te su najslađepintol_TM87 je napisao/la:taman 79pintol_TM87 je napisao/la:Galatasaraj daje vise od 78 poena
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
momci pitanje jedno...imam listic 6/8 sistem, dobitak 338KM.....minimalni dobitak 5,5, a max 22,7KM......eh koliko bi mi mogao biti dobitak otprilike ako pogodim 5 od 8, a ova ostala 3 da se kvota obracunava 1(lampard, drogba i gerrard da daju gol)...jel smijesna cifra ili je neka pristojna?
bravo pintol ja te kontao ispraitti i u williams online tamo ponudjeno 79,5 joj reko da li cu ma necu peh sam sto nije 78 hehehehepintol_TM87 je napisao/la:taman 79pintol_TM87 je napisao/la:Galatasaraj daje vise od 78 poena
sta je s ovog cluja
igrao sam daju gol
i bilo 0 1
i onda prekid i 0 0 na rezultatima
sta ce se desiti u premieru
igrao sam daju gol
i bilo 0 1
FK Sloboda Tuzla
wwin sad likuje, premier tuguje
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ahaha a ispricaj prije toga kako si srcani dobio sa zagrebom hahah jbt 76:76 2.5minute do kraja
Zadnja izmjena: vecaveca, dana/u 08 maj 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kako mislis dobitak 338,a max 22.7 ?djonla je napisao/la:momci pitanje jedno...imam listic 6/8 sistem, dobitak 338KM.....minimalni dobitak 5,5, a max 22,7KM......eh koliko bi mi mogao biti dobitak otprilike ako pogodim 5 od 8, a ova ostala 3 da se kvota obracunava 1(lampard, drogba i gerrard da daju gol)...jel smijesna cifra ili je neka pristojna?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
zagreb je glat,ovo je bruka,covjek nekad ne moze da vjeruje sta mu se desava ,no idemo dalje 
Faraon iz Visokog je napisao/la:Kako mislis dobitak 338,a max 22.7 ?djonla je napisao/la:momci pitanje jedno...imam listic 6/8 sistem, dobitak 338KM.....minimalni dobitak 5,5, a max 22,7KM......eh koliko bi mi mogao biti dobitak otprilike ako pogodim 5 od 8, a ova ostala 3 da se kvota obracunava 1(lampard, drogba i gerrard da daju gol)...jel smijesna cifra ili je neka pristojna?
u slucaju da pogodim 6 od 8
- pintol_TM87
- Kontakt:
u premieru i lutriji je bila granica 78.5..zao mi je sto si pao na tom..
dali su u prvoj četvrtini 29 poena i eto jedva nagurase
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ajde neki nba za veceras prijedlozi ?? za visoki ulog
kakav Rose ba, nece on igrat ni sljedece sezone__EmIr__ je napisao/la:od toga igr'o bynum-a mislim da je siguran i brand-a zamalo odigrahLenBias je napisao/la:bynum skokovi over 10,5
brand skokovi over 6,5
cikago 1
lakers 1 (mozda i hendikep 1 na 5,5)
sta mislite o tome? ovo mi je na prvu naumpalo nekako na osnovu zadnjih utakmica. Nesto mi chicago vukao na dvojku al buduci da ce izgleda igrat D.Rose mislim da bi i to trebao biti kec
. Mogao bi ti sutra po lovu lako drug
![]()
niko ne znaPity1900 je napisao/la:sta je s ovog cluja
igrao sam daju gol
i bilo 0 1
ili niko nije vidio
FK Sloboda Tuzla
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa ako si igrao na Barthel zasluzujes da padnes jer kvota 2,40 na 5-6 igracicu svijeta protiv 35 bez ikakvog rezona ili sam ja nesto propustio je cista glupost, ako si imalo iskusan kladionicar onda bi ovdje trazio "iznenadenje".stomaklija je napisao/la:Ajmo ovako, vrhunska teniserka - Primjer - Jankovic-jučer. Top teniserka. Živi i zaradjuje za život a bavi se tenisom. Servis???? Znaš li ti servirati, do sutra bi mogla igrati, svoj servis ne može uzeti. Evo sad ova Barthel, sreća pa nema live stream. Živce mi pojede, možeš li uzeti svoj servis???? Tuko jedna, pih....iznervira se đzab za dzabe.![]()
