@stomaklija
Slazem se sa tobom

Besplatan ulaz sutra na stadion !
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Više je hljeba otišlo i odlazi u sarajevo nego bilo gdje drugo, ne podržavam ni stomakliju ni tebe.Tkanton je napisao/la: A zbog ljudi kao ti, sto tako misle, Sloboda ce uvijek bit tu gdje je sad, nevidite dalje od svog nosa, vi bi da sjedite u stanu a neko za vas nesto da radi, zato vam i dolaze ovi iz okolice tuzle i uzimaju vam hljeb ispred nosa.
Ma navijači su krivi treba ukinuti Ultrase u BiH ja mislim da su oni glavni krivci za sve. I da treba ovim selendrama tipa Tuzla i Ist. Sarajevo ukinut licence, j e b a t im mater šta hoće višejug-onostalgicar je napisao/la:
eno valjala je stara uprava a osim koji dodje i kaze da je sramota da sloboda ispadne i koji apeluje da se nesto uradi nevalja
majko mila razmisljanja ....
VolimTz je napisao/la:Ma navijači su krivi treba ukinuti Ultrase u BiH ja mislim da su oni glavni krivci za sve. I da treba ovim selendrama tipa Tuzla i Ist. Sarajevo ukinut licence, j e b a t im mater šta hoće višejug-onostalgicar je napisao/la:
eno valjala je stara uprava a osim koji dodje i kaze da je sramota da sloboda ispadne i koji apeluje da se nesto uradi nevalja
Ja im to govorim citavo vrijeme a oni mene napadaju ja nesto mrzim nekog. oni jednostavno nece to da cuju, nece da krenu od sebe.. uvijek je kriv neko drugi samo mi nismo, tako je u citavoj drzavi ne samo u Slobodijug-onostalgicar je napisao/la:svoje greske svaljivat na savez je najlakse al ujedno radi takvog stava su se ljudi koji su stvarno!!! unistili slobodu izvlacili bez ikakvih posljedica
biti realan je ono sto treba....
i btw ako je fk sarajevo tuzilo bivse uprave zbog netransparentnog trosenja para zasto to sloboda ne uradi zasto dozvoliti djubradima da se izvuku...
malo i o tome razmislit
Neka ostane onaj koji zasluzi a ne onaj koji ima tradiciju il ljude iza sebe...
Nisam i neću ulaziti u to oko čega ste se zakačili. Samo pokušajte spustiti tenzije i ne stvarati neku "nerpeljivost" na relaciji okolica-Tuzla zbog onih stvari koje sam gore naveo.Tkanton je napisao/la:Sto se tice komiteta ja sam odma na pocetku ove sezone napiso da su oni gori od proslog saveza samo sto sad ovi znaju na kulturan nacin i ne toliko ofirno radit neke stvari.
A za ovaj post gore ako sam napisu neku laz, ili neku stvar koja nije tacna ili bilo sta drugo sto potice mrznju neka mi neko napise suprotno i da neki dokaz da nije tako, ja cu i FK SLobodi i Fukaram poslat pismo izvinjenja sa svoijim punim imenom i prezimenom.
Hocete nesto bolje a necete da priznate istinu, svaljujete krivicu na druge, ko sad i na mene, ja nesto mrzim Slobodu, volim sarajevo, zelju.... zaboli me briga i za jedne i za druge nit mi u dzep nit iz dzepa...
A eto koliko je vi tuzlaci volite, kad je se placala karta nije bilo jedva ni 1000 ljudi... sad kad je dzabalama svi lete... i vi meni govorite da ja mrzim slobodu
Ma znam druze nije mi to bila namjera uopste, iz gradacca sam, zivim i od gradacca i od tuzle, samo sam napiso par stvari kako stoji on mene odma napada, ocigledno da imate i nekih navijaca kojima pasu ovakve struje u klubuVolimTz je napisao/la:Nisam i neću ulaziti u to oko čega ste se zakačili. Samo pokušajte spustiti tenzije i ne stvarati neku "nerpeljivost" na relaciji okolica-Tuzla zbog onih stvari koje sam gore naveo.Tkanton je napisao/la:Sto se tice komiteta ja sam odma na pocetku ove sezone napiso da su oni gori od proslog saveza samo sto sad ovi znaju na kulturan nacin i ne toliko ofirno radit neke stvari.
A za ovaj post gore ako sam napisu neku laz, ili neku stvar koja nije tacna ili bilo sta drugo sto potice mrznju neka mi neko napise suprotno i da neki dokaz da nije tako, ja cu i FK SLobodi i Fukaram poslat pismo izvinjenja sa svoijim punim imenom i prezimenom.
Hocete nesto bolje a necete da priznate istinu, svaljujete krivicu na druge, ko sad i na mene, ja nesto mrzim Slobodu, volim sarajevo, zelju.... zaboli me briga i za jedne i za druge nit mi u dzep nit iz dzepa...
A eto koliko je vi tuzlaci volite, kad je se placala karta nije bilo jedva ni 1000 ljudi... sad kad je dzabalama svi lete... i vi meni govorite da ja mrzim slobodu
To meni ne možeš reći, jer sam jedan od 15-20 ljudi koji su bili na pokušaju protesta.jug-onostalgicar je napisao/la:
da bi kanton dao neke pare mora tu biti prije toga neka akcija.... to je jasno i djetetu od 4 godine a to se ne pokrece iz stolice i preko racunara sklupit se na ulicama trazit pravdu trazit pare!!! a ne ovdje palamudit ko je kriv i krivicu prebacivat na ljude koji nisu krivi
Ok je to, nekazem da je u komitetu med i mlijeko. al eto nabrojo sam utakmice, rudar, zvijezda, kozara, borac, gdje ste imali odlicne uslove za igrat i tu ste trebali trazit svoju sansu, to ste prokockali, al jos nije gotovo.VolimTz je napisao/la:To meni ne možeš reći, jer sam jedan od 15-20 ljudi koji su bili na pokušaju protesta.jug-onostalgicar je napisao/la:
da bi kanton dao neke pare mora tu biti prije toga neka akcija.... to je jasno i djetetu od 4 godine a to se ne pokrece iz stolice i preko racunara sklupit se na ulicama trazit pravdu trazit pare!!! a ne ovdje palamudit ko je kriv i krivicu prebacivat na ljude koji nisu krivi
A za ovo sa našim upravama se slažem. Ali nije naša uprava branila Slobodi prije par godina da igra u Europi i ne skida naša uprava sada sama sebi licencu.
@Tkanton - ma neke su tu druge stvari, savez je zakinuo na nekim stvarima koje su najbitnije i za šta se zalagalo. A ima i uprave dosta.
Hoce vec sam napisao ..hattab je napisao/la:Hoce biti sutra dzabalama ulaz ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.