Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

harebianconero
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la harebianconero » 07 maj 2012, 14:02

Blackburn ps1
LASK ps1
Wil ps1
Sonderejyske ps1
Brann ps1
Elfsborg ps1
Krasnodar ps1

Kvota: 22,11 KM
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 07 maj 2012, 14:52

Nogomet Danska
Pon,18:00 Sonderjyske - Midtjylland 2 @ 2.10 expekt

*Sonderjyske se nalazi na 8 poziciji tabele,sa 38 osvojenih bodova iz 29 odigranih utakmica.Imaju skor 10-8-11 uz gol razliku 39:47.Kao domacini odigrali su 13 utakmica i osvojili su 16 bodova.Kuci imaju skor 4-4-5 uz gol razliku 17:24.Sto se tice forme,sve je to lijepo izgledalo citavih 7 kola,a onda im dođe noćna mora i vidu Horsensa.Zaista ove sezone Horsens ih dere kad sitgne,3 puta u ligi,a jednom i u prijateljskoj,uz sve to u ova 4 meca Sonderjyske primi najmanje 3 komada po utakmici.Bili su u zaista dobroj formi,imali su nekoliko dobrih utakmica iza sebe,ali eto u proslom kolu desio im se taj Horsens i poraz od 5:0.
Trener ekipe Lars Söndergaard za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Nathan Coe,Kenneth Stenild,Anders Østli,Hallgrimur Jonasson,Thomas Hansen,Michael Christensen,Jarl André Storbæk,Daniel Christensen,Henrik Hansen,Mads Jessen,Lasse Vibe,Henrik Bødker,Eyjolfur Hedinsson,Conor O´Brien,Tommy Bechmann,Kenneth Fabricius,Bjørn Paulsen i Quincy Antipas.
Sto se tice izostanaka jedino nema Jonasa Troesta(odbrana,19 utakmica).

*Midtjylland meni licno je jedan od timova koje ne volim na tiketu.Trenutno zauzimaju 4 poziciju tabele sa 51 bodom iz 29 utakmica.Imaju skor 15-6-8 uz gol razliku 45:37.Kao gosti odigrali su 13 utakmica i osvojili su 21 bod.Imaju skor 6-3-4 uz gol razliku 20:19.Kako su izgubili od Aarhusa kuci,nanizali su 7 utakmica bez poraza.U seriji su od 4 vezane pobjede,Odense 2:0,Brondby 2:0,Lyngby 2:1,i u proslom kolu Koge 2:1.Gledao sam taj mec i mogli su da od kusura naprave veresiju,jer u 92 minutu falilo je nekoliko centi da sudija svira penal,a iz tog opasnog slobodnjaka lopta je otisla u kroner.
Trener Glen Riddersholm za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Jonas Lössl,Jakob Haugaard,Kolja Afriyie,Martin Albrechtsen,Jesper Juelsgård,Jonas Borring,Jakob Poulsen,Danny Olsen,Jesper Lauridsen,Mads Albæk,Erik Sviatchenko,Jesper Bøge,Adigun Salami,Baba Collins,Kristian Bak Nielsen,Rilwan Hassan,Jude Nworuh,Izunna Uzochukwu i Sylvester Igboun.
U momcadi nece biti Kristian Ipsa(odbrana,9 utakmica) i Tim Janssen(napadac,19 utakmica,6 golova).

*U dva međusobna meca ove sezone,a u oba Midtjylland je bio domacin,upisao je jednu pobjedu 2:0,dok je drugi mec zavrsio 1:1.Do kraja su ostala 4 kola,a Sonderjyske posle ovog meca docekuje lidera København i u zadnjem kolu Aalborg,dok gostuje Silkeborgu.Sto se tice Midtjyllanda i oni imaju tezak raspored jer u sledecem kolu gostuju Horsensu koji im je direktni konkurent za to 3 mjesto,te u zadnjem kolu idu Aarhusu,a docekuju i København.Bice zanimljivo sto se tice ove borbe za 3 mjesto,jer nije isto krenuti u Ligu Evrope sa 3 mjesta(3 kolo kvala) ili sa 4 mjesta(2 kolo kvala).Ono sto bih jos napomenuo jeste da je ovih dana igrac Midtjyllanda,Adigun Salami,potpisao ugovor na 3 godine sa Sonderjyskeom,tako da su tu mozda uracunati i neki bodovi,ko zna.Kladim se na pobjedu gostiju,mada je i domacin dosta dobra ekipa treba reci.Ipak Midtjylland mi djeluje fizicki jaci,jer gledao sam meceve obje ekipe,uz to Midtjylland ima pravu nigerijsku koloniju u svojoj momcadi,tako da crncuge trce kao mahniti.Vaznost meca je puno veca za goste nego za domacine stoga pobjeda gostiju.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 maj 2012, 15:02

