Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Dushi_Rob
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Dushi_Rob » 07 maj 2012, 22:41

bagrcavi je napisao/la:Ima ovaj moj rođak Anel, igra ovako po terminima, igro je i za razred dok je išo u školu.Napadač je, tu smo tanki, a sljedeće sedmice ide u Njemačku da radi na baušteli, mogli bi ga zvati u repku, ja sam već Papeta kontaktiro.
Momak, jes` ti ikad gled´o Avdiju pa tako mislis o njemu ?
Ne kazem ja da mora igrat u repki, al kad vi gurate tamo nekog Zebu il ne dao mi Bog, Adilovica, zasto ne probati i sa Avdijom ...
Da je bio pametniji, mogao je dan danas igrati u najgorem slucaju u Sparti, a kamo li negdje u ligama petice. Zahebo se dobro sto nije htio sacekat tu jednu sezonu u Pragu, nego otisao u slabiji klub da igra u "prvoj" ...
Mogao bi se probati, sto da ne ?! Napraviti neku tekmu za igrace iz PL pa probati sve redom, kao ono sto je bilo protiv Slovacke ja msm.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2012, 22:46

Kakve igrače predlažete ovaj moj rođak bi bio pojačanje.Husejinović, Adilović, Vršajević :shock: :shock: :shock:
malo realnosti molim vas ! ;)
Trenutno za sljedeću prijateljsku zaslužuje poziv Kvesić jer momak igra fantastično, a na lijevom beku smo deficitarni.I možda, ali kažem možda Svraka jer je u dobroj formi, a može i puno trčati.Ostalo, pa ni Zeba, teško da će ikad dobiti poziv.
DRUG NEBI TI PUNCA

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 07 maj 2012, 22:57

bagrcavi je napisao/la:Kakve igrače predlažete ovaj moj rođak bi bio pojačanje.Husejinović, Adilović, Vršajević :shock: :shock: :shock:
malo realnosti molim vas ! ;)
Trenutno za sljedeću prijateljsku zaslužuje poziv Kvesić jer momak igra fantastično, a na lijevom beku smo deficitarni.I možda, ali kažem možda Svraka jer je u dobroj formi, a može i puno trčati.Ostalo, pa ni Zeba, teško da će ikad dobiti poziv.
Super to, ekstra, al jel mora bit svaki iz Zelje ?!
Eto mali Suljic igra fino, pa i onaj iz Zrinjskog stoper, Sunjic meni se cini. Ima i onaj defanzivac iz Sirokog...
Ne mora sve biti navijacki , hajmo realno, a po meni realno, ako bi se organizovala takva jedna utakmica, Vrsajevic treba biti na uzem spisku !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2012, 22:59

Kažem ti samo Kvesić jer smo tanki na toj poziciji.A što se tiče neke repke iz naše lige, onda bi sigurno Vršajević imao mjesta, kao i Purić, Suljić i ostali igrači koji imaju neki kvalitet.
DRUG NEBI TI PUNCA

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 07 maj 2012, 23:06

bagrcavi je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:dje ces ba njega u repku, frajer 6 godina nije lopte dotak'o...ev ga sad radi k'o izbacivac u jednoj diskoteci, a rekreativno igra za sarajevo...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je to ocm.

dobar je Said, al za izbacivača.
[youtube][/youtube]

Posla vala tog dugo prizivanog Cocalica kod Lutve na kafu. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 maj 2012, 12:02

bhfanatic14 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Seferovica stvarno treba polako pozvati. Ne da Svicarci dodju na neke ideje.
bhfanatic14 je napisao/la:Nusmir Fajic (Mura) ima ponudu od Eintrachta iz Frankfurta...
Izvor?
JA ;)
:D

Ok, dobar si izvor.
Na Transfermarktu isto pricaju o njemu. Mozda ga Frankfurt cak dobije bez transfersume.
http://www.transfermarkt.de/de/nusmir-f ... eite1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Menadzer Frankfurta je prije bio kod MSV Duisburg, a ovi su ga htjeli dovesti u njegovo vrijeme. I to prije nego sto je Fajic zaigrao ovako dobro u Sloveniji. Dakle veoma moguc transfer. Eno navijaci Frankfurta se potajno nadaju "novom Dzeki" i da i njih jedanput zadesi takva sreca. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 maj 2012, 12:29

Principatus je napisao/la: :D

Ok, dobar si izvor.
Na Transfermarktu isto pricaju o njemu. Mozda ga Frankfurt cak dobije bez transfersume.
http://www.transfermarkt.de/de/nusmir-f ... eite1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Menadzer Frankfurta je prije bio kod MSV Duisburg, a ovi su ga htjeli dovesti u njegovo vrijeme. I to prije nego sto je Fajic zaigrao ovako dobro u Sloveniji. Dakle veoma moguc transfer. Eno navijaci Frankfurta se potajno nadaju "novom Dzeki" i da i njih jedanput zadesi takva sreca. :D
Bio bi to pravo dobar transfer ;)
Eintracht ove sezone igra Bundesligu, još ako bi se dobro snašao.
Eto nam novog napadača za reprezentaciju :D
Mislim da ovako dobra sezona u Sloveniji, neće proći nezapaženo, 18 golova, ode on sigurno negdje ;)
Deder nam prevedi, koji komentar od navijača :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 maj 2012, 13:41

Henry je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:dje ces ba njega u repku, frajer 6 godina nije lopte dotak'o...ev ga sad radi k'o izbacivac u jednoj diskoteci, a rekreativno igra za sarajevo...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je to ocm.

dobar je Said, al za izbacivača.
[youtube][/youtube]

Posla vala tog dugo prizivanog Cocalica kod Lutve na kafu. :mrgreen:
Zaista je nevjerovatno da ovakav potencijal propadne kao zeton...
Ovo se moze samo nama Bosancima desiti...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 maj 2012, 15:58

Za_raju je napisao/la: Zaista je nevjerovatno da ovakav potencijal propadne kao zeton...
Ovo se moze samo nama Bosancima desiti...
I sa 20 kila viška, za sve igrače u onom meču Sarajevo-Zrinjski je Mesi :P
Neki se smiju, što ga Hairlija spominje, a sigurno da skine kile i kad prođe prave pripreme, da će ubjedljivo biti najbolji igrač u ovoj našoj ligi ;)
Ako mu fudbal ponovo bude na prvom mjestu, sigurno da se u budućnosti može računati na njega, vidi se da on nije zaboravio igrati lopte, e sad što nije mislio glavom i što se onako zapustio, sam je kriv. :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 maj 2012, 17:38

Cekaj na lijevom beku smo deficitarni, a na krilu nismo??? Imamo samo Lulica, te nade Stevanovica i Viscu. I da i Avdija igra odlicno protiv nasih ekipa, kao i Kvesic zasto onda da jedan zasluzuje drugi ne?? Zato sto je mladji? Za to ima mlada reprezentacija. Kao sto vec ranije rekoh nikoga ja iz nase lige ne bih zvao. Neka se dokaze ovdje, pa nek onda proba u jacoj ligi i onda tek mozemo o necemu raspravljati. Kad smo kod lijevog beka mislim da je i Subasic odigrao nekih 20 utakmica(koju utakmicu gore dole) znaci i on dolazi u obzir.
Ljevakovic,Mahmutovic,Buric,Stevanovic,Visca,Vranjes1 i Vranjes2(znam kako se zovu ovako zanimljivije) te jos ondaj Hadzic to se mroa probati sad u prijateljskim.
Edit: I Cocalic, ali njeg bih prije na stopera nego na defanzivnog veznog.
Celik!3,2,2.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 08 maj 2012, 18:02

nemoj zaboraviti zukanovic-a

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 maj 2012, 18:10

Ti porediš Josipa Kvesića koji igra u šampionu i finalisti kupa (moguće i osvajaču kupa), koji je član mlade reprezentacije, i Vršajevića koji igra za ekipu iz donjeg dijela tabele :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 maj 2012, 18:34

