Cuj "nasih" sto se javljaju, prije dvije godine kad smo sa igracima slavili titulu pjevali Lazar i drustvo Yebemo horde zlaa nananananananaa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne znam stvarno,treba iscitati zakon poljskog saveza i videti kako je odredjeno to i koliko je validna kazna za inostranstvo koju on izrekne.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ali ja ne kontam, jel' on moze igrati u nekoj drugoj ligi ?? Ako mu istice ugovor na kraju sezone, ne kontam sta onda zabrana ima s tim....Devil je napisao/la:Savez Poljske zasigurno nece propustiti ovakav zicer da se kazni sa nekoliko meseci neigranja.I onaj debil Jovanovic je na slican nacin dobio 6 meseci.
Prava ti je usporedba, maheru!Edin TM87 je napisao/la:![]()
Cuj "nasih" sto se javljaju, prije dvije godine kad smo sa igracima slavili titulu pjevali Lazar i drustvo Yebemo horde zlaa nananananananaa![]()
![]()
Prvo mi palo napametkokakolas je napisao/la:Prava ti je usporedba, maheru!Edin TM87 je napisao/la:![]()
Cuj "nasih" sto se javljaju, prije dvije godine kad smo sa igracima slavili titulu pjevali Lazar i drustvo Yebemo horde zlaa nananananananaa![]()
![]()
Ja mislim da, ako samo poljski savez izglasa, da moze igrati u drugoj ligi.Devil je napisao/la:Ne znam stvarno,treba iscitati zakon poljskog saveza i videti kako je odredjeno to i koliko je validna kazna za inostranstvo koju on izrekne.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ali ja ne kontam, jel' on moze igrati u nekoj drugoj ligi ?? Ako mu istice ugovor na kraju sezone, ne kontam sta onda zabrana ima s tim....Devil je napisao/la:Savez Poljske zasigurno nece propustiti ovakav zicer da se kazni sa nekoliko meseci neigranja.I onaj debil Jovanovic je na slican nacin dobio 6 meseci.
Našim novinarima daš 20 maraka on ti piše šta mu ti kažeš pa tako i ovi svi su isti samo mu obećaj pinku.STEVIE je napisao/la:legia izjavila da je mozda ovo pjevao posto ga oni nisu htjeli kad ga je njima njegov menazder nudio nedavno![]()
edit: evo kaze semir da nezna sta znaci rijec ****, ipak je on fin deckoa ovaj portal svaki dan postaje sve vise i vise apsurdan. prvo su sami osudili ostro stilica, pa sad odjednom izgleda oni osudjuju poljske medije koji po' njima hoce da "lincuju" stilica
jos su uspjeli napisati da je lech ostao bez nastupa u EL iduce sezone, nema sta novinarstvo na nivou u pm.
Consigliere je napisao/la:Razgovor novinara SS-a i Stilica:
Novinar: Semire, ovo vam nije tebalo, ipak nazivati kurwom...?
Stilic: Cek, cek... Sta??
Novinar: Pa nazvali ste Legiju kurwom?
Stlic: Ja, pa sta??
Novinar: Pa kurwa znaci ****, Semire!
Stilic: Aaa, bokte..., veze nisam im'o
Koji car!
Ja sam im'o iskustva sa Litvancima i taj isti osjećaj sam stek'o. Nešto kao jbg, dakle. Jezici su vjerovatno slični. Al' svejedno, to ne umanjuje Semirov prekršaj.Principatus je napisao/la:Ma dobro. Znam nekoliko Poljaka, kod njih se rijec kurwa upotrebljava svake sekunde, ko kod nas "j*ebiga".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.