Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

benjo21
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la benjo21 » 08 maj 2012, 01:51

za danas:
wawrinka 1
ramos 1
simon 1
verdasco 1
lopez 1
berdych 1
barthel 1
koeficijent: 6,85

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 maj 2012, 07:44

suarez navaro bi mogla "iznenadit"
kao i petrova
i cirstea

sretno.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 maj 2012, 07:56

jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 maj 2012, 08:02

jasko_juve je napisao/la:jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
ja mislim da se broje i produzeci kao regularan zbroj koseva i timski i pojedinacno

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 maj 2012, 08:06

ma ovamo na remiju mi vec uknjizili dobitak i da sam dobio,al poslije produzetaka je tekma otisla u over..al imam i onaj kod i sve da isplatim..pa zato mi nije jasno,al garant ce ispravit tako da se ne nadam bas puno :D :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 08 maj 2012, 08:26

jasko_juve je napisao/la:ma ovamo na remiju mi vec uknjizili dobitak i da sam dobio,al poslije produzetaka je tekma otisla u over..al imam i onaj kod i sve da isplatim..pa zato mi nije jasno,al garant ce ispravit tako da se ne nadam bas puno :D :D
bjezi trkomice u kladaru da te isplate :mrgreen:

tako sam ja jednom kad sam dig'o jedno 200 eura na mecu koji je vec bio zavrsen a bio u ponudi cim se otvorila kladara digo lovinu i halali bajro materi... bar da i ja njih zajbem ponekad :mrgreen:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 maj 2012, 08:27

ma kladara tek radi od 10h,tako da... :) probacu,al dabogda,halalio sam ionako :)

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 08 maj 2012, 08:47

dijabola je napisao/la:Za večeras (na manji ulog jer ove serije i nisam nešto pratio previše, a i po zakonu velikih brojeva red je da padnem :lol: ):
Utah-San Antonio (-7,5) h2 @ 1.85
Koliko god mi je žao Jazzera toliko mi je drago uzimati pare na hendikepu protiv njih. Dosad su Spursi svaki put pokrili hendikep, iako su Jazzeri igrali čak i solidno. Prošlu utakmicu i nisu odigrali na nekom visokom nivou u napadu, ali su odbranom svejedno došli do pobjede od 12 razlike. Vjerujem da žele što prije riješiti seriju, jer ovakva veteranska ekipa treba što više odmora. Coach Popovich sigurno razmišlja o tome. Spursi su jednostavno puno bolji.

LA Clippers-Memphis kp2 @ 1.90
Rezultat u seriji je 2-1 za Clipperse, ali su Grizzliesi bili bolji u sve 3 utakmice. Clippersi su došli do 2 pobjede povratcima u posljednjim četvrtinama, ali mislim da bi 3 puta ponovit takvo nešto bilo previše. Kada bi Lionel Hollins, coach gostiju, došao do bar malo pamet i dao više lopti Gasolu, pa i Randolphu, ova serija bi lako otišla na stranu Memphisa. Nadam se da je bar neko u timu Grizzliesa to shvatio.

Vrijedi napomenuti da su prve 3 utakmice Jazzera i Spursa otišle ispod ove margine od 198,5 i još uvijek se razmišljam da i to odigram za večeras.
Jbg ljudi, Memphis na produžetke izgubi a Spursi 6 razlike nakon povratka Jazzera. Zakon velikih brojeva, valjda nije niko stavljo velke pare. :(
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

njegosd
Kontakt:

Post Postao/la njegosd » 08 maj 2012, 09:00

jasko_juve je napisao/la:jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
Ne broje se brojevi koseva :) ja sam imao isti slucaj :D
samo se broje kosevi igraca u produzetku.... Tako da laganice do kladionice i uzmi kes :D ;)
Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 maj 2012, 09:33

12:00 Matosevic-Martin: Matosevic se posle dobrih partija i iznenadjenja na sljaci vraca na svoju omiljenu podlogu.Igra na betonu i mislim da ce pruziti duplo bolju partiju nego prosle sedmice u Minhenu na sljaci. Martin igrac koji osim servisa nema ni jedan dobar udarac,gledao sam ga par puta ove godine i slobodno mogu reci da dosta *teniserki* igra bolje u polju od njega. Vuce povredu od 18.04. i mislim da nije ni dovoljno spreman za ovaj mec. TIP 1 @1,20

Bachinger-Vesely: Susret 99 i 478 tenisera na svetu.Bachinger nam ove sezone dokazao da moze veoma dobro odigrati na sljaci.Dobio dva puta klasicnog sljakasa Volandrija pa prosle sedmice napravio jos jedno iznenadjenje pobedivsi Fallu u 2 seta.Vesely igrac koji igra ITF turnire,u Ostravi prosle sedmice lagano izgubio od Begemann-a(6:3 6:2) igraca koji 90% meceva igra tvrdu podlogu.Sigurica na Bachinger-a,ne bi trebao da nas izneveri. TIP 1 @1,20