bagrcavi je napisao/la:Ti porediš Josipa Kvesića koji igra u šampionu i finalisti kupa (moguće i osvajaču kupa), koji je član mlade reprezentacije, i Vršajevića koji igra za ekipu iz donjeg dijela tabele :roll:
Kao sto sam vec rekao,nije bitno u kojoj ekipi igra, vec je bitno PROTIV kakvih ekipa igra. Dobro statisticki ce vise pokazati u jacoj ekipi, odnosno njegove asistencije ce bolje iskoristiti bolji igraci nego Avdijine koje ne znaju iskoristiti, ali zar ne bi bio bolji bek da odlicno igra PROTIV Zelje??? I da rece Amar Osim da je Avdija uz Purica(koji je pao u formi) jedan od najboljih ako ne i najbolje krilo u ligi. Ova cinjenica o jacim i slabijim ekipama vrijedi u nasoj ligi zato sto nam je liga nedovoljno kvalitetna, te u 3-4 ekipe imas prava krila koji lice na igrace i kakve bi Kvesic u reprezentaciji trebao zaustavljati, ostalo su sve smijesni igraci. Npr. u Engleskoj je vec bitno da igras u jacoj ekipi jer i ove najslabije imaju dobre igrace i ni protiv jedne ekipe nije lahko.
Celik!3,2,2.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 maj 2012, 20:11

legenda reala je napisao/la: Bio bi to pravo dobar transfer ;)
Eintracht ove sezone igra Bundesligu, još ako bi se dobro snašao.
Eto nam novog napadača za reprezentaciju :D
Mislim da ovako dobra sezona u Sloveniji, neće proći nezapaženo, 18 golova, ode on sigurno negdje ;)
Deder nam prevedi, koji komentar od navijača :P
Pa bilo bi dobro. Doveli bi ga vjerovatno prvo kao zamjenu, ali kad tad bi dobio svoju sansu.
Preveo sam komentar gore. :D

Nego eno citam, da Zukanovic ponovo preko novina porucuje, da zeli biti pozvan. Malo pretjeruje sa tim, ali poslije ove sezone istinski je zasluzio poziv, posebno poslije ove povrede Spahica.

Susic izgleda planira da pozove 5 novih igraca.
To bi mogli biti:
  • O. Vranjes
  • S. Vranjes
  • Zukanovic
  • Cocalic
  • Vranjcic
  • Bicakcic
  • Stevanovic
  • Hadzic?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 maj 2012, 20:22

Sumnjam da će Vrančić i Bičakčić dobiti poziv.
Jesu li gotovi papiri za Hadžića ?

EDIT: na kojeg Vrančića se misli ???

Mario Vrančić je potpisao za SC Paderborn 07 od 1.7.2012. a trenutno je u 2. timu Dortmunda.
http://www.transfermarkt.de/de/mario-vr ... 39372.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Njegov brat Damir igra zajedno sa Bičakčićem za Eintracht Braunschweig.
http://www.transfermarkt.de/de/eintrach ... in_23.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 08 maj 2012, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 08 maj 2012, 20:47

vjerovatno nisu, inace bi se culo negdje

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 maj 2012, 20:52

Misli se na Vrancica iz Braunschweiga, sumnjam da bi on mogao, takodjer i Bicakcic, koji nema papire, znate i sami da nije nastupio za U21 repku, a ako vec bude imao papire, bice na spisku Jagodica. Za stopersku pozicijiu probati Cocalica ili Zukanovica, jedine su opcije pored Pandze, a Safet je rekao da razmislja i o Nadarevicu. Ogi Vranjes takodje ima neke sanse da se nadje na spisku

O ostalim, Stevanovic ima zagarantovan poziv, a mogao bi se i A. Hadzic naci na spisku, ako bude sve ok sa papirima.

U napadu, ne ocekujem neka iznenadjenja, Zec vjerovatno da ce se vratiti kao 3. napadac.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2012, 21:41

Znam da je Ivica Grlic igrao prijateljsku i prije nego sto je dobio drzavljanstvo, moze li i Hadzic?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amseboy
Kontakt:

Post Postao/la amseboy » 08 maj 2012, 21:43

mogao bi i VIscu vise zvatii.. citam danas za neka nova 5 igraca.. edin cocalic mislim, nije los igrac.. ali sto nezove i viscu i zeca ?? sve vise i vise sere pape

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2012, 22:02

Visca, Stevanovic, Zukanovic, Ognjen Vranjes, Ljevakovic, Buric i Cocalic zasluzuju poziv. Ne znam gdje iskopase Vrancica i Stojana Vranjesa odjednom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.