BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 07 maj 2012, 16:26

anton 1983 je napisao/la: Ubuduće nemoj bit smeće od čovjeka 8-)
Ti bi malo mogao pripazit' na svoj pogani jezik. Nisu svi seljaci k'o ti pa da na raznorazne načine pokušavaju da uvrijede nekog. Ja tebi kažem da te poštujem a ti ovako :oops:
anton 1983 je napisao/la: pazi kakve posluke poraš. 8-)
Poruka je da fulaš u prognozama i da ne umiješ da predviđaš, te da prerano donosiš pogrešne sudove 8-)
Nije bitno kad si to pisao! Jel to bilo poslije 10 ili 15 kola, uglavnom je bilo prerano za tako nešto, što se na kraju i pokazalo.
Svi su ti ovde pisali da je prerano za donosit' ikakav sud o Ilkayu (posebno @Hare) a ti si nastavio pisat' o tome. :oops:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 maj 2012, 16:31

Semir bvb je napisao/la: Poruka je da fulaš u prognozama i da ne umiješ da predviđaš, te da prerano donosiš pogrešne sudove 8-)
Nije bitno kad si to pisao! Jel to bilo poslije 10 ili 15 kola, uglavnom je bilo prerano za tako nešto, što se na kraju i pokazalo.
Svi su ti ovde pisali da je prerano za donosit' ikakav sud o Ilkayu (posebno @Hare) a ti si nastavio pisat' o tome. :oops:
Vidiš, ti neznaš što su nogometne prognoze ;) Nogometna prognoza i predviđanje nemože biti konstatacija u određenom vremenu da je određeni igrač flop...A šta, ubijam te argumentima pa ti smetam?

Da jako je bitno, kada sam to piso, zašto sam to piso i u kojem kontekstu sam piso! Pa nije valjda bitno ono što ti kažeš to sam ja piso, reko, mislio, nećemo se valjda tako šupati! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 maj 2012, 16:33

anton 1983 je napisao/la: Vidiš, ti neznaš što su nogometne prognoze ;) Nogometna prognoza i predviđanje nemože biti konstatacija u određenom vremenu da je određeni igrač flop..
Ti nisi prognozirao. Ti si tvrdio da je on flop transfer. Između prognoze i tvrdnje je velika razlika.
anton 1983 je napisao/la: A šta, ubijam te argumentima pa ti smetam?
Jedino me ubijaš svojim glupostima. Argumenata ni na vidiku. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 maj 2012, 16:37

Na popisu su sljedeći nogometaši:

Golmani: Manuel Neuer (Bayern München), Marc-Andre ter Stegen (Borussia Mönchengladbach), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover 96),
Braniči: Philipp Lahm, Holger Badstuber, Jerome Boateng (svi Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels, Marcel Schmelzer (oba Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Arsenal),

Veznjaci: Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller, Toni Kroos (svi Bayern München), Lars Bender, Andre Schürrle (oba Bayer Leverkusen), Sven Bender, Mario Götze, Ilkay Gündogan (svi Borussia Dortmund), Mesut Özil, Sami Khedira (oba Real Madrid), Julian Draxler (Schalke 04), Lukas Podolski (1. FC Köln), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach),

Napadači: Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Lazio Rom), Cacau (VfB Stuttgart).

HUMMELS , SCHMELE , BENDER , GOETZE , GUNDO
p.s. REUS naravno (nas igrac) :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 maj 2012, 16:48

Semir bvb je napisao/la: Ti nisi prognozirao. Ti si tvrdio da je on flop transfer. Između prognoze i tvrdnje je velika razlika.
Pa tako je, znači nisam prognozirao kako ti veliš. Tvoj problem je što znaš da sam ja sada u pravu i pokušavaš se nekako izvuč, na kvantitetu (jer že ovdje BFBo-ofce bit na tvojojoj strani). Znači ja sam TVRDIO , ARGUMNETNITRANO ZA TAJ TRENUTAK DA JE ON PREMA ONOME ŠTO JE ODIGRAP FLOP TRANSFER. Ja nisam tvrdio da će on propast, da je smeće od igrača i da za njeg nepostoji budučnost, a to je ono što ti želiš nametnuti meni da sam ja rekao.

