FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovako nesto je napravio bio lik pod imenom "borac" ili sa avatarom borca nesjecam se, stalno mu brisu temu
ne znoadem zasto, al u svakom slucaju korisno je imati evidenciju o "domacinstvu" 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
lešinar
???Seyo_TM je napisao/la:Ovako nesto je napravio bio lik pod imenom "borac" ili sa avatarom borca nesjecam se, stalno mu brisu temune znoadem zasto, al u svakom slucaju korisno je imati evidenciju o "domacinstvu"
Osim: Očekuje bolju igru svog tima
Željezničar:
Teže nego u Lukavici
Zbog kartona pauzira Cocalić, vraća se Mešanović...
Fudbaleri Željezničara danas će protiv Travnika odigrati već četvrtu gostujuću utakmicu u prvih šest kola Premijer lige BiH.
U prethodna tri duela van svog terena "Plavi" su upisali po pobjedu, poraz i remi. Prema riječima trenera i menadžera Amara Osima, njegovi igrači morat će danas pružiti više nego u tim mečevima kako bi ostali neporaženi.
- Travnik je ekipa koja kući igra izvrsno, tačno se zna ko šta radi, vrlo su organizirani i konkretni. Na svom terenu do sada su zabili šest golova ekipama koje su igrale evropska takmičenja Zrinjskom i Slaviji - ističe Osim.
Današnju utakmicu Osim je smjestio u sasvim drugi kontekst za razliku od prošlog gostovanja Slaviji u Lukavici (1:1).
- Sada će biti teže, jer smo u Lukavici poveli već u 2. minuti, što je teško očekivati u Travniku. Ako želimo dobar rezultat, moramo svih 90 minuta biti maksimalno koncentrisani - kaže Osim.
Značajnijih promjena u sastavu neće biti, izuzev što zbog kartona ne može igrati Cocalić, čije će mjesto u zadnjoj liniji, vjerovatno, zauzeti Bajić. Nakon suspenzije, u ekipu se vraća napadač Alen Mešanović.
Pobjeda veterana
Na otvaranju pomoćnog terena stadiona Koševo zanimljivu utakmicu odigrali su veterani Željezničara i Sarajeva. Bolji su bili "Plavi" rezultatom 3:2 (Muharemović, Brković, Biščević - Ćenan, Smječanin).
Sarajevo je nastupilo u sastavu Petranović, Fazlagić, Uščuplić, Suljagić, Zukić, Varešanović, Repuh, Ćenan, Smječanin, Turković i Granov (još su igrali Naser i Imširović).
Za Željezničar su igrali Ibrahimović, Biščević, Kurt, Burek, Kunić, Cviko, Zubanović, Brković, Jahić, Muharemović i Gredić (Šopović, Hadžialagić).
http://www.****/sport/fudbal/z ... u-lukavici
Željezničar bez Cocalića protiv Travnika
Nakon odrađenih mini priprema u Foči nogometaše Željezničara u subotu očekuje prvenstvena utakmica u Travniku. Željezničar na drugo uzastopno gostovanje putuje bez Cocalića, a pod znakom pitanja su i nastupi Muharemovića i Mirsada Bešlije, dok se u momčad vraća Alen Mešanović.
- Vjerujemo da možemo do dobrog rezultata, jer smo objektivno kvalitetnija ekipa. To trebamo na terenu i dokazati i uspjeh neće izostati, izjavio je trener Željezničara Amar Osim.
Sportin . ba
Nakon odrađenih mini priprema u Foči nogometaše Željezničara u subotu očekuje prvenstvena utakmica u Travniku. Željezničar na drugo uzastopno gostovanje putuje bez Cocalića, a pod znakom pitanja su i nastupi Muharemovića i Mirsada Bešlije, dok se u momčad vraća Alen Mešanović.
- Vjerujemo da možemo do dobrog rezultata, jer smo objektivno kvalitetnija ekipa. To trebamo na terenu i dokazati i uspjeh neće izostati, izjavio je trener Željezničara Amar Osim.
Sportin . ba
Šehić, Čolić, Radovanović, Mešić, Bajić, Bekrić, Ćulum, Bešlija, Mešanović, Popović, Svraka (Mehić). Trener: Amar Osim.
