Ni odbrana Bayerna nije bolja,a de mi u Bundeski nadji igraca kalibra Thiaga Silve ili recimo Chielliniaanton 1983 je napisao/la:Jučer gledo milanski derbij. Majke mi ako sam je taj derbij ikada bio gnjiliji od jučer, kada je u pitanju kvaliteta igrača. Kapacitet starkelja, zaostalih igrača, smeća, gnoja, neopisiv. De Sciglio - yepes- Nesta- AbateDAS SMEĆE!

zato i ne čudi 4 komada. yepes nije igrao dugo vremena cijelu utakmicu, u godinama je i nije u formi. ali šta je tu je ko te pita. inter inače ove sezone ima prelošu odbranu.  vjerujem da ti to znaš ali valja napisati bilo šta protiv 'italijana' pa makar i nešto ovako. da je završilo 0-0 ili 1-0 ti bi rekao bunker igraju
  zato i ne čudi 4 komada. yepes nije igrao dugo vremena cijelu utakmicu, u godinama je i nije u formi. ali šta je tu je ko te pita. inter inače ove sezone ima prelošu odbranu.  vjerujem da ti to znaš ali valja napisati bilo šta protiv 'italijana' pa makar i nešto ovako. da je završilo 0-0 ili 1-0 ti bi rekao bunker igraju  

mlad, naivan, nije zna puno
 mlad, naivan, nije zna puno