Sta kazu ovi strucnjaci za tenis; mec Falla-Chela

Chela u zadnja 4 meca ima samo jednu pobjedu, a ta pobjeda je ostvarena predajom protivnika.
Trebao bi ovo Falla dobiti :?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 maj 2012, 15:33

dr.van nostrand je napisao/la:Sta kazu ovi strucnjaci za tenis; mec Falla-Chela

Chela u zadnja 4 meca ima samo jednu pobjedu, a ta pobjeda je ostvarena predajom protivnika.
Trebao bi ovo Falla dobiti :?
ja igrala na Falla pa sta bude
Željeznicar za život cijeli !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 maj 2012, 16:25

pratili ko ovaj hokej mozeli SAD uzeti slovacku...

Ballack2311
Kontakt:

Post Postao/la Ballack2311 » 07 maj 2012, 16:35

Emir ZENICA je napisao/la:Evo napokon wilijams uplate u kladionicama.
Nego jel ko od vas dobio bonus ? Ja dobio 10 eura :mrgreen:
Da, to je na osnovu instaliranog programa za poker.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 07 maj 2012, 17:00

Leyton je napisao/la:Peter Polansky-Gerard Granollers 1 1,50 (na Unibetu 1,50,Wwin 1,45)
Ovdje je stvar vrlo jednostavna,Gerard Granolers je ''okorjeli sljakas'' i neznam koji ga kur.ac natjera da ide u Atenu na hard u periodu kada se zahuktava sljakaska sezona.S druge sezone Polansky je igrac koji moze jednako kvalitetno odigrati na svim podlogama,osim trave,koja mu definitivno odgovara.Po meni dobra kvota s obzirom na sigurnost,da sam je ja postavljao bila bi 1,15 :D
Sretno ako neko isprati
auuu puce ko petarda! :o :?

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 07 maj 2012, 17:09

vecaveca je napisao/la:
Leyton je napisao/la:Peter Polansky-Gerard Granollers 1 1,50 (na Unibetu 1,50,Wwin 1,45)
Ovdje je stvar vrlo jednostavna,Gerard Granolers je ''okorjeli sljakas'' i neznam koji ga kur.ac natjera da ide u Atenu na hard u periodu kada se zahuktava sljakaska sezona.S druge sezone Polansky je igrac koji moze jednako kvalitetno odigrati na svim podlogama,osim trave,koja mu definitivno odgovara.Po meni dobra kvota s obzirom na sigurnost,da sam je ja postavljao bila bi 1,15 :D
Sretno ako neko isprati
auuu puce ko petarda! :o :?
Ma nije još,nema predaje :)
❶❾❽❽

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 maj 2012, 17:43

LASK Linz nije dobio licencu za Bundesligu.
Jos se ne zna sta ce biti do kraja, kao i prosle sezone.
U situaciji su da moraju ici na pobjedu obje ekipe, jer teoretski mogu dostici najvisi rang.
LASK ima mnogo izostnaka, pogotovo u odbrani, tako da ce sigurno pasti pokoji gol na utakmici.
Gosti su u boljoj situaciji i danas imaju prednost, ali vjerovatno im nece biti bas toliko lahko.
Situacija u ekipi sa povredama nika nije bila gora, plus finansijski problemi i ne dobijanje licence.
Izvjsni su golovi kao i prednost gostima koji mogu 3 kola prije kraja stici prvoplasirani tim Andre.
Igraju sa dvije prilicno slabe ekipe: Lustenau i Polten.

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 07 maj 2012, 17:48

Sonderjyske - Midtjylland pm3 2,09
roversi-wigan manje od 5 zutih 1,95
gaz metan daje gol 1,75

koef:7,13
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 maj 2012, 19:35

Svedska vs Danska vise od 5.5
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 maj 2012, 19:39

Hanescu - Gimeno Traver : Moze li ovdje proci 2?!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 maj 2012, 20:07

BegAx je napisao/la:Hanescu - Gimeno Traver : Moze li ovdje proci 2?!
Igrao sam na Travera, dobijo 1.set 6:7 :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 07 maj 2012, 20:17

Za večeras (na manji ulog jer ove serije i nisam nešto pratio previše, a i po zakonu velikih brojeva red je da padnem :lol: ):
Utah-San Antonio (-7,5) h2 @ 1.85
Koliko god mi je žao Jazzera toliko mi je drago uzimati pare na hendikepu protiv njih. Dosad su Spursi svaki put pokrili hendikep, iako su Jazzeri igrali čak i solidno. Prošlu utakmicu i nisu odigrali na nekom visokom nivou u napadu, ali su odbranom svejedno došli do pobjede od 12 razlike. Vjerujem da žele što prije riješiti seriju, jer ovakva veteranska ekipa treba što više odmora. Coach Popovich sigurno razmišlja o tome. Spursi su jednostavno puno bolji.

