Nazalost nijedan od nabrojanih al video je mora se priznati extra ..Svaka cast Handza majstore !!!Buu je napisao/la:Ili je on, ili mu je brat, otac ili je zalizani
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ocito je da si pristran Pehlicu, Hirosu, Handzicu, Varesanovicu i svemu sto dolazi iz FKS, ali se moram sloziti da od svih tih jos jedino vjere imam u Handzica koji je mlad i za kojeg vjerujem da moze puno toga pokazati.Iskren je napisao/la: Extra svaka Cast Majstore !!!

Evo dobio sam jos jedan argument od kerzena na PP.
Haj da makar imam sestru pa inekako.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kerzen , Besim Rizvic ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Bordostrik
Gluho bilo, ja svakakvih dijagnozaAnalic je napisao/la:
Neka frka, a?!
- Bordostrik
Sad cu ti i ja ispasti rodjakIskren je napisao/la:Nazalost nijedan od nabrojanih al video je mora se priznati extra ..Svaka cast Handza majstore !!!Buu je napisao/la:Ili je on, ili mu je brat, otac ili je zalizani
Neka frka, a?!
Napokon, neko da primiri ovog sretu/kerzena ili vec kojim nikom covjek da ga nazove!
Smor ili smarac bi najbolja opcija bila.
Smor ili smarac bi najbolja opcija bila.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hajde neka je se malo smirilo,bilo je napeto
Ali evo,mi se svađamo,ima tu stvari koje su nepotrebne,pravimo gužvu a tamo u susjednom taboru,čovjek se dosađuje.Vadi neke slike iz prapovijesnog doba,iz neolita,palazoika
No,okrenimo se narednom kolu,yebote kao da ne igramo sutra,niti jedna riječ o utakmici.
Zvijezda je jedna solidna,stabilna ekipa i neće biti lako.Ne znam koliko su i jedni i drugi spremni pratiti ovaj ritam.
Skoro pa potpuno neopterećeni i jedni i drugi što se tiče pozicije u PL ali sumnjam da će Džafić povesti ekipu gore,tek da odigraju.Radi samopouzdanja,kako njegovog,tako i ekipe,tražiće maksimum i što bolji rezultat.Podjela bodova bi mogla biti najrealniji ishod.
Ali evo,mi se svađamo,ima tu stvari koje su nepotrebne,pravimo gužvu a tamo u susjednom taboru,čovjek se dosađuje.Vadi neke slike iz prapovijesnog doba,iz neolita,palazoika
No,okrenimo se narednom kolu,yebote kao da ne igramo sutra,niti jedna riječ o utakmici.
Zvijezda je jedna solidna,stabilna ekipa i neće biti lako.Ne znam koliko su i jedni i drugi spremni pratiti ovaj ritam.
Skoro pa potpuno neopterećeni i jedni i drugi što se tiče pozicije u PL ali sumnjam da će Džafić povesti ekipu gore,tek da odigraju.Radi samopouzdanja,kako njegovog,tako i ekipe,tražiće maksimum i što bolji rezultat.Podjela bodova bi mogla biti najrealniji ishod.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ko je ovaj kerzen , sta oce ? ..Analic je napisao/la:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
jašta, igramo sa zvijezdom a ovde niko ni rijeći ni nikakvog komentara o utakmici
treba ovo shvatiti kao laganu ali i odlićnu trening utakmicu,
kao i sve preostale tekme naravno.
istestirat ekipu,
pročistit te lagano spremat za narednu sezonu.
nismo odavno ovako lagan kraj sezone imali. bez trzavica i turbulencija
treba ovo shvatiti kao laganu ali i odlićnu trening utakmicu,
kao i sve preostale tekme naravno.
istestirat ekipu,
pročistit te lagano spremat za narednu sezonu.
nismo odavno ovako lagan kraj sezone imali. bez trzavica i turbulencija
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Treba malo eksperimentisati na ovoj utakmici. Ima tu igrača koji nisu baš pokazali sve što mogu tako da su ove zadnje utakmice idealne prilike za to.
Who dares, wins !
Odigrati 100% na rezultat , ici i na pobjedu. Takve utakmice cekaju ove igrace sledece sezone kada se bude ciljalo na vise plasmane. Zato kazem opet na rezultat dobar ici i izboriti se za sto bolje mjesto na tabeli u ovo malo kola sto je ostalo. Nije isto biti 10-i i 5-ti negdje se pise a i u glavi treba vec nisaniti plasmane u gornjem dijelu tabele. Realno imamo ekipu za 5,6 mjesta ove godine i samo zbog talasike trenera (Varesanovic) nismo to vec dostigli.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
upravo tako, ove preostale utakmice su jedinstvena prilika za dokazivanje.
ko želi da igra i narednu sezonu za nas, bujrum- gini majstore, pokaži šta znaš!!!
da ne bude opet tana., mana itd
nema više izgovora!!
džafa domaći trener, okosnica tima mlada i perspektivna-
još malo ekipicu nadogradit i komote na bolji plasman jurišat
VRIJEME JE ZA USPJEHE
ko želi da igra i narednu sezonu za nas, bujrum- gini majstore, pokaži šta znaš!!!
da ne bude opet tana., mana itd
nema više izgovora!!
džafa domaći trener, okosnica tima mlada i perspektivna-
još malo ekipicu nadogradit i komote na bolji plasman jurišat
VRIJEME JE ZA USPJEHE
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pa ja licno i ocekujem da ce sljedeca sezona 2012/13 biti bolja nego i jedna od posljednjih 10 a da ce 2013/14 Velez biti ili sampion ili pobjednik kupa.
