RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kerzen
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 15:45

kerzen je napisao/la:isto košto sam ja "po zadatku" ovdje tako je i MV. on radi suprotno od onog što radim ja. ja iznosim bar činjenice. a on obmanjuje javnost i širi laži. štiti direktora i kad treba i kad ne treba. majstore odgovori mi šta je sa vekim utakmicama, sa kompleksom u vrapčićima i za evropom koju je tana obećao ljetos? vama je važno samo ko šta piše po forumu i facebooku, nije vam važno što djeca 20 godina od rata treniraju na šljaci. što je stadion poluprazan i kad gostuje željo, što kadeti i dalje puše 8:0 (bar si do jučer pričao kako ste školu ustrojili, vidim kako ste je ustrojili), i još mnogo toga... autobus niste kupili ni ti ni tana, nego navijači. isto ko semafor na stadionu i mojne se tim stvarima šepurit. dosta je obmana po forumu i službenom portalu. pređite sa riječi na djela Amerikanac.
@ ra1981

ovdje se ne spominje fizički izgled, rodbinske veze ni sexualni život!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 07 maj 2012, 15:49

Šta se prepucavate sa kerzenom. Čovjek samo radi svoj posao. Njemu Tana nije po volji zato što neće da radi kako kerzen želi i svak ko dođe a ne bude dobro sarađivao sa kerzenom neće valjati.
Ako kerzen nekog hvali onda znajte da je taj u talu sa menadžerima.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 15:54

dime je napisao/la:Šta se prepucavate sa kerzenom. Čovjek samo radi svoj posao. Njemu Tana nije po volji zato što neće da radi kako kerzen želi i svak ko dođe a ne bude dobro sarađivao sa kerzenom neće valjati.
grohotom se smijem

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 07 maj 2012, 16:10

kerzen je napisao/la:
dime je napisao/la:Šta se prepucavate sa kerzenom. Čovjek samo radi svoj posao. Njemu Tana nije po volji zato što neće da radi kako kerzen želi i svak ko dođe a ne bude dobro sarađivao sa kerzenom neće valjati.
grohotom se smijem
Zdravo je to.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2012, 16:29

Ljudi ja neznam vidite li vi kao sto ja ?
ovi ljudi u upravi Veleža , AVDO , TANA - . pa ti ljudi se vrte samo u krug i uzimaju pare imaju par budala oko sebe sto ce vazda rec da rade posteno da bi ostao na poziciji gdje jeste onda se prime" navijaci " i opet ostanu i haj zdravo
Sve dok Tana i Avdo ne odu iz VELEŽA , Velež nece na bolje ja vam garantujem jer ..
1.samo gledaju ko ce im neku donaciju dat.
2. digla se prica oko "Amera Osmanagica " bivseg igraca veleža ko mu je dao slobodne papire ? TANA i uzeo 5 000 KM
nikom to ne bi bilo krivo da je to otislo na racun Veleža tih 5 000 km , nego u TANIN dzep.
3.sad kad se zavrse crvene noci ? kad se vrate famozni tana i avdo u mostar sta ce im bit prica ?
taman dok smo se vratili ovo ono izrefali smo sve.. normala
JA VOLIM VELEŽ AL JA NE MOGU DA GLEDAM KAKO OVA 2 COVJEKA KRADU VELEZ samo se nasekiram
haj zdravo ne mogu vise pisat odo ic :evil:

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 16:39

brato brato je napisao/la:Ljudi ja neznam vidite li vi kao sto ja ?
ovi ljudi u upravi Veleža , AVDO , TANA - . pa ti ljudi se vrte samo u krug i uzimaju pare imaju par budala oko sebe sto ce vazda rec da rade posteno da bi ostao na poziciji gdje jeste onda se prime" navijaci " i opet ostanu i haj zdravo
Sve dok Tana i Avdo ne odu iz VELEŽA , Velež nece na bolje ja vam garantujem jer ..
1.samo gledaju ko ce im neku donaciju dat.
2. digla se prica oko "Amera Osmanagica " bivseg igraca veleža ko mu je dao slobodne papire ? TANA i uzeo 5 000 KM
nikom to ne bi bilo krivo da je to otislo na racun Veleža tih 5 000 km , nego u TANIN dzep.
3.sad kad se zavrse crvene noci ? kad se vrate famozni tana i avdo u mostar sta ce im bit prica ?
taman dok smo se vratili ovo ono izrefali smo sve.. normala
JA VOLIM VELEŽ AL JA NE MOGU DA GLEDAM KAKO OVA 2 COVJEKA KRADU VELEZ samo se nasekiram
haj zdravo ne mogu vise pisat odo ic :evil:
sa koje si ti IP adrese? Na koju funkciju ti pucaš? Brato :D

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 16:41

Tana je za Oštraka uzeo 15.000 dolara. I to samo kao prvu ratu :D Šečić mu je morao donijeti milju eura iz Slovenije u protivnom bi ostao bez ispisnice. Stuapc mu je morao dati milju maraka za papire iako je tada stavljen na transfer listu. Sanel Borić mu je od svake plate morao davati 400 KM. Pitajte te momke lažem li.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2012, 16:45

kerzen je napisao/la:Tana je za Oštraka uzeo 15.000 dolara. I to samo kao prvu ratu :D Šečić mu je morao donijeti milju eura iz Slovenije u protivnom bi ostao bez ispisnice. Stuapc mu je morao dati milju maraka za papire iako je tada stavljen na transfer listu. Sanel Borić mu je od svake plate morao davati 400 KM. Pitajte te momke lažem li.
pa brate o tome ti ja pricam .

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 maj 2012, 16:53

Kakav sad Osmanagic ? On je bio na posudbi u Velezu i nismo mogli za njega dobiti pare.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 maj 2012, 17:22

Kerzen, nastavis li da unosis nemir medju raju i siris dezinformacije radi licnog interesa pobrinut cu se da se tvoja IP adresa ukloni sa ovog foruma, odnosno da budes baniran !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2012, 17:55

vm22 je napisao/la:Kakav sad Osmanagic ? On je bio na posudbi u Velezu i nismo mogli za njega dobiti pare.
bas boga ti ? dosao je kao slobodan igrac iz OFK Beograda za tvoju informaciju.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 07 maj 2012, 18:00

brato brato je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Kakav sad Osmanagic ? On je bio na posudbi u Velezu i nismo mogli za njega dobiti pare.
Ne, bio je posudjen igrac, prvo u Velezu, pa u Poljskoj i sada se vratio u OFK Beograd.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2012, 18:03

ammarc je napisao/la:
brato brato je napisao/la:
Ne, bio je posudjen igrac, prvo u Velezu, pa u Poljskoj i sada se vratio u OFK Beograd.
upravu si, on je u VELEŽ došao kao posuđen igrač.....

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 maj 2012, 18:19

2007–2008 Teleoptik 40 (5)
2008– OFK Belgrade 22 (3)
2009–2010 → Velež Mostar (LOAN) 27 (1)
2010–2011 → Zagłębie Lubin (loan) 17 (0)

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 18:26

Titova-Juga je napisao/la:Kerzen, nastavis li da unosis nemir medju raju i siris dezinformacije radi licnog interesa pobrinut cu se da se tvoja IP adresa ukloni sa ovog foruma, odnosno da budes baniran !
joj nemoj molim te :(

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 18:33

Titova-Juga je napisao/la:Kerzen, nastavis li da unosis nemir medju raju i siris dezinformacije radi licnog interesa pobrinut cu se da se tvoja IP adresa ukloni sa ovog foruma, odnosno da budes baniran !
pitaj stupca, borića, oštrakovića i šečića jesu li dezinformacije. nek ti ajanić brojeve pribavi..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 maj 2012, 18:37

Zvanicna stranica super radi i stvarno covjek revnosno updatira sve. E sada me zanima par stvari.

Zasto nema rezultata objavljenih na zvanicnoj:

Zrinjski Velez 10 - 1 (pioniri)
Zrijnski Velez 8-0 (kadeti)

Bas bi nesto volio da procitam te izvjestaje, a izvjestaji mladih selekcija se inace objavljuju redovno (sto je za pohvalu naravno).
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 18:38

upravu si, on je u VELEŽ došao kao posuđen igrač.....

kako je direktor dopustio da osmanagić tada igra sve utakmice po 90 minuta ako klub na njemu nije imao finansijsku korist??? to neki novi vid stabilizacije?

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 maj 2012, 18:39

Za pola iznesenih podataka od strane brato brato i kerzena znam da su netacne 100%.

Znaci ne ubijedjujem ja nikog od vas da mi vjerujete, ali za pola stavki znam da nisu tacne. Za druge te neke informacije ne mogu negirati jer nemam pojma, ali za pretpostaviti je da su i to carsijske price po kredibilitetu ovih clanova mogu sve zakljuciti. CIm za pola stvari znam da su lazne, zasigurno ono pola nije sve tacno. Suma sumarum moze se pretpostaviti da je velika vecina, ako ne i sve netacno.

Ova tema FK Velez vise nema svoju svrhu. 90% velezovaca se vise i ne javlja na ovu temu da prica o Velezu kada pojedinci ovu temu pretvore u svoje licne frustracije i svojekakve destruktivne lazne informacije.

Nevjerovatno da se ovdje iznose carsijske price koje kruze po mostaru a za koje se 100% zna da nisu istinite ko imalo ima mozga. Stvarno ovdje neki ne zasluzuju niti da se povezuju sa Velezom, ako su vam licne frustracije ispred Veleza.

Mislite da cete zvucati kredibilno jer iznosite cifre uz neka imena igraca. Kako ste jadni ali od "kredibilnosti" imate samo ovaj zadnji dio "debilnosti".

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 07 maj 2012, 18:40

kerzen je napisao/la:upravu si, on je u VELEŽ došao kao posuđen igrač.....

kako je direktor dopustio da osmanagić tada igra sve utakmice po 90 minuta ako klub na njemu nije imao finansijsku korist??? to neki novi vid stabilizacije?
Zato jer je bio nas najbolji igrac tada. Jel to dovoljan argument ?
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.