Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 07 maj 2012, 19:49

Nisu oni baš tačni. ;)

A domaći dresovi su mi odlični. :)
GunnerS je napisao/la:To vi baksuzirate ko će iduće godine pauzirat ? :D Mah, Arteta il Theo :D
Ne baksuziramo. Realni smo. :mrgreen: I ja bih volio Artetu, a Theo će svakako. Nije odavno. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 maj 2012, 19:50

mmirsad je napisao/la:Jedna tuzna vijest, a to je da smo gotovo pa sigurno izgubili bitku za Vertongena prema transfermarkt.de, potpis za totneham 72 % a za arsenal 48 % i jos je u padu ovaj postotak. Opet sezonu valja krpiti sa djorou i sqilachi :o :o

http://www.transfermarkt.de/de/jan-vert ... 43250.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mah oni prde u prazno,nebih rekao da im Pijetlovi mogu ponuditi bolje uvjete od nas

A meni su dresovi bzvz ovi sadašnji su mi prejaki pogotovo golmanski :D

Arteta mora igrat sljedeće sezone.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 maj 2012, 19:53

Arteta je tek treća postava. :P Ako mu Wenger odobri može igrati i za U18. :lol:

U prvoj, drugoj, trećoj i četvrtoj postavi je jedino siguran Jack Wilshire. A još 2 u sredini su:
1.Song def. vezni, MVila centralni
2.MVila def. vezni, Song centralni

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 maj 2012, 19:54

Arnelinho je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:To vi baksuzirate ko će iduće godine pauzirat ? :D Mah, Arteta il Theo :D
Ne baksuziramo. Realni smo. :mrgreen: I ja bih volio Artetu, a Theo će svakako. Nije odavno. :lol:
:) Baksuzni ste vi :P

Nebi volio da Vertongen pređe u pijetlove al... Treba čekat kraj EPL-a ove godine i onda će se počet sklapat tim. Ja se nadam samo provjerenim i dobrim igračima.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 07 maj 2012, 20:00

@Arnelinho meni se više svidja ta druga opcija sa M'vilom na DM, a Songom na CM - čovjek je pokazao kakvu je asistenciju sposoban dati znači više slobode više šansi za to :)

Dresovi su mi mrak brate :mrgreen: Fakat prejaki, ovo na rukavima nije crno nego tamno plavo, baš super :)

Vertonghen je Arsenalov igrač kao i M'vila, inače sam se kladio sa @Belefrontom gdje ce Vertonghen - ako ne dodje u Arsenal moram nositi Baletovu sliku mjesec dana na avataru :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 maj 2012, 20:09

@Vedo i meni se svidja ta opcija i mislim da bi tako dobili najzad beton odbranu.

A Vertonghen mi se nekako ne uklapa u Tottenham. Mislim da bi pogriješio, ako potpiše za njih. Al' eto...Nije jedini na svijetu, iako navijam da predje u Arsenal. Ima i onaj Mbiwa i sa njim smo se povezivali, a dobar je.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 maj 2012, 20:17

Nije mi jasno ako več imaš mogućnost prelaska u bolji klub zašto onda to i neuradit ?! Tottenham izabrat ispred Arsenala je čista glupost :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 07 maj 2012, 20:29

Eto sve vise i vise spekulacijo oko M'ville... nice :) samo se nadam da se na kraju ne razocaramo. Ako jos Vert dodje, onda ce nam odbrana stvarno biti beton. Barem necemo vise gledati parmake poput Djure i Sqilavog. Ako M'villa dodje, onda ce sigurno igrati DM-a, jer je tu superirniji naspram Songa. Koliko je samo kartona dobio Alex ove sezone zbog losega postavljanja ili sto je previse gurao u napad. Dok je Arteta bio tu, to i nije bio problem, posto ga je odlicno pokrivao.
Pobjediti taj ebeni WBA, osigurati LP, sto prije dovesti potrebna pojacanja, da se mogu uigrati do pocetka sezone, a onda mnogo jaci koracati ka tituli.