Pazi sad kako ću te sjebat :mrgreen: ako sudimo, kao što sam i ja onda sudio, prema trenutnom stanju; što ćemo mi reći za gundogana,

1.) da je pred njim svjetla budučnosto, da će postat SEXUALAn igrač itd.

2.) da će propast?

Mislim da ćemo svi izabrati ovo prvo. I sada slijedeće sezone on propadne? Da li smo mi prema sadašnjem stanju stvari LOŠE TVRDILI ili kako bi ti rekao PREDVIĐALI?.

Ovdje više nije problem u nogometu, nego u zadrtosti ;)

anton 1983 je napisao/la:Jedino me ubijaš svojim glupostima. Argumenata ni na vidiku. ;)
Ubijam! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 maj 2012, 16:58

anton 1983 je napisao/la: Znači ja sam TVRDIO , ARGUMNETNITRANO ZA TAJ TRENUTAK DA JE ON PREMA ONOME ŠTO JE ODIGRAP FLOP TRANSFER.
Sam sebe ukopavaš! Argumentirano si tvrdio da je flop transfer nakon 10-15 kola :lol: :lol: :lol:
Gdje to ima?! Slušaš li ti sebe? Mala je razlika između tvojih tvrdnji o Ilkayu flopu i kad bih ja rekao da je Dante flop a čovjek nije ni zaigrao u FCB. Kad se kaže flop transfer misli se da on nikad u BVB-u neće bit' dobar, da je bio pogrešan izbor itd.. A ti tvrdiš da je on flop nakon 10-15 kola je smiješno i to argumentima da u tom trenutku nije bio dobar. :lol:
anton 1983 je napisao/la:Ja nisam tvrdio da će on propast, da je smeće od igrača i da za njeg nepostoji budučnost, a to je ono što ti želiš nametnuti meni da sam ja rekao.
Ti si prerano tvrdio da je pogrešan izbor (transfer) za BVB. Tu si pogriješio. Priznaj i sve 5. 8-)

Da si rekao da nije u formi ili da se još nije uklopio pa OK, al' da je "flop transfer! :oops:

"Flop transfer" je izraz koji se koristi kad neki igrač ne uspije u klubu koji ga je doveo za vrijeme cijelog boravka (ugovora) u njemu. Dakle propale pare, pogrešno uložene, loš skauting... itd. Ti si taj izraz koristio u pogrešno vrijeme (prerano) ili jednostavno nisi znao šta znači flop transfer. ;)

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 07 maj 2012, 17:13

smopiBVB je napisao/la: p.s. REUS naravno (nas igrac) :D
nemoj molim te, Reus službeno ide kao igrač Borussie M na Euro. On je službeno vaš igrač od 1.7. čini mi se, a dotada je naš :mrgreen:
Agieren statt reagieren

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 07 maj 2012, 17:25

Za ovakve ljude kao sto je anton ja stvarno nemam objasnjenje....ali susrecem ih svakodnevno.
Jedan moj prijatelj za njih kaze " Kad bi ja i ti Pilot poceli sad da pricamo o ogradama nema veze sto u ovom trenutku gledamo Nadal-Federer , on bi sve znao....kad bi se presaltali na brodogradnju on bi opet znao kako to ide"

A tako isto i Anto...davno sam ja rekao da bi najbolje bilo da je on Scout , Genaral Mannager....i sve ostale funkcije
Samo nemoj potencirat Semire pricu o finansija....tu ce te tek "ubit" 8-) , iz pouzdanih izvora znam da su ga angazovali iz EU u tim strucnjaka koji radi na izradi ekonomskog plana o stabilizaciji Grcke u narednih 5 godina...(al nek to ostane prica za neki drugi put)!

