Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 maj 2012, 22:27

slika :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 maj 2012, 23:10

Poceli su stvari postavljat na svoje mjesto :D

vidi ovog Rondala dole ispod stjene... :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 maj 2012, 14:44

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

nanek

Post Postao/la nanek » 08 maj 2012, 16:27

Ovdje se vidi tadašnji predsjednik Barcelone,Augusti Montal,kako predaje Francu zlatnu značku kluba s briljantima,dakle najviše klupsko priznanje koje postoji. To priznanje je Franco dobio zato sto je finansirao izgradnju stadiona Nou Camp.

Spasio ih je bankrota i kolapsa,izgradio im velebni stadion...dok za Real Madrid nikada ništa slično ni približno nije napravio osim što je identificirao njegove uspjehe sa španjolskom državom.
slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2012, 23:18

http://sportsport.ba/ino_fudbal/drenthe ... njom/80112" onclick="window.open(this.href);return false;
Đeste nigeri :lol: Ja dobričine jbt :mrgreen: Bacio se Lejo na Cruyffa
slika
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 08 maj 2012, 23:56

Zar ne bi bilo cudnije da je Ramosa nazvao crnjom ? :mrgreen:
Podsjeti me ovo na George Carlina,koja legenda...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 maj 2012, 00:03

Joj kad se sjetim kad su ga optuzivali da je pljuno onog igraca Malage :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 maj 2012, 02:18

Jel ono on drzi novu zlatnu loptu na trecoj slici :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 maj 2012, 15:59

Boja dresa se savršeno slaže sa šlaufom :lol:
Suarez dobije kaznu zato što nekog nazove crnjom :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 09 maj 2012, 16:07

Ali pazi oni su ti odma povjerovali :lol:
Stvarno jadno.Cuj Drenthe izjavio da ga je nazvao crncugom i oni povjerovali.Vala i vi mozete u svasta povjerovati.
Tako je bilo i sa villom kada se bili sigurno da je vrijedjao islam,a poslje se ispostavli suprotno.Pa ono sa Fabregasom,kada se opet povjerovali da je vrijedao Kanoute rasisticki,ali opet se suprotno dokazalo.
Visca el Barça ! Mes que un club !

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 09 maj 2012, 16:14

Drenthe je obicni fudbalski marginalac koji želi skrenuti pažnju na sebe i svoje postojanje tako što ce koristiti Messia.
I loša reklama je reklama. Da se Messi popišao po njemu ,ovaj bi otrcao da to prijavi medijima :lol:
Cuj Messi ga nazivao crnjom :lol: :lol: ko da je on toliko bitan Messiu u životu. Ja mislim da ga Leo nije ni primjetio nikad niti zna ko je Drenthe.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 09 maj 2012, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 maj 2012, 16:16

Znamo mi.
ejjj,wonderkid.

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2012, 16:21

LBJ MVP je napisao/la:Boja dresa se savršeno slaže sa šlaufom :lol:
Suarez dobije kaznu zato što nekog nazove crnjom :roll:
Suarez je rekao da je tu riječ "negrito" upotrijebio (nebitno u kojem kontekstu), a na ispitivanju su bili svi koji su "čuli" te teške riječi.
Uostalom, Messi je imao toliko skandala (silovanje, pucnjava, ucjenjivanje), da me ne bi čudilo da je ovo rekao Drentheu s kojim se susreo 20x dok je ovaj nosio dres Reala i Herculesa. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 maj 2012, 16:23

DesimaL je napisao/la:Ali pazi oni su ti odma povjerovali :lol:
Stvarno jadno.Cuj Drenthe izjavio da ga je nazvao crncugom i oni povjerovali.Vala i vi mozete u svasta povjerovati.
Tako je bilo i sa villom kada se bili sigurno da je vrijedjao islam,a poslje se ispostavli suprotno.Pa ono sa Fabregasom,kada se opet povjerovali da je vrijedao Kanoute rasisticki,ali opet se suprotno dokazalo.
Šta se dokazalo suprotno?

Nego @Raule kako ti trenuci odluče život,da je to zabio vjerovatno bi i sad bio u Madridu i to bitan član ekipe :mrgreen:

@Monolog Messi ima dobar PR pa se o njemu ništa loše ne pušta u javnost.Baš me zanima demant za ovo :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 maj 2012, 17:06

Najsmesnije u svemu ovome je sto su posljednji put se ova dva igraca susrela prije vise od godinu dana.Da bi eto tek sada smogao snage Drenthe da kaze ono sto mu je Messi govorio jedno 20 puta.Garant ga je Messi reketario pa se ovaj sad osilio i skupio hrabrosti da to kaze u javnost.Ko ce ti znat , priej sam misljenja da ima traume od Messija i onih kidanja kicme nego sto mu je ovaj ista pisnuo.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 09 maj 2012, 17:24

Johny je napisao/la:Najsmesnije u svemu ovome je sto su posljednji put se ova dva igraca susrela prije vise od godinu dana.Da bi eto tek sada smogao snage Drenthe da kaze ono sto mu je Messi govorio jedno 20 puta.Garant ga je Messi reketario pa se ovaj sad osilio i skupio hrabrosti da to kaze u javnost.Ko ce ti znat , priej sam misljenja da ima traume od Messija i onih kidanja kicme nego sto mu je ovaj ista pisnuo.
Drenthe je toliko medijski eksponiran da šansu za intervju ima jednom u dvije godine! - ili dvaput ako je vezan za Real :shock:
CAMP MOU!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 09 maj 2012, 17:29

Namiks je napisao/la:
Johny je napisao/la:Najsmesnije u svemu ovome je sto su posljednji put se ova dva igraca susrela prije vise od godinu dana.Da bi eto tek sada smogao snage Drenthe da kaze ono sto mu je Messi govorio jedno 20 puta.Garant ga je Messi reketario pa se ovaj sad osilio i skupio hrabrosti da to kaze u javnost.Ko ce ti znat , priej sam misljenja da ima traume od Messija i onih kidanja kicme nego sto mu je ovaj ista pisnuo.
Drenthe je toliko medijski eksponiran da šansu za intervju ima jednom u dvije godine! - ili dvaput ako je vezan za Real :shock:
I on tu svoju šansu (koju dobije jednom u dvije godine) koristi da olajava i ocrni Messia, jer nema šta vrijedno reci o sebi i svojim igrama.
Eto papka kako koristi te medijske šanse.
Tog marginalca koji sebi diže cijenu i vrijednost tako što pominje Messia- treba tužiti obavezno.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 09 maj 2012, 17:54

[youtube][/youtube]

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 maj 2012, 17:54

Namiks je napisao/la:
Ma da je to istina ne bi on cekao toliko vremena da kaze kako ga je Messi uvrijedio. Danas svako moze sazvati presicu, da li od 2 novinara ili njih 50 to je razlika, ali svakako je Drenthe sa tom vijescu mogao pozvati barem dva novinara u bilo koje doba nakon te uvrede, te svoju strasnu dusevnu bol podijeliti sa svijetom :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2012, 18:45

PatrickBateman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nakon ovoga bi ga i ja proziv'o po medijima :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.