavama, jelde...mislim, pretpostavljam.... dolazi sa svojim Portugalom koji nas je prije tekme mjesec dana ismijavaju i prozivaju Zenickom močvarom ,pišali se portugalski firauni po Zenici, stadionu i BiH kao državi (sve ce to glupi bosanac zaboraviti i preci preko toga kad su idoli iz Reala u pitanju) - i još mu trebamo mevludsko šerbe iznijeti kad siđe iz aviona....pišam se na takvog megastara, a vi onanišite i dalje na njegove butine.
Pa močvara zato što je stadion bio močvara, jedan od najgorih u kvalifikacijama, ja ne vidim u čemu je tu problem?

Ljudi dolaze u nerazvijenu i siromašnu državu koja svoje nogometne utakmice igra na vrlo lošem stadionu, i imaju to pravo kritizirati. Danas je fudbal dosta moderan, pa i tereni moraju biti takvi. U Zenici je stanje bilo katastrofa.

Opet kažem, ne volim Penalda i ne smatram ga igračinom, ali nisam vam ja kriv što morate liječiti komplekse koje vam je nabio Portugal tako što URLATE "Messi, Messi" i što čovjeku ne date ni da normalno trenira pred utakmicu.

Portugal je razvalio Bosnu, što mi je vrlo drago.
CAMP MOU!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 18:30

Namiks je napisao/la:
tech je napisao/la: Trebali smo Ronalda i njegovu romsku družinu docekati sa cvijecem i baklavama, jelde...mislim, pretpostavljam.... dolazi sa svojim Portugalom koji nas je prije tekme mjesec dana ismijavaju i prozivaju Zenickom močvarom ,pišali se portugalski firauni po Zenici, stadionu i BiH kao državi (sve ce to glupi bosanac zaboraviti i preci preko toga kad su idoli iz Reala u pitanju) - i još mu trebamo mevludsko šerbe iznijeti kad siđe iz aviona....pišam se na takvog megastara, a vi onanišite i dalje na njegove butine.
Pa močvara zato što je stadion bio močvara, jedan od najgorih u kvalifikacijama, ja ne vidim u čemu je tu problem?

Ljudi dolaze u nerazvijenu i siromašnu državu koja svoje nogometne utakmice igra na vrlo lošem stadionu, i imaju to pravo kritizirati. Danas je fudbal dosta moderan, pa i tereni moraju biti takvi. U Zenici je stanje bilo katastrofa.

Opet kažem, ne volim Penalda i ne smatram ga igračinom, ali nisam vam ja kriv što morate liječiti komplekse koje vam je nabio Portugal tako što URLATE "Messi, Messi" i što čovjeku ne date ni da normalno trenira pred utakmicu.

Povuces ti sve nas Bosance - hocu reci u ljepsu buducnost pa ce mo i mi biti sretni. Za to vrijeme i to ce nam biti dosta...
Usput ti slavi poraze BiH al joj ni pera neces odbit. Što mi je vrlo drago....

sa vama dvojicom ja sam zavrsio ...........
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 07 maj 2012, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 07 maj 2012, 18:31

Namiks je napisao/la:

Ti se baš momacki trudiš da ne vidiš ostala pisanja i da vadiš stvari iz konteksta...ali dobro ;)
Pa dolazili su i Španci (prvaci evrope i svijeta) u tu nerazvijenu, siromašnu i zatucanu BiH, u tu zenicku močvaru, pa nisu ni rijeci rekli ni protiv stadiona, ni grada, ni države, niti su kukali UEFI, niti nas nazivali Afaganistanom, niti jeli gov.na opcenito govoreci - vec su nam 5 komada uvalili....a to ti nekako nisi primjetio...e to je podvig.
Kažeš imaju pravo pravo kritikovati :o :shock: e pa nemaju....nisi nas ni španci kritikovali, ni belgijanci, ni turci, ni estonci,ni bjelorusi i svi oni koji su dolazili u tu "močvaru"...svi oni su redom su dolazili u Zenicu i nisu nas pljuvali, vec normalno odigrali tekmu bez prljave propagande... samo bjedni portugalci su izvadili svoje polne organe i popišali se po nama...e pa ne može to tako...nisu oni Bogom dati da se po nama kenjaju.
A najgoru si ovi iskompleksirani bosanci koji vicu YES dok se portugalci pišaju po nama.
Rekoh vec, što to Ikeru nisu skandirali Messi, Messi :?: (a daleko bi logicnije bilo njemu skandirati nego Penaldu jer upravo Ikera Messi redovno buši)...ha?? Iker je gospodin koji svojim ponašanjem ne daje povoda da ga prozivaju jer nije arogantan i ufuran za razliku od portugalca...citaj malo šta se pisalo, nemoj samo odvajati ono što ti odgovara i replicirati na to.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 07 maj 2012, 19:34

tech je napisao/la: Ti se baš momacki trudiš da ne vidiš ostala pisanja i da vadiš stvari iz konteksta...ali dobro ;)
Pa dolazili su i Španci (prvaci evrope i svijeta) u tu nerazvijenu, siromašnu i zatucanu BiH, u tu zenicku močvaru
Tad je stadion bio u puno boljem stanju, pa nije bilo razloga da se kuka. Osim toga, nije se igrao baraž.
CAMP MOU!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.