RandyMarsh
Kontakt:

Post Postao/la RandyMarsh » 07 maj 2012, 17:26

anton 1983 je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Ti nisi prognozirao. Ti si tvrdio da je on flop transfer. Između prognoze i tvrdnje je velika razlika.
Pa tako je, znači nisam prognozirao kako ti veliš. Tvoj problem je što znaš da sam ja sada u pravu i pokušavaš se nekako izvuč, na kvantitetu (jer že ovdje BFBo-ofce bit na tvojojoj strani). Znači ja sam TVRDIO , ARGUMNETNITRANO ZA TAJ TRENUTAK DA JE ON PREMA ONOME ŠTO JE ODIGRAP FLOP TRANSFER. Ja nisam tvrdio da će on propast, da je smeće od igrača i da za njeg nepostoji budučnost, a to je ono što ti želiš nametnuti meni da sam ja rekao.

Pazi sad kako ću te sjebat :mrgreen: ako sudimo, kao što sam i ja onda sudio, prema trenutnom stanju; što ćemo mi reći za gundogana,

1.) da je pred njim svjetla budučnosto, da će postat SEXUALAn igrač itd.

2.) da će propast?

Mislim da ćemo svi izabrati ovo prvo. I sada slijedeće sezone on propadne? Da li smo mi prema sadašnjem stanju stvari LOŠE TVRDILI ili kako bi ti rekao PREDVIĐALI?.

Ovdje više nije problem u nogometu, nego u zadrtosti ;)

anton 1983 je napisao/la:Jedino me ubijaš svojim glupostima. Argumenata ni na vidiku. ;)
Ubijam! 8-)
Ma gubiš se ba @antone u sintagmama. Ogromna je razlika između tvrdnje da je neko flop IGRAČ,i da je neki transfer flop TRANSFER, a ti te dvije sintagme upotrebljavaš naizmjenično u pokušaju da navedeš mlin na svoju vodu. Ako si tvrdio u 15./16. kolu da je Gundo flop igrač ,onda se i možeš šepurit da si nešto "samo" konstatov'o, iliti iznio činjenično stanje, ali ako kažeš da je neki TRANSFER flop onda, ukoliko taj igrač nije završio karijeru ili prešao u neki novi klub apsolutno predstavlja prognozu, a ne konstataciju.
Dakle, ako si tvrdio da je Gundo flop igrač onda to se može prihvatit kao konstatacija (a jest vala i bilo teško konstatovat), ali pošto sam podvlačiš da si pis'o kako je ustvari TRANSFER bio flop, onda se to posmatra kao prognoza, osim ako, kao što @Semir reče, igrač ne napusti klub ili završi karijeru prije te tvrdnje, tek onda se radi o konstataciji.
Nemoj ba da se raspravljamo oko ovakvih sitnica, a ako već hoćeš raspravu, dobro razmisli o terminologiji i sintagmama koje upotrebljavaš.
"Mislim na Sea, dakle postojim." - Rene Dekart

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 maj 2012, 17:28

Semir bvb je napisao/la: Sam sebe ukopavaš! Argumentirano si tvrdio da je flop transfer nakon 10-15 kola :lol: :lol: :lol:
DA!!! :lol:

Antone kakav je prema tvom mišljenju zasada Gundoganov transfern(nakon 20 utakmica).

Anton: Zasada je to flop transfer, ali postoje dvije mogučnosti:

1.) Ako proigra neće više biti flop transfer

1.) Ako neproigra ostat će flop transfer.

