Ma glupost zesca jos jedna tekma neportrebno al eto moramo i to odraditi. @ yuto ne vjerujem bice gussto al opet nasa pobjeda.L-Train je napisao/la:@bear grylls
ma nema tu trebala je,trebao se odmah izvuci i primiti loptu,a ne cekati je u uglu.Jbg sta je tu je,valjda sad u Miami iako sam 100% ubjedjen da je ova serija gotova
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bear grylls
- Kontakt:
Re: Miami Heat
jbg i ja se slazem sa Yutom,mislim da bi ih lagano mogli dobiti u Miamiu,sigurno preko 10 poena razlike.Ova ekipa New Yorka nije nista posebno,iskljucivo zive od onoga sto Melo uradi i opet moraju da strepe za jednu pobjedu
idem spavati,sutra sportski dan,valja glumiti LeBrona i Wadea sutra
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zavisimo od Mela JEDINO kad su povrijeđeni glavni igrači kao sad. Prve dvije utakmice Chandler, Lin, Davis, Shumpert, te Amare koji je propustio jednu utakmicu.L-Train je napisao/la:jbg i ja se slazem sa Yutom,mislim da bi ih lagano mogli dobiti u Miamiu,sigurno preko 10 poena razlike.Ova ekipa New Yorka nije nista posebno,iskljucivo zive od onoga sto Melo uradi i opet moraju da strepe za jednu pobjedu![]()
ne lupetajharis501 je napisao/la:Zavisimo od Mela JEDINO kad su povrijeđeni glavni igrači kao sad. Prve dvije utakmice Chandler, Lin, Davis, Shumpert, te Amare koji je propustio jednu utakmicu.L-Train je napisao/la:jbg i ja se slazem sa Yutom,mislim da bi ih lagano mogli dobiti u Miamiu,sigurno preko 10 poena razlike.Ova ekipa New Yorka nije nista posebno,iskljucivo zive od onoga sto Melo uradi i opet moraju da strepe za jednu pobjedu![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
realno ni sa svima njima ne bi dobili vise od jedne utakmice protiv Miamia,meni se cini da su svi ti igraci igrali u regularnom djelu protiv Miamiaharis501 je napisao/la:Zavisimo od Mela JEDINO kad su povrijeđeni glavni igrači kao sad. Prve dvije utakmice Chandler, Lin, Davis, Shumpert, te Amare koji je propustio jednu utakmicu.L-Train je napisao/la:jbg i ja se slazem sa Yutom,mislim da bi ih lagano mogli dobiti u Miamiu,sigurno preko 10 poena razlike.Ova ekipa New Yorka nije nista posebno,iskljucivo zive od onoga sto Melo uradi i opet moraju da strepe za jednu pobjedu![]()
e vidio bih vas kad bi vam falio bosh ili wade ili james, a da smo mi u punom sastavu.L-Train je napisao/la:realno ni sa svima njima ne bi dobili vise od jedne utakmice protiv Miamia,meni se cini da su svi ti igraci igrali u regularnom djelu protiv Miamiaharis501 je napisao/la:Zavisimo od Mela JEDINO kad su povrijeđeni glavni igrači kao sad. Prve dvije utakmice Chandler, Lin, Davis, Shumpert, te Amare koji je propustio jednu utakmicu.L-Train je napisao/la:jbg i ja se slazem sa Yutom,mislim da bi ih lagano mogli dobiti u Miamiu,sigurno preko 10 poena razlike.Ova ekipa New Yorka nije nista posebno,iskljucivo zive od onoga sto Melo uradi i opet moraju da strepe za jednu pobjedu![]()
da je petorka Lin, Shumpert, Anthony, Chandler, STAT bila zdrava za ovu seriju sad bilo 3-1 za Knicske!
al nećemo nikad saznat jbga
uglavnom u srijedu se vraća Lin pa se nadam zanimljivijoj utakmici od prošle 2 u Miamiu...
al nećemo nikad saznat jbga
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
@haris501
Bez Bosha bi se jos i moglo,ali bez Wadea ili Jamesa nikako.Ipak moras shvatiti da je ova ekipa sastavljena od 3 vrhunska igraca i 'ostalih' koji mogu i znaju pomoci,ali koji nerjetko svi do jednog zakazu.