![]()
![]()
![]()
cccccccc
Listic
La Lakers-Denver (+5,5) h1 1.85
Indiana-Orlando (+10,5) h2 1.85
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- stomaklija
- Kontakt:
Iskreno ne igram puno tenis, žene pogotovo. Al ajde ovdje sam ukapirao par likova i cijeli dan se trpa na Barthel. Cccccc, i aj prepisem i gle čuda. Hebene svoje serve ne može uzeti :ugeek:10DelPiero je napisao/la:Pa ako si igrao na Barthel zasluzujes da padnes jer kvota 2,40 na 5-6 igracicu svijeta protiv 35 bez ikakvog rezona ili sam ja nesto propustio je cista glupost, ako si imalo iskusan kladionicar onda bi ovdje trazio "iznenadenje".stomaklija je napisao/la:Ajmo ovako, vrhunska teniserka - Primjer - Jankovic-jučer. Top teniserka. Živi i zaradjuje za život a bavi se tenisom. Servis???? Znaš li ti servirati, do sutra bi mogla igrati, svoj servis ne može uzeti. Evo sad ova Barthel, sreća pa nema live stream. Živce mi pojede, možeš li uzeti svoj servis???? Tuko jedna, pih....iznervira se đzab za dzabe.![]()
![]()
![]()
![]()
cccccccc
Listic
La Lakers-Denver (+5,5) h1 1.85
Indiana-Orlando (+10,5) h2 1.85
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zao mi je onda sto nisam prije napisao jer sam i ja vidio da ih je dosta odigralo na nju iako nijedna teniserka nije u nekoj izricitoj formi a takoder nije bilo nekih povreda za koje znam. Bas mi je bila cudna ta kvota, ja sam morao odigrati na Carolinu.
Edit:
Chicago - Philadelphia - 171,5 Over - 1,85
Edit:
Chicago - Philadelphia - 171,5 Over - 1,85
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 08 maj 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !

Evo jedan od danas
Molio bih ako neko ima stranicu sajt ili forum na kojem se mogu vidjeti izostanci igraca,,povrede i sl. to je 70% analiza tekme ???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Arna-Bjornar - Hodd 1 KVOTA: 8,70
09. 05 2012 u 18:00 h | Nogomet »Norveška »Kup
Arna-Bjornar je iz Divizije 3, jaka ekipa u Diviziji i veoma su dobri i jaki kod kuce. Igraju s najjacom ekipom i nemaju vecih problema sa izostancima. Hodd je iz Adeccolige, iz donjeg dijela, predzadnji sa samo 1 pobijedom i tri poraza. U gostima imaju dva poraza i gol razliku 2-9. Za ovu kup utakmicu trener je odlucio da odmara vecinu igraca iz prvih jedanaest te da sansu igracima s klupe i juniorima jer ga kup nezanima zele se posvetit ligi gdjde zele osigurati optanak. sreto ko prati kome je velka kvota nek igra 1x...Vrijedi probati
09. 05 2012 u 18:00 h | Nogomet »Norveška »Kup
Arna-Bjornar je iz Divizije 3, jaka ekipa u Diviziji i veoma su dobri i jaki kod kuce. Igraju s najjacom ekipom i nemaju vecih problema sa izostancima. Hodd je iz Adeccolige, iz donjeg dijela, predzadnji sa samo 1 pobijedom i tri poraza. U gostima imaju dva poraza i gol razliku 2-9. Za ovu kup utakmicu trener je odlucio da odmara vecinu igraca iz prvih jedanaest te da sansu igracima s klupe i juniorima jer ga kup nezanima zele se posvetit ligi gdjde zele osigurati optanak. sreto ko prati kome je velka kvota nek igra 1x...Vrijedi probati
svaka cast na dobitkuCospy89 je napisao/la: Molio bih ako neko ima stranicu sajt ili forum na kojem se mogu vidjeti izostanci igraca,,povrede i sl. to je 70% analiza tekme ???
zasto to ne dijelis i sa nama
http://www.soccerway.com" onclick="window.open(this.href);return false;
probaj tu
imaju neke utakmice pisu povrede i to
nema za sve
ako ko ima bolju i ja bi volio
FK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.