Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ibisevic je odlican ali ja bih mu od srca preporucio da se malo vise uhvati trenerke i suskavca i da ide na trcanje a malo manje snimanja reklama i kurazenja...Fizicki je pao i nedostaje mu sekunda kondicije, ostalo je sve OK....Ibisevic je gol masina !!!!
Isto vazi i za Dzeku !!!
No Ibisevic sada ima jedan problem a to je da izbjegava duele..Nazalsot to se jako primjeti...Bojim se da rizikuje mnogo sa tom svojom pasivnom igrom..Ipak se u duele mora ulaziti znatno jace nego sto to on sada radi..
Isto vazi i za Dzeku !!!
No Ibisevic sada ima jedan problem a to je da izbjegava duele..Nazalsot to se jako primjeti...Bojim se da rizikuje mnogo sa tom svojom pasivnom igrom..Ipak se u duele mora ulaziti znatno jace nego sto to on sada radi..
Joj imam neki osjecaj da ce ga Vedo sutra aBd zabitiiii..Ma ustvari ubijedjen sam 
- miralem444
- Kontakt:
ako Bog da....sutra ga vedo zabija..ma njemu samo treba da prokine...o to je to....onda se masina zahuktava...vjerujte mi...uz Allahovu pomoc sve ce bit ok...delija je napisao/la:Joj imam neki osjecaj da ce ga Vedo sutra aBd zabitiiii..Ma ustvari ubijedjen sam
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Nisi jedinidelija je napisao/la:Joj imam neki osjecaj da ce ga Vedo sutra aBd zabitiiii..Ma ustvari ubijedjen sam
Valjda ce proraditi ta Hoffina masinerija, ne igraju ni slicno kao prosle sezone. Znatno vise paznje posvecuju defanzivi, tako da su u prva cetiri kola samo 2 gola primili, ali 2 i dali...
Vom Jäger zum Gejagten
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Sutra zabijaju i Dzeko i Ibisevic dok za Seju i Misketa nisam siguran mada i oni mogu iznenaditi..No Ibisevic i Dzeko sigurno probijaju mreze sutra !!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh, i ja se nadam. Samo da ta serija krene, i ko zna gdje ce joj kraj biti!Jack_Daniels je napisao/la:Sutra zabijaju i Dzeko i Ibisevic dok za Seju i Misketa nisam siguran mada i oni mogu iznenaditi..No Ibisevic i Dzeko sigurno probijaju mreze sutra !!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Danas TSG Hoffenheim : VFL Bochum u 15.30. Ovo je Vedina sansa da se dokaze, Salihovicu da potvrdi ono sto je pruzio protiv Turske. Nadam se da su imali vremena se odmoriti.
Links:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Treba vam TV Ants: http://www.chip.de/downloads/TVAnts_19199674.html
Links:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Treba vam TV Ants: http://www.chip.de/downloads/TVAnts_19199674.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
koga prenosi eurosport 2 danas u 15 30
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da je Dormund-Bayern.dzenidm je napisao/la:koga prenosi eurosport 2 danas u 15 30
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- miralem444
- Kontakt:
dad..hebem im bajern..omerbavarac je napisao/la:Mislim da je Dormund-Bayern.dzenidm je napisao/la:koga prenosi eurosport 2 danas u 15 30
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemoj tako. Pa derbi je derbi ili jedan od derbija.miralem444 je napisao/la:dad..hebem im bajern..omerbavarac je napisao/la:Mislim da je Dormund-Bayern.dzenidm je napisao/la:koga prenosi eurosport 2 danas u 15 30
- Principatus
- Kontakt:
Evo prikljucite se ovdje preko TVANTS, do sada najbolji link, morate malo pricekati (2-3 minute) dok ste stabilise:
tvants://list.tvants.com/tvants/?k=1102f1ea0b0d6e1f22b458693c5296af
Kanal je CSPN na TVANTS.
tvants://list.tvants.com/tvants/?k=1102f1ea0b0d6e1f22b458693c5296af
Kanal je CSPN na TVANTS.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
vedo asist
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
imal link da se ppostavi da vidimo...mislim da mu je ovo 2 asist.Maestro je napisao/la:vedo asist
- miralem444
- Kontakt:
deda je napisao/la:imal link da se ppostavi da vidimo...mislim da mu je ovo 2 asist.Maestro je napisao/la:vedo asist
aha..druga..dajte link....kako igra vedo do sad..
- Principatus
- Kontakt:
Aaah zamalo ga zabi Vedo, prodje lopta pored goala, nece pa nece. Nema veze ima jos vremena.
- Principatus
- Kontakt:
2:0 za Hoffenheim, Obasi strijelac.
E neda se Vedi nikako, hajde Ibi ima još do kraja....Principatus je napisao/la:2:0 za Hoffenheim, Obasi strijelac.
- Principatus
- Kontakt:
Compper za 3:0, pripremio Salihovic. Ibisevic izmjenjen, ovo su mu po eurosportu vec 500 minuta bez goal.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 12 sep 2009, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.