FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Semir bvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Semir bvb » 07 maj 2012, 16:04

Rekordmeister je napisao/la: 1.Bayern-3095 ;)
2.Werder-2530
3.HSV-2513
4.Stuttgart-2431
5.Dortmund-2350 :lol:

Sta reci,kakvu poruku poslati,kome :D
U historiji ste najbolji i bit' ćete. Zar je to ikad neko osporavao? ;) Možda neki glupan!

Ono što mene raduje je da je BVB Rekordmeister mit 81 Punkte! 8-)

Isto kao što je vaša dominacija kroz historiju za veliki respekt, tako je i ovaj naš rekord za barem približan respekt. Ali kol'ko vidim samo je @amerosm s cijelog bundesligaškog foruma čestitao na ovom velikom i historijskom ostvarenju BVB-a koji je sa trona skinuo legendarnu generaciju iz 70-ih: Hoeness, Breitner, Meier, Beckenbauer, Muller, Schwarzenbeck itd. ;) Al' et nismo svi isti kad je pitanje odavanja priznanja na historijskim uspjesima. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 maj 2012, 16:13

bajern100 je napisao/la:Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
bez ovog Timošćuka koji je očigledna rupa, o Kontentu ne želim ni da razmišljam odmah me trema fata

Moguce,ako bude Jupp htio riskirati i Van Buytena uparit s Boatengom.
Ni meni se Tymoschuk nije svidio u prosloj utakmici...

Za finale kupa ocekujem isti sastav kao protiv Reala u Madridu,a protiv Chelsea ja bih ovako:

Neuer - Contento - Van Buyten - Boateng - Lahm - Schweinsteiger - Kroos - Ribery - Muller - Robben - Gomez
:)
#miasanmia

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 07 maj 2012, 21:04

http://www.bayern-bih.com/index.php/vij ... avni-ciljq" onclick="window.open(this.href);return false;
OVO BI MOGLO FAKAT BITI OZBILJNO IZGLEDA DA JE ON TIP IGRACA KOJI U SVOJOJ GLAVI IDE TIM DA KADA OSVOJI ONO NAJVISE NEKA KUD VISE TO JE VRH NAKON TOGA PADAS ILI NATOJIS DA OSTANES NA ISTOJ RAZINI STO JE IZUZETNO TESKO.TAKODJE OBZIROM NA NJEGOVE GODINE U KOJIMA JE NA VRHUNCU SVOJE IGRE UZIMAJUCI TEZE POVREDE PRIJASNJE CIJI MILJENIK NIJE BIO SIGURNO MOZDA MISLI STVARNO NAKON OSVAJANJA LP EVENTUALNO EURA DA REKNE TO JE TO

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 07 maj 2012, 23:30

Eto ode i Pranjic u Kinu, zajedno sa svojim kompanjonom Barriosom. :mrgreen:
Dobijat ce odlicnih 4,5 miliona po sezoni. Nek je sa srecom Pranja. ;)

Nego sta cemo za ova finala?
Da li na BvB krenuti u najjacem sastavu ili u onom koji bi mogao igrati protiv Rusa? :?
Igrati s Tymom ili Buytenom? Rafinha ili Contento? :?
Ne bih bio u Juppovoj kozi, nema sanse (kobejagi :mrgreen: ).

Velike su to odluke, a zbog njih ce ga se nakon finala ili pljuvati ili slaviti. Nadam se da ce ispravno odluciti, a ja sam za to da igra Rafinha (iaoko su sanse za to manje), a od ove dvojice Klareovih miljenika, ne mogu se odluciti ko je manje los. :twisted:

Belgijanac nas je vec kostao jednog finala LP, pa ne bih volio da mu se ponovo pruzi ta prilika.
S druge strane, Tymo nije stoper i ono sto je pokazao protiv Koelna je stvarno lose.
Chelsea je opasan u skoku pa bih mozda zbog toga dao prednost Buytenu. Al' opet... :?

