FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Dobro ste krenuli, evo 1 - 0 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Nail for Real
- Kontakt:
Od istog onog dortmunda kojeg Real dobi 5-0Mirza_Hordas je napisao/la:gubi bayern od dortmunda 1:0, strijelac hummels
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kakva smijesna igra Bayerna... ovaj Brafheid je kalibar Posusja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmo Ribery u drugom poluvremenu, hajmo gol jos jedan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Može li mi neko napisati linkove za gledanje utakmica Bayerna?
Sent from my Philips Smart TV.
- bayern4ever
- Kontakt:
Vodi bayern 2:1 hehehe

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo prizvao sam ga. 3:1. Ribery, slobodnjak.omerbavarac je napisao/la:Hajmo Ribery u drugom poluvremenu, hajmo gol jos jedan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Druže, može li link?omerbavarac je napisao/la:Evo prizvao sam ga. 3:1. Ribery, slobodnjak.omerbavarac je napisao/la:Hajmo Ribery u drugom poluvremenu, hajmo gol jos jedan.
Sent from my Philips Smart TV.
4 1 ......tranje
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
5 1 MUller ..ovaj mali je car....
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
uhhh 1:5 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sorry, nisam bio tu. Ali svakako sam ja gledao na eurosport.dr.adnan je napisao/la:Druže, može li link?omerbavarac je napisao/la:Evo prizvao sam ga. 3:1. Ribery, slobodnjak.omerbavarac je napisao/la:Hajmo Ribery u drugom poluvremenu, hajmo gol jos jedan.
Svaka cast Bayernu na zasluzenoj pobjedi i oni ce na kraju biti prvi kao sto sam i rekao, tesko da ih moze vise iko zaustaviti. Ali ruku na srce ova je pobjeda previsoka ako se zna kako je prvo poluvrijeme odigrao Dortmund, nemojte me pogresno shvatiti Bayern je zasluzio pobjedu i 3-1 bi bio realan rezultat.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto i mi smo dobili 5:1, ali u takmicarskoj utakmici, a ne prijateljskoj.Nail for Real je napisao/la:Od istog onog dortmunda kojeg Real dobi 5-0Mirza_Hordas je napisao/la:gubi bayern od dortmunda 1:0, strijelac hummels![]()
![]()
Prvo poluvrijeme katastrofa, a i Gomez je bio u ofsajdu kod postignutog gola. Drugo poluvrijeme puno bolje, a i svaki sut u gol je bio gol. Jeste primijetili reakciji Riberya nakon gola 
Upravo tako. Prvo mi se ucinilo da je Subotic udario glavom pri pogodku Gomeza, a u stvari van Buyten bio, ofsajd za pola korakaribery je napisao/la:Prvo poluvrijeme katastrofa, a i Gomez je bio u ofsajdu kod postignutog gola. Drugo poluvrijeme puno bolje, a i svaki sut u gol je bio gol. Jeste primijetili reakciji Riberya nakon gola
Nekih 20 min. Dortmund dota bolji i agresivniji, Bayern uputio prvi sut na gol u 29 minuti
U drugom halbzeitu se mnogo toga poklopilo u korist Bayerna, kao sto ti kazes, svaki sut prema golu je i bio pogodak.
Zavuce ga Ribery majstorski, osjetilo se pri izvodjenju slobodnog udarca ona koncentracija i pogled prema golu/golmanu da ce to biti to...
Nakon uslovno receno "sukoba" sa Gaalom, lijepo je bilo vidjeti ono proslavljanje gola. A lijepo ga je i mali Muller zabio. Van Buyten pokusava da diriguje odbranom, pa je u jednom trenutku pravo zagalamio na Badstubera
Dobro je, nova tri boda...valjda je ovo pocetak neke serije kojoj se svi nadamo, ruku na srce, danas Bayern nije bio toliko dobar koliko rezultat pokazuje.
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu,ali rezulatat dosta toga govori
Krkacina,taslacina,tarabljenje
Krkacina,taslacina,tarabljenje
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nisam gledao utakmnicu jer mi je stopalo sto sam gledao preko neta pa sam prekinuo vidio sam samo gol Gomeza glavom i to je to, mozeli mi neko reci jel igrao Robben, a evo vidim da je Ribery usao tek u drugom poluvremenu, a pogledaj ovih Realovaca iznad jedva docekali da ponizavaju kad smo gubili odma ih se desetorca javljaju a kad su vidjeli konacan rezultat nigdje nijednog.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben igrao cijelu utakmicu, solida, onoliko koliko je trebalo. Imao je nekoliko karakteristicnih prodora, ali kazem igrao je koliko je trebalo. Ribery usao u drugom poluvremenu i zabio golcinu iz slobodnjaka, ali nazalost to je sve sto je uradio. Vidi se da jos nije 100% spreman. Muller najbolji.FC BAYERN je napisao/la:Nisam gledao utakmnicu jer mi je stopalo sto sam gledao preko neta pa sam prekinuo vidio sam samo gol Gomeza glavom i to je to, mozeli mi neko reci jel igrao Robben, a evo vidim da je Ribery usao tek u drugom poluvremenu, a pogledaj ovih Realovaca iznad jedva docekali da ponizavaju kad smo gubili odma ih se desetorca javljaju a kad su vidjeli konacan rezultat nigdje nijednog.