Nemogu vjerovat da to nerazumiješ!!!! :lol:
Semir bvb je napisao/la:Gdje to ima?! Slušaš li ti sebe? Mala je razlika između tvojih tvrdnji o Ilkayu flopu i kad bih ja rekao da je Dante flop a čovjek nije ni zaigrao u FCB.
Ogromna je razlika, slušaš li ti sebe? :mrgreen: Mala razlika bi bila, da kažeš to nije igrač za Bayern jer je dosad igrao samo u Gladbachu, nije vidio Europe niti igro u klubu Bayernovog rezimea, A ZA BAYERN nije odigrao niti jednu tekmu! 8-)
Semir bvb je napisao/la: Kad se kaže flop transfer misli se da on nikad u BVB-u neće bit' dobar, da je bio pogrešan izbor itd.. A ti tvrdiš da je on flop nakon 10-15 kola je smiješno i to argumentima da u tom trenutku nije bio dobar. :lol:
Vidiš ti sad određuješ kada se čovjek smije koristiti kojom riječi, a iz svog zaključka izbacuješ ZAKON KONTEKSTA. To ti nije za pohvalu. :geek: :twisted:

Semir bvb je napisao/la:Ti si prerano tvrdio da je pogrešan izbor (transfer) za BVB. Tu si pogriješio. Priznaj i sve 5. 8-)

Da si rekao da nije u formi ili da se još nije uklopio pa OK, al' da je "flop transfer! :oops:
Nisam ja ništa radio prerano, ako me neko špozove na red, kaže podcrtaj i reci kakvo je SADA stanje stvari. To što ti smatraš da se riječi moraju birati kako tebi paše to je tvoj problem. Ako ja za nekog igrača kažem da je smeće, a on u pravom smislu t to nije, jer postoje gori od njega, iz KONTEKSTA će ljudi shvatiti što sam rekao i zašto sam to rekao.
Semir bvb je napisao/la:"Flop transfer" je izraz koji se koristi kad neki igrač ne uspije u klubu koji ga je doveo za vrijeme cijelog boravka (ugovora) u njemu. Dakle propale pare, pogrešno uložene, loš skauting... itd. Ti si taj izraz koristio u pogrešno vrijeme (prerano) ili jednostavno nisi znao šta znači flop transfer. ;)
Opet, nemoj ljudima objašnjvati što da misle, tako da to tebi paše ;)

RandyMarsh
Kontakt:

Post Postao/la RandyMarsh » 07 maj 2012, 17:40

Postavimo ovako ostvari:
Anton Antić na berzi kupio dionice neke firme. Nakon mjesec dana vrijednost dionica drastično padne. Dolaze 2 osobe na biznis-forum, 1. konstatuje kako Antić loše posluje, i kako je firma u koju je uložio novac flop mjeseca, sedmice, svejedno. Osoba 2 PROGNOZIRA kako je sama INVESTICIJA flop.
1. osoba je ulud trošila vrijeme konstatujući nešto što svako ko iole prati dešavanja na berzi zna, a osoba 2 je, nakon što je, pokazat će se u narednom periodu, cijena dionica drastično porasla, dala lošu prognozu, i red bi bio da na forumu svoju grešku i prizna.
I @Semir ti iznosi sintagmu u općeprihvaćenom značenju, a ti si taj koji joj prišiva značenje koje tebi godi da bi odbranio svoje kvaziargumente.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 maj 2012, 17:45

RandyMarsh je napisao/la:Postavimo ovako ostvari:
Anton Antić na berzi kupio dionice neke firme. Nakon mjesec dana vrijednost dionica drastično padne. Dolaze 2 osobe na biznis-forum, 1. konstatuje kako Antić loše posluje, i kako je firma u koju je uložio dionica flop mjeseca, sedmice, svejedno. Osoba 2 PROGNOZIRA kako je sama INVESTICIJA flop.
1. osoba je ulud trošila vrijeme konstatujući nešto što svako ko iole prati dešavanja na berzi zna, a osoba 2 je, nakon što je, pokazat će se u narednom periodu, cijena dionica drastično porasla, dala lošu prognozu, i red bi bio da na forumu svoju grešku i prizna.
I @Semir ti iznosi sintagmu u općeprihvaćenom značenju, a ti si taj koji joj prišiva značenje koje tebi godi da bi odbranio svoje kvaziargumente.
Ti si ovo poludobro objasnio, jer ti smatraš da ti bfB-ovac govor drugi dio istine, a to je da sam ja reako da će Gundogan propast ili da ga se opčenito treba konstatirati kao flopa bez nade da uspije.