U biti, nije sigurno ni da li ce Buyto biti spreman do finala. :|

Nadajmo se najboljem.
slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 08 maj 2012, 00:10

Sumnjam da će Buyten maltene iz ambulante istrčati pravo u finale LP. Sumnjam.
Žuti " mi je opet jedan on najmržih igrača Bayerna u zadnjih 20 godina.
24.04.1991.
Stern des südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 maj 2012, 16:36

Bayern je zaradio najviše od bundesligaški tv prava ove sezone i to 30,935, a na drugom mjestu je Dortmund sa 28,111 miliona eura.
Šampioni smo po pitanju te zarade :) i to iz razloga što se uzima uspješnost kluba u zadnje 4 godine u obzir i to kada se preračuna onda smo najbolji. Dodatni plus je za nas i internacionalni uspjeh koji se isto uračunava u koeficijent po kojem liga t.j. DFL raspoređuje novac.
A to nije sve , jer po pitanju tv prava u Ligi prvaka smo zaradili 50 miliona eura. Znači ovo je samo zarada od tv prava, a naravno da je ta ukupna zarada mnogo veća kada se dodaju prihodi od gledaoca, sponzora, drugih premija.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 maj 2012, 21:09

Prijateljska utakmica protiv Holandije koja je na rasporedu 22 maja, će donijeti oko 5 mil € na račun kluba.
Što je kompenzacija za povredu Robbena na SP zbog koje je morao propustiti prvi dio sezone.

Inače Robben će prvo poluvrijeme igrati za Bayern a drugo za Oranje. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2012, 12:58

Nova informacija kaze da je Giroud prihvatio da bude rezervni napadac u Bayernu, jer je svjestan cinjenice da ce tesko izboriti mjesto pored Gomeza, ali ako dodje da se nada nekoj minutazi u slabijim utakmicama ili u kup utakmicama. Jos kaze da se raspitivao o zivotu u Bavarskoj, a Ribery mu je to sve podrobno objasnio, vjerujem i mnogo bolje docarao. :D

Ovakav igrac je definitivno dobrodosao, uz to je sasvim mlad a svoje minute bi sigurno dobijao, bez obzira koliko on sam bio skeptican po tom pitanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 09 maj 2012, 13:13

http://www.klix.ba/sport/nogomet/manuel ... /120509065" onclick="window.open(this.href);return false;
HAHA KRALJA vako ce skinuti penal drogbi hahha gluho bilo nego Boga vam raja finale se blize grande finale protiv celsija bice organizovano zajednicko gledanje tekme http://www.bayern-bih.com/index.php/vij ... ige-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false; volio bih da nas bude sto vise da uljepsamo ovaj jedinstveni dogadjaj zivili braco bavarci :)

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 09 maj 2012, 13:37

Hoce li prenositi eurosport 2 finale u subotu??
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 09 maj 2012, 13:42

bavaraccccc je napisao/la:Hoce li prenositi eurosport 2 finale u subotu??
Prenosi ArenaSport 1 od 20h.

Nema na ES2. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 09 maj 2012, 13:48

Prenositi ce i ZDF!!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 09 maj 2012, 13:48

Semir bvb je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:Hoce li prenositi eurosport 2 finale u subotu??
Prenosi ArenaSport 1 od 20h.

Nema na ES2. ;)
Auu taman :D hvala brate! ;)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 maj 2012, 15:12

Naime svi znate da ja podržavam onu, što jača BUNDESLIGA jači je Bayern! 8-) Ima onih koji u to nevjeruju, te što je najbizarnije, to im se sada ISPRED nosa dogaša, a oni to nevide. Ne krivim ih jer teško je to uopće za vidjeti ako čovjek baš na to nepomisli. Bolje rečeno niko nije mislio da će se to tako brzo dogoditi i da je se rezultati naveliko već sada vide 8-)

Bayern je tokom godina morao dovoditi Špekastično jake igrače, te zadržavati svoje vendete jer je to konkurencija u BUNDESLIGI zahtjevala. Kako se Bayern morao pojačavati da bi mogao osvajati BUNDESLIGU, teako se po kvaliteti približavao europskom vrhu.

Rezultat toga je da je Bayern drugi u ligi i da ima ljutog konkurenta iz Dortmunda, ali zbog toga danas Bayern igra final LIGE PRVAKA - ono što smo svi oćekivali. I ne samo to. Naime Bayern je postao toliko jak, da se sada ubraja među najjače klubove u Europi kada je u pitanju jačina kadra (prvih 11) i sada se više negovori na način da se BAyernu sve mora poklopiti kako bi bio kandidat za europski tron, nego se sada Bayern realno može nositi sa najjačima u Europi pa čak i sa strašnim Realom.