Prvi put poslje rata imamo stabilnost na klupi. Dzafa je tu 3 godine a svak ga cijeni i zna o kome se radi.
Prvi put poslje rata Velez svoje knjige, finansije i duznicke obaveze dovodi u nivou license za Evropu.
Prvi put da nam i stadion zadovolji licensu za Evropu.
Prvi put da je vecina igraca svezana ugovorom na 2-3 godine. Zvonic cak na 4!
Prvi put da fizicki napadi na ljude u Velezu, odlazak trenera u sred sezone, ni bljuvotine po medijima ni tracevi po gradu nije dovelo do rasula u klubu... Znaci stabilizovali smo se dovoljno.
Prvi put od rata da se u jednoj sezoni pokrpile rupe i na mjestu Sportskog Direktora i golmanskog trenera i da se uradila ozbiljna rokada u omladinskom pogonu. Nazalost tu Velez jos ima da poradi puno ali broj pobjeda do zime i od zime je vidno veci bez obzira sto katastrofa jos uvijek ima medju pionirima i omladincima - ali ja vjerujem da ce Rema i Zaim to sve postavit na svoje za 5-6 mjeseci.
Ja ocekujem bolju sezonu do godine osim ako se nesto ne daj Boze nepredvidivo desi... Mada ni to nije iskljuceno, vidis kako su Kerzeni podivljali.
Prvi put poslje rata imamo stabilnost na klupi. Dzafa je tu 3 godine a svak ga cijeni i zna o kome se radi.
Prvi put poslje rata Velez svoje knjige, finansije i duznicke obaveze dovodi u nivou license za Evropu.
Prvi put da fizicki napadi na ljude u Velezu, odlazak trenera u sred sezone, ni bljuvotine po medijima ni tracevi po gradu nije dovelo do rasula u klubu... Znaci stabilizovali smo se dovoljno.
Prvi put od rata da se u jednoj sezoni pokrpile rupe i na mjestu Sportskog Direktora i golmanskog trenera i da se uradila ozbiljna rokada u omladinskom pogonu. Nazalost tu Velez jos ima da poradi puno ali broj pobjeda do zime i od zime je vidno veci bez obzira sto katastrofa jos uvijek ima medju pionirima i omladincima - ali ja vjerujem da ce Rema i Zaim to sve postavit na svoje za 5-6 mjeseci.
Ja ocekujem bolju sezonu do godine osim ako se nesto ne daj Boze nepredvidivo desi... Mada ni to nije iskljuceno, vidis kako su Kerzeni podivljali.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Neznam.
Sa porastom sponzora, stabilnijim i profesionalnijim klubom imam taj neki osjecaj da ce se jurisati na uspjeh do godine.
Sa porastom sponzora, stabilnijim i profesionalnijim klubom imam taj neki osjecaj da ce se jurisati na uspjeh do godine.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Najvece pojacanje na ljeto ce biti potpisivanje Brkovica na visegodisnji ugovor 3-4 godine to je pod broj jedan onda se mozemo nadati necemu
stadion nam jos ne zadovoljava uslove za Evropu,ako odemo u evropu prijavi li smo Biliono Polje,rememberMostaracVelezovac je napisao/la:Pa ja licno i ocekujem da ce sljedeca sezona 2012/13 biti bolja nego i jedna od posljednjih 10 a da ce 2013/14 Velez biti ili sampion ili pobjednik kupa.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
A sto da se ceka do ljeta,zasto odmah ne pristupe pregovorima oko produzetka ugovora.Ako budemo cekali do ljeta ode Brkovic cim mu neko ponudi bolje uslove.Sad ga treba primorati na produzenje ugovora(odnosno to se do sad vec trebalo obaviti)Rodeni je napisao/la:Najvece pojacanje na ljeto ce biti potpisivanje Brkovica na visegodisnji ugovor 3-4 godine to je pod broj jedan onda se mozemo nadati necemu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ja sam se nekako nadao, lagao sam sebe da on ima ugovor do 2014., otkud mi to pojma nemam
, ali eto nista izgleda. Pu!
Support Velez, It's logical! ★
Brkovic je igracina za nasu ligu samo ako ga potpisu na 3-4 godine Velez ce zaraditi na njemo za godinu ili dvije od transfera velike pare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.