Berdych-Anderson: Berdych odigrao odlicno turnir na sljaci u Monte Karlu.Izbacio Mareja i uzeo set Djokovicu.Svako ko ga je gledao slobodno moze reci da se Berdych iz meca u mec sve bolje snalazi na sljaci. Anderson neugodan protivnik svakom teniseru. Ima odlican servis i solidno se snalazi u polju. Po mojim procenama Anderson ne bi trebao da namuci bas puno Berdych-a.Radi se o podlozi koju Anderson najmanje igra i na kojoj se ne oseca bas najbolje.Berdych jaci za klasu i nadam se da ce to danas dokazati. TIP 1 @1,25

Raonic-Nalbandian: Raonic igra odlicno na sljaci sto nam je dokazao na turniru u Barseloni kada je izbacio Fallu,Andreev-a,Almagra,Mareja. Krasi ga odlican servis i ubitacan forhend,polako ali sigurno moci ce da udje u top 10 na ATP listi. Nalbandiana sam gledao na turniru u Beogradu,covek koji iz meca u mec pruza sve losije partije.Nisam siguran da mu je kondicija na nivou. Raonic veliki favorit u ovom mecu i zacudio sam se kada sam video ovu kvotu na njega. TIP 1 @1,55

PREPISANO :D

@Ley misljenje i prijedlog ? ;)
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 08 maj 2012, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

payton

Post Postao/la payton » 08 maj 2012, 09:34

payton je napisao/la:Al Jefferson over 16.5

po meni je ovo preniska granica za prvu opciju u napadu jazza, u regularnoj sezoni granica mu je bila oko 19.5, zadnju utakmicu je postigao 21 poen, san antonio ce vjerovatno pobjediti u ovoj utakmici u pocistiti jazzere i mislim da jefferson ima jak motiv da u posljednjoj utakmici u sezoni odigra sto bolje, ja bih ovde postavio granicu 18,5 ;)

Rudy Gay over 1.5 assists

uzimam ovo samo zato sto mi se cini kao smijesna granica za bilo kojeg vanjskog igraca, pa cak i ako je to sebicni gay, smatram da cak i slucajno moze prebaciti ovu granicu jednim dodavanjem za sut i jednim u konstri i sl. u zadnjoj utakmici je prebacio ovu granicu hahahahahah imao je 2 asistencije, mislim da ce tako i veceras biti :mrgreen:
jefferson kao sto sam i ocekivao casno odigrao zadnju utakmicu sezone, a gaya sam uzeo vise radi niske granice nego neceg drugog al eto i on prosao, isplata :D
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 08 maj 2012, 09:59

Raonic - Nalbandian1 1,45
Marrer/Verda - Dolgop/Tsong 1 1,70
A.Ramos - Del Bonis 1 1,40
Barthel - Wozniacki 1 1,55

kvota 5.35
YES.WE.DID.

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 08 maj 2012, 10:16

Cilic-Montanes 1
Zilina-Senica 1X
Seppi-Llodra 1
Raonic-Nalbandian 1
An.Kuznetsov-Trusendi 1
❶❾❽❽

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 maj 2012, 10:22

CSKA-Kuban 1 1,50
Tri boda su neophodna moskovljanima kako bi zadrzali drugo mjesto, igraju protiv Kubana koji je nezainteresovan, dosta slabiji i u losijoj formi sto je jos bitnije.
Kuban je vec 7 kola bez pobjede, ali ima cak 5 remija i to uglavnom na svom terenu.
U gostima biljeze vecinom poraze.
Anzi ih je dobio 2:0, Spartak i Lokomotiva takodjer.
Kuban je uspio uci u play off ali nije igrao nikakvu znacajniju ulogu.
CSKA treba ovjeru drugog mjesta i vjerujem da ce pobijediti.
Spartak gostuje kod Lokomotive i pobjedom bi im mogao ugroziti plasman u CL.

Zagreb-Zadar 156,5 under
Zagreb ima povrijedejnih kosarkasa, oni su bez:
Kasun, Babic, Rasic i kapitena Krunoslav Simon.
Igrace sa 7 igraca.
88.5 prosjek Zagreba kod kuce, a Zadra u gostima 75.8 .
Zadar je kompletan i ima najacu odbranu lige, primaju u prosjeku 69,8 poena po susretu.
Ranije su igrali ut. sa ukupno postignutim 131 poena. Vazna ut. za obje ekipe, domacin oslabljen, gosti jaki u odbrani...Ovdje sve govori u korist undera.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 08 maj 2012, 10:29

povrede i suspenzije

CSKA Moskva v Kuban' Krasnodar
CSKA Moskva: -
Kuban' Krasnodar: Traore, Ionov, Kulik
tip 1

Alaniya v Dinamo Bryansk
Alaniya: Zelaya, Arshiev
Dinamo Bryansk: Jokic, Vasyanovich, Korytko, Golubov, Mukhutdinov
tip 1

Nizhny Novgorod v Ural
Nizhny Novgorod: Gagloev
Ural: Safronidi, Chuhley, Cote, Petrovich
tip 1
Bet Info Team

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 08 maj 2012, 11:09

Čilić 1
Žilina 1
Olimpija (+6,5) h2
Monfils 2
Raonić 1
F. Lopez 1
Berdych (-21,5+) z1

kvota: 50.77

MrJack
Kontakt:

