Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
za danas:
wawrinka 1
ramos 1
simon 1
verdasco 1
lopez 1
berdych 1
barthel 1
koeficijent: 6,85
wawrinka 1
ramos 1
simon 1
verdasco 1
lopez 1
berdych 1
barthel 1
koeficijent: 6,85
- Citizen-X
- Kontakt:
suarez navaro bi mogla "iznenadit"
kao i petrova
i cirstea
sretno.
kao i petrova
i cirstea
sretno.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
ja mislim da se broje i produzeci kao regularan zbroj koseva i timski i pojedinacnojasko_juve je napisao/la:jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???
-
- Kontakt:
ma ovamo na remiju mi vec uknjizili dobitak i da sam dobio,al poslije produzetaka je tekma otisla u over..al imam i onaj kod i sve da isplatim..pa zato mi nije jasno,al garant ce ispravit tako da se ne nadam bas puno

- Citizen-X
- Kontakt:
bjezi trkomice u kladaru da te isplatejasko_juve je napisao/la:ma ovamo na remiju mi vec uknjizili dobitak i da sam dobio,al poslije produzetaka je tekma otisla u over..al imam i onaj kod i sve da isplatim..pa zato mi nije jasno,al garant ce ispravit tako da se ne nadam bas puno![]()

tako sam ja jednom kad sam dig'o jedno 200 eura na mecu koji je vec bio zavrsen a bio u ponudi cim se otvorila kladara digo lovinu i halali bajro materi... bar da i ja njih zajbem ponekad

-
- Kontakt:
ma kladara tek radi od 10h,tako da...
probacu,al dabogda,halalio sam ionako 

Jbg ljudi, Memphis na produžetke izgubi a Spursi 6 razlike nakon povratka Jazzera. Zakon velikih brojeva, valjda nije niko stavljo velke pare.dijabola je napisao/la:Za večeras (na manji ulog jer ove serije i nisam nešto pratio previše, a i po zakonu velikih brojeva red je da padnem):
Utah-San Antonio (-7,5) h2 @ 1.85
Koliko god mi je žao Jazzera toliko mi je drago uzimati pare na hendikepu protiv njih. Dosad su Spursi svaki put pokrili hendikep, iako su Jazzeri igrali čak i solidno. Prošlu utakmicu i nisu odigrali na nekom visokom nivou u napadu, ali su odbranom svejedno došli do pobjede od 12 razlike. Vjerujem da žele što prije riješiti seriju, jer ovakva veteranska ekipa treba što više odmora. Coach Popovich sigurno razmišlja o tome. Spursi su jednostavno puno bolji.
LA Clippers-Memphis kp2 @ 1.90
Rezultat u seriji je 2-1 za Clipperse, ali su Grizzliesi bili bolji u sve 3 utakmice. Clippersi su došli do 2 pobjede povratcima u posljednjim četvrtinama, ali mislim da bi 3 puta ponovit takvo nešto bilo previše. Kada bi Lionel Hollins, coach gostiju, došao do bar malo pamet i dao više lopti Gasolu, pa i Randolphu, ova serija bi lako otišla na stranu Memphisa. Nadam se da je bar neko u timu Grizzliesa to shvatio.
Vrijedi napomenuti da su prve 3 utakmice Jazzera i Spursa otišle ispod ove margine od 198,5 i još uvijek se razmišljam da i to odigram za večeras.

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Ne broje se brojevi kosevajasko_juve je napisao/la:jel se zbroj poena u kosarci uzima u regularnom vremenu il se broje i produzeci???

samo se broje kosevi igraca u produzetku.... Tako da laganice do kladionice i uzmi kes

Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!
12:00 Matosevic-Martin: Matosevic se posle dobrih partija i iznenadjenja na sljaci vraca na svoju omiljenu podlogu.Igra na betonu i mislim da ce pruziti duplo bolju partiju nego prosle sedmice u Minhenu na sljaci. Martin igrac koji osim servisa nema ni jedan dobar udarac,gledao sam ga par puta ove godine i slobodno mogu reci da dosta *teniserki* igra bolje u polju od njega. Vuce povredu od 18.04. i mislim da nije ni dovoljno spreman za ovaj mec. TIP 1 @1,20
Bachinger-Vesely: Susret 99 i 478 tenisera na svetu.Bachinger nam ove sezone dokazao da moze veoma dobro odigrati na sljaci.Dobio dva puta klasicnog sljakasa Volandrija pa prosle sedmice napravio jos jedno iznenadjenje pobedivsi Fallu u 2 seta.Vesely igrac koji igra ITF turnire,u Ostravi prosle sedmice lagano izgubio od Begemann-a(6:3 6:2) igraca koji 90% meceva igra tvrdu podlogu.Sigurica na Bachinger-a,ne bi trebao da nas izneveri. TIP 1 @1,20
Berdych-Anderson: Berdych odigrao odlicno turnir na sljaci u Monte Karlu.Izbacio Mareja i uzeo set Djokovicu.Svako ko ga je gledao slobodno moze reci da se Berdych iz meca u mec sve bolje snalazi na sljaci. Anderson neugodan protivnik svakom teniseru. Ima odlican servis i solidno se snalazi u polju. Po mojim procenama Anderson ne bi trebao da namuci bas puno Berdych-a.Radi se o podlozi koju Anderson najmanje igra i na kojoj se ne oseca bas najbolje.Berdych jaci za klasu i nadam se da ce to danas dokazati. TIP 1 @1,25
Raonic-Nalbandian: Raonic igra odlicno na sljaci sto nam je dokazao na turniru u Barseloni kada je izbacio Fallu,Andreev-a,Almagra,Mareja. Krasi ga odlican servis i ubitacan forhend,polako ali sigurno moci ce da udje u top 10 na ATP listi. Nalbandiana sam gledao na turniru u Beogradu,covek koji iz meca u mec pruza sve losije partije.Nisam siguran da mu je kondicija na nivou. Raonic veliki favorit u ovom mecu i zacudio sam se kada sam video ovu kvotu na njega. TIP 1 @1,55
PREPISANO
@Ley misljenje i prijedlog ?
Bachinger-Vesely: Susret 99 i 478 tenisera na svetu.Bachinger nam ove sezone dokazao da moze veoma dobro odigrati na sljaci.Dobio dva puta klasicnog sljakasa Volandrija pa prosle sedmice napravio jos jedno iznenadjenje pobedivsi Fallu u 2 seta.Vesely igrac koji igra ITF turnire,u Ostravi prosle sedmice lagano izgubio od Begemann-a(6:3 6:2) igraca koji 90% meceva igra tvrdu podlogu.Sigurica na Bachinger-a,ne bi trebao da nas izneveri. TIP 1 @1,20
Berdych-Anderson: Berdych odigrao odlicno turnir na sljaci u Monte Karlu.Izbacio Mareja i uzeo set Djokovicu.Svako ko ga je gledao slobodno moze reci da se Berdych iz meca u mec sve bolje snalazi na sljaci. Anderson neugodan protivnik svakom teniseru. Ima odlican servis i solidno se snalazi u polju. Po mojim procenama Anderson ne bi trebao da namuci bas puno Berdych-a.Radi se o podlozi koju Anderson najmanje igra i na kojoj se ne oseca bas najbolje.Berdych jaci za klasu i nadam se da ce to danas dokazati. TIP 1 @1,25
Raonic-Nalbandian: Raonic igra odlicno na sljaci sto nam je dokazao na turniru u Barseloni kada je izbacio Fallu,Andreev-a,Almagra,Mareja. Krasi ga odlican servis i ubitacan forhend,polako ali sigurno moci ce da udje u top 10 na ATP listi. Nalbandiana sam gledao na turniru u Beogradu,covek koji iz meca u mec pruza sve losije partije.Nisam siguran da mu je kondicija na nivou. Raonic veliki favorit u ovom mecu i zacudio sam se kada sam video ovu kvotu na njega. TIP 1 @1,55
PREPISANO

@Ley misljenje i prijedlog ?

Zadnja izmjena: likusa, dana/u 08 maj 2012, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
jefferson kao sto sam i ocekivao casno odigrao zadnju utakmicu sezone, a gaya sam uzeo vise radi niske granice nego neceg drugog al eto i on prosao, isplatapayton je napisao/la:Al Jefferson over 16.5
po meni je ovo preniska granica za prvu opciju u napadu jazza, u regularnoj sezoni granica mu je bila oko 19.5, zadnju utakmicu je postigao 21 poen, san antonio ce vjerovatno pobjediti u ovoj utakmici u pocistiti jazzere i mislim da jefferson ima jak motiv da u posljednjoj utakmici u sezoni odigra sto bolje, ja bih ovde postavio granicu 18,5
Rudy Gay over 1.5 assists
uzimam ovo samo zato sto mi se cini kao smijesna granica za bilo kojeg vanjskog igraca, pa cak i ako je to sebicni gay, smatram da cak i slucajno moze prebaciti ovu granicu jednim dodavanjem za sut i jednim u konstri i sl. u zadnjoj utakmici je prebacio ovu granicu hahahahahah imao je 2 asistencije, mislim da ce tako i veceras biti

YES.WE.DID.
Raonic - Nalbandian1 1,45
Marrer/Verda - Dolgop/Tsong 1 1,70
A.Ramos - Del Bonis 1 1,40
Barthel - Wozniacki 1 1,55
kvota 5.35
Marrer/Verda - Dolgop/Tsong 1 1,70
A.Ramos - Del Bonis 1 1,40
Barthel - Wozniacki 1 1,55
kvota 5.35
YES.WE.DID.
Cilic-Montanes 1
Zilina-Senica 1X
Seppi-Llodra 1
Raonic-Nalbandian 1
An.Kuznetsov-Trusendi 1
Zilina-Senica 1X
Seppi-Llodra 1
Raonic-Nalbandian 1
An.Kuznetsov-Trusendi 1
❶❾❽❽
- dr.van nostrand
- Kontakt:
CSKA-Kuban 1 1,50
Tri boda su neophodna moskovljanima kako bi zadrzali drugo mjesto, igraju protiv Kubana koji je nezainteresovan, dosta slabiji i u losijoj formi sto je jos bitnije.
Kuban je vec 7 kola bez pobjede, ali ima cak 5 remija i to uglavnom na svom terenu.
U gostima biljeze vecinom poraze.
Anzi ih je dobio 2:0, Spartak i Lokomotiva takodjer.
Kuban je uspio uci u play off ali nije igrao nikakvu znacajniju ulogu.
CSKA treba ovjeru drugog mjesta i vjerujem da ce pobijediti.
Spartak gostuje kod Lokomotive i pobjedom bi im mogao ugroziti plasman u CL.
Zagreb-Zadar 156,5 under
Zagreb ima povrijedejnih kosarkasa, oni su bez:
Kasun, Babic, Rasic i kapitena Krunoslav Simon.
Igrace sa 7 igraca.
88.5 prosjek Zagreba kod kuce, a Zadra u gostima 75.8 .
Zadar je kompletan i ima najacu odbranu lige, primaju u prosjeku 69,8 poena po susretu.
Ranije su igrali ut. sa ukupno postignutim 131 poena. Vazna ut. za obje ekipe, domacin oslabljen, gosti jaki u odbrani...Ovdje sve govori u korist undera.
Tri boda su neophodna moskovljanima kako bi zadrzali drugo mjesto, igraju protiv Kubana koji je nezainteresovan, dosta slabiji i u losijoj formi sto je jos bitnije.
Kuban je vec 7 kola bez pobjede, ali ima cak 5 remija i to uglavnom na svom terenu.
U gostima biljeze vecinom poraze.
Anzi ih je dobio 2:0, Spartak i Lokomotiva takodjer.
Kuban je uspio uci u play off ali nije igrao nikakvu znacajniju ulogu.
CSKA treba ovjeru drugog mjesta i vjerujem da ce pobijediti.
Spartak gostuje kod Lokomotive i pobjedom bi im mogao ugroziti plasman u CL.
Zagreb-Zadar 156,5 under
Zagreb ima povrijedejnih kosarkasa, oni su bez:
Kasun, Babic, Rasic i kapitena Krunoslav Simon.
Igrace sa 7 igraca.
88.5 prosjek Zagreba kod kuce, a Zadra u gostima 75.8 .
Zadar je kompletan i ima najacu odbranu lige, primaju u prosjeku 69,8 poena po susretu.
Ranije su igrali ut. sa ukupno postignutim 131 poena. Vazna ut. za obje ekipe, domacin oslabljen, gosti jaki u odbrani...Ovdje sve govori u korist undera.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
povrede i suspenzije
CSKA Moskva v Kuban' Krasnodar
CSKA Moskva: -
Kuban' Krasnodar: Traore, Ionov, Kulik
tip 1
Alaniya v Dinamo Bryansk
Alaniya: Zelaya, Arshiev
Dinamo Bryansk: Jokic, Vasyanovich, Korytko, Golubov, Mukhutdinov
tip 1
Nizhny Novgorod v Ural
Nizhny Novgorod: Gagloev
Ural: Safronidi, Chuhley, Cote, Petrovich
tip 1
CSKA Moskva v Kuban' Krasnodar
CSKA Moskva: -
Kuban' Krasnodar: Traore, Ionov, Kulik
tip 1
Alaniya v Dinamo Bryansk
Alaniya: Zelaya, Arshiev
Dinamo Bryansk: Jokic, Vasyanovich, Korytko, Golubov, Mukhutdinov
tip 1
Nizhny Novgorod v Ural
Nizhny Novgorod: Gagloev
Ural: Safronidi, Chuhley, Cote, Petrovich
tip 1
Bet Info Team
Čilić 1
Žilina 1
Olimpija (+6,5) h2
Monfils 2
Raonić 1
F. Lopez 1
Berdych (-21,5+) z1
kvota: 50.77
Žilina 1
Olimpija (+6,5) h2
Monfils 2
Raonić 1
F. Lopez 1
Berdych (-21,5+) z1
kvota: 50.77
Lopez-Melzer 1 (Feli u odličnoj formi,Melzera driješi ko stigne u zadnje vrijeme)
Safarova-Suarez Navarro 1 (Carla juče imala težak meč,3h je trajao.U Madrid je došla nakon Estorila gdje je stigla do finala,trebalo bi da je prilično umorna.Lucie juče lagano prošla Kanepi i danas očekujem pobjedu)
CSKA-Kuban 1 (Stvari su jasne,CSKA mora dobiti ako misli u LŠ)
Barthel-Wozniacki 1 (Carolina se muči,Mona odlična.Očekujem pobjedu Njemice 2:0)
Treba pokušati i Dolgopolova,Medinu G,Bellucija,Kohlshreibera.
Srećno svima.
Safarova-Suarez Navarro 1 (Carla juče imala težak meč,3h je trajao.U Madrid je došla nakon Estorila gdje je stigla do finala,trebalo bi da je prilično umorna.Lucie juče lagano prošla Kanepi i danas očekujem pobjedu)
CSKA-Kuban 1 (Stvari su jasne,CSKA mora dobiti ako misli u LŠ)
Barthel-Wozniacki 1 (Carolina se muči,Mona odlična.Očekujem pobjedu Njemice 2:0)
Treba pokušati i Dolgopolova,Medinu G,Bellucija,Kohlshreibera.
Srećno svima.
1945,1927.
- Giallorossi
- Kontakt:
Pogodilo se nesto juce:
Cetkovska
M. Gasol under 13,5
Utah - SAS under 198,5
PS: Imam josh jedan listic u igri.
Cetkovska
M. Gasol under 13,5
Utah - SAS under 198,5