Sezona nije ni zavrsila a vec se diskutira ko ce sljedecu sezonu odraditi u ambulanti :lol:

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 07 maj 2012, 20:29

Vertonghen , kao i M'wila , je nas igrac 100 % .
Ne znam ali mozda sam veliki optimista , ali mislim da ce Jenkinson da zamijeni Sagnu na desnom beku i da pruzati dobre partije sljedecu sezonu , iako nemam nista ni protiv Yenarisa :mrgreen: . Zivi bili pa vidjeli :) !
I chily-rz jel poznajes nekog iz nicaZe family ?
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 maj 2012, 20:33

Kakav crni Jenkinson,ako če on igrati naredne sezone da se momentalno bacim pod voz,njemu treba kompas kad je na terenu,gubi se k'o abdest,ma daj Ramiza na beka,samo ne njega :lol:

EDIT: gunnerfan,poznajem ali nema ovo Nicaze family veze s istoimenom grupom(barem su se nekad tako zvali),.
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 07 maj 2012, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 07 maj 2012, 20:36

Treba reci administratorima da naprave ovdje anketu ko ce biti povrijedjen sljedece sezone :mrgreen: Bilo bi zanimljivo :)

@Arnele Upravo to iako cisto sumnjam da ce Vertonghen negdje drugo nego kod nas :P Jos samo da uloze 120 % u tekmu sa WBA i to je to :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 maj 2012, 20:39

Ma hebo W.B.A. mi smo to več odradili :D

Ova dva pojačanja ( Vert i M'Villa ) ako dođu mislim da će onda još jedno doći na krilo i možda, možda sredina ( CM ) i to je to.

RVP će potpisati ugovor ako Arsenal osvoji 3 mjesto i ako dođu pojačanja, siguran sam u to.

Nego, imal' gdje tušnuti ove kloceve, Squillaci, Almunia, Djourou itd itd... ?!

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 07 maj 2012, 20:40

Jenkinson je ima par dobri utakmice i onda se ozlijedio ( kao sto obicno i bude ) . Nadam se da ce nastaviti taj niz ..
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 07 maj 2012, 20:49

Nebi se bunio da nam Coq igra desnog beka :) Momak kad god je igrao, igrao je dobro. Kako je pocelo, sljedece sezone imat cemo (pre)pun vezni red, tako da sumnjam da ce dobiti priliku kao DM.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 maj 2012, 21:10

O Coq-u nemam riječi,prejak igrač i predobro je odigrao protiv norwicha kao i u ranijim utakmicama ,nema zamjerke :) Mah imat će Wenger slatkih problema sa roticajama,ako zadrži Yussija onda pogotovo,mada vjerujem da ćemo na kraju često viđat ramiza xD

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 07 maj 2012, 21:16

Izgleda da ce biti teze rjesiti se pojedinih igraca, nego dovesti neke :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 maj 2012, 21:35

Jenkinson sto je odigrao dobro je odigrao, covjek ima ubjedljivo najbolji centarsut od svih nasih igraca, jak je u duelima i solidan u odbrani, mana mu je sto se cesto izgubi u napadu, i malo je ukocen, ali ima potencijala da bude dobar igrac. Mada treba nam i zamjena, jer ne moze on sam citavu sezonu iznijeti. A Coquelin ce biti u veznom redu.
Celik!3,2,2.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 maj 2012, 21:44

[youtube][/youtube] :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 maj 2012, 22:06

joj al mi se ne sviđaju dresovi :D. kako je ovo glupo, ove pruge majko draga :mrgreen:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 maj 2012, 22:10

nedim1993 je napisao/la:joj al mi se ne sviđaju dresovi :D. kako je ovo glupo, ove pruge majko draga :mrgreen:
Nedime nemoj zezat, dresovi su baš dobri. Čak šta više ove pruge su mu dale neki dodatak koji nam je vazda falio na dresu. Uvijek isti, rukavi bijeli ostali dio crven. Mora malo do promjene da dođe :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.