FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kako buki odgovori gospodski, spusti ovog ušlju što se javio..
kolika god da je bila karta vama na sjeveru tolika je bila i navijacima Zelje na sjeveru Grbavice, a vi kada ste povecali kartu za za jug Koseva, tada je sjever (po kategoriji identicna tribina) bio ne vise od 5 KM...skoJa je napisao/la:Kada ste vi stavili kartu za derbi 15KM za sezonu 2008/09 bilo je "Bravo upravo!", a kada je Sarajevo stavilo 15KM onda su papci,itd. Ko nece da dodje, uvijek nadje neki razlog.
tako da Mi imamo pravo pricati sta hocemo i govoriti vam sta hocemo, a ti sjedi i razmisli ko je tu ispao papk a ko dongospo... kao i uvjek.
Evo Torlak reko da mu je u derbijima najteze bilo cuvati Lazu
Kako ce onda Adila
Kako ce onda Adila
FKŽ !
sto je puno 15 Km ? kad je vama 20 km ulaz na zapad, protiv Travnika i to ? 
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ne kontam šta vam smeta ulaznica od 15 maraka? ah da, ipak je teško tolike pare tražiti od roditelja 
pacovi_tu_ima je napisao/la:ne kontam šta vam smeta ulaznica od 15 maraka? ah da, ipak je teško tolike pare tražiti od roditelja

DRUG NEBI TI PUNCA
- rastafarian
- Kontakt:
pacovi_tu_ima je napisao/la:ne kontam šta vam smeta ulaznica od 15 maraka? ah da, ipak je teško tolike pare tražiti od roditelja

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
seyoniii je napisao/la:PRPA ??????The Maniacs '87 je napisao/la:Samo se treba cuvati belaja poslije meca. Oni su takvi papci da kada gube pocnu razbijati sve sto vide tako sad kad ih pobjedimo na kosevu imace razlog za belaj
VOLIM TE ZELJO
hoce se moc negdje na yt pogledat ta emisija...... kako se zove emisijainacefindecko je napisao/la:kako buki odgovori gospodski, spusti ovog ušlju što se javio..
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Ne dobiste vi od mene 15 km!Ja sutra aBd na nasu Grbavicu protiv Slavije maximalno dati podrsku igracima kao i gotovo svaku tekmu tamo ! A vi se sirite na Kosevu koliko god zelite ja cu uz tv popratit nas Željeznicar i ne sumnjam u pobjedu,mada kada bi organizovali na Grbavici dosla bi !
A sto se tice posjete sutra ako ne bude 8-10 hiljada ja vise ne znam sta je s ovim nasim navijacima
Koja im bolja pozivnica treba za sutra ?!Lijepo vrijeme,slavljenicka atmosfera aBd ,raja i zahvala momcima i Amaru sto nas cine ponosnim !
VOLIM TE ŽELJO !
A sto se tice posjete sutra ako ne bude 8-10 hiljada ja vise ne znam sta je s ovim nasim navijacima
VOLIM TE ŽELJO !
Željeznicar za život cijeli !
AJ ne seri čuj bio 20 km.raspitaj se malo bolje.aS_Roma je napisao/la:sto je puno 15 Km ? kad je vama 20 km ulaz na zapad, protiv Travnika i to ?
- SarajlijaTM
Sto ih isfurase za karte hahahahahahahahahaha
ma ko ih hebe idemo na te ulaze valjda nece biti divovaTeaM87 je napisao/la:Izgleda da ce na zapadu biti otvorena samo dva ulaza, i to oni blize sjeveru.
VOLIM TE ZELJO
Gdje ste gospodo nismo vas prepoznalitu i tamo je napisao/la: kolika god da je bila karta vama na sjeveru tolika je bila i navijacima Zelje na sjeveru Grbavice, a vi kada ste povecali kartu za za jug Koseva, tada je sjever (po kategoriji identicna tribina) bio ne vise od 5 KM...
tako da Mi imamo pravo pricati sta hocemo i govoriti vam sta hocemo, a ti sjedi i razmisli ko je tu ispao papk a ko dongospo... kao i uvjek.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
.TM87doboj je napisao/la:hoce se moc negdje na yt pogledat ta emisija...... kako se zove emisijainacefindecko je napisao/la:kako buki odgovori gospodski, spusti ovog ušlju što se javio..
zz
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- The Maniacs '87
- Kontakt:
adnanhz je napisao/la:Gdje ste gospodo nismo vas prepoznalitu i tamo je napisao/la: kolika god da je bila karta vama na sjeveru tolika je bila i navijacima Zelje na sjeveru Grbavice, a vi kada ste povecali kartu za za jug Koseva, tada je sjever (po kategoriji identicna tribina) bio ne vise od 5 KM...
tako da Mi imamo pravo pricati sta hocemo i govoriti vam sta hocemo, a ti sjedi i razmisli ko je tu ispao papk a ko dongospo... kao i uvjek.pa valjda ce cijene zapada biti i nasim navijacima koji budu na to tribini i druga stvar samo mi nadji gdje su iste cijene sektora ili tribine sa najvjernijim domacim navijacima i gostima
Komsinicemi vama nikad nismo povecali cijenu niti cemo ikada u buducnosti uvjek nam je sjever izmedju 8-10 i vama toliko bude kad dodjete, a vama je zapad uvjek 10 a mi kad dolazimo 15 tako da nema price mi vama dizemo cjene i to...
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
a bas cemo da vidimo ko ce da bude na toj tribini od vasihadnanhz je napisao/la:Gdje ste gospodo nismo vas prepoznalitu i tamo je napisao/la: kolika god da je bila karta vama na sjeveru tolika je bila i navijacima Zelje na sjeveru Grbavice, a vi kada ste povecali kartu za za jug Koseva, tada je sjever (po kategoriji identicna tribina) bio ne vise od 5 KM...
tako da Mi imamo pravo pricati sta hocemo i govoriti vam sta hocemo, a ti sjedi i razmisli ko je tu ispao papk a ko dongospo... kao i uvjek.pa valjda ce cijene zapada biti i nasim navijacima koji budu na to tribini i druga stvar samo mi nadji gdje su iste cijene sektora ili tribine sa najvjernijim domacim navijacima i gostima
ovaj novinar sa alfe je totalni ljakse 
- inacefindecko
- Kontakt:
ovaj voditelj sam sebi u riječ upada..
kako nije ? .. pa svaku tekmu vam je 20 ulaz na zapad ?DANDY je napisao/la:AJ ne seri čuj bio 20 km.raspitaj se malo bolje.aS_Roma je napisao/la:sto je puno 15 Km ? kad je vama 20 km ulaz na zapad, protiv Travnika i to ?
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Plavamamba i 14 gostiju.