LA Clippers-Memphis kp2 @ 1.90
Rezultat u seriji je 2-1 za Clipperse, ali su Grizzliesi bili bolji u sve 3 utakmice. Clippersi su došli do 2 pobjede povratcima u posljednjim četvrtinama, ali mislim da bi 3 puta ponovit takvo nešto bilo previše. Kada bi Lionel Hollins, coach gostiju, došao do bar malo pamet i dao više lopti Gasolu, pa i Randolphu, ova serija bi lako otišla na stranu Memphisa. Nadam se da je bar neko u timu Grizzliesa to shvatio.

Vrijedi napomenuti da su prve 3 utakmice Jazzera i Spursa otišle ispod ove margine od 198,5 i još uvijek se razmišljam da i to odigram za večeras.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 07 maj 2012, 21:05

za sutra imam informaciju olimpija-helios kosarka da domacinima fale dva kljucna igraca petorke goran jeretin i dino muric ako neko moze ispitati sta kako pa da se vidi moze li biti iznenadjeni koje malo upuceniji u kosarku nek ovo provjeri pa nek nam javi ovdje ;) :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 maj 2012, 21:11

pintol_TM87 je napisao/la:Svedska vs Danska vise od 5.5
Nakon prve trećine proslo :) kvota je bila 1.7
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 21:33

Citizen-X je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...
Ne seri :mrgreen:
:mrgreen:

nemoj da ti dodjem dole sve cu ti ono kamenje porazbijat :mrgreen:

Gimeno Traver - Hanescu - 1 KV. 2.2 :mrgreen:
:)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 maj 2012, 21:38

Hajde sad' jos Blackburn - Wigan manje kornera(10.5), pa da se nakon dugo vremena stavi nesto u padze. :D

Elfsborg - Goteborg 1
West Ham - Cardiff 1
Lorient - Dijon X2
D. Gimeno-Traver - Hanescu 1
Blackburn - Wigan Manje kornera(10.5)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 maj 2012, 21:45

vecaveca je napisao/la:za sutra imam informaciju olimpija-helios kosarka da domacinima fale dva kljucna igraca petorke goran jeretin i dino muric ako neko moze ispitati sta kako pa da se vidi moze li biti iznenadjeni koje malo upuceniji u kosarku nek ovo provjeri pa nek nam javi ovdje ;) :D
Upravu si. :)

Po meni je sutra najsigurnije kod ovog para odigrati h2 +8, josh kvota vrlo dobra(1.75). :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

b9k
Kontakt:

Post Postao/la b9k » 07 maj 2012, 21:47

dijabola je napisao/la:Za večeras (na manji ulog jer ove serije i nisam nešto pratio previše, a i po zakonu velikih brojeva red je da padnem :lol: ):
Utah-San Antonio (-7,5) h2 @ 1.85
Koliko god mi je žao Jazzera toliko mi je drago uzimati pare na hendikepu protiv njih. Dosad su Spursi svaki put pokrili hendikep, iako su Jazzeri igrali čak i solidno. Prošlu utakmicu i nisu odigrali na nekom visokom nivou u napadu, ali su odbranom svejedno došli do pobjede od 12 razlike. Vjerujem da žele što prije riješiti seriju, jer ovakva veteranska ekipa treba što više odmora. Coach Popovich sigurno razmišlja o tome. Spursi su jednostavno puno bolji.

LA Clippers-Memphis kp2 @ 1.90
Rezultat u seriji je 2-1 za Clipperse, ali su Grizzliesi bili bolji u sve 3 utakmice. Clippersi su došli do 2 pobjede povratcima u posljednjim četvrtinama, ali mislim da bi 3 puta ponovit takvo nešto bilo previše. Kada bi Lionel Hollins, coach gostiju, došao do bar malo pamet i dao više lopti Gasolu, pa i Randolphu, ova serija bi lako otišla na stranu Memphisa. Nadam se da je bar neko u timu Grizzliesa to shvatio.

Vrijedi napomenuti da su prve 3 utakmice Jazzera i Spursa otišle ispod ove margine od 198,5 i još uvijek se razmišljam da i to odigram za večeras.
dijabola, sta mislis poluvrijeme 2? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []