Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nesta obrisano,nesta premesteno na odgovaraju temu,tako da mozete lepo nastaviti u skladu sa nazivom teme bez previse drugih komentara i pametovanja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
i ti vala brises nekad bezveze ni sam ne znas sto - eto da se vidi da si moderator....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
@b9k
Ako misliš na Memphis, to je vjerovatno i pametnije odigrat.
Ako misliš na Memphis, to je vjerovatno i pametnije odigrat.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
zna li netko kanal na kojem ima prenos na li - espinosa ili stream ako nista drugo???
Stern des Südens
@dijabola
da da, zaboravih napisat
za ostale, fin listic:
Utah-San Antonio h2
Rudy Gay 20,5+ vise
Ginobili manje od 13
Clippers-Memphis poluvrijeme 2
Parker as7,5+ vise
da da, zaboravih napisat
za ostale, fin listic:
Utah-San Antonio h2
Rudy Gay 20,5+ vise
Ginobili manje od 13
Parker as7,5+ vise
Zadnja izmjena: b9k, dana/u 08 maj 2012, 06:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cini mi se dobar izbor duel;
Griffin-Gay 2 2,20
value je svakako.
Griffin-Gay 2 2,20
value je svakako.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- masteRofPoker
- Kontakt:
Lijep listic.b9k je napisao/la:@dijabola
da da, zaboravih napisat
za ostale, fin listic:
Utah-San Antonio h2
Rudy Gay 20,5+ vise
Ginobili manje od 13
Parker as7,5+ vise
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kukali su ljudi mesecima da se naprave dve i vise tema za kladionicu kako bi se razdvojile stvari i kako bi se predlozi odvojili od kuknjave i ostalog.Ja sam bio protiv toga jer sam smatrao da ne treba sto se vidi iz prilozenog gde ko pise,ali je ipak odluceno da se to razdvoji.E ako se odlucilo razdvajati onda ce se tako i pisati.Moja je dobra volja da li cu premestati ili samo obrisati postove jer nemaju veze sa temom.Nekada obrisem,nekada premestim,a najveca greska bude kada ostavim na ovoj temi.Citizen-X je napisao/la:i ti vala brises nekad bezveze ni sam ne znas sto - eto da se vidi da si moderator....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
povrede:
Albinoleffe v Empoli
Albinoleffe: D'Aiello, Daffara, Previtali, Bergamelli, Cisse, Laner, Foglio.
Albinoleffe v Empoli
Albinoleffe: D'Aiello, Daffara, Previtali, Bergamelli, Cisse, Laner, Foglio.
Bet Info Team
za danas:
wawrinka 1
ramos 1
simon 1
verdasco 1
lopez 1
berdych 1
barthel 1
koeficijent: 6,85
wawrinka 1
ramos 1
simon 1
verdasco 1
lopez 1
berdych 1
barthel 1
koeficijent: 6,85
- Citizen-X
- Kontakt:
suarez navaro bi mogla "iznenadit"
kao i petrova
i cirstea
sretno.
kao i petrova
i cirstea
sretno.
-
jasko_juve
- Kontakt:
jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
ja mislim da se broje i produzeci kao regularan zbroj koseva i timski i pojedinacnojasko_juve je napisao/la:jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma ovamo na remiju mi vec uknjizili dobitak i da sam dobio,al poslije produzetaka je tekma otisla u over..al imam i onaj kod i sve da isplatim..pa zato mi nije jasno,al garant ce ispravit tako da se ne nadam bas puno

- Citizen-X
- Kontakt:
bjezi trkomice u kladaru da te isplatejasko_juve je napisao/la:ma ovamo na remiju mi vec uknjizili dobitak i da sam dobio,al poslije produzetaka je tekma otisla u over..al imam i onaj kod i sve da isplatim..pa zato mi nije jasno,al garant ce ispravit tako da se ne nadam bas puno![]()
tako sam ja jednom kad sam dig'o jedno 200 eura na mecu koji je vec bio zavrsen a bio u ponudi cim se otvorila kladara digo lovinu i halali bajro materi... bar da i ja njih zajbem ponekad
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma kladara tek radi od 10h,tako da...
probacu,al dabogda,halalio sam ionako 
Jbg ljudi, Memphis na produžetke izgubi a Spursi 6 razlike nakon povratka Jazzera. Zakon velikih brojeva, valjda nije niko stavljo velke pare.dijabola je napisao/la:Za večeras (na manji ulog jer ove serije i nisam nešto pratio previše, a i po zakonu velikih brojeva red je da padnem):
Utah-San Antonio (-7,5) h2 @ 1.85
Koliko god mi je žao Jazzera toliko mi je drago uzimati pare na hendikepu protiv njih. Dosad su Spursi svaki put pokrili hendikep, iako su Jazzeri igrali čak i solidno. Prošlu utakmicu i nisu odigrali na nekom visokom nivou u napadu, ali su odbranom svejedno došli do pobjede od 12 razlike. Vjerujem da žele što prije riješiti seriju, jer ovakva veteranska ekipa treba što više odmora. Coach Popovich sigurno razmišlja o tome. Spursi su jednostavno puno bolji.
LA Clippers-Memphis kp2 @ 1.90
Rezultat u seriji je 2-1 za Clipperse, ali su Grizzliesi bili bolji u sve 3 utakmice. Clippersi su došli do 2 pobjede povratcima u posljednjim četvrtinama, ali mislim da bi 3 puta ponovit takvo nešto bilo previše. Kada bi Lionel Hollins, coach gostiju, došao do bar malo pamet i dao više lopti Gasolu, pa i Randolphu, ova serija bi lako otišla na stranu Memphisa. Nadam se da je bar neko u timu Grizzliesa to shvatio.
Vrijedi napomenuti da su prve 3 utakmice Jazzera i Spursa otišle ispod ove margine od 198,5 i još uvijek se razmišljam da i to odigram za večeras.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Ne broje se brojevi kosevajasko_juve je napisao/la:jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
samo se broje kosevi igraca u produzetku.... Tako da laganice do kladionice i uzmi kes
Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!
12:00 Matosevic-Martin: Matosevic se posle dobrih partija i iznenadjenja na sljaci vraca na svoju omiljenu podlogu.Igra na betonu i mislim da ce pruziti duplo bolju partiju nego prosle sedmice u Minhenu na sljaci. Martin igrac koji osim servisa nema ni jedan dobar udarac,gledao sam ga par puta ove godine i slobodno mogu reci da dosta *teniserki* igra bolje u polju od njega. Vuce povredu od 18.04. i mislim da nije ni dovoljno spreman za ovaj mec. TIP 1 @1,20
Bachinger-Vesely: Susret 99 i 478 tenisera na svetu.Bachinger nam ove sezone dokazao da moze veoma dobro odigrati na sljaci.Dobio dva puta klasicnog sljakasa Volandrija pa prosle sedmice napravio jos jedno iznenadjenje pobedivsi Fallu u 2 seta.Vesely igrac koji igra ITF turnire,u Ostravi prosle sedmice lagano izgubio od Begemann-a(6:3 6:2) igraca koji 90% meceva igra tvrdu podlogu.Sigurica na Bachinger-a,ne bi trebao da nas izneveri. TIP 1 @1,20
Berdych-Anderson: Berdych odigrao odlicno turnir na sljaci u Monte Karlu.Izbacio Mareja i uzeo set Djokovicu.Svako ko ga je gledao slobodno moze reci da se Berdych iz meca u mec sve bolje snalazi na sljaci. Anderson neugodan protivnik svakom teniseru. Ima odlican servis i solidno se snalazi u polju. Po mojim procenama Anderson ne bi trebao da namuci bas puno Berdych-a.Radi se o podlozi koju Anderson najmanje igra i na kojoj se ne oseca bas najbolje.Berdych jaci za klasu i nadam se da ce to danas dokazati. TIP 1 @1,25
Raonic-Nalbandian: Raonic igra odlicno na sljaci sto nam je dokazao na turniru u Barseloni kada je izbacio Fallu,Andreev-a,Almagra,Mareja. Krasi ga odlican servis i ubitacan forhend,polako ali sigurno moci ce da udje u top 10 na ATP listi. Nalbandiana sam gledao na turniru u Beogradu,covek koji iz meca u mec pruza sve losije partije.Nisam siguran da mu je kondicija na nivou. Raonic veliki favorit u ovom mecu i zacudio sam se kada sam video ovu kvotu na njega. TIP 1 @1,55
PREPISANO
@Ley misljenje i prijedlog ?