Zato jer ti on laže, moraš stat na moju stranu. nemoj padat pod utjecaj kvantitete već kvalitete :mrgreen:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 maj 2012, 17:50

Pale_Companion je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la: p.s. REUS naravno (nas igrac) :D
nemoj molim te, Reus službeno ide kao igrač Borussie M na Euro. On je službeno vaš igrač od 1.7. čini mi se, a dotada je naš :mrgreen:
Izvinjavam se :D
Borussia M ga i jeste napravila igracinom kakav je sada,u to nema sumnje,pa nek ide sada kao vas igrac,oprosteno mu je!!! :lol: Nadam ce da ce zablistati na Euru,a sljedece sezone u BL jos vise (pod zuto-crnom zastavom) :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 maj 2012, 17:55

HzBvB je napisao/la:Za ovakve ljude kao sto je anton ja stvarno nemam objasnjenje....ali susrecem ih svakodnevno.
Jedan moj prijatelj za njih kaze " Kad bi ja i ti Pilot poceli sad da pricamo o ogradama nema veze sto u ovom trenutku gledamo Nadal-Federer , on bi sve znao....kad bi se presaltali na brodogradnju on bi opet znao kako to ide"

A tako isto i Anto...davno sam ja rekao da bi najbolje bilo da je on Scout , Genaral Mannager....i sve ostale funkcije
Samo nemoj potencirat Semire pricu o finansija....tu ce te tek "ubit" 8-) , iz pouzdanih izvora znam da su ga angazovali iz EU u tim strucnjaka koji radi na izradi ekonomskog plana o stabilizaciji Grcke u narednih 5 godina...(al nek to ostane prica za neki drugi put)!
ja sam ovo na TV-u vidim. kapacitet neshvaćanja neopisiv.

pazi meni TI i tvoj brat također želite nametnuti nešto što ja nisam rekao i smatrate da ste u pravu, ne zato što ste u pravu, nego zato što vas je više! :lol:

Bosno i Bogu si teška! :mrgreen:

RandyMarsh
Kontakt:

Post Postao/la RandyMarsh » 07 maj 2012, 17:56

Anton Antić na berzi kupio dionice neke firme. Nakon mjesec dana vrijednost dionica drastično padne. Dolaze 2 osobe na biznis-forum, 1. konstatuje kako Antić loše posluje, i kako je firma u koju je uložio dionica flop mjeseca, sedmice, svejedno. Osoba 2 PROGNOZIRA kako je sama INVESTICIJA flop.
Ti si ovo poludobro objasnio, jer ti smatraš da ti bfB-ovac govor drugi dio istine, a to je da sam ja reako da će Gundogan propast ili da ga se opčenito treba konstatirati kao flopa bez nade da uspije.

Zato jer ti on laže, moraš stat na moju stranu. nemoj padat pod utjecaj kvantitete već kvalitete :mrgreen:
Evo, da na mala vrata priznam, i sam sam "BfB"-ovac, mada me pomalo stid da se na forumu aktivišem sad, kad klubu ide najbolje, tako da su ti otvorena vrata da me smatraš (relativno) subjektivnim po ovom pitanju. Inače, pratim ovaj pod-forum već dugo, i znam šta si tvrdio. Istina, uvijek si govorio kako postoji ta mogućnost transformacije, ali to ne mijenja činjenicu da si dao "plahim" forumašima s ove pod-teme prostora da te kasnije dočekaju na volej, upotrebljavajući pojam flop TRANSFER.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 maj 2012, 18:06

RandyMarsh je napisao/la:
Evo, da na mala vrata priznam, i sam sam "BfB"-ovac, mada me pomalo stid da se na forumu aktivišem sad, kad klubu ide najbolje, tako da su ti otvorena vrata da me smatraš (relativno) subjektivnim po ovom pitanju. Inače, pratim ovaj pod-forum već dugo, i znam šta si tvrdio. Istina, uvijek si govorio kako postoji ta mogućnost transformacije, ali to ne mijenja činjenicu da si dao "plahim" forumašima s ove pod-teme prostora da te kasnije dočekaju na volej, upotrebljavajući pojam flop TRANSFER.
E vidiš to ti negovori niša o meni, već o tome na kojoj su oni razini.

Jer oni taj volej čekaju bez lopte, ali si zamisle da je lopta tamo. To je ono što je loše ;)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 07 maj 2012, 18:11

Nisi rekao da ce propast, ali si rekao da bi BvB ga trebao poslat HSV-u ! :mrgreen: Da si smatrao da ce igrat ovako nebi nikad napisao sto si napisao...i sad se pokusavas izuci :) 8-)
Sto u konacnici znaci da si ti bio neko ko se pitao sta i kako sa Gundoganom....On danas nebi bio igrac Dortmunda i negdje bi drugo "procvjetao" ( bi bi jer takav igrac ne propada :mrgreen: )!!!

Ali ja brijem da ti uzivas u ovakvim glupim raspravama... :mrgreen:
Ako ti je to merak ....ajmo ba i ostali forumasi BvB-a ukljucite sse u raspravu da ispostujemo Antona raspravom kad ga vec Bayern ne moze titulom :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 maj 2012, 18:15

HzBvB je napisao/la: Nisi rekao da ce propast, ali si rekao da bi BvB ga trebao poslat HSV-u ! :mrgreen:
Polagano ćete doči na pipu jer vas točno vodim u onom smjeru kojem želim.

Sad mi raci ZAŠTO SAM JA REKAO; DA BI SE TREBALO RAZMISLITI DA GA SE DA HSV-U?
HzBvB je napisao/la: Ali ja brijem da ti uzivas u ovakvim glupim raspravama... :mrgreen:
Ako ti je to merak ....ajmo ba i ostali forumasi BvB-a ukljucite sse u raspravu da ispostujemo Antona raspravom kad ga vec Bayern ne moze titulom :mrgreen:
Nekad drko! :mrgreen:

Prije sam razaro jer sam bio mlađi i dalo mi se. E da sam dimam 22-23, cijeli forum me ne bi mogao podnjeti i to iz razloga što bi mi se najpametniji dio foruma klanjao...No prošla su ta vremena.

Shvatio sam da ljudi, pa čak i ti, ne kuže ćemu služi forum i kako se njime koristiti ;)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 07 maj 2012, 18:26

HzBvB je napisao/la: Nisi rekao da ce propast, ali si rekao da bi BvB ga trebao poslat HSV-u ! :mrgreen:

HzBvB je napisao/la: Ali ja brijem da ti uzivas u ovakvim glupim raspravama... :mrgreen:

Prije sam razaro jer sam bio mlađi i dalo mi se. E da sam dimam 22-23, cijeli forum me ne bi mogao podnjeti i to iz razloga što bi mi se najpametniji dio foruma klanjao...No prošla su ta vremena.

Shvatio sam da ljudi, pa čak i ti, ne kuže ćemu služi forum i kako se njime koristiti ;)
I sad ti drkas al citaj :arrow: naše !
Ne nerviras ti mene nego mi je draze tipkat nego ucit :lol:
Provalio sam te ...zato tisu ! :lol: Ceka me sad knjiga....ne mogu te vise looseru 8-) "citat" ....

Ciji je Reus ? 8-) Kad se sjetim...sad me :lol: :lol: spopadne ....
Jooj bacao si bombe ko niko! Svaka ti cast !

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 maj 2012, 18:58

GOSPODINE ANTONE,JEL NAM MOLIM VAS MOZETE OBJASNITI CEMU SLUZI FORUM I KAKO SE KORISTITI ISTIM :?:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.