Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kako ga vratiti?mma_hz je napisao/la:ehh da ste ovog Husejinovica vratili u Slobodu umjesto da ste ga pljuvali i omalovazavali do sada bi izborili opstanak..momak je zvjer..![]()
prejakodjulba je napisao/la:Još ćemo i ostat u ligi
Prerano si se poceo radovati, imas pozdrav za to tvoje seloplavobijeli je napisao/la:Radujem se da ćemo u Livnu gledati dogodine jednu Slobodu,poželili smo se pravih ekipa a onda da se vratite tamo gdje Vam je i mjesto,samo mi je žao da će Jedinstvo ispasti u treću ligu pa njih nećemo gledati.Ne naslađujem se nego nije to loše da Vam se neke stvari postave na pravo mjesto jer mislim da bi Sloboda sa svojim kadrom trebala da se bori za Evropu.
U ovoj državi čuda se ipak ne dešavaju. Sve se zna unaprijedtepsija je napisao/la:I Sloboda je danas,po nekima,trebala biti sigurna,dakle...Marokanac je napisao/la:I šta kad pobjede sve tri kod kuće ? To je 32 boda a sumnjam da će dobit Borca kod kuće. i još dvije kući to je šest bodova i ukupno 34 boda. nažalost poTravnik ide Kozari a to su tri sigurna bodatvrdilo se da dovođenje zubara nije bio pametan potez. Neki očito od drveta ne vide šumu. Fudbal je doživio sudbinu košarke i rukometa u gradu soli, NAŽALOSTvoltron30 je napisao/la:Sarajevo vam je učinilo uslugu, ako uspijete da se saberete ovih 5 zadnjih kola opstanak vam nije nemoguć. Uglavnom, morate pobijediti sve 3 kod kuće.
Joj sto mi ovo ide na ****, daju se pare, plaća opština račune al nece dat pare pa da nestanu u vidu magle niko ni sponzori, pričalo se po gradu sad jel istina ili nije da su sponzori za vrijeme Šabovića **** jer su htjeli da znaju gdje im pare iduProbisvjet je napisao/la:Kako sta s tim brate?!Heller je napisao/la:Šta s tim?
Umjesto na Tusanj da gledamo Slobodu icicemo da gledamo takmičenje u „Lovu na lisicu“!![]()
![]()
![]()
Yebo mu lisica cmar!
Hvalarobijasi zenica je napisao/la:http://****/sport/71-fudbal/558 ... -foto.html
hvala Robiji al meni je ovo strasno i nedo Bog dragi da na ovakav nacin ostanemo u ligi....ako ovako dobijemo tekmu a to ce se vidjet vec u srijedu nikad vise na Tusanj necu doc...to je moj licni stav i misljenjerobijasi zenica je napisao/la:http://****/sport/71-fudbal/558 ... -foto.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.