http://translate.google.hr/translate?hl ... md%3Dimvns" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je istina nadam se da nije ubacen niti jedan mlađi igrac.
[youtube][/youtube]
Mig Mig

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ili kupuje kucu ili mu zena vidjena u nekom frizerskom ili trazi vrtic/skolu za djecuIlPrincipino je napisao/la:standardne špekulacije ali et da vam prenesem...
izgleda da je bio sastanak izmedju Morattia i De Laurentiisa i dogovarali su se oko Lavezzia..uskoro bi on trebao postati igrač intera...navodno prema nekim medijima traži kuću u Milanu...
ovo me nervira sa kućom jer je Aguero već bio kupio kuću u Torinu a završio u Cityu...![]()
Ako Strama bude trener i naredne sezone , neću biti nimalo nezadovoljan jer zaslužuje šansu , naš je čovjek ( iako je Romanista po rođenju ), mlad , ambiciozan , ima karizmu ali opet s druge strane ne vjerujem u to dok ga ne vidim tamo negdje 15-og jula kada počnu pripreme kao ni Morattiju.Prošle godine je ovako hvalio Lea a pregovarao sa Bielsom, 2008 u martu sve dogovorio sa Mourinhom a nakon pobjede nad Parmom potvrdio ostanak Mancinija....He tried using mind games on me," the forward explained. "Julio Cesar said to me before the penalty, 'Shoot it hard in the centre of the goal.'"So after I scored I said to him: 'No, I will score instead.'
@adointer pozdrav velikiYuto je napisao/la:[youtube][/youtube]
Procitat opis videa obavezno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.