@silenT-naravno
Bez Bosha bi se jos i moglo,ali bez Wadea ili Jamesa nikako.Ipak moras shvatiti da je ova ekipa sastavljena od 3 vrhunska igraca i 'ostalih' koji mogu i znaju pomoci,ali koji nerjetko svi do jednog zakazu.
@silenT-naravno
shvatam da su to veoma važni igrači za heat, ali samo ti kažem da zamisliš da igrate bez nekoga od njih, sigurno situacija ne bi bila ovakva, u tome je poenta.L-Train je napisao/la:@haris501
@silenT-naravno
slazem se apsolutno,e u tom slucaju je moguce da bi za vas bilo 3:1haris501 je napisao/la:shvatam da su to veoma važni igrači za heat, ali samo ti kažem da zamisliš da igrate bez nekoga od njih, sigurno situacija ne bi bila ovakva, u tome je poenta.L-Train je napisao/la:@haris501
@silenT-naravno
o tome ja govorim, uglavnom nadam se odličnoj tekmi u miamijuL-Train je napisao/la: slazem se apsolutno,e u tom slucaju je moguce da bi za vas bilo 3:1
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nikad se niko nije vratio u NBA poslije 3-0 , u hokeju i bezbolu se desilo ali samo par puta, tako iako mije NY simpatican , nema sanse , osim ako se James ne povredi na treningu , ali nisam jos vidio Jamesa u njegovoj karijeri da je blizu povrede nema sanse da Miami prokocka ovo ;(
lololololololololololosilenT je napisao/la:da je petorka Lin, Shumpert, Anthony, Chandler, STAT bila zdrava za ovu seriju sad bilo 3-1 za Knicske!
al nećemo nikad saznat jbgauglavnom u srijedu se vraća Lin pa se nadam zanimljivijoj utakmici od prošle 2 u Miamiu...
- bear grylls
- Kontakt:
Da je lin igrao izgubili bi i ovu zadnju jer bi imao najmanje 5 TO.silenT je napisao/la:da je petorka Lin, Shumpert, Anthony, Chandler, STAT bila zdrava za ovu seriju sad bilo 3-1 za Knicske!
al nećemo nikad saznat jbgauglavnom u srijedu se vraća Lin pa se nadam zanimljivijoj utakmici od prošle 2 u Miamiu...
silenT je napisao/la:da je petorka Lin, Shumpert, Anthony, Chandler, STAT bila zdrava za ovu seriju sad bilo 3-1 za Knicske!
Da ,lin je igracina ,slazem se.
Smjesan si skroz
ako ćeš već komentarisati Lina onda si trebao pogledati utakmice koje je igrao od kako je Woody došao na klupu. sreća za miami pa se povrijedio, velika sreća.bear grylls je napisao/la:Da je lin igrao izgubili bi i ovu zadnju jer bi imao najmanje 5 TO.silenT je napisao/la:da je petorka Lin, Shumpert, Anthony, Chandler, STAT bila zdrava za ovu seriju sad bilo 3-1 za Knicske!
- bear grylls
- Kontakt:
Jedini problem tu je sto je lin ponizen protiv heat u regularnom dijelu 
to mu je bio deseti start karijere, svaki normalan čovjek bi osjetio pritisak, zar ne? uglavnom, jedva čekam sljedeću sezone i nadam se da će povrede milovati i Knickse i Bullse, pa ćemo tek onda vidjeti šta i kako. budi pozdravljen
ma kad nam nash dodje gledat nam mozete samo u ledja 
- delpiero20
- Kontakt:
Ja bih volio da toga ne bude, jer bi tad bili bas prejaki...
On jeste u godinama, ali vasa igra ce tada imati toliko ideja da to nije normalno i hladno cete uzeti titulu
Sve da ne ode da bude vise neizvjesno
On jeste u godinama, ali vasa igra ce tada imati toliko ideja da to nije normalno i hladno cete uzeti titulu
Sve da ne ode da bude vise neizvjesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.