1:3pintol_TM87 je napisao/la:Filadelfija vs NJu dzersi manje od 5.5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1:3pintol_TM87 je napisao/la:Filadelfija vs NJu dzersi manje od 5.5
Vidim velike si genge stavio na tiket :ugeek: Nego jesil siguran za Isnera??? Čila je in the moodpayton je napisao/la:ocekivati pobjedu kad te javal mcgee zatrpa, tugo mojapayton je napisao/la:La Lakers-Denver 1 1.50
lakersi ce gledati da zavrse posao pred svojim navijacima, za sta mislim da su itekako sposobni, jer ekipa koja ne igra odbranu nema sta da trazi u plej ofu, iako imaju jedan od najizjednacenijih napada u ligi, nuggetsi jednostavno ne mogu da odbrane nista a takvim boljkama u plej ofu nema mjesta, lakersi imaju pod kosem u bynamu i gasolu, odlisan s klupe je i hill koji je procvjetao kako je dosao u grad andjela, probudio se i stiv blejk koji ne moze da fuli za tri poena, uz ozbiljan pristup ocekujem pobjedu od 10-tak razlike
za danas
Dolgopolov - Seppi 1 1,45
Isner - Čilić 1 1,65
Wawrinka - J.Melzer 1 1,30
Azarenka - Ivanović(s.t.) 1 1,40
kvota 4.35
uplata 30 km
isner se drasticno popravio na zemlji ove godine, a u madridu je mozda i najbrza zemljana podloga na svijetu, tako da servis igra ulogu, isnera sam dodao navijacki, ti slobodno izbaci ako imas suhustomaklija je napisao/la:Vidim velike si genge stavio na tiket :ugeek: Nego jesil siguran za Isnera??? Čila je in the moodpayton je napisao/la:ocekivati pobjedu kad te javal mcgee zatrpa, tugo mojapayton je napisao/la:La Lakers-Denver 1 1.50
lakersi ce gledati da zavrse posao pred svojim navijacima, za sta mislim da su itekako sposobni, jer ekipa koja ne igra odbranu nema sta da trazi u plej ofu, iako imaju jedan od najizjednacenijih napada u ligi, nuggetsi jednostavno ne mogu da odbrane nista a takvim boljkama u plej ofu nema mjesta, lakersi imaju pod kosem u bynamu i gasolu, odlisan s klupe je i hill koji je procvjetao kako je dosao u grad andjela, probudio se i stiv blejk koji ne moze da fuli za tri poena, uz ozbiljan pristup ocekujem pobjedu od 10-tak razlike
za danas
Dolgopolov - Seppi 1 1,45
Isner - Čilić 1 1,65
Wawrinka - J.Melzer 1 1,30
Azarenka - Ivanović(s.t.) 1 1,40
kvota 4.35
uplata 30 kmKakav je Isner na zemlji?? Tu servis mislim ne igra veliku ulogu.
ja mislim da ferreo nij mjerilo snage andreeva, jer je kliko znam ferero bio povrijeđen i zadnji meč je odigro krajem februara ( prije ovog jučerašnjeg )Tritolone je napisao/la:E vi teniski eksperti sta mislite Monfils - Andreev 2? Monfils jucer igrao mec sa Kohlschreiberom i jedva ga dobio u 3 seta dok se Andreev lako obracuna sa Ferrerom.
Kvota 3.2, privlacno.
ČelikBoSSanaC je napisao/la:Ostrava-Slavia P 1
Mioveni-Brasov 2
Strangaer-Queens Park zx2
Dukla-Sparta P 2
Isner-Čilić 1
Koef: 9,81
Karsiyaka-A.Efes 2
Sloboda-čelik 1
Kerber-Na Li 1
Federer-Raonić 1
Nadal-Davydenko 1
Koef. 5,07
Azarenka-Ivanović 1
Dolgopolov-Seppi 1
G.Simon-Garsia Lopez 1
Wawrinka-J.Melzer 1
Koef.3,17
ispratit cuCitizen-X je napisao/la:trebao bi Štepanek uzet jedan set Ferreru....
pa eto sretno ko oproba na lajvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.