2011-12 - 16, 15
2012-13 - 12, 16
2013-14 - 10, 12
2014-15 - 10, 10
Naravno, ako ne bude problema pa licence kroje ligu.
Gle, liga je trenutno smece, bila je smece i prije nego je Stimac dosa i prosirio je na 16 klubova u svrhu promocije mladih igraca i slicnih pizdarija, ali od kada se prosirila prva liga, druga je izgubila na kvaliteti. Sada imas primjer kada klubovi nezele igrat prvu ligu, a mislim da se nikad nije desilo da barem jedan klub nije bio promoviran.dubrava je napisao/la:Ma samo Dinamo i Hajduk u ligi dvadesetorokruzno, ostali nek igraju ligu za bedaka ili kukuruzišnu ligu i eventualno Kup sekrretara Markovića..

I ta Marsonija je nastala fuzijom sa MV Croatiom mislim, nekad su oni bili stabilan prvoligas, sjecam ih se i nikad ih necu prezalit, imali su solidnu posjedu SB je velik grad i sigurno bi imali i danas po 4-5000 gledatelja. Nadam se da ce se nekad vratit, al tesko kad su sad 3.liga. Drago mi je zbog Varazdina da nece skroz potonut, iako nije po propisima. Steta je da se tako klubovi bacaju u najnize rangove, jer to ce tesko past samo navijacima i ljudima koji vole klub. Da se mene pita, ja bi uveo sankcije po kojim bi odgovarali ljudi koji vode klubove, oni su krivi za sve i oni su duzni da plate cijenu sto nisu igracima obezbjedili plate i sto su od kluba napravili ruglo, a ne da navijaci pate jer su im klubovi baceni u najnizi rang.badblueboylivno je napisao/la:Lakrdija se nastavlja, Varaždin neće, sukladno propisima, u najniži mogući rang, nego će igrati Drugu HNL dogodine. Tako Marsonia 1909, koja je osigurala ostanak nakon izbacivanja Varaždina, ispada iz lige.
Svakim danom dno postaje dublje. Fuj.
A licencu su, iako su je pred dva tjedna dobila samo 3 prvoligaša, ovaj put dobili svih 12 koji su se za istu prijavili. Dakle, kroz godinu dana ne ispraviš nedostatke, izgubiš licencu, i onda sve središ u dva tjedna. Već drugu godinu zaredom. Nevjerojatno. Samo kod najboljeg saveza na svijetu.
Nemam razloga pravdat Hajduka, ali otkako je otišao Bugar, a došao (sad zaboravi kako se zove ovaj novi trener), forsiraju se (što je i dobro u neku ruku) isključivo mladi igrači. Danas protiv Lokomotive je bio samo jedan jedini iskusni igrač, Neretljak. Poslije njega, uz golmana Blaževića (koji ima 26 godina, ali je neiskusan), sve ostalo su golobradi mladići tek izašli iz juniora, a za neke sam prvi put čuo.bekicamir je napisao/la:Ovaj Hajduk kako je los u premijer ligi bi bio u sredini tablice!
Znam to, al ovi ovdje kazu da Hajduk ide od 2.predkola. Moguce da je neka greska, al ne vjerujem, prije ce bit neko minimalno preformiranje po kojem ce Hajduk iz 2. predkoladubrava je napisao/la:Mene je nekad sram otići na ovu temu. Lijepo od tebe Žepčak što pišeš i još vas dvoje troje, al najradije bih ovu temu ukinuo. (Da vas ne pokolebam, samo vi pišite i dalje, ovo je više moje neko zapažanje u bradu).
Hajduk (ne mogu ga naći, uglavnom, onaj smajl što drži ruku preko glave, od stida i srama da ne gleda).
Mislim da Hajduk igra u 3. pretkolu kao nenositelj. Tako je bilo prošle godine, a tako bi trebalo biti i ove godine. HNL je na 21. mjestu u Europi (napredovao za jedno mjesto), naravno, koeficijenti su u pitanju, 18,874. Za vratom pušu Rumunjska i Bjelorusija. Tako da mi nije jasno zašto bi Hajduk išao od 2. pretkola.

Ne kukaj, sad ce Euro, sad ce oni nac nacin da nam mazu oci i bit ce nam dobrobadblueboylivno je napisao/la:Hajduk kreće od trećeg pretkola, Slaven od drugog, Osijek od prvog.
Sramotno prvenstvo je iz nas, hvala najboljem savezu u svijetu; Dinamo, najbolji klub u "regionu" proslavio onako kako je ovakav klub i zaslužio, pred 100 ljudi; bogata Rijeka mućkama sačuvala status; Hajduk rasprodaje ugled kao nitko nigdje; Slaven najsvijetlija momčad ove godine.
Želim da se ovakva sezona više nikad, ali baš nikad ne ponovi.
P.S. A tek postaje veselo u nižim nivoima, gdje Zagrebački NS opstruira promjenu sistema zahtjevom koji će jako vjerojatno proći, a van je svih propozicija.
Zaključak na hrvatski nogomet u sezoni 2011-12:
Jesu, al ovi jos nisu pokazali da ce bit takve se*nje. Sve do onog dana dok ne pokazu da nisu zainteresirani za Ligu ja cu se nadat da su normalniji. Rado bi ja vidio Simica, Bobana, Boksica i tko zna koga jos na celu, al takvi ne zele il nemaju hrabrosti da preuzmu neku funkciju, cast Simicu, nadam se da ce on sa svojim projektom nesto napravit.badblueboylivno je napisao/la:Moj momak, oni su si već podijelili nove uloge, ako neke druge istance ne počiste ovo, doći će samo mlađi Marković i Srebrić u vidu Šukera i Vrbanovića, bez obzira na uspjeh na Euru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.