Sa srećom.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ti bas ludfikretic je napisao/la:
Sa srećom.
Ja da odigram tako nešto, zajebao bi me NadalThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti bas ludfikretic je napisao/la:
Sa srećom.
hodža je napisao/la:Nadal-Davidenko Prvi set over 8,5 @ 2,00
live, bet-at-home
bwin 13 kmCitizen-X je napisao/la:koliko je kvota bila na hradecku?
kako su te teniseri uvalili u ****, sve je jutros "realno" bilo, osim isnera i kerber koji bas i nisu bili toliko sigurni ?Tritolone je napisao/la:HJK Helsinki - vise od 2.5 - 1.6
Slovan Liberec - 2 - 1.8
Sparta Prag - 2 - 1.6
Jedan za izvuc se iz govana u koje su me ovi tenisaci ubacili.
hoces i ti da ganjas iznenadjenja gdje ne trebaTritolone je napisao/la:Isner na jednom, na drugom pratia sta je netko ovdje napisa Kerberi na trecem trazia iznenađenje na Andreeva
![]()
Na 3 tiketa sam pa po 1 tenis
turke ganjat u kontrahendikepe na visokim kvotama = harakiriMMarcos je napisao/la:Pinar Karsiyaka - Anadolu Efes H2 -5,5 kladionica Astra, kvota vec odavno pada, nadam se dvocifrenoj razlici
covjece kvota pala na 5,7... ja sam je uhvatio negdje oko 7 kad je bila ovo bi moglo procivecaveca je napisao/la:Arna-Bjornar - Hodd 1 KVOTA: 8,70
09. 05 2012 u 18:00 h | Nogomet »Norveška »Kup
Arna-Bjornar je iz Divizije 3, jaka ekipa u Diviziji i veoma su dobri i jaki kod kuce. Igraju s najjacom ekipom i nemaju vecih problema sa izostancima. Hodd je iz Adeccolige, iz donjeg dijela, predzadnji sa samo 1 pobijedom i tri poraza. U gostima imaju dva poraza i gol razliku 2-9. Za ovu kup utakmicu trener je odlucio da odmara vecinu igraca iz prvih jedanaest te da sansu igracima s klupe i juniorima jer ga kup nezanima zele se posvetit ligi gdjde zele osigurati optanak. sreto ko prati kome je velka kvota nek igra 1x...Vrijedi probati
Nema, ali evo ako ti moze pomoći makar tekstualni prenos: http://www.hrsport.net/live/50892/" onclick="window.open(this.href);return false;robben11 je napisao/la:imal ko link za dinamo-osijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.