Igramo sa dva ili tri napdača..

Igramo sa dva ili tri napdača..
Oklena ti to ili si ti sastavio?nime_tm87 je napisao/la:Šehić, Čolić, Radovanović, Mešić, Bajić, Bekrić, Ćulum, Bešlija, Mešanović, Popović, Svraka (Mehić). Trener: Amar Osim.
Igramo sa dva ili tri napdača..![]()
avaz
- RK Gradacac
- Kontakt:
Hvala na komplimentima al nisam ja deckochanchi je napisao/la: Pametan si ti dečko !!!
U predhodnim sezonama često sam razmišljao da napravim ovakvu tabelu(po nekom drugom principu ali istoj suštini). Slažem se da je u ovakvoj ligi itekako mjerodavna.Čestitke i pozdrav!
@Sejo_TM nisam ja ovo copy/paste ovo je cisto iz moje glave, iako nije neka mudrolija al cisto da ne ispadne da sam osoba koja kopira tudje...
010 ISN'T JUST A CODE
U avazu je umjesto popovica serdarevic (evo drzim ga u rucinime_tm87 je napisao/la:avaz
Ma nisam rekao da kopiras nego samo rekao da sam vec vidio tj da je neko pravio ali mu brisu stalno...RK Gradacac je napisao/la:Hvala na komplimentima al nisam ja deckochanchi je napisao/la: Pametan si ti dečko !!!
U predhodnim sezonama često sam razmišljao da napravim ovakvu tabelu(po nekom drugom principu ali istoj suštini). Slažem se da je u ovakvoj ligi itekako mjerodavna.Čestitke i pozdrav!![]()
@Sejo_TM nisam ja ovo copy/paste ovo je cisto iz moje glave, iako nije neka mudrolija al cisto da ne ispadne da sam osoba koja kopira tudje...
Sehic
colic radovanovic mesic bajic
culum bekric stanic serdarevic (nisam cuo ko je peti u vezi)
mesanovic
8. min 4 kornera za travnik...
colic radovanovic mesic bajic
culum bekric stanic serdarevic (nisam cuo ko je peti u vezi)
mesanovic
8. min 4 kornera za travnik...
pocetni pritisak travnika je prosao,i cini mi se da igramo sa dva spica a ne sa 5 veznih ali i ja nisam cuo fino sastav, jedna stvar mi nije jasna-kako ovaj stanic igra, on je bezzze igrac, nikad nista nije niti ce konkretno napraviti na terenu,
placa da igra,vrlo jednostavno...
Igramo sigurno sa jednim spicem...ucinilo mi se da je svraka u sredini...muamer10 je napisao/la:pocetni pritisak travnika je prosao,i cini mi se da igramo sa dva spica a ne sa 5 veznih ali i ja nisam cuo fino sastav, jedna stvar mi nije jasna-kako ovaj stanic igra, on je bezzze igrac, nikad nista nije niti ce konkretno napraviti na terenu,
Dobar je stana samo je malo tanji sa odbranom (zato vjerovatno i nije u prvoj postavi), a sa loptom sve zna...sa amarovim ustrojem ce on biti fino krilo...
- TheManiacs
- Kontakt:
yebo ovu stranicu najmanje na live text pisu o Zelji i travniku , Puu
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TheManiacs je napisao/la:yebo ovu stranicu najmanje na live text pisu o Zelji i travniku , Puu
ma drug ne pisu oni nista, nije mi jasno odkud im onfo za modricu, slusaju na bhr1 i pisu, eto tako rade, a tu su trenutno Vijesti, ovo za modricu mozda na nekom drugom radiu nasli,
prvo poluvrijeme 0-0
- TheManiacs
- Kontakt:
sta seru ovo i na radiju kofo neki dnevnik,pa im traje pola sata
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- TheManiacs
- Kontakt:
swi koji slusaju na radiju tekmu,znaju li koja je frekvrencija ,ajd nije bitno ak sam pogresno napiso ovo 
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bilalinho2
- Kontakt:
imas 101.7 i 95. 7 mghzTheManiacs je napisao/la:swi koji slusaju na radiju tekmu,znaju li koja je frekvrencija ,ajd nije bitno ak sam pogresno napiso ovo
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.