Cuj "nasih" sto se javljaju, prije dvije godine kad smo sa igracima slavili titulu pjevali Lazar i drustvo Yebemo horde zlaa nananananananaa
Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Cuj "nasih" sto se javljaju, prije dvije godine kad smo sa igracima slavili titulu pjevali Lazar i drustvo Yebemo horde zlaa nananananananaa
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne znam stvarno,treba iscitati zakon poljskog saveza i videti kako je odredjeno to i koliko je validna kazna za inostranstvo koju on izrekne.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ali ja ne kontam, jel' on moze igrati u nekoj drugoj ligi ?? Ako mu istice ugovor na kraju sezone, ne kontam sta onda zabrana ima s tim....Devil je napisao/la:Savez Poljske zasigurno nece propustiti ovakav zicer da se kazni sa nekoliko meseci neigranja.I onaj debil Jovanovic je na slican nacin dobio 6 meseci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prava ti je usporedba, maheru!Edin TM87 je napisao/la:![]()
Cuj "nasih" sto se javljaju, prije dvije godine kad smo sa igracima slavili titulu pjevali Lazar i drustvo Yebemo horde zlaa nananananananaa![]()
![]()
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Prvo mi palo napametkokakolas je napisao/la:Prava ti je usporedba, maheru!Edin TM87 je napisao/la:![]()
Cuj "nasih" sto se javljaju, prije dvije godine kad smo sa igracima slavili titulu pjevali Lazar i drustvo Yebemo horde zlaa nananananananaa![]()
![]()
Ja mislim da, ako samo poljski savez izglasa, da moze igrati u drugoj ligi.Devil je napisao/la:Ne znam stvarno,treba iscitati zakon poljskog saveza i videti kako je odredjeno to i koliko je validna kazna za inostranstvo koju on izrekne.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ali ja ne kontam, jel' on moze igrati u nekoj drugoj ligi ?? Ako mu istice ugovor na kraju sezone, ne kontam sta onda zabrana ima s tim....Devil je napisao/la:Savez Poljske zasigurno nece propustiti ovakav zicer da se kazni sa nekoliko meseci neigranja.I onaj debil Jovanovic je na slican nacin dobio 6 meseci.
legia izjavila da je mozda ovo pjevao posto ga oni nisu htjeli kad ga je njima njegov menazder nudio nedavno

edit: evo kaze semir da nezna sta znaci rijec ****, ipak je on fin decko
a ovaj portal svaki dan postaje sve vise i vise apsurdan. prvo su sami osudili ostro stilica, pa sad odjednom izgleda oni osudjuju poljske medije koji po' njima hoce da "lincuju" stilica
jos su uspjeli napisati da je lech ostao bez nastupa u EL iduce sezone, nema sta novinarstvo na nivou u pm.
edit: evo kaze semir da nezna sta znaci rijec ****, ipak je on fin decko
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 07 maj 2012, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad se Stila vadi, navodno ne zna ni sam sta je pjevao. Ne razumije Poljski.
Koga briga za suspenzijom, ako ce na ljeto promijeniti sredinu.
Koga briga za suspenzijom, ako ce na ljeto promijeniti sredinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hahhahaha Stila kralj.....nije znao sta znaci Legia Kurwa

Nije znao da kurwa znaci kur.va ?
Gledajuci youtube video-e na kojima poljaci vole mnogo da "laprdaju u komentarima" sam i ja cak primjetio da im je svaka druga rijec kurwa, a ne on koji zivi koliko vec tamo.
+ cak i da nije znao, valjda je morao skontati da ne pjeva nista lijepo cim se spominje suparnicki tim u toj pjesmi.
+ cak i da nije znao, valjda je morao skontati da ne pjeva nista lijepo cim se spominje suparnicki tim u toj pjesmi.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Gigant 
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro. Znam nekoliko Poljaka, kod njih se rijec kurwa upotrebljava svake sekunde, ko kod nas "j*ebiga".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Blagoje Bratić
Našim novinarima daš 20 maraka on ti piše šta mu ti kažeš pa tako i ovi svi su isti samo mu obećaj pinku.STEVIE je napisao/la:legia izjavila da je mozda ovo pjevao posto ga oni nisu htjeli kad ga je njima njegov menazder nudio nedavno![]()
edit: evo kaze semir da nezna sta znaci rijec ****, ipak je on fin deckoa ovaj portal svaki dan postaje sve vise i vise apsurdan. prvo su sami osudili ostro stilica, pa sad odjednom izgleda oni osudjuju poljske medije koji po' njima hoce da "lincuju" stilica
jos su uspjeli napisati da je lech ostao bez nastupa u EL iduce sezone, nema sta novinarstvo na nivou u pm.
Ma stara kurwa jest 
Ma sta se izvinjavas, Semire. Ovako ces samo ostat u lijepom sjecanju kod navijaca Lecha.
A ovo da nije znao sta znaci rijec, je vic dana.
A ovo da nije znao sta znaci rijec, je vic dana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije znao šta znači , a živi 4 godine u Poljskoj ... de odvadi malo ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Consigliere
- Kontakt:
Razgovor novinara SS-a i Stilica:
Novinar: Semire, ovo vam nije tebalo, ipak nazivati kurwom...?
Stilic: Cek, cek... Sta??
Novinar: Pa nazvali ste Legiju kurwom?
Stlic: Ja, pa sta??
Novinar: Pa kurwa znaci ****, Semire!
Stilic: Aaa, bokte..., veze nisam im'o
Koji car!
Koji car!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahahahahhahah
cuj nije znao sta znaci kurwa
hahahhhh
cuj nije znao sta znaci kurwa
hahahhhh
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Principatus
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Razgovor novinara SS-a i Stilica:
Koji car!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja sam im'o iskustva sa Litvancima i taj isti osjećaj sam stek'o. Nešto kao jbg, dakle. Jezici su vjerovatno slični. Al' svejedno, to ne umanjuje Semirov prekršaj.Principatus je napisao/la:Ma dobro. Znam nekoliko Poljaka, kod njih se rijec kurwa upotrebljava svake sekunde, ko kod nas "j*ebiga".
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester