BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

smopiBVB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la smopiBVB » 08 maj 2012, 11:55

HzBvB je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Kako tvrde engleski mediji, Borussija Dortmund do sada je bila najozbiljinija u dovođenju Edina Džeke.

Daily Star tvrdi kako je Borussija Dortmund za sada najkonkretnije krenula u pregovore da Manchester Cityem oko dovođenja Edina Džeke nazad u Njemačku.

Iako je Džeko ove sezone postigao 18 golova u svim takmičenjima za Manchester City, čini se kako reprezentativac Bosne i Hercegovine nije u planovima menadžera Građana Roberta Mancinija.

Trener Borussije iz Dortmunda Jurgen Klopp stavio je Džeku u vrh liste svojih prioriteta kada je riječ o pojačanjima za narednu sezonu. Navodno je Manchester City spreman Džeku prodati za 20-25 miliona eura, što Dortmund sebi može priuštiti.

@Hare
Odlična analiza 8-). Svaka ti dala ;).
A gdje je meni svaka cast sto sam ga povukao za "jezik" pa da nam covjek na tanane objasni igru BvB kroz 11/12 sezonu i to onu najuspjesniju u povijesti :mrgreen:
Svaka cast Hare i od mene !

Dzeko u BvB = Cijela Bosna navija za BvB ( morat cu sebi kupit dres BvB i stavit Juliana Kocha na ledja.Jer moze svaki seljak pomislit da navijam za BvB od Dzeke )!

-----------Dzeko----------------
Gotze----Lewat------Reus--
-----Bender----Gundo------
Smelle-Hummy-Subota-Pisonja
--------Weidi----------------

Trener : Klopp -------------------------------> MNOGO MNOGO TITULA !
Hahahaha,ono kad se prvi put Dzekson povezao sa BVB-om,odma sam rekao,ako dodje svi ce navijati za BVB...A sto se tice dresa,na pocetku sezone sam uzeo od Kagawe(svi prosli su mi bez igraca pa rek da promjenim :D ),i po svemu sudeci se zahebo :lol: !!!Dobra ti ideja za Kocha,ali mislim da je najbolje bez imena :D

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 08 maj 2012, 12:02

amerosm je napisao/la:Citajuci forume zaniljivo je da vecina navijaca BVB-a smatra da Piszczek nije toliko kvalitetan bek, vec ga sistem zvani Klopp cini kvalitetnijim.
Ukoliko u ovim nagadjanjima ima istine i ode iz BVB-a, onda je za mene GLUP, jer ruku na srce tesko ce moci izboriti mjesto pored Arbeloe i Ramosa.
Koliko znam misljenje vecine BVB-ovaca je da je on najjaci i najkorisniji bek lige,ako se ne varam...
Po meni to svakako jeste...Svaka cast Lahmu,po mom misljenju uz Franka nabolji igrac Baye,ali u ofanzivi mislim da je Pisczek dosta konkretniji,kod dosta vise golova je ucestvovao!Opet kazem,to je moje misljenje!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 08 maj 2012, 12:09

Damir_BvB je napisao/la:Nasi navijaci su napravili 200.000 eura stete :) . Je.bo majku dao bih sve da sam mogo onaj gol donjet u svoje dvoriste, zamislite to neka ce ga budala kuci šponjet ni manje ni vise vec gol sa Westfalena u svom dvoristu imat i komad one svete trave joooooooooooooj ...
:lol: :lol: :lol: ,fakat jbt,koja je to privilegija,
Mi ovdje moramo 100 godina planirati samo da bi otisli na neku njihovu tekmu,bilo koju,a lola dodje i odnese pola stadiona kuci,cccc! :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 maj 2012, 12:35

HzBvB je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Kako tvrde engleski mediji, Borussija Dortmund do sada je bila najozbiljinija u dovođenju Edina Džeke.

Daily Star tvrdi kako je Borussija Dortmund za sada najkonkretnije krenula u pregovore da Manchester Cityem oko dovođenja Edina Džeke nazad u Njemačku.

Iako je Džeko ove sezone postigao 18 golova u svim takmičenjima za Manchester City, čini se kako reprezentativac Bosne i Hercegovine nije u planovima menadžera Građana Roberta Mancinija.

Trener Borussije iz Dortmunda Jurgen Klopp stavio je Džeku u vrh liste svojih prioriteta kada je riječ o pojačanjima za narednu sezonu. Navodno je Manchester City spreman Džeku prodati za 20-25 miliona eura, što Dortmund sebi može priuštiti.

@Hare
A gdje je meni svaka cast sto sam ga povukao za "jezik" pa da nam covjek na tanane objasni igru BvB kroz 11/12 sezonu i to onu najuspjesniju u povijesti :mrgreen:

Dzeko u BvB = Cijela Bosna navija za BvB ( morat cu sebi kupit dres BvB i stavit Juliana Kocha na ledja.Jer moze svaki seljak pomislit da navijam za BvB od Dzeke )!

A gdje sa Grosskreutzem buraz? Da ne bi ovo bila ''malo previše'' ofanzivna varijanta? Naravno ako Džekson sleti na Westfallen. :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 maj 2012, 14:16

ramiral je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:

@Hare

A gdje sa Grosskreutzem buraz? Da ne bi ovo bila ''malo previše'' ofanzivna varijanta? Naravno ako Džekson sleti na Westfallen. :mrgreen:
Pa Dobro Lewata bi stavio na klupu....ali ne smijem od ovih svojih sa foruma !
Ovo je "krema" postava :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2012, 14:17

:mrgreen:
Od kojih? :mrgreen:
Prije će Gotze na klupu negoli Lewandowski. :P
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 maj 2012, 14:41

Monolog je napisao/la::mrgreen:

E Robertokusca :)
Reko sam da se popravio.....ali ne mErEm Ga ! :)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 08 maj 2012, 14:52

HzBvB je napisao/la:
Monolog je napisao/la::mrgreen:

E Robertokusca :)
Reko sam da se popravio.....ali ne mErEm Ga ! :)
E kad bi Dzekson dogmizo kod nas...bilo bi tu rotacija...
Mozda iza njega Gecinjo,desno Rojsonja a lijevo mozda Perisa...ufffffffff,pa trpali bi po tekmi minimalno 5 mada bi ih onda i primali posteno :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 maj 2012, 15:01

Evo čitam da Real neće poslat' nikakvu ponudu za Piszczeka. Zainteresovani su, ali će ga zasad samo pratit' na Euru. Dobro je. 8-)

Ne znam da li se šta pokušava oko ovog Belhande :? . Izgleda da ima klauzulu od 9 mil. eura.
Ako ode Kagawa, morali bi to iskoristit', jer je dečko naglasio da bi volio igrat' za BVB. I Man CIty se uključio u utrku za njim.

EDIT:
I da... Lewat pred produženjem ugovora. Prenosi poljski sportski magazin „Przeglad Sportowy“.

Osim toga Josef Schneck (BVB glasnogovornik) je obećao u srijedu (sutra) veliko iznenađenje.

BVB-Pressesprecher Josef Schneck: „Am Mittwoch werden wir eine große Überraschung präsentieren. Mehr werde ich aber nicht verraten.“

Da li je to produženje ugovora s Lewatom ili s Kagawom ili nešto treće?! Vidjet ćemo 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 08 maj 2012, 15:17

@ Semir bvb
Vjerovatno jedno od ta dva produzenja..ili oba :D :)
Ko ono nedavno kad su najavili BOOM vijest pa bi produzenje Gecinja,nadajmo se najboljem :!:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 maj 2012, 15:27

smopiBVB je napisao/la:@ Semir bvb
Ko ono nedavno kad su najavili BOOM vijest pa bi produzenje Gecinja,nadajmo se najboljem :!:
Pitanje je da li bi on okarakterisao produženje s Lewatom kao "veliko iznenađenje". To ne bi bilo ni iznenađenje uopšte. 8-)

"Veliko iznenađenje" se može jedino smatrat' preokret u slučaju Kagawa tj. njegov ostanak, jer su ga svi bili skoro pa otpisali. Osim toga jedino što mi je još logično kao "veliko iznenađenje" je neki top - transfer. Al' ne vjerujem da je to.

Ja mislim da je riječ o Kagawi i da on ostaje. ;)

Da ne nagađamo puno ba....da se ne bi provalili k'o bayernovci kad je Nerlinger najavio iznenađenje :lol:
Vidjet' ćemo sjutra o čemu je riječ ;) :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 08 maj 2012, 15:33

Semir bvb je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:@ Semir bvb
Pitanje je da li bi on okarakterisao produženje s Lewatom kao "veliko iznenađenje". To ne bi bilo ni iznenađenje uopšte. 8-)

"Veliko iznenađenje" se može jedino smatrat' preokret u slučaju Kagawa tj. njegov ostanak, jer su ga svi bili skoro pa otpisali. Osim toga jedino što mi je još logično kao "veliko iznenađenje" je neki top - transfer. Al' ne vjerujem da je to.