I tome svemu nevidi se kraj, jer konkurencija u BUNDESLIGi, (bvB9, tjera Bayern da bude još jači. Bayern po tom pitanju dela na kičmi i opet će bitno pojačati svoj kadar te uložiti, prema mojoj procjeni između 40-50 miljona eura u svoj kadar pa taman da ove sezone uzme Ligu Prvaka!

Došli smo mi na svoje!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2012, 16:27

Biće odlična stvar ukoliko Giroud dođe u FCB. 8-)

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 09 maj 2012, 17:28

jedva cekam da abramovic podigne trofej u minhenu,pozdrav za sve kobasicare a posebno za geronima :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 maj 2012, 18:36

Pozdrav ljudi.

Opet me nije bilo jedno vrijeme ali jednostavno drukčije nije moglo biti. Sada konačno imam vremena pa reko da napišem nešto više od samog praćenja i čitanja teme. Moram priznati da mi je bilo ponekad žao što nisam stigao napisati neku rečenicu jer bilo dobre diskusije.

Prvo i osnovno moram reći slijedeće: teško je opisati koliko sam sretan, ponosan i zadovoljan što Bayern igra dva velika finala.

Moram se malo vratiti na tekmu iako je prošlo već dva tjedna. Jednostavno je ta tekma bila za pamćenje. Toliko stresnih situacija sa, u tim trenucima, toliko različitih mogućih završetaka...... Još sad sam pun adrenalina kad se sjetim tekme a onda pomisao na to da igramo finale doma...... Einfach unglaublich!!!!!!!!

Tekmu moram malo komentirat iako možda nema smisla nakon toliko dana. Dakle, moram samo reći da je naša veza u potpunosti nadigrala u obadvije utakmice vezu iz Madrida.

E sad, iako je totalno nezahvalno posebno isticati nekoga u momčadi, moram ipak to napraviti. Dakle, moram reći da sam iznimno impresioniran izvedbom Toni Kroosa. To sam očekivao od njega. Snalaženje u malom prostoru što je u ovakovim utakmicama krucijalno. Njegovo iznošenje lopte je bilo fascinatno. Kapa dolje majstore.

Dakle, druže @Secer, moram progutati svoje riječi. Kroos si ovakvim igrama zaslužuje mjesto u momčadi. Ove sezone je izrastao u klasu. Velik igrač. Gušt je gledati ga kako je s loptom na "ti" i koliko doprinosi samoj igri.

Luiz Gustavo - šta reći osim klasa na svojoj poziciji. Sretan sam što ga imamo. Frajer zna otvoriti igru ( iako može to i bolje ali sa iskustvom će to biti još bolje ) puno bolje od Tymoschuka i to je ogromna razlika. U obrambenim zadacima odličan. Sve skupa "klasa" zadnji vezni.

Ribery - potvrda kvaliteta i napomena kako je naša igra pala od 94. minute kada je on izašao iz igre.

Neuer - zar je itko sumnjao u njegovu klasu? Ja sigurno nikad.

Skoro sam zaboravio napisati možda i najvažnije od svega: koliko su samo Bayern ponižavali, gazili, omalovažavali, pljuvali i sramotili moji prijatelji, poznanici i svjetski stručnjaci. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Dass war einfach nicht ertraglich!!! A sad..... gdje su??? Verschwunden sind sie. Auf einmal hort man sie nicht mehr. Sie halten jetzt den Mund zu. Sie sind bedient. :D :D :D :D :D

Dobro dosta. Neću više dosađivati tom tekmom. Nemojte zamjerit ali sam se morao podsjetit na tekmu i napisati nešto ukratko.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2012, 19:38

Saurman je napisao/la:Biće odlična stvar ukoliko Giroud dođe u FCB. 8-)
Nije za bacit al' ja sam vise za Pipitu 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2012, 21:52

Centre forward je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Biće odlična stvar ukoliko Giroud dođe u FCB. 8-)
Nije za bacit al' ja sam vise za Pipitu 8-)
Prati li Hoeness finale EL odnosno one man show Falcao, vrijeme je za taj "bomba" transfer :lol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2012, 23:32

Koja masina jbt :o .Vidim pises tamo kod Španaca kako im klubovi grcaju u dugovima i slicne stvari.Okani se ćorava posla jer onaj ko navija za neki od Španskih klubova ne kapira tržišnu ekonomiju i jos puno toga.Još malo ce vašerit pa kad bude vratit pare zamijeni Cristinu,Messija,i Falcaa :mrgreen: da, za ulje šećer kafu i slicno 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []