adnan24 je napisao/la:Demba ba -ibisevic asistenthilmo je napisao/la:evo Hoff poveo, zna li neko ko je postigao gol????
njegova druga asistencija ako se ne varam
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
adnan24 je napisao/la:Demba ba -ibisevic asistenthilmo je napisao/la:evo Hoff poveo, zna li neko ko je postigao gol????
hilmo je napisao/la:vidim frankfurt vodi, zna li neko ko je tamo poentirao?
Asistencija koja se vidi iz aviona.SALIHOVICmuamer10 je napisao/la:3-0 hoff Marvin Compper, nisam siguran ali mislm da je vedo ass jos jednom
baš ovako, Magath je profesor za ovog armina i vidi se da su pristupi u radu ove dvojice trenera nebo i zemlja. kada je magath otišao neki neradnici u klubu su to jedva dočekali, smetalo im što ih je tjerao da igraju fudbala uz brdo. dvica u wolfsburgu bila sasvim očekivanaFC BAYERN je napisao/la:Skroz je pala igra Wolfsburga, neki govore da trener neigra veliku ulogu u klubu nego igraci, a evo bogami sad se dobro vidi sta je Magath a sta Veh, nebo i zemlja.Dzeki i Ibisevicu je strasno pala forma, nisam gledao ove utakmnice sad ali vidjelo se to protiv Turske, nemogu se porediti kako su igrali prosle sezone.HSV ove sezone jak kao sto sam i ranije govorio, samo ne znam dali su dovoljno iskusni da se bore za titulu mislim da ce i oni pasti u drugom dijelu sezone mozda se i varam ko zna sta se sve moze desiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.