Post Postao/la MrJack » 08 maj 2012, 11:18

Lopez-Melzer 1 (Feli u odličnoj formi,Melzera driješi ko stigne u zadnje vrijeme)

Safarova-Suarez Navarro 1 (Carla juče imala težak meč,3h je trajao.U Madrid je došla nakon Estorila gdje je stigla do finala,trebalo bi da je prilično umorna.Lucie juče lagano prošla Kanepi i danas očekujem pobjedu)

CSKA-Kuban 1 (Stvari su jasne,CSKA mora dobiti ako misli u LŠ)

Barthel-Wozniacki 1 (Carolina se muči,Mona odlična.Očekujem pobjedu Njemice 2:0)

Treba pokušati i Dolgopolova,Medinu G,Bellucija,Kohlshreibera.

Srećno svima.
1945,1927.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 08 maj 2012, 11:53

Pogodilo se nesto juce:

Cetkovska
M. Gasol under 13,5
Utah - SAS under 198,5

:D

PS: Imam josh jedan listic u igri. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 08 maj 2012, 12:52

Zna li neko što je prekinut meč Simon - Fognini?

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 08 maj 2012, 13:56

Nogomet Rusija
Uto,15:00 CSKA - Kuban Krasnodar 1 @ 1.48 bwin

*CSKA se nalazi na 2 mjestu tabele sa 72 boda iz 42 utakmice.Imaju skor 19-15-8 uz gol razliku 71:44.Kao domacini odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 36 bodova.Imaju skor 10-6-5 uz gol razliku 34:23.Nakon dva poraza od Zenita 2:0,gdje si izgubili sve sanse za titulu,a onda i Dinama 1:0,uslijedile su dvije pobjede.Prvo su dobili Spartak Moskvu 2:1 kuci,a u proslom kolu su gostovali Lokomotivu i taj mec dobili sa 3:0.
Trener Leonid Slutsky mogao bi danas izvesti sastav u formaciji 4-4-2:
Akinfeev-Nababkin,Berezutski,Vasin,Schennikov-Musa,Wernbloom,Aldonin,Tosic-Necid,Doumbia
U momcadi nema Vasilii Berezutskog(odbrana,36 utakmica),Sergei Ignashevicha(odbrana,37 utakmica,5 golova),Alana Dzagoeva(sredina,31 utakmica,5 golova),Keisuke Honde(sredina,24 utakmice,7 golova) i Marka Gonzaleza(sredina,5 utakmica,1 gol).

*Kuban Krasnodar se odlicno snasao u ovoj sezoni,jer su tim koji je usao iz druge lige.Evo zavrsili su u toj ligi za prvaka,mada nisu imali nekih ozbiljnih sansi za nesto vece.Ipak njima je sigurno i ovo dovoljno.Nalaze se na 8 mjestu sa 59 bodova iz 42 utakmice.Imaju skor 15-14-13 uz gol razliku 49:44.Kao gosti odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 26 bodova.Imaju skor 7-5-9 uz gol razliku 18:22.U seriji su od 4 uzastopna remija,Lokomotiv 1:1,Zenit 2:2,Rubin 1:1,i Anzhi 2:2.
Trener Dan Petrescu u danasnjem mecu mogao bi izvesti tim u sledecoj formaciji 4-4-1-1:
Belenov-Lolo,Armas,Zhavnerchik,Zelao-Tsoraev,Fidler,Tlisov,Bucur-Pizzelli-Urena
U momcadi nece biti Aleksei Kozlov(odbrana,35 utakmica),Aleksei Ionov(sredina,7 utakmica,1 gol),Vladislav Kulik(sredina,31 utakmica,2 gola) i Lacina Traore(napadac,37 utakmica,17 golova).

*Iako CSKA ima ozbiljnih izostanaka,radi se o timu koji ima dosta dobru klupu tako da mogu nadomjestiti iste.Ovo je za CSKA posljednji domaci mec,jer u sledecem kolu koje je posljednje gostuju Rubinu.CSKA se bori za to 2 mjesto gdje su bodovno poravnati sa Spartakom,stim da imaju utakmicu manje,tj.ovu danasnju,ali i Dinamom i Anzhiem koji su na samo -3 od CSKA.Reci cu jos da to 2 mjesto vodi u 3 kolo kvala za Ligu Prvaka,dok 3 mjesto vodi u Europa Ligu.Sto se tice Kubana,oni su svoje vec odradili za ovu sezonu.Do kraja imaju jos mec protiv Dinama koji igraju pred domacom publikom.U 3 međusobna meca ove sezone niti jedan tim nije pobijedio,dakle 3 remija,jedan je zavrsio 0:0,dok su dva zavrsila 1:1,gdje je Kuban izjednacio posle 80te minute u oba susreta.Ovaj mec je mnogo vazan za CSKA,jer u slucaju neuspjeha zavise od posljednjeg kola i meca protiv Rubina,a nisam siguran da ce im to biti lako gostovanje.Kuban sa druge strane nema zasto da igra,stoga neka danas popuste i neka CSKA pobjedi.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.