PS: Imam josh jedan listic u igri.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Zna li neko što je prekinut meč Simon - Fognini?
Nogomet Rusija
Uto,15:00 CSKA - Kuban Krasnodar 1 @ 1.48 bwin
*CSKA se nalazi na 2 mjestu tabele sa 72 boda iz 42 utakmice.Imaju skor 19-15-8 uz gol razliku 71:44.Kao domacini odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 36 bodova.Imaju skor 10-6-5 uz gol razliku 34:23.Nakon dva poraza od Zenita 2:0,gdje si izgubili sve sanse za titulu,a onda i Dinama 1:0,uslijedile su dvije pobjede.Prvo su dobili Spartak Moskvu 2:1 kuci,a u proslom kolu su gostovali Lokomotivu i taj mec dobili sa 3:0.
Trener Leonid Slutsky mogao bi danas izvesti sastav u formaciji 4-4-2:
Akinfeev-Nababkin,Berezutski,Vasin,Schennikov-Musa,Wernbloom,Aldonin,Tosic-Necid,Doumbia
U momcadi nema Vasilii Berezutskog(odbrana,36 utakmica),Sergei Ignashevicha(odbrana,37 utakmica,5 golova),Alana Dzagoeva(sredina,31 utakmica,5 golova),Keisuke Honde(sredina,24 utakmice,7 golova) i Marka Gonzaleza(sredina,5 utakmica,1 gol).
*Kuban Krasnodar se odlicno snasao u ovoj sezoni,jer su tim koji je usao iz druge lige.Evo zavrsili su u toj ligi za prvaka,mada nisu imali nekih ozbiljnih sansi za nesto vece.Ipak njima je sigurno i ovo dovoljno.Nalaze se na 8 mjestu sa 59 bodova iz 42 utakmice.Imaju skor 15-14-13 uz gol razliku 49:44.Kao gosti odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 26 bodova.Imaju skor 7-5-9 uz gol razliku 18:22.U seriji su od 4 uzastopna remija,Lokomotiv 1:1,Zenit 2:2,Rubin 1:1,i Anzhi 2:2.
Trener Dan Petrescu u danasnjem mecu mogao bi izvesti tim u sledecoj formaciji 4-4-1-1:
Belenov-Lolo,Armas,Zhavnerchik,Zelao-Tsoraev,Fidler,Tlisov,Bucur-Pizzelli-Urena
U momcadi nece biti Aleksei Kozlov(odbrana,35 utakmica),Aleksei Ionov(sredina,7 utakmica,1 gol),Vladislav Kulik(sredina,31 utakmica,2 gola) i Lacina Traore(napadac,37 utakmica,17 golova).
*Iako CSKA ima ozbiljnih izostanaka,radi se o timu koji ima dosta dobru klupu tako da mogu nadomjestiti iste.Ovo je za CSKA posljednji domaci mec,jer u sledecem kolu koje je posljednje gostuju Rubinu.CSKA se bori za to 2 mjesto gdje su bodovno poravnati sa Spartakom,stim da imaju utakmicu manje,tj.ovu danasnju,ali i Dinamom i Anzhiem koji su na samo -3 od CSKA.Reci cu jos da to 2 mjesto vodi u 3 kolo kvala za Ligu Prvaka,dok 3 mjesto vodi u Europa Ligu.Sto se tice Kubana,oni su svoje vec odradili za ovu sezonu.Do kraja imaju jos mec protiv Dinama koji igraju pred domacom publikom.U 3 međusobna meca ove sezone niti jedan tim nije pobijedio,dakle 3 remija,jedan je zavrsio 0:0,dok su dva zavrsila 1:1,gdje je Kuban izjednacio posle 80te minute u oba susreta.Ovaj mec je mnogo vazan za CSKA,jer u slucaju neuspjeha zavise od posljednjeg kola i meca protiv Rubina,a nisam siguran da ce im to biti lako gostovanje.Kuban sa druge strane nema zasto da igra,stoga neka danas popuste i neka CSKA pobjedi.
