dočete vi nama na megdanRed je napisao/la:Vidi ti koliko je Velez dao golova u 5 utakmica
Za par sati ce biti jos vise
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
lešinar
Re: FK Velež
lešinar je napisao/la:dočete vi nama na megdanRed je napisao/la:Vidi ti koliko je Velez dao golova u 5 utakmica
Mozda vam i bod ostavimo ako budemo raspolozeni :p
- Ribery FCB
- Kontakt:
Nemojte se odma kovati u zvijezde, tek je pocelo prvenstvo, proslih godina ste se borili da ne ispadnete brate, bili ste i u prvoj ligi, nemojte se odma kovati u "crvene zvijezde", tek je pocelo!
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
Upravo tako, samo sto dok smo se borili za opstanak i igrali u prvoj ligi nismo se kovali u zvijezde, a neki i u tim situacijama to rade, svjesni smo mi svojih zelja i mogucnostiRibery FCB je napisao/la:Nemojte se odma kovati u zvijezde, tek je pocelo prvenstvo, proslih godina ste se borili da ne ispadnete brate, bili ste i u prvoj ligi, nemojte se odma kovati u "crvene zvijezde", tek je pocelo!
- Ribery FCB
- Kontakt:
Ja vam kažem prijateljski, ja volim Velež 
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
mala moja jesi˙l čula
Velež vodi 1-0
joj poludiću što nisam na tekmi , zub me zeza mamu mu ..
Velež vodi 1-0
joj poludiću što nisam na tekmi , zub me zeza mamu mu ..
Ušao Obad umjesto Juge , sad će ga Aca zavaliti aBd...
- bilalinho2
- Kontakt:
ljudi hocel ovaj velez dati go jbt u prethodnim tekmama po 5 0 sad 0 0 70 minut
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- bilalinho2
- Kontakt:
jebote velez cccccccc nemogu vjerovat po 5 0 dobijaju a sad celiku koji je zadnji nemogu barem 1 ccccccccccccccccccccccccc
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- bilalinho2
- Kontakt:
penal za velez 92 minut
edit promasio obad **** ti majku idi u penziju
edit promasio obad **** ti majku idi u penziju
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- TheManiacs
- Kontakt:
skino bilobrk, joj a mislili lopovski uzet slabom celiku 3 boda... Celik naprijed
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
penal e kipa pa ima boga da je ko zrno graska nema nista na stimanje
- bilalinho2
- Kontakt:
ma boli me briga nego pado na kladionici na njima ccccccccccccccccccccccccTheManiacs je napisao/la:skino bilobrk, joj a mislili lopovski uzet slabom celiku 3 boda... Celik naprijed
velez kraj 0 0 maju im oderem
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
-
pirotehnik
- Kontakt:
jeste smjesni, penal i odma stimanje.. jeli uopste gledate utakmicu? 
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
vi ste najavljivali 5 komada ja nevidi ni jedan dali travniku pa mislite i celiku cete e sto ste pobjedzivali to vam je sve sad vam slijedi hladan tus jer ste u nastavku prvenstva gotovipirotehnik je napisao/la:jeste smjesni, penal i odma stimanje.. jeli uopste gledate utakmicu?
E evo da se opet javim ovim sto su hvalili Velez i njihovo valjanje na terenu protiv Sarajeva odnijetim bodom i zbog nekakvih napada na njegove igrace a zaboravili su da se iz Vrapcica jedva ziva glava izvuce valjda se Celikovi igraci vrate zivi i valjda ih zbog remija nisu lomili na terenu!Eto tek je pocelo sacete opet za opstanak da se borite
- Robijas007
- Kontakt:
Robijas007 je napisao/la:Dobro,dobro dacete vi nama 3-4 komada bla-bla jest kad bi vam svirali 4 penala,al hajd dobro nemoj suza sutra i nemoj izvlakuse ako zijanite,i nemoj ni za zivu glavu na sudije i na zavjeru protiv Veleza,jer vec 10 godina vam ista prica,shvatite da se i kuci moze izgubit(doduse vi ne mozete -kad zakazu napadaci ima penal)zivi bili pa vidjeli p.s. Manijaci ne lizite vise RA,ODVRATNO!!!
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Naslutio sibmw je napisao/la:Ušao Obad umjesto Juge , sad će ga Aca zavaliti aBd...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ribery FCB
- Kontakt:
Čuj fulali penal hahaha, Čelik vam uze bod, ccc, izgleda opet Velež borba za opstanak!
Red je napisao/la:Vidi ti koliko je Velez dao golova u 5 utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.