Ja mislim da je riječ o Kagawi i da on ostaje. ;)

Da ne nagađamo puno ba....da se ne bi provalili k'o bayernovci kad je Nerlinger najavio iznenađenje :lol:
Vidjet' ćemo sjutra o čemu je riječ ;) :D
:lol: I to sto kazes...
Kagawa ili neki novi transfer...nama dobro a ostalima bi se moglo lose pisati 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 maj 2012, 15:58

Moguće da je ipak produženje s Lewatom. :?

Naš glasnogovornik je ovo rekao za poljske novine. Tako da... :roll:

Al' ako mu je to veliko iznenađenje onda :roll: :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 maj 2012, 16:12

@ Sema

To kad on najavi veliko iznenadjenje uvijek i bude tako . Barem do sad tako je najavio top pojacanje i dodje Reus . Tako su skoro najavili top top top vijest pa produzi Gotze . Dakle ako je vec rekao da ce bit lijepo iznenadjenje onda ja tu ne smatram produzenje ugovora sa Lewijem, po meni bi to prije moglo bit sa Kagawom ili neki novi transfer recimo Sahin :oops: .
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 maj 2012, 16:14

Damir_BvB je napisao/la:@ Sema

To kad on najavi veliko iznenadjenje uvijek i bude tako . Barem do sad tako je najavio top pojacanje i dodje Reus . Tako su skoro najavili top top top vijest pa produzi Gotze . Dakle ako je vec rekao da ce bit lijepo iznenadjenje onda ja tu ne smatram produzenje ugovora sa Lewijem, po meni bi to prije moglo bit sa Kagawom ili neki novi transfer recimo Sahin :oops: .
Damire ,Sahin vise nema mjesta u BvB.... :lol: 8-)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 maj 2012, 16:17

@ Hz BvB

U to mozes sve i svakog ubjedit al mene ne . Ak mozes shvati me ak ne sta cu ja jbg :lol: :oops: . Dok ima nade pusti da se nadam jbg :) .
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 maj 2012, 16:22

Mats Hummels ove sezone u budnesligi 33 utakmice u ligi i to u prvoj postavi, zatim 6 utakmica u ligi prvaka naravno prva postava, i u kupu 5 utakmica prva postava, 1 u super cupu, 4 za repku i sta mislite koliko je dobio kartona :D ? Evo odgovara dakle u 49 utakmica dobio je 2 zuta kartona . Woow koja klasa koja intelgiencija koje citanje igra sjajna anticipacija koliko je ovaj momak samo pametan to je ne vjerovatno rodjeni world class stoper sto ce i dokazat abd .
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 maj 2012, 06:44

Izvanredna press konferencija je sazvana za danas u 13:30 h. :!:

Mali milion spekulacija se pojavio, od povratka Sahina, Dzekinog dolaska, Kagawinog ostanka, Lewatovog produzenja, etc. :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2012, 09:08

Ako dođe Džekson, ova tema će da explodira :lol: ...ako ništa, nabit' ćemo vam barem 1000+ stranica, ha ya :mrgreen:

Al' bi volio vidjet' Edina u žutom dresu, samo nek' igra protiv Bayerna, to su njegove stare mušterije :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 maj 2012, 09:53

Hare_BvB je napisao/la:Izvanredna press konferencija je sazvana za danas u 13:30 h. :!:

Mali milion spekulacija se pojavio, od povratka Sahina, Dzekinog dolaska, Kagawinog ostanka, Lewatovog produzenja, etc. :?
Najgore je kad takve pizdarije budu sazvane bezveze....to se bar 100 puta dogodilo kad je Bayern u pitanju! :evil: Nemojte se iznenaditi ako bude ništa ;)

Pa diš Džeku dovodik ak se LewanGnjilog neriješiš...
mandraX je napisao/la:Ako dođe Džekson, ova tema će da explodira :lol: ...ako ništa, nabit' ćemo vam barem 1000+ stranica, ha ya :mrgreen:
Samo ti ćeš drkati iz krivih razloga, drugim rječima sanskihBo, dok ćemo mi ovdje drkati jer bi sa ovim transferom BUNDESLIGA OPT poslije transfera Robbena, pomaknula granice svemira! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.