Uto,15:00 CSKA - Kuban Krasnodar 1 @ 1.48 bwin
*CSKA se nalazi na 2 mjestu tabele sa 72 boda iz 42 utakmice.Imaju skor 19-15-8 uz gol razliku 71:44.Kao domacini odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 36 bodova.Imaju skor 10-6-5 uz gol razliku 34:23.Nakon dva poraza od Zenita 2:0,gdje si izgubili sve sanse za titulu,a onda i Dinama 1:0,uslijedile su dvije pobjede.Prvo su dobili Spartak Moskvu 2:1 kuci,a u proslom kolu su gostovali Lokomotivu i taj mec dobili sa 3:0.
Trener Leonid Slutsky mogao bi danas izvesti sastav u formaciji 4-4-2:
Akinfeev-Nababkin,Berezutski,Vasin,Schennikov-Musa,Wernbloom,Aldonin,Tosic-Necid,Doumbia
U momcadi nema Vasilii Berezutskog(odbrana,36 utakmica),Sergei Ignashevicha(odbrana,37 utakmica,5 golova),Alana Dzagoeva(sredina,31 utakmica,5 golova),Keisuke Honde(sredina,24 utakmice,7 golova) i Marka Gonzaleza(sredina,5 utakmica,1 gol).
*Kuban Krasnodar se odlicno snasao u ovoj sezoni,jer su tim koji je usao iz druge lige.Evo zavrsili su u toj ligi za prvaka,mada nisu imali nekih ozbiljnih sansi za nesto vece.Ipak njima je sigurno i ovo dovoljno.Nalaze se na 8 mjestu sa 59 bodova iz 42 utakmice.Imaju skor 15-14-13 uz gol razliku 49:44.Kao gosti odigrali su 21 utakmicu i osvojili su 26 bodova.Imaju skor 7-5-9 uz gol razliku 18:22.U seriji su od 4 uzastopna remija,Lokomotiv 1:1,Zenit 2:2,Rubin 1:1,i Anzhi 2:2.
Trener Dan Petrescu u danasnjem mecu mogao bi izvesti tim u sledecoj formaciji 4-4-1-1:
Belenov-Lolo,Armas,Zhavnerchik,Zelao-Tsoraev,Fidler,Tlisov,Bucur-Pizzelli-Urena
U momcadi nece biti Aleksei Kozlov(odbrana,35 utakmica),Aleksei Ionov(sredina,7 utakmica,1 gol),Vladislav Kulik(sredina,31 utakmica,2 gola) i Lacina Traore(napadac,37 utakmica,17 golova).
*Iako CSKA ima ozbiljnih izostanaka,radi se o timu koji ima dosta dobru klupu tako da mogu nadomjestiti iste.Ovo je za CSKA posljednji domaci mec,jer u sledecem kolu koje je posljednje gostuju Rubinu.CSKA se bori za to 2 mjesto gdje su bodovno poravnati sa Spartakom,stim da imaju utakmicu manje,tj.ovu danasnju,ali i Dinamom i Anzhiem koji su na samo -3 od CSKA.Reci cu jos da to 2 mjesto vodi u 3 kolo kvala za Ligu Prvaka,dok 3 mjesto vodi u Europa Ligu.Sto se tice Kubana,oni su svoje vec odradili za ovu sezonu.Do kraja imaju jos mec protiv Dinama koji igraju pred domacom publikom.U 3 međusobna meca ove sezone niti jedan tim nije pobijedio,dakle 3 remija,jedan je zavrsio 0:0,dok su dva zavrsila 1:1,gdje je Kuban izjednacio posle 80te minute u oba susreta.Ovaj mec je mnogo vazan za CSKA,jer u slucaju neuspjeha zavise od posljednjeg kola i meca protiv Rubina,a nisam siguran da ce im to biti lako gostovanje.Kuban sa druge strane nema zasto da igra,stoga neka danas popuste i neka CSKA pobjedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.