Bachinger-Vesely: Susret 99 i 478 tenisera na svetu.Bachinger nam ove sezone dokazao da moze veoma dobro odigrati na sljaci.Dobio dva puta klasicnog sljakasa Volandrija pa prosle sedmice napravio jos jedno iznenadjenje pobedivsi Fallu u 2 seta.Vesely igrac koji igra ITF turnire,u Ostravi prosle sedmice lagano izgubio od Begemann-a(6:3 6:2) igraca koji 90% meceva igra tvrdu podlogu.Sigurica na Bachinger-a,ne bi trebao da nas izneveri. TIP 1 @1,20
Berdych-Anderson: Berdych odigrao odlicno turnir na sljaci u Monte Karlu.Izbacio Mareja i uzeo set Djokovicu.Svako ko ga je gledao slobodno moze reci da se Berdych iz meca u mec sve bolje snalazi na sljaci. Anderson neugodan protivnik svakom teniseru. Ima odlican servis i solidno se snalazi u polju. Po mojim procenama Anderson ne bi trebao da namuci bas puno Berdych-a.Radi se o podlozi koju Anderson najmanje igra i na kojoj se ne oseca bas najbolje.Berdych jaci za klasu i nadam se da ce to danas dokazati. TIP 1 @1,25
Raonic-Nalbandian: Raonic igra odlicno na sljaci sto nam je dokazao na turniru u Barseloni kada je izbacio Fallu,Andreev-a,Almagra,Mareja. Krasi ga odlican servis i ubitacan forhend,polako ali sigurno moci ce da udje u top 10 na ATP listi. Nalbandiana sam gledao na turniru u Beogradu,covek koji iz meca u mec pruza sve losije partije.Nisam siguran da mu je kondicija na nivou. Raonic veliki favorit u ovom mecu i zacudio sam se kada sam video ovu kvotu na njega. TIP 1 @1,55
PREPISANO
@Ley misljenje i prijedlog ?
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 08 maj 2012, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
jefferson kao sto sam i ocekivao casno odigrao zadnju utakmicu sezone, a gaya sam uzeo vise radi niske granice nego neceg drugog al eto i on prosao, isplatapayton je napisao/la:Al Jefferson over 16.5
po meni je ovo preniska granica za prvu opciju u napadu jazza, u regularnoj sezoni granica mu je bila oko 19.5, zadnju utakmicu je postigao 21 poen, san antonio ce vjerovatno pobjediti u ovoj utakmici u pocistiti jazzere i mislim da jefferson ima jak motiv da u posljednjoj utakmici u sezoni odigra sto bolje, ja bih ovde postavio granicu 18,5
Rudy Gay over 1.5 assists
uzimam ovo samo zato sto mi se cini kao smijesna granica za bilo kojeg vanjskog igraca, pa cak i ako je to sebicni gay, smatram da cak i slucajno moze prebaciti ovu granicu jednim dodavanjem za sut i jednim u konstri i sl. u zadnjoj utakmici je prebacio ovu granicu hahahahahah imao je 2 asistencije, mislim da ce tako i veceras biti